Aktuálně: 2 693 inzerátů262 965 diskuzních příspěvků19 185 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 10.10.2025, 08:48:11 xxx.xxx.20.192

No a hned jsem jela naloupit krmení zvěrstvu.

Niki,tohle mě pobavilo..vím,že je to překlep,ale na správném místě🤭..kdyby to tak šlo,že?Jinak u nás pošmourno,zataženo,cítím to v kostech😟Ale 13 stupňů..S těma gumama má Orionka pravdu..Dal mi do kufru ty 2 ještě jakoby “dobré”ale já mu řekla,že už mají taky věkově po smrti,tak si je tam nechal..Na jaře si ještě koupím 4 letní,disky na ně mám na hůře,tak pak se jenom přehodí kola,bude to jednodušší…

Bobca
Bobca 09.10.2025, 20:04:06 xxx.xxx.20.192
Sardullah:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

1.a 4.jsem nějak nepochopila..hm?😟

Bobca
Bobca 09.10.2025, 10:04:23 xxx.xxx.20.192

něco jsem smazala..nebylo to vtipné..Jsem to měla dýl uložené,a dnes jsem si vzpoměla…🙂🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 09.10.2025, 09:26:48 xxx.xxx.20.192

a zítřkem jsem zrušila obědy..zkusím tady průmyslovku,dá se tam i najíst přímo,od 11,než přijdou děcka…je to trochu dražší-120,ale jsou tam i bezmasé věci…

Bobca
Bobca 09.10.2025, 09:22:44 xxx.xxx.20.192

Já dala v pondělí odpolko auto do servisu..měla jsem ho dovézt až v úterý ráno,ale neměla jsem kde zaparkovat,tak jsem ho tam šupla už dřív-zavezli mě i domů..že jen na výměnu oleje..a když se mechanik podíval na moje pneu,tak se zděsil..No,nechala jsem to na nich..Celoročky mě rozmluvil-je fakt,že mě párkrát překvapil sníh,a vánice,ledovatka..když jsem jela od Zdenky z FM.a mám nějaké doktory v Olmiku v zimě(nerada jezdím v zimě,ale když musím)😟..Dojíždím už asi 4. rok zimáky nonstop..a jsou už dost staré(přezouvala jsem i s diskama)takže napůl zteřelé🤭Hned na druhý den dopol mi volal,že je hotové..že olej byl jak ve friťáku v KFC-nebo po půlročním smažení řízků😲prý 45000 na něj najeto..A přitom asi v únoru mi kámoš od Zdenky se díval,a že to je ještě dobrý…No,dal mi tam syntetiku,což mě trochu děsí..ten rozpustí usazeniny v systému(já jezdila na polosyntetiku)..3 filtry,olejový,vzduchový a nevím jaký-nejde to přečíst+gumy,výměna,a rozleštil poškrábané skla,což by neprošlo na STK.+ práce.Nechala jsem tam 9000 !😎ale mám zas na delší dobu klid..měla ho půl roku dcera,teď si ho nechám už doma..V úterý jedu na kontrolu do Ol.,a stavím se u Jaruš-budu tam na noc.

Bobca
Bobca 08.10.2025, 11:26:12 xxx.xxx.20.192

ano,díky za články…nepřemýšlela jsem nad tím až tak..Jen jsem ji vůbec neměla potřebu používat,když jsem byla sama..Dostala jsem ji od známého,že byla ve slevě za 500,že měla poškozený obal,nerezová dokonce-asi před 15 lety-dala jsem jí pak kámošce(já v ní dělala jen hrníčkové knedlíky).Doma ji chlap dost používal,(párky,na to sýr..)děcka taky,a na ohřívání knedlí ve větším množství v mikrotenovém sáčku byla dobrá..na vaření rýže ve skleněné misce s poklopem jsem ji dost používala.Ale sama jsem si vařila spíš “eintopfy”,nebo jsem navařila na 14 dní do mrazáku,ale pak to ohřívala na pánvě-nepřilnavé..Kdzž jsem zapoměla vytáhnout balíček,tak jsem ho dala na stupeň 1 pod pokličkou se mi ohřál,sice za dýl,ale mně to nevadilo..A pak,jsem vařila na 2 dny,odebrala půlku,zbytek nechala na pánvičce,po vychladnutí ji dala do mikrotenového sáčku a měla jsem na druhý den-přímo na pánvě..Tady mi vadí i každý den maso-jsem to změnila na zítra na makové buchty…oskenovala jsem jídelníček,ale nejde mi ten sken sem dát…

