Buggyro, vy ste normálně Ferda Mravenec. Nechápu, jak tomu všemu rozumíte. Já si poradím také s kdečím, ale spíše protože prostě musím, tak to nějak spytlíkuju, provizorně většinou, A nesmí se to týkat strojů, to jde mimo mě. Kdo vás tohle všechno naučil, taťka, děda? Jste fakt borka. S těma zalévacíma čerpadlama je to na figu, u mamky taky zahradní takto funguje, no naštěstí se zalévá jen, když se spouští po zimě a nebo je málo vody a chytne vzduch. Na denní fungování tímto stylem to fakt není. O tom Mališi? jsem v životě neslyšela, kouknu. Já jsem kalovku odpálila dva roky zpátky. Když nebyla voda, hodila jsem ji do jímky a přečerpávala, jenže už zedníci jí ustříhli plovák, ona mi to přečerpala rychlej, než jsem čekala a než jsem se k ní vrátila, šel z ní kouř🙄
Držím palce, ať vám balíkovačka na louce fungá, to by byla vážně velká pomoc👍
Já jsem dneska šla kolem koníka, už včera měl balík rozhozený za plotem nevím, proč mu ho teda nepřivezli dovnitř. Natahoval krk přes plot, aby si vzal, tak jsem mu seno trochu přišťouchla blíž. Dneska byl na opačném konci zahrady, u kotce s NO a viděla jsem, že seno u plotu sežrané úplně až na zem. Tak jsem vzala náruč, co byla roztahaná až u cesty a přihodila mu ji k plotu. Viděla jsem, jak hned šlape ke mě, tak jsem tam radši hodila ještě jednu. Staří jsou doma nechápu, že nemůžou vzít alespoň vidle a to seno mu přeházet domů přes plot, když mu mladý rovnou ten balík nezavezl do seníku😕Byla jsem celá zalepená on sena, protože jsem se hezky ráno po sprše naolejíčkovala😏Koupila jsem si úžasně vonící masážní oleje, ne na masáže, ale zaujalo mě, že mají ananasový a mangový a doufala jsem, že budou podle toho i vonět. Voní👍 takže teď nejsem pořád vysušená a ještě voním…jak léto😛
A ještě dodám, že jsem od jedné do 4 v noci sledovala tenis a padám na hubu. A ještě Karolína prohrála, ach jo😟Akorát po sobě asi uklidím ten binec po výsadbě ve vchodu a nachystám oběd, protože bude zase vedro a odmítám v tom pracovat (něco si možná ještě vymyslím, respective v noci mě napadlo, že mám ještě něco dělat, ale zaboha si nemůžu vzpomenout, co to bylo😏