u nás pršelo v 8..je zamračeno,16 stupňů…odpolko jsme chtěly s Peťou dát něco na gril..no,třeba se to vyčasí…🙂
u nás pršelo v 8..je zamračeno,16 stupňů…odpolko jsme chtěly s Peťou dát něco na gril..no,třeba se to vyčasí…🙂
Moc smutné😢..jak se tam dostal?mají výběh někde u trati?,bez ohrady?
Mimochodem..když skočí pod vlak člověk,jeho pozůstalá rodina musí zaplatit veškeré škody..
Vrátím se k té narkóze..Já mám vymazané dětství,mládí-půl života…jen ústřižky si vybavuju..V 50 letech(před 18 lety) mi dělali hysterektomii(zase to i-y)a prodlužovali mi narkózu prý o 2,5hodiny,že mi rozdělávali srůsty na střevech z operace před 20lety(měla jsem zkrz to problémy celých 20let s vyprazdňováním)ale to je vedlejší..Teď,před 3 týdny,jak jsem šla s tím kolenem,mi anesteziolog doporučil spinální umrtvení,že by to u mě nemuselo dobře dopadnout,vzhledem k mému nálezu v hlavě..Nechala jsem se přesvědčit,bo už bych byla asi blbá úplně..Měla jsem 4 narkózy a po poslední jsem nepoznávala a ni Bohdalku..vymazal se mi z hlavy strom života-rodokmen celého rodinného klanu(279 živých i mrtvých členů,až do roku 1874)..věděla jsem všechno,kdo,kdy,kolik má dětí,jak se jmenují…a pak..NIC.hodně mi to vadí,když spolužáci vzpomínají,a já si nic nepamatuju..I krátkodobou paměť mám pochroumanou…ale žiju👌😊
Niki-s Čikitkou jsi mě potěšila🐈
"Nes.r Blaženo"(žíněnko)ty budeš prostě pořád vybuřovat….chodím i jinam,jak ti to mám vysvětlit😇a odpolko jsem měla program…
Jo,cvičila jsem,dostala jsem pochvalu,jak to mám už rozcvičené sama od sebe,propnutí bezva,že dozadu zohnu na 120 stupňů-že paráda..šla jsem do schodů a ze schodů..Mám změnit nášlap nohy,což mi nejde…zhoupnout se od paty po špičku a nechat nohu nataženou.Masírovala mi jabko,stehy-teda jizvy….
Jinak u nás leje denně,někdy i bouřka s kroupama..Prádlo visí..řev ze skákacího hradu šílený..kluk si vymyslel novou zábavu.."zpívání" do mikrofonu..uááá-bez ladu skladu..Jsem na něho vylezla,chtěla jsem začít taky hulákat,ale jsem se ho zeptala,jestli je to nutné,že jestli mu to nestačí bez mikrofonu,a on že se mu chce zpívat..co že má dělat??tak jsem zavřela okno,šla si bucnout,na ucho dala polštářek 🤔Pak jsme jeli nakupovat s klukama a seděli jsme v garáži,než přestalo pršet..
Rybník Řeka…není to u Ždírce nad Sázavou??kdysi jsem tam někde byla..
Volala mi z rehabek včera,že jim někdo vypadl,tak že mám přijít v pátek na 10.30 na konzultaci a domluvení se jak a kdy..Nemůžou mi dávat elektro,zkrz léky(stejně tak to uspání-jsem riziková skupina😇)..takže jen cvičení..švagruše nemůže jet,kluci od vedle jsou ve škole,tak mi poradila to taxi..Hned jsem tam volala,a že můžu dojít hned,vyřídit si tu kartičku..Musí se to objednávat den dopředu dopoledne-což jsem do 11 hodin prošvihla,tak zítra..Mělas pravdu-nepršelo…Ale jinak denně leje..
kometa:To není žádná výhra.
Protože mozek má každý. Ale rozum ne.🙂
dobrý fór😊👌👍
u más taky zamračeno..ještě neprší,ale chystá se..Vedle sousedi koupili dětem skákací hrad🙏to zas bude řevu🤔
dík,hojí se to pěkně👍…Dnes jsem byla na úřadě-asi 250-300 metrů..Odpočívala jsem na lavičkách..Už je to fakt dobré..Nehřeším na to,ale mírně na to došlapuju,to nejde jen na rukách se přenášet…V noci spím bez bolesti..Jó,byla jsem si vyřídit “senior taxi”..Mám kartičku,objednám si ho na ty rehabky..Jedna cesta za 20kč..to se hodí..Nemusím nikoho otravovat..
