Jsem doma, teprve před chvílí přestalo mrholit. Přiletím do Kaufu a cestou si říkám: jestli nebude ta Bílinská, kvůli které sem jedu, tak mě šlak trefí. Kámen mi spadl ze srdce, když jsem potkala sousedku a ta mi řekla, že je tam celá paleta😀Vzala jsem si 6 balení. Mezitím volala mamka, že chce v akci ondrášovku citronovou a balené indiánky pro sousedku k narozkám. Citronovou jsem našla na jiné paletě bokem, indiánky jsem hledala hodinu a nenašla. Mezitím volala tchýně, abych jim koupila bůček v akci na klobásy a vzala taky balení Bílinské🙄 A prý indiánky mívají v Lidlu. Chystala jsem se tam stejně, měly tam být v akci Pribiňáky. Vystojím frontu u masa a koukám, žádný bůček v akci není🙄 Volám jí to hned zpátky a prodavačka na mě volá, že je v akci balený v regále. Grrr, já vím, starý člověk, mám být tolerantní, ale kuva, šak číst umí😠 Letím si ještě pěšky do města na intim micí gel, který s mužem používáme u bidetu, vyzkoušený. Mimochodem, koupila jsem před pár měsící lactacyd a oba nás svědil zadek👎Takže jsem ho vyhodila na ruce a koupila kozí syrovátkový, který hezky voní a je OK😉 Pak ten Lidl. Tom tam byl včera v Hradišti a Pribiňáky neměli. No neměli je ani tu, nějaká chyba v softvéru asi👎Indiánci taky nic🙄Objela jsem to ještě oklikou do Tesca, tam měli pomeranče v akci, na lisování šťávy, snad nebudou kyselé😏 Doma ještě lékárna, zásilkovna, vyhodit nákupy mamce a tchánům, koupit naproti nich v hobby prodejně zelené hnojivo a konečně doma. Uf😎 Povyprávím ty peripetie muži a ten mi ještě vybrblal😉 že důchodci si sedí doma u telky a já lítám po slevách jak magor😛