Aktuálně: 2 341 inzerátů269 701 diskuzních příspěvků19 342 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 26.07.2025, 09:09:08 xxx.xxx.20.192
kometa:

Tohle mi přišlo na mejl

Ale tohle už tady přece proběhlo. Vlákno ifauna nová tvář - od stránky 22.

Reni..jenže mi to přišlo až včera..a já na jiná vlákna nechodím…takže to prošlo kolem mě..🤭 čučnu..

Bobca
Bobca 25.07.2025, 07:59:33 xxx.xxx.20.192

zdravím Adminy..Myslela jsem,že už se tu diskutuje,že iFauna rozesílá mejly,že je zpět…mi dnes přišel..🙂

Ale já chci adminům sdělit,že jsem tu ráda,a nikam nejdu..tak❤️💐

Bobča..připojuju se k “Zrzavcům”…že jste zlatý..🙏

Bobca
Bobca 25.07.2025, 07:52:16 xxx.xxx.20.192

Tohle mi přišlo na mejl….Tady se to scvrklo,ale bylo to samozřejmě rozděleno po částech…🙂

Vážení chovatelé, s velkou radostí oznamujeme, že českému týmu iFauny se podařilo odkoupit web od zahraničního vlastníka a nyní děláme maximum pro to, aby se iFauně opět dařilo a mohla plnit svůj hlavní účel - podporovat etický chov zvířat a slušné chovatele. I když nás na webu čeká ještě mnoho práce, již nyní jsme vrátili nejen veškeré inzertní rubriky, ale i oblíbené diskusní fórum, a to včetně archivu, který je doslova studnicí chovatelských zkušeností. Element Prosím, přečtěte si nové znění Obchodních podmínek a Pravidel inzerce a diskuse. Zejména prosíme všechny uživatele, kteří na iFauně vystupují v souvislosti se svou podnikatelskou činností (např. výroba a prodej chovatelských potřeb, profesionální chov zvířat atd.), aby tuto skutečnost při první návštěvě nového webu označili ve svém uživatelském profilu a uvedli zde i své IČO a obchodní název. Povinnost zajistit viditelnost podnikatelských entit nám ukládá nařízení P2B. Element Případné chyby, nesrovnalosti nebo jakékoliv náměty prosím posílejte na redakce@ifauna.cz nebo vkládejte do diskusního vlákna, které bude k tomuto účelu založeno. Kontaktovat nás můžete také na Facebooku a Instagramu. Děkujeme Vám za spolupráci a přejeme krásné letní dny. S pozdravem Vaše iFauna

Já teda nikam nejdu🤗..zůstávám tady !! nemám nic proti ní-nechovám zášť,nerozumím ani tomu,proč to ukončili…Ale jsem tu ráda a jsme tu vlastně skoro všichni a je mi s váma dobře..❤️

Bobca
Bobca 25.07.2025, 07:12:10 xxx.xxx.20.192
list:

nestačí si říci infinitiv? Zapomenout =zapomněl/a🤔

ale tohle právě mi tam nejde jaksi logicky..právě-zapomenout=zapoměla..ale budu se snažit na to myslet,bo to píšu pořád blbě🤭

Bobca
Bobca 25.07.2025, 06:57:25 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 24.07.2025, 21:22:07

Dafi-nádherné fotky..taky miluju slunečnice..Nevím,jestli přítel špatně vidí,spíš nevnímá svět kolem sebe…Možná se Betty jen nadýchala trochu té civilizace..není zvyklá..Už je to lepší?

Jinak ti barzojíci jsou teda nádherní..na ty svoje “postavy”,jak si umí hrát a divočit,,Nádherně čistí..🤗

Bobca
Bobca 25.07.2025, 06:48:40 xxx.xxx.20.192

dodám..vlastně jsem se o to nikdy nějak nezajímala..štvou mě,ale že nikam nechodím,tak mi až tak nevadí-nejsem sama,kdo je má,když vidím kolem sebe starší ženský..

