Aktuálně: 2 701 inzerátů262 832 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 09.11.2025, 16:21:19 xxx.xxx.20.192

jednou jsem měla text v češtině..pak už né..na to create song jsem klikla..a nic.

.Takže vy jste z jedné verze písničky udělala ty 4 ? různé styly? tak to je sice úžasné,ale jak se říká “a muzikanti nebudou mít co žrát” ..jak by řekla Zázvorková🙂🙂

Bobca
Bobca 09.11.2025, 13:01:40 xxx.xxx.20.192
Ronja s motejlem:

Bobčo, nepomohl by Vám dávkovač léků a  třeba v telefonu nastavené upozornění i s vypsanými léky, které máte v tu chvíli užít?

Ronjo-teď jsem vás zaregistrovala….objasním…Ano,léky mám v lékovce(na 3 týdny dopředu)..a jinak-měla jsem na starém telefonu upozornění,když jsem musela antibiotika…tak to ještě šlo…ale jinak….Já nevím,jak bych ten můj mentální proces popsala…Kapu si do očí..měla bych aspo 4x denně..ráno jakž takž..večer lehnu,,nasadím chobota,a pak si vzpomenu"měla by sis nakapat do očí"..mám kapky na dosah,ale s chobotem je to trošku horší..tak ho někdy vypnu,někdy né…jněkdy vstanu,že teda si ještě odskočím,pak nakapu a už budu mít pokoj…..jenže mi to vypadne a já se pak vzbudím v noci s přicuclým víčkem..a pak si nakapu-že je to akutní…přes den vůbec-moc málo…já OPRAVDU  jen tak životem proplouvám,nic si nepamatuju..na nic nějak moc nemyslím..babřu se ve starých křivdách-ohledně dětí..sousedek..snažím se obnovit “vztah”. s tou jednou….jenže ono to asi nejde..tak tu samotu musím nějak zvládnout….je to chvíli nahohu,chvíli dolů…když je hnusně,mívám splíny…svítí sluníčko.je líp…a tak pořád dokola..zkouším věřit,že po operaci bude líp,budu se snažit víc chodit,cvičit…zatím je ta bolest permanentní..jen ji jakoby snáším….dělám,co zvládnu….

Obrázek
Bobca
Bobca 09.11.2025, 12:33:25 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 09.11.2025, 11:23:48

Raduš…neberu 2x denně nic…právě-na cholesterol by se mělo brát večer,ale já ho prostě nevemu,kdybych ho měla na polštáři…tak mi lékárnice řekla,že jó,že ho můžu brát i ráno…Jó,ty opiáty jsem měla 3x denně,ale ty mi dávali v nemocnici…a hned jsem je vysadila…

holky,kdybyste věděly,jak mám teď blbou hlavu🤫!!!!!Spadla jsem-minulou sobotu(nechtěla jsem to tu psát-nepište mi,že jsem nemehlo a co jsem měla dělat…prostě se to stalo),a mírně se migla do hlavičky…vpohodě jsem vstala…ale….ráno,při otáčení na posteli (zprava doleva)se mi točí pokoj…Na ORL mi dělala cviky-jak jsem byla vypláchnou uši-jsem se jen tak zmínila…nepomohlo,takže to mám PRÝ od páteře(spadla jsem dobře-né na kostrč,ale na levou půlku zadele-baťůžek mi zmírnil pád…prostě-ujela mi berla na žulovém rantlíku u baráku)…měla jsem v něm 2 krigle-nové-od Šeráka a 2 plechovky téhož-DÁREK.Jeden krigl se  rozflákal a propíchl jednu plechovku…Naštěstí záda nééé…Já prostě UMÍM padat!!!mám nad sebou anděla Uriela….Nechtěla jsem vám to původně psát,ale jak je v Šimkových a Grossmanových povídkách.."člověka potěší neštěstí druhého"…Tak jsem to na sebe práskla🤭…ale jinak funguju normálně…jako každý den…

přeju hezký zbytek neděle🍀🌷🌼💡-tohle nevím,co je,ale asi žárovka,aby bylo pěkně…od rána tu je pošmourno,tak na déšť…

Bobca
Bobca 09.11.2025, 12:06:02 xxx.xxx.20.192

moooc děkuji..Rémina si pamatuju,jak jste-nebo někdo napsal “pes s odklápěcí hlavou”..to mě hodně pobavilo…je už dost šedivý-zdá se mi to?..

