Sardullah, já se nestrachuju stáří a nemocí, já jsem nasratá, že se mě to začíná týkat. Hele a tohle od Elí: Moje mamka ročník 68😏 člověku fakt nepřidá😜Eliško, jsem ročník 71🤫🙄
A dnešek🙄jak se u nás říká,,na posraného i hajzl spadne". Ráno přijdu do kuchyně, ještě s dobrou náladou, že jsem konečně nezaspala(jsem tak unavená poslední dobou, že se v noci probudím a ráno pak zaspím) Takže vejdu do té kuchyně a u lednice kaluž. Myslela jsem, že se ve výrovníku šprajcnula kostka ledu..někdy se to stává. Vytřu to, přijdu pak za skoro hodinu, že jdu na obchůzku a kaluž menší, ale je. Vytřu, obejdu potok a doma Tom stírá vodu. Za půl hodiny já znova. Za další půlhodinu stírám už nějakou žlutou vodu. Co to sakra je?!? Otevřu mrazák, čučím, odkud to teče a oči mi padnou na špenát ve dvířkách. Šáhnu, že ho vytáhnu a zjistím, že je měkký! Píchám prstíkem do všeho kolem, všechno povolené!😲 Ja dopr…😲Otevřu lednici, kouknu na ovladač a tam: mrazák +7st😲Takže hystericky řvu na Toma, že je kaput, co probůh s tím?!? Narvaný mrazák, lednice…Že: vyhaž blbosti s mrazáku ve sklepě a dej to tam. Už teď byl celkem narvaný, kam to tak asi dám? Druhý je vadný, celý zasněhovaný, taky ze tříčtvrti plný, ale v prvé řadě by potřeboval první odmrazit, do čehož se mi půl roku nechtělo, spíš ani nebyl čas. No takže z toho jsem led doslova omlátila, z duhého vyházela maso, ještě pro Worku(a kočky) a zavezla to mamce pro Mandy. Lednici jsem zkoušela resetovat, vypínat, zapínat…po návratu od mamky jsem zjistila, že se zázrak nestal a ne, nemrazí👎Takže začala anabáze stěhování do sklepa a cpaní to všude možně. ještě tam máme starou vyřazenou lednici od sousedky, co ji chtěla vyhodit, my ji poztřebovali na tenisovou akci, nacpat tam jídlo a od té doby ji na akce zapínáme. Takže lednici jsem vystěhovala tam, ale brát si něco z lednice ve sklepě…to raděj umřu hlady😜kdo by tam chodil😏Zbytek, co nevlezl tam ani tam a nestálo to za to, jsem vynesla na kompost, dala Mackovi. Tom hrál tenis. Ještě jsem letěla navštívit souseda, protože jsem tam od jeho návratu z nemocnice ještě nebyla. A nesla jsem vedle pipinám slimejše a salát. Než Tom dohrál, jsem našla na NETu novou vhodnou lednici, našla kdo ji má nejlevnější, s přivezením a odvezením staré zdarma…a jen ho to pak nechala schválit. Přivezou ji zítra do 14h a mě zase čeká stěhování naopak - ze sklepa zpátky do mrazáku do kuchyně. Držte mi palec, ať je jak má být…doufám, že jsem to v tom spěchu a stresu nezvrzla a za takové peníze nekoupila nějakou, co bude blbě, protože je v podstatě ,,vestavná", tedy musí pasovat do výklenku co na ni v lince je. Takže…opět jsem dneska v zahradě udělala houby😕A prádlo Bobi visí už dva dny🤭Tak letím ještě alespoň něco spáchat. Večer ještě musím dovyklízet a vyumývat starou lednici na odvoz.