Bobca
Bobca 25.07.2025, 06:45:49 xxx.xxx.20.192
acher:

Jaterní skvrny to jsou také, jak se říká, stařecké?

Myslím,že né..Jaterní jsem mívala zamlada..taky při používání antikoncepce-ty jsem měla ale pouze na obličeji..hnus..jak špatně opálená..Tenkrát se ješt jedly dryjáky,a byla pauza 2 měsíce nebrat..(můj chlap to nikdy nerespektoval a pálil do mě "ostrýma")..Stařecké mám po celém těle-teda na rukách a od kolen dolů..řekla bych,že tam,kde svítí slunko-u mě..A prý na to něco existuje,ale nesmí se přitom na slunko..takže jsem se na to vykašlala..

Bobca
Bobca 24.07.2025, 16:40:23 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Přesně tak, my jsme ve škole taky používali pomůcku “pomni” (nezapomeň), resp. naše učitelka. 

nojo,.tak si mám říc pomni-takže zapomněla?.

Bobca
Bobca 24.07.2025, 16:30:57 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

30. 7. , podrobnosti si případně ujasníme v soukromé zprávě.

OK..

Bobca
Bobca 24.07.2025, 15:33:20 xxx.xxx.20.192

Já totiž hned ráno jsem sem dala video-odkaz na toho Ozzyho..a chtěla jsem to napsat,že umřel…(bez textu to video nepustí)no a nic!! až za hodně dlouho jsem zjistila že mi umřela klávesnice..číst jsem všude mohla ale nešlo mi psát..Baterky nový…a nic..pak jsem si všimla,že nesvítí…jojo,Sabaty jsem poslouchávala s bráchou…

Bobca
Bobca 24.07.2025, 15:26:19 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Ale Nivea s Q10 je úplně jiná, ta je na obličej vhodná. Červenou Indulonu jsem taky používala dětem na ekzémy, bylo to doporučeno přímo od kožní lékařky. 

Jo, a s tou kávou počítám. 😉

jojo..jen písněte kdy…Já to zapoměla a nechce se mi to hledat🤭budu ráda..

tu Niveu jsem myslela,jen že to byl jediný krém,co jsem kdy měla…Zdenka se mazala obyčejnou,ale nomálně jak krajíc chleba na obličeji(jak masku) a za 15 minut neměla na čuni nic..Všechno se vsáklo…

Bobca
Bobca 24.07.2025, 15:12:42 xxx.xxx.20.192

já to měla rozepsané asi 2 hodiny na dospleji,tak jsem to jen dopsala..a vidím,že mezitím přibylo příspěvků🤗…a já s kravskou mastí🤭Já teda nic,akorát jsem kdysi dostala Niveu s Q10..asi ve 40..tak ta byla jemná..to byla jediná mast..a i teď nic nepoužívám..Kůžička napnutá-žádná vráska😎

Bobca
Bobca 24.07.2025, 15:04:34 xxx.xxx.20.192

ano,a modrou indulonu ta byla na hodně věcí....červená byla desinfekční,já je fasovala v práci…A jinak kravské masti na odřeniny…Na ekzém napsal veterinář nějakou mast"pro kočku"..taková černá-voňavá..Já měla ekzémy z plodové vody…

Jinak jsem dojela od doktora,na ty rehabky mám jít..Zvýšil mi D.H.C z 90 na 120..Takže budu čekat a čekat…14.10.mám kontrolu na neurologii..

Bobca
Bobca 24.07.2025, 06:38:36 xxx.xxx.20.192

Niki-ty stařenko jedna🤗..zkus Plzeň,nebo smetanu..by ti mohla ulevit..Nechci sýčkovat,ale takové stavy měla švagrová a pak jí přišli na vřed..Ale může to být i náhoda..Když to bude trvat,běž…netrap se bolestma…🙏

Mě včera odešla klávesnice,takže jsem si nemohla ani objednat druhou..tak jsem se štrachala do Datartu pro novou..obyčejná-drátová 299,bezdrátová 399..Vzala jsem tu levnější..neumím n aní psát..samý překlep😟..a pak jsem potkala známého,že vedle v Tescu by to bylo asi levnější!..chystám se do Olmika k tomu Dr..

