ano,všechny jsou super…🥰
ano,všechny jsou super…🥰
Sarah01:Mohla bych si zajet, ale nevím, jestli to do Vánoc zvládnu, případně dám určitě vědět. On mně ještě totiž kromě těch starostí s Dráčkem odešel bojler a do Vánoc to musím vyřešit.
jaja..dej vědět..já pojedu k Jaruš tak kolem16-17.12…..18.mám MR,takže před tím,i na noc..zatím to máme otevřené..Jinak jsem do Klokana nedojela,jsem si uvědomila,že jak vyjedu z parkovacího místa v tuto dobu,tak už nezaparkuju…tak jsem vletěla do Hrušky,nakoupila jogurty, kefíry jahodové za dobrou cenu..pečivo, plátky a máslo..narvaný baťůžek..
Vyhrála jsem na “šupinku”za 50,-kč 500,a na “zvonečky” taky 500.tak jsem si nechala 1000 vyplatit..jinak jsem úspěšně všechny výhry proměňovala za losy,ale teď už jsem si řekla,že jednou je potřeba přestat..chytla jsem holuba do hrsti🙂🙂
nevím,jestli jsem psala,že v Uničově otevřeli 20.11. OC Klokan..asi se tam zajedu podívat Mám prázdnou ledničku ..je tam Billa,Takko,Action,Pepco…atd..asi 9 obchodů…Vedle je Lidl,kousek od něj Tesco a na městě Albert a kousek od něj Penny..Hrušky tu máme 3..2 malé a jednu velkou…
co se týče moderátorů Slavíka..tak jsem to četla dnes na seznamu-takže se to nelíbilo více lidem..popsuli hodně Hámu,sice se omluvil,ale způsobit to mohlo hodně špatného ..že se konala svatba Sidovského a Vítka na Karlštejně v teplém prostředí a v sále zadků-vlastně předků..tak to šlo asi už mimo mě….Ti 2 to sice přešli,ale nenechají to tak..
pěkná písnička..ale,nemohl(a) byste si dát nějaké jméno,nebo přezdívku?hm?děkuji..Prosím..🙏
já mám ty 2 celkem ráda,komentovávali ale líp…Mívali tam vtipné pasáže,ale ne tak vulgární jak letos..a lidi se letos tomu nesmáli…"budem se ukájet,budem se předvádět"-zpívali v rapu…pak ještě něco anglicky,ale spletl to,že by mu ale ruku nepodal..Tak to lidi rozuměli..A u Krajča jsem to taky vypínala..né,že bych ho nemusela,mám ráda jeho písničky,ale jaksi…Letos mě zklamali…
bývají i na vánočních trzích..aspoň v Olomouci jsem je viděla,ale to už dřív…
dnes k nám přijel Martin🙂..byly -2 stupně v 7,teď je +0,8
Kačko,to je rohožka to prostřední?
taky se vám to zdálo?..korunu tomu nasadil Háma s jednovaječnými dvojčaty..ani se nikdo moc nesmál..a před tím..si už nevzpomenu na to slovo…ale bylo blbé..
lesnizinka:Slavík🙂
jsem sledovala do vyhlášení žen a ostatní jsem si přečetla dnes na netu…
a jedna fotka z domu s křivě ošmikanou ofinou😀
Dafi-to doroste..není to tak zlé..Já jsem na tom podobně,jen se snažím to házet nahoru…😀
BaLu:Je to krásné, ale není to z Rakouska, nýbrž z Maďarska…
ano,ano.."Pepo já se spletla"🤭🤗
roluj dolů,tam jsou ty náplně..
možná tady..jsou tam od miniaturních..do kojících polštářů,,,
Náplň do sedacích pytlů - polystyrenové kuličky 100l rozměr kuliček - 3 - 6 mm vlastnosti kuliček - kuličky splňují atest zdravotní nezávadnosti pro děti do 3 let. vhodnost kuliček - doplnění náplně středních sedacích vaků, celková výplň větších taburetů, velkých kojeneckých polštářů velikost balení - 100l kuliček má rozměry po zabalení cca ∅ 45 cm výška 57 cm výrobce - český výrobce 340,00 Kč S DPH Počet trvale skladem, jakožto výrobci vaků držíme kuličky stále skladem Sdílet Sdílet Tweet Google+ Pinterest
lesnizinka:Ale to jsi mi neodpověděla😏(teda jestli si mám domyslet, že ten polystyren?) ale ten je přece moc tvrdý, co by to byl za ,,polštář"?!? A já jsem to asi nikdy neviděla😲
Raduš,dávám znovu tu fotku..tam vidíš ty kuličky-vem si brýle!😉..mám i anatomický polštářek,tam jsou ty kuličky miniaturní..Jak jsou i plyšáci vycpaní..nebo polštářky za krk a tak..chrastí to,určitě jsi to musela někde vidět..
přišlo mi to s titulkem “erotický festival v Rakousku”😊
není to veselé,ale chtěla jsem se podělit…😀
Zrzavci:pak protáhl hlavu uchem a chodil s ní po pokoji🤭
ano,taky,přesně tak..🤗
Raduš,já to nedávala cíleně do polštáře pod hlavu,ale jako opěrku na zeď-seděla jsem kolmo válendy a opřená o zeď o polštář..poslední roky jsem ho dávala na nohy v zimě-hřál..