Niki-Jo,já říkám,že jsem Maxe vyléčila vývarem..ale on ho pil,chutnal mu-vlažný..Né teda kvanta,ale po troškách ho pil...Nechceš jí to teda tou stříkačkou dávat do tlamky?
Mě to posílají známí …Já nemám FB,ani nic podobného,tak mi to přijde na mejl..Jen si nepamatuju kolikrát,jestli jsem to sem už nedávala…teď mi poslali i něco politického,ale to já nerozesílám a do politiky nechodím…
pEfe-potřeba polehnout,palici položit,polštářem podložit ,podřimovat,posléze pomotávání palice probudit Pespresem,případně pilulkou..posílám pEfe povzbuzení☀️
přesně😲..a ulice,kde bydlím,je sice jednosměrka,ale je dost frekventovaná,co se týče kol,koloběžek(auta jen zásobování)-jezdí jak šílenci,tuhle jsem stála na chodníku,plkala s kámoškou a chtěla jsem udělat úkrok do ulice..jen jsem se mírně pohnula a otřel se o mě kluk na kolobce…Jezdí tu totiž po chodníku,ten má jemnější kostky než ulice,takže se chtěl vyhnout myškou,a hned najet znovu na chodník..(nejsou tu obrubníky)No to mohl být karambol jak blázen!!!!!,kdybych ten úkrok udělala..To bych šla úplně na jinou operaci,než jen s kolenem😟Při vycházení z domu čučím na obě strany,aby mě něco nesrazilo😲Jezdí kolem zdí..Nic nenaděláte..Mají na to celou ulici..Chodník je široký tak 80-90 cm,akorát na kočárek s matkama a dětma..Taky jich tu chodí hodně..
Horsana:Ako osobe s tlakom maximálne 120/80, väčšinou 90/60 mi nikdy zima nebola, hmm.
Horsano-jako né celkově zima,ale studené nohy a zadel..😊..I vlastně ruce,co jsem si tak vzpomněla…Ale to jsem měla 55-60-65 kilo/při 171cm../20-40 let😊(teď mám o 30let a 30kilo víc)😇
děvčata,zeptám se..nedávno mně měřili na nějakém vyšetření a mám 167 !!. Je to možné,že bych se už takhle zmenšila? O 4 cm?
Niki-je mi jí líto..😟..ale už to bude lepší,když něco snědla a šla na záchodek…Vzalo jí to teda dost.max asi jen první den spal,ale asi to kocouři mají jednodušší,není to takový zákrok..
Jinak hlásím,že mi noha skoro nebolí-hlavně v noci při otáčení je to minimální.!hurá👍
no jó,ale když matka jde ještě s druhou matkou s kočárkama kus za ním..baví se mezi sebou….koho trestat..spíš ty matky..nejsem zastáncem volné výchovy,ani “seřezání děcka”,když něco provede,ale lupnutí přes plínku,když už to je neúnosné,žádnému dítěti neuškodilo..A máte pravdu-i na rány vařečkou si děcko zvykne a nemají žádný účinek-spíš naopak.Ale to je extrém..Já jsem naučená z Olomouce(12 let jsem tam bydlela)tam musí mít řidič oči na šťopkách zleva,zprava..i novodobý trend-děcka přebíhají na červenou!!!!bez rozhlídnutí-je šílené..
jo,stavy mdlob..černo před očima při prudkém narovnání se třeba z dřepu,zavazování si bot…To jsem měla s nízkým tlakem pořád..
i jsem byla na vyšetření na …brácha to má..nevzpomenu si(on tomu říká “Zemanova nemoc”)..neuro..cosi??Ale nic naštěstí nenašli..nemám to..
Phíkovnice pařila přes půlnoc??🤭palice před polednem prázdná??Předpokládám požití pvyprošťováku?..potom pohoda👍…s přítelkyněmi požívaly pivko při prudkém posunování puku po ploše..Psychika při prázdném příbytku pána pochytávajícího puky+perfektní počin pánů při posunování puku před práh ….příšerná🙏..Po půlnoci pak popošly pospat v příbytky.