Nátky jsem měla imrvére-i 2x do měsíce-dost let..koutek teda né,ale říká se,že ten je z neumyté sklenice v hospodě..Já si teda dávala pozor vždycky ..Pak jsem přišla na to,že je mám nervového původu..Jsem tomu nikdy nevěřila,ale je to tak..Já třeba bych nikdy nedala pusu na pusu miminkovi,že se mu to prý předá ten vir nadosmrti..Nebo když chlapi v Olmiku přišli na hraní a každý hned se hrnul mě olizovat,,fuj😠Já na to brala prášky..Nevzpomenu si ..asi Herpesin..a pak i Cezeru,ta byla i na hlasivky,a píchala mě foniatrička Magnezko..

Bobca
Bobca 22.07.2025, 10:18:25 xxx.xxx.20.192

Je fakt,že černo bylo dlouho před tím…a dusno šílené..Byla jsem si nakoupit ..co noha nohu mine..jsem myslela,že mě to  chytne..ale u nás to začlo tak po 6…myslím..ale to je jedno..Déšť je potřeba..Jen jsem myslela na ty,kde ta hrůza může napáchat škody…

Bobca
Bobca 22.07.2025, 09:44:09 xxx.xxx.20.192

Jo,a ještě-včera navečer tu byla dlóóuhá bouřka..hromy blesky..chrstan mi umyl okna-šlo to přímo na barák..Sarah-šlo to někde od vás🌩️..🤭

Bobca
Bobca 22.07.2025, 08:43:20 xxx.xxx.20.192
Sardullah:

No tak u nás se na rehabky čeká třeba i 3 měsíce…jak člověk nemá nějaký známí, tak je to děs. Ono vlastně se vším…doktoři jsou nedostatkové zboží.

Na to,že jsem měla papír z neurologie 12.5. na okamžité ambulantní rehabky(že na “ležící” nemám nárok)…U nás jsou,vozil by mě tam taxík-mám seniora za 20,-tam a za 20,- zpátky….Jenže mi to zpozdila ta má PL,že mám nárok na ty s hospitalizací..než se to vyřídilo,byl měsíc,a takže celkem 3 měsíce..Uznávám,že po operaci je to standartní postup..Než se jizva zahojí a tak..Ale já mohla už mít ty základní za sebou..Naopak se to zhoršuje den ode dne..Už jsem si nasadila Citalec 20(měla jsem jen 10)..Oni mi ho dali i v té nemocnici,ale nechtěla jsem zvyšovat dávky,když mi ta 10 stačila..Psala jsem psychiatričce,jestli bysme mohly po telefonu konzultaci,aspoň 15 minut,že nechci bez ní nic podnikat…(začla jsem být hodně brečavá,černé myšlenky..beznaděj..samota..bolesti..a tak)..Odepsala mi,že se nedá nic řešit po telefonu.Jsem se jí jen chtěla zeptat,že jestli můžu zvýšit ten Citalec…Naštvala jsem se a odepsala jí,že děkuji za odpověď a ve čtvrtek jsem začla brát ten silnější..Napřed jsem jí napsala vysvětlení proč,ale pak smazala..Nemyslím si,že se nedá konzultace provést i po telefonu..Není to nějak lepší,ale aspoň už tak nebrečím-zatím.. Ve čtvrtek mám kontrolu u svého neurologa,tak mu to všechno řeknu..a v koutku duše mám řešení,že se nechám časem odvézt..Počkám-pokud to bude takové jak doteď-že udělám ještě ta vyšetření a pak…