dnes jedu na pohřeb kamarádovi-banjistovi..učil se v Naschwillu..Banjista s velkým B❤️.. měl teprve 67 let..K této písničce složil vlastní text…A jinak spoustu svých textů a písniček..člen country skupiny "Heřmánek"..později "Blue exit"…z Dolan u Olomouce..Zaskakoval v naší kapele celou sezonu za banjistu,když si uhobloval prsty…..Byl to mistr…
tahle se sem víc hodí….Orionka mi doporučila,že by se vám sem zrovna hodilo"zachraňte koně"…ale ta je ještě víc emotivní…zasáhlo mě vaše popisování událostí s koníkama..tak vám posílám tuhle…🐎
teda Orionko…tyhle vůbec neznám🤗ale bezva…všechny Nebe plné koní tu je někde zkraje..tu má ráda Fíkovnice…Nepochopila jsem, ( Však ji nemusí otvírat )..kdo?..Vždyť to je krásná písnička..🎶
teda děvčata..já se včera nařehtala jak kobyla😂-a nejen já..😄.Nikdo zrovna neměl žízeň,tak jsme byly s Ivčou-obsluhou-samy 2 asi do 6…plkaly jsme,já cmrndala jedno pivo..Normálně mně nějak nejelo,takže ke druhému nedošlo..Pak přišla její dcera,jeden známý,co tam jezdí z vedlejší dědiny-taky,co hláška,to perla.😊..A vzápětí jejich známý ukrajinec,co dělá zednickou…No ty průpovídky,a zážitky🙏.Majitel měl zpoždění..Já si mezitím dala čaj “s”(malým rumíčkem),abych tam prý neseděla o suchu..Několikrát jsem odcházela,a zase zůstávala..Domlouvala jsem si,že si tam donesu velký hrnek na čaj,abych nechlemtala to pivisko..je zima,není to ono..ale Šeráčka mám ráda,čepuje ho s krásnou čepicí🤗
jé..tak to jsem nevěděla,že je v kočičím nebíčku…Já si asi spletla kočičáka myslím od Tenuri..Willyho…a pak ještě 2 chlupatce..už nevím teď od koho…mám je ale oba na fotce…..
dnes mám nostalgii..je to 10let,co můj chlap odešel na věčnost…I když jsem už byla od něho…šla jsem se postarat nemocnou mámu…ale….nebylo všechno za těch 28 let špatné..dochovala jsem tchýni do 90 let..vychovala 4 děti(prostě to tak muselo být…)