Bobca
Bobca 08.10.2025, 09:04:55 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

To se ti Bobčo ten oběd pěkně prodraží, když si ho budeš tak jako tak ohřívat… Jestli by ses nakonec za tu stovku denně plus tak jako tak zapnutý sporák nenajedla i sama… Ale asi ne tak hodnotně a pestře 🙂 Tak uvidíš, jak to bude fungovat, asi je to milé, že člověk taky jednou nemusí přemýšlet, co a z čeho, naprosto chápu!

Máš pravdu Buggyro...já se namlsala v tom sanatoriu..tam byla vyvážená a pravidelná strava..a chuťově boží😇

Lituju,že mám předplacený celý říjen😟..Už pak nebudu tam brát..nechci je tu pomlouvat,ale včera byl segedín..Těšila jsem se,mámho ráda.Voda,a v ní plavalo pár-opravdu pár! nudliček zelí..dalo by se to přirovnat k řídké polívce..knedlík byl domácí,byl dobrý..Maso-5 kostek,bylo ho dost,nevadí mi tlusté…Jsem hodně zklamaná..Raduš,já jezdila jako děcko pro oběd našim, kousek do jídelny..takže se dal jíst hned..A nevím,kdo nabízel ty termonosiče-asi charita..Ještě tu mám možnost přes náměstí chodit do průmyslovky za 120..Je prý k tomu zeleninový “raut”, tam si může vzít kdo co chce..a můžou důchodci jíst i tam..Na zítra mám bramborové knedlíky plněné uzeninou a špenát..                                                                                                                              

Buggyro,já se rozhodla to zkusit,protože jsem se začala odbývat..stát (nebo sedět na vozíku)u linky bylo dost nepohodlné..Tak jsem si někdy zašla vedle do bufetu na polívku-dělají tam hutné a dobré-za 60kč..Jídlo bylo za 150.rizoto za 130..Nebo to jen vydržet,pak si zas uvařit víc do mrazáku jak kdysi…Mikrovlnku nemám ráda,když pominu škodlivost těch vln..ohřívá jen dokola,střed je studený..knedlíky vysušené,musí se ohřívat zvlášt v pytlíku..musí se s tím občas zamíchat..

takže otvírám téma mikrovlnka a zkušenosti s ní,hm?🌷

Bobca
Bobca 07.10.2025, 10:53:08 xxx.xxx.20.192

oběd byl dobrý,ale totálně studený..než objel tu trasu…Brambory,fazolková máčka a 2 vařená vajíčka..menší hnízdo skořápek na kousku blány..2 menší jsem křupla,vyplivla,ale pak jsem narazila na shluk(v takovém množství se to stane..)..….Tak si budu muset ohřívat na sporáku,mirovlnku nemám(ani nechci)..takže kdybych to měla přes charitu,bylo by to o 10kč dražší,ale možná by byly ty termonosiče..Bo nevím,jak by si to ty babči samy ohřívaly…Chtěla po mě ale ještě nějakou službu k rozvozu,tak jsem se k tomuhle komfortu nedostala..

Bobca
Bobca 07.10.2025, 10:44:09 xxx.xxx.20.192
rapotačka:

Je to (jako?) pohádka v tomhle světě.

