A všimnuly jste si, jak nenápadně schovávám pupek? Žádná fotka zepředu, z profilu😛 Pr.el nemám, mám jiný typ postavy než Niki, ona je hruška, já jablko, mě zadek nenaroste, max tak vnitřní stehna, což je taky pěkný hnus😕Teda na těch schodech zezadu - o tom focení jsem nevěděla.
Bobi psala jsem, že jsem plavec. Přes rok nemám žádné možnosti, nejbližší bazén je 30km a navíc v bazénu mě to až tolik nebaví. I když teď jsem plavala ráno 30minut, večer 30minut v bazénu…no a přes den tak nějak na jezeru pořád. Nevydržím jen tak se máčet na místě, mě to žene plavat, mám ráda výzvy. A koukni na fotku, na záda, ramena, jsem svalouš od přírody, to se musí využít😉 Když se vidím zezadu, jako bych koukala na taťku, jen ta chlupatá záda mi chybí😛 On nijak neposiloval, necvičil, jen normální fyzická práce, jak je na baráku, na poli nutné, prostě jsme tak rostlí.
Balíme. je mi líto to tu opustit, odjed, nemoct už plavat😢 Na druhou stranu už se těším až (a snad) uvidím kočiny, budu zase v klidu, když je budu mít alespoň pod jakous takous kontrolou. Tak mi držte palce, ať jsou OK. Pá doma😀