Aktuálně: 2 645 inzerátů263 596 diskuzních příspěvků19 194 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 17.06.2025, 06:45:00 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Dnes ráno sprchlo, takový krásný ještě májový deštík, bouřka nepřišla. Psům se ani nechtělo z terasy domů, na dešti bylo dobře. 🙂

Obrázek

to chce poslat někam…to se fakt hned tak nevidí…

a nedočetla jsem se jméno novopečené maminy-dcery od Cherry…ještě pořád je mám všechny na ploše..ráno rožnu,pokochám se těmi úsměvy..prohodím pár slov,ať se mají pěkně…jsou všichni boží…😇druhý zleva-vím,že kluk-hlavu nahoře.."já jsem tady"🐕

Bobca
Bobca 17.06.2025, 06:13:26 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fatia z 16.06.2025, 18:04:20

Vysvětlím…Radce přes pozemek teče  maximálně minimální “potůček bublavý”🤭.. tak kačeně po kolena..místy voda není ani vidět v rákosí..Má zahradu obrovskou-NÁDHERNOU…Ale dokopečka..nechtěla bych každý den chodit nahoru do domečku a vedle má kompost,kam nosí zbytky zeleniny a tak…je to dost daleko..

A jinak-jsem včera Radce volala,vysvětlily jsme si to a jsme vpohodě.👍.asi tak,hm? Není nic horšího,jak nevysvětlené nedorozumění(mnění?)

Bobca
Bobca 16.06.2025, 11:38:20 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 16.06.2025, 11:24:47

zkusím to…

Bobca
Bobca 16.06.2025, 11:03:35 xxx.xxx.20.192
Daja:

Bobí prosím volej do Karviné 6- Nové Město, Hornická nemocnice. Tady u nás jsou ortopedi na hooodně vysoké úrovni.  Já mám už nástup 2.7, tak snad bolestí pominou a bude dobře. Kdo tě tam odveze? Zkusila bych to sanitkou, v takovém stavů určitě máš nárok.

a ještě jsem si vzpoměla..ortopéd není neurochirurg…ale u mě jsou problém odvozy…je to fakt daleko..odvoz napřed na konzultaci..ale zavolám tam….určitě-za zeptání nic nedám…

Bobca
Bobca 16.06.2025, 10:48:38 xxx.xxx.20.192

Zbyňku..všechno nej k svátku💐💛..Bobča

Bobca
Bobca 16.06.2025, 10:42:32 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 16.06.2025, 07:30:08

Buggyro..nikdy!!před ní nebrečím!!..Psala jsem jí proto,ať nejezdí,že nejsem vpohodě..Brečívám si tu natajňačku sama..a nejde to zastavit..ale proč né?se vybrečím a zklidní se to pak samo..a je mi líp ..Pak volala,že dojede,že co potřebuju..tak jsem jí nadiktovala pár věcí…a jsem jí poprosila-když teda,že když přijede, jestli by se mohla o chvilku dýl zdržet!!o to šlo..že by mi pomohla umýt tu kuchyň.a chtěla jsem si s ní jen normálně chvíli pokecat.jestli by mohla vyjímečně sama..Než dojela,byla jsem v klidu..Dojela vždy s přítelem a po 10 minutách jeli..Už tón jejího hlasu prozrazoval,že "zrovna dnes"?Jenže jsem se držela ..u nás bylo takové pořekadlo.."nadávej,ale dělej"-babička říkávala..ale když je člověk v tom “centru dění”-nemožný a ten druhý nasraný dělá…to je něco jiného..Dusno by se dalo krájet…A "co chceš ještě"? já nesměle otočila oči k té nice..a to už právě “naco toho tam tolik máš?”..jsem to psala-právě,abych toho tam tolik neměla!!-a to už že né..To se ti při poděkování při odchodu ta slzička do očka dere sama..a tak to pak řekla,že jestli hodlám brečet,tak už sem nikdy nepřijde..Kdysi volávala obden navečer..teď už né..ale to nemusí..

Děvčata..popisujem tu dění v rozmezí týdne…ty moje stavy..nemusely by být..bývám jinak pořád celkem v pohodě!!až na to pitvání  teď té blbé jedné věty…co se z toho vyvinulo..

Já vždyck říkám..Nikdy nikdo neví,kam se dostane,až mu bude třeba kolem těch 70..co bude řešit..Netušila jsem,že by zrovna MĚ tohle mohlo postihnout..Plašana,diskobábu..a nevím co ještě..

Bobca
Bobca 16.06.2025, 09:49:06 xxx.xxx.20.192
Tap:

Nás spíš zaráží ta vnučka.
Přijde si pro peníze na tetování - a dál nic?

Canko, ten víkend na Berounce vám ze srdce přejeme.
Pro nás je to srdcová řeka a vzpomínky na ni jsou ty nejlepší. 💞

Nepřišla si pro nic..nechala si tu věci  a naopak mi tady pak pomohla… 1000,-jsem jí dala ke 20.narozeninám,ať si s nima dělá co chce-čímž jsem jí přispěla na tetování..rodiče jí přispěli 5000..je to její tělo,její život..a stavila se cestou v lékárně pro vitamíny a nechtěla ani korunu..

Bobca
Bobca 15.06.2025, 17:43:01