Tak to beru.

ano,přesně tak…za chvíli nebudem vědět,co je skutečné,a co “pohádka”..Naštěstí je to dost poznat,ale přišel mi mejl,kde se mělo poznat na fotkách,co je co,a bylo to hodně těžké…Videa jsou lehčí poznat..pohyby,gesta…

Bobca
Bobca 07.10.2025, 09:07:32 xxx.xxx.20.192

Klus se mi líbil,když úplně začínal,jako písničkář.…Myslím první písnička"Marie" a jí podobné písničky byly bezva..Líbí se mi i jak zpívá se svou ženou(ten klip)..a já nemusím,když zpěvák najednou začne být herec..U “Šípa” pronesl,že by si chtěl zahrát prince a oni ho vyslyšeli a hned dostal nabídku..Prosazuje i své názory na věci,o krerých -si myslím-nic moc neví..(situace v Sýrii a tam někde..) Nebo Lucku Vondráčkovou…mám ráda její písničky,ale co slyším,co hraje v Ulici za mrchu..je to samozřejmě její věc..

to jen tak..Jo,a Dara a její klip..je to nepřirozená postava..Ta AI je poznat na první pohled…Když nás krmí videama s umělýma koťatama a miminama,budiž..to stejně vypínám..je to poznat..a nebo.když se na pódiu ženská promění v koně??nebo páva,….a lidi to přeposílají…

Bobca
Bobca 06.10.2025, 11:06:51 xxx.xxx.32.200

U nás byl včera večer,i ráno chvíli problém s inernetem,sekala se i telka..mám Magentu…ale už je to dobré..Dnes poprvé mi dovezou oběd🙏..(100.-i s dovozem)musím vyčkávat v kolik,chci nainstalovat bezdrátový zvonek,aby mi mohl cinknout..sejdu si pro něj dolů..nechci ho honit do schodů,stačí dát k brance pod schodama…V pátek jsem měla čekat,že přijede pro kastrolky,ale jsem se omluvila,jela jsem poprvé k nové zubařce..sehnala jsem 3 km,ve vedlejší dědině🤗,,Tak mi vyšli vstříc,že mi dnes dovezou v jejich kastrolkách,zaplatím do konce října,dám mu klíče od vchodu.,kdyby byla optika zavřená…Takže nemusím vařit!!hurá!

Bobca
Bobca 06.10.2025, 10:48:43 xxx.xxx.32.200
rapotačka:

Nerozumím. U nádherných písniček text neřešíte, nevnímáte. Tady je pěkná hudba, pěkný hlasy, bezvadnej text. To za tamtoho režimu satira nevadila a teď  a tady vadí  a je přitom  povedená, každý slovo pravda, není sprostá, agresívní. 

U nádherných písniček text neřešíte, nevnímáte

Právě,že já vnímám..a to hodně🎶…Prostě to tak mám..nic ale proti Vám!!🙏Viz výše..vysvětlení..

Bobca
Bobca 06.10.2025, 10:44:49 xxx.xxx.32.200
Daja:

Jé já to blbě zase a obvykle napsala, já myslela vulgární to moje slovíčko ř… . Písničku určitě nechat jen můj komentář možná vulgární. Já to tak nevidím, ale někoho slovíčko může nadzvednout. 

Dajo,to není o řiti🤭vůbec NE !…Není to ani nic proti tobě,nebo Rapoťačce🙏..jen jsem chtěla vyjádřit pouze svůj postoj k těmto textům…nefandím jim(já texty hodně poslouchám)..i jiným klipům,co si dělají srandu a zesměšňují politiky-(ať jsou jací jsou)..nebo kohokoli niného..ANO,hlas a písnička-melodie jako taková se mi líbila..doposlouchala jsem ji…jen posílejte dál,co se vám líbí..jasný?🌷🍀

Bobca
Bobca 05.10.2025, 11:33:09 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 05.10.2025, 10:53:47

náhodou dobré cvičení…Momentálně asi nesmím,nesmím ani cvičit “esíčka”…Kdybych viděla dřív,bych se zeptala fizioterapeutky..Kdysi jsme cvičili na zádech,roztažené ruce ,a opačnou nohou se dotýkat dlaně naproti…to je taky dobrý cvik na protažení..Teď ráno dám pár cviků,spíš nohama,zvedat zadek a dechové..

Acher,taky na vás myslím..🙏