tohle mi přišlo včera na mejl..je to dlouhé,ale zajímavé..člověk nemusí mít špatné svědomí,že si po obědě zdřímne..😔..což já dělám..a v noci spím dobře,,Sice teď je zase fáze měsíce,tak sebou melu a jsem často vzhůru,ale bude zasa líp…
Pokud si rádi zdřímnete během dne, pak je tento článek právě pro vás. Většina zvířat je od přírody zvyklá na spánek – spí v krátkých intervalech během dne a noci, což se nazývá polyfázický spánek. Lidé jsou však jedním z mála druhů, které se obvykle snaží uvolnit během jednoho dlouhého úseku, obvykle v noci. V našem uspěchaném světě, kde neustále spěcháme, však není vždy možné se klidně vyspat. A to je místo, kde přichází na řadu denní spánek nebo zdřímnutí. Nejnovější výzkumy ukazují, že je mnohem prospěšnější, než si většina lidí uvědomuje. Pokud jste se někdy cítili provinile za to, že jste si tajně zdřímli během polední přestávky nebo víkendového odpoledne, je čas změnit svůj úhel pohledu. Zdřímnutí není lenost – je to chytrá, vědecky podložená péče o sebe. Zde je 9 zdravotních výhod každodenního zdřímnutí: 1. Zdřímnutí vám rychle zlepší náladu Když si zdřímnete, váš mozek uvolňuje serotonin, hormon "dobré nálady", který je spojován s klidem, štěstím a emoční rovnováhou. Dokonce i krátký 15 až 30minutový spánek může dramaticky zlepšit vaši náladu, díky čemuž se budete cítit pozitivněji, méně podrážděně a budete schopni lépe zvládat stres. 2. Zdřímnutí zlepšuje učení a funkci mozku Příliš mnoho času bez spánku snižuje kognitivní výkonnost. Studie ukazují, že pouhých 30 minut spánku zlepšuje koncentraci, reakční dobu a rozhodování. V jedné studii si účastníci, kteří si zdřímli, uchovali informace efektivněji než ti, kteří si nezdřímli – a dokonce lépe než ti, kteří pili kofein! 60minutový spánek může nabídnout ještě více kognitivních výhod, zejména pro paměť a řešení problémů. 3. Rychlé zdřímnutí laserově zaměří vaši schopnost soustředit se Představte si svůj mozek jako baterii. Po hodinách práce nebo strávených před obrazovkou se mu vybije energie a je třeba jej dobít. Studie NASA zjistila, že 40 minut spánku zvýšilo bdělost pilotů a astronautů až o 100 %. Dokonce i 20minutový spánek výrazně zlepšil duševní jasnost a soustředění – téměř stejně jako velká káva, ale bez jo-jo efektu. 4. Zdřímnutí podněcuje kreativitu a řešení problémů Nejbrilantnější mozky světa jako Leonardo da Vinci, Nikola Tesla a Salvador Dalí byly velkými zastánci zdřímnutí. Spánek osvěžuje mozkovou síť, která je zodpovědná za vhled a představivost. Po spánku je vaše mysl často lepší v navazování spojení, vidění vzorců a přicházení s novými nápady. 5. Krátké spánkové cykly zlepšují paměť Váš mozek používá spánek ke konsolidaci vzpomínek – v podstatě k uzamčení toho, co jste se naučili nebo zažili. Zdřímnutí pomáhá přesunout nové informace z krátkodobé do dlouhodobé paměti. To je zvláště cenné, pokud studujete, trénujete nebo se učíte novou dovednost. 6. Zdřímnutí probouzí smysly Po zdřímnutí mnoho lidí hlásí ostřejší sluch, lepší čich a ještě lepší chuť. Je to proto, že odpočinek odstraňuje nervový chaos a pomáhá mozku efektivněji zpracovávat smyslové vstupy. Jídlo může chutnat lépe, hudba může znít hlouběji a dokonce i barvy se mohou zdát živější. 7. Denní spánek posiluje imunitní funkce a fyzickou regeneraci Když máte nedostatek spánku, vaše tělo produkuje více kortizolu, stresového hormonu, který oslabuje imunitu a zvyšuje zánět těla. Delší spánek pomáhá napravit tento stav tím, že spouští uvolňování růstového hormonu, který napomáhá buněčné opravě a podporuje imunitní systém. Pravidelné zdřímnutí je v některých studiích spojováno se snížením krevního tlaku, snížením zánětu a dokonce s dlouhověkostí. 8. Zdřímnutí snižuje riziko chronických onemocnění Přetrvávající nedostatek spánku je spojován s nemocemi, jako jsou srdeční choroby, cukrovka 2. typu a obezita. Podle nedávných evropských výzkumů je zdřímnutí, i když jen 1 až 2krát týdně, spojeno s nižším rizikem kardiovaskulárních příhod u dospělých. Je to malý zvyk s potenciálně život zachraňujícími výhodami. 9. Ne všechny šlofíky jsou stejné – na načasování záleží Odborníci doporučují ideální délku spánku 20 až 40 minut, aby se zabránilo ospalosti (známé také jako spánková setrvačnost). A kdy je nejlepší si zdřímnout? Mezi 13:00 a 15:00, kdy vaše tělo přirozeně získává energii. Příliš dlouhý spánek v odpoledních hodinách však může narušit váš noční spánek. Nastavte si budík, abyste se vyhnuli usínání, a pravidelně si zdřímněte! Závěrečné myšlenky: Zdřímnout si není lenost, je to péče o sebe Pokud máte to štěstí, že si během dne zdřímnete, i kdyby to mělo být jen na 15 až 20 minut, děláte něco opravdu dobrého pro svou duševní jasnost, emoční stabilitu a dlouhodobé zdraví. Je čas přestat vnímat zdřímnutí jako něco neproduktivního nebo neefektivního. Ve skutečnosti je to mocný, vědecky podložený zvyk, který má potenciál změnit váš výkon, kreativitu a odolnost. alt Neobsahuje žádné viry.www.avast.com