, všechny ve třech měsících sežral, pak sežral další majitelku a měl se vrátit na Slovensko.

tomuhle nerozumím,ale asi to bude něco v psím slovníku…

Každopádně je to krásná psí smečka..to pózování před foťákem🙏a opravdu můj obdiv,co s nimi děláte…musí to být vzájemné👍🌷🐕

Bobca
Bobca 09.11.2025, 10:10:46 xxx.xxx.20.192

assil..tam se něco platí??já jsem se asi přihlásila na vaši stránku..jste tam uvedená v kolonce “author”…radši jsem z tama vyjela…ale nepovedlo se mi někam pokročit..jsou tm jiné jazyky,jen né čeština…a le v nabídce jsou další pěkné skladby..třeba to blues…s tím majákem

Bobca
Bobca 09.11.2025, 09:43:28 xxx.xxx.20.192

tak jsem se tam úspěšně zaregistrovala..ale dál je to jenom anglicky-nenabídlo mi to překlad…mám to uložené vlastně u nich..jen na to musím přijít,abych si to pak nějak překopírovala…

Bobca
Bobca 09.11.2025, 09:35:44 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 08.11.2025, 22:27:23

žejo…kam jsme to dospěli🤗..ale jsou to machři-co to dovedou..

Bobca
Bobca 09.11.2025, 09:33:47 xxx.xxx.20.192

v 90tkách jsem sledovala Tele-tele,ale tohle si tam nepamatuju…už tenkrát to měli zcenzurovat…jak tohle někdo někde našel a dal to na veřejnost???

Bobca
Bobca 09.11.2025, 09:30:32 xxx.xxx.20.192

musíš si rozbalit ten odkaz v ten čas..tam je od toho “1”

Bobca
Bobca 09.11.2025, 09:27:46 xxx.xxx.20.192
kometa:

Já asi nevím, který komentář máte na mysli. Odkaz na ten nechutný příspěvek tady už není. Nebo mi něco uniklo?

9.11..4.51 hod od Dáji…

Bobca
Bobca 09.11.2025, 09:25:52 xxx.xxx.20.192
impact:

Já mám takovej dojem vždycky spíš z pana Rémina. 😃 On jedinej chudák vždycky sedí, ani se nehne a naprosto zřetelně si myslí něco o dementech. 😂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Impact-smekám před váma..takovou partu udržet na jednom místě🙏Můžu poprosit-který je ten Rémin? nebo-můžete napsat,jak se jmenují??sleduji to tu místo vedle místa,ale jen pro představu?..Ten béžový,jak sedí a vedle sebe má ty 2…ale všechny fotky jsou parádní….

To musí být vášeň,vy ty pejsky musíte milovat,když vás vytáhnou takhle ráno z postele a jedete ven…👍

Bobca
Bobca 09.11.2025, 09:07:01 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 09.11.2025, 08:37:52

moc děkuji za reakci..Takhle to zní jednoduše..já mám problém si vzpomět si vzít v poledne a večer prášky,tak je beru všechny ráno…Nemocná jsem nebyla asi 2 roky-to jsem měla covida,,počátek škrábání v krku jsem řešila okamžitě ACC-5 dní..…jsem očkovaná na chřipku a pneumokoka..cítím se dobře..

Držím pěsti,ať se výsledky zlepšují🙏

Bobca
Bobca 09.11.2025, 08:54:52 xxx.xxx.20.192

zbytek…dostala jsme dnes “nářez”..něco je tam starší,ale neva…netřídila jsem to…😊

Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 09.11.2025, 08:48:37 xxx.xxx.20.192
Daja:

Humus🤮 a Vám se to jako líbí? Humor v tom nevidím🤮.

stihla jsem to rozkliknout u Dájiny reakce….no jak někdo může považovat tohle za humor?snad člověk mdlého rozumu…

Bobca
Bobca 09.11.2025, 08:17:24 xxx.xxx.20.192

Já před x lety zkusila ten ječmen…nemohla jsem ho jaksi dostat přes ústní dutinu..že se má poválet v puse..pak chvíli tu chlorelu…

Vahine-můžete to blíže rozvést?kolik se toho bere a tak?už je to dávno a pamatuju se,že se toho bralo jaksi moc.??

Bobca
Bobca 09.11.2025, 08:12:06 xxx.xxx.20.192

..Obvoďačka se divila,že proč mám 40tku,když mám snad hodnotu kolem 1.."kdo že mi to napsal"…Já na to.."však ty"..a ona nic,a nechala mi tu 40.já čekám,až nastoupí po mateřské její dcera…doufám,že si nepoří další-už 4.dítě..Ta současná na to už prdí..po rehabkách jsem se chtěla objednat a donést zprávy..a ona napsala,že to stačí hodit do schránky…jsem asi psala…nebudu si objednávat Taxíka,na hození papírů do schránky..Tak jak šla švagruše k ní,tak mi to tam vzala..Potřebovala bych trochu upravit i množství..Já beru Ezemitib na zvýšení hodného a Rosucard na snížení zlého cholesterolu Pak Tritace na snížení tlaku (130-140/85)-prý ho mám vysoký v mém stavu🙏

Já to myslela tak,že bych potřebovala ten prášek na cholesterol,co se po něm hubne..🤭