orionka-2: Možná ti Niki závidí,jak jsi spokojená,šťastná,žiješ si fajn život,sice sama-ale svůj,děláš si co chceš..cestuješ.
A nejvíc ho nas…., když si tak spokojeně budete žít dál !
( Někde jsem četla takový slogan : Být spokojená a žít s úsměvem je někdy docela dřina, ale když si uvědomím, kolik lidí tím naštvu, tak se ta dřina vyplatí. )
Já mám na ledničce už moře let přidělaný citát..
“nikdy nezapomeň,že dobrá nálada sice nevyřeší všechny tvoje problémy,ale nasere tolik lidí,že stojí za to si ji udržet”..a podle toho se řídím..Když se mě někdo zeptá,jak se mám,někdy odpovím(podle toho kdo se ptá),že blbě,ale dobře to snáším…Nebo-to většinou, že se mám dobře,což je ale pravda..spousta lidí je na tom daleko hůř,a musí s tím žít..Koho zajímá,že s tebou děti nemluví..no a co..Ušetřím peníze na něco pro sebe(je to hnusné,ale je to pravda)..Že mám nějaké nemoci-kdo je v mém věku nemá…
Na tom víkendě jsem se dověděla pár negativních zdravotních stavů mých kamarádů(o kterých jsem nevěděla),že ty moje starosti -nevím,jak to popsat-prostě,že musím začít držet dietu,musím,to či ono…..jsou prostě prkotina..Ti lidé by si tak rádi dali to,co já si chci odpírat..Ano,jsem tlustá,beru léky…ale nic mi vpodstatě není…že mě bolí kolena?to spraví další operace…ale nemoct cokoli do sebe dostat,jak oni..Sladké nejím,tučné taky né..léky vysadit nemůžu..máma byla malá kulička-taky brala spoustu léků..A už kácí v našem lese,tak co já bych se trápila..Nečekám,že tu budu ještě těch 20let,co mi předpověděly 2 kartářky..ale vůbec by mi nevadilo,kdybych už prostě odešla..to není rouhání,ale počítám s tím…Ještě mám dost šití.ke kterému se jaksi nermůžu dokopat(horko-prokrastinace)..ale mám to komu poslat..www.Puntik.cz vyrábí věci z rifloviny,tak jim to tam zavezou..Ukousla jsem si velký krajíc,který jaksi nemůžu sníst..