No jo, ale když máte hnusnou křivou hlavu…🙄Byla jsem rozená koncem pánevním, klešťový porod, takže mám hlavu spláclou zezadu i na jednu stranu - vyvažuju to pěšinkou na stranu.
Teda Raduš..viděla jsem tě asi před 5 lety..a byla jsi úplně normální..vím,že se hodně podceňuješ,ale popisuješ se zase jako nějaká …
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 07.11.2025, 10:59:26
Raduš,žes to nechala dojít tak daleko!!!..Já myslela,že jen málo slyšíš..Jezdíš s Tomem..modelka-a hluchá🙏,nejde si s ní popovídat..Tom tě do toho netlačil? muselo mu to vadit-když to tohle říká..Já bych to řešila už dávno…Mladá,a v dnešní době ,kdy se to dá řešit lusknutím prstu..A jak píše Buggyra..tak jdi do těch věcí jen do uší…a uvidíš..třeba to vydrží🙏v 70ti ti to bude pak jedno..Můj otec si udělal,aby slyšel televizi krabičku s repráčkem a tu měl na rameni u ucha…Pakto vylepšil sluchátkama,jak měl Otík …drát k tomu.Ja fakt,že s tím seděl jen u telky,ale nemusela tak řvát…nebo bych se poptala na ty,co mají ti mladí..v kapse mít zesilovač a šlo by ti to do uší..
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 06.11.2025, 20:20:56
Raduš..dám ti radu..doma Tom,a venku květinky se ti smát nebudou..a jak pojedeš do Prahy,tak je vyndáš..hm? Nebo si necháš jenom jedno,když jsi je tam doteď nepotřebovala? Chudák Tom..jak jste se doma bavili?to muselo být zajímavé🤭
Myslíš,že lidi se budou dívat jen na uši?Vím,jak se umíš vystrojit,tak to budou čučet na tebe,a né,co máš v uchu..Nebo si je nějak “vytuň”,a budeš průkopnice moderních naslouchadel..To mě by vůbec nevadilo,hlavně,že slyším🙏🤗
A Bodlinky kocourek je krásný..bude chlupatý asi jak od Zdenky Míša Kulička😊
já si dnes konečně zavolala na ušní na vypláchnutí uší…Mělo by se co půl roku,ale já tak jednou do roka..uchošťoury nepoužívám a jak mám pocit,že čím dál víc nerozumím v telce(si to vracím),tak jednou do roka se dokopu….Tak to mám na 11 zítra..
Já si u Zdenky užila černobílého Míšu Kuličku..chlupatý ocas tak štětku na lahve vztyčený-vlnil s ním,jak chodil..kroutil zadelí..na chlupech nosil zvenku listí zvenku do obyváku🙂..velký mazel..Rezavý Henry Ford je vždy chvíli odměřený,ale odpovídá mi,když s ním mluvím..V neděli nebyl vůbec doma,ale včera ráno přišel ke mě,jak jsem ležela v obýváku na gauči a jen tak letmo prohodil"ahoj,jsem se přišel rozloučit,když teda jedeš už dom"🐈..Spustila jsem ruku,tak se pod ní protáhl,pohladil se a mlčky odešel🤭Ale v sobotu jsem si jich užila obou..Jak viděl,že mazlím Míšu,tak se vetřel🙂Akce v pátek se vydařila,dražil se i starožitný globus s otvírací skrýší na flašky..5kilový pytlík cibule,2x pytlík brambor…já si vylosovala nějaké staré CD a DVD-ty jsem tam nechala,ale domácí marmeládu jsem z tama vytáhla,a mýdlo dám do skříně..je to taková srandaakce..Dělaly se langoše..zastavil se tam i lampionový průvod s dětma,tak si děcka taky dala langoš..Bylo plno…Zadělávalo se ze 3 kil mouky..Zůstalo tak na 2-3 kousky..
Tak jsem si to celkem užila..byly jsme ve městě,koupila jsem si u ťamana bundu a rifle..jen to chození po obchodě zkoušet bez berlí mě teda zmohlo..i na té akci..
jsem se rozhodla se rozjet ke Zdence..má večer bezva akci..dražba bebechů z hůry🙂🙂sedět můžu..a bude tam spousta známých…přijdu na jiné myšlenky..papa..přijedu až budu doma…nevím,možná v neděli.Má být pěkné počasí..tak se tu mějte papa B.
Já své zkušenosti už psát nebudu, evidentně nejsou relevantní.
Já své zkušenosti už psát nebudu, evidentně nejsou relevantní.
proč si to myslíš?..že to nikdo hned neokomentoval?..vždyť to bylo včera..!! co očekáváš??..Dala jsi radu,kde má Canka hledat…nechodí sem pořád🙏určitě se na to podívá!!a názor na pastvu..vysvětlila jsi Radce,na co se ptala..no a co?je to diskuse,ne vyvracení názorů!už se s tím smiř prosím…nikdo ti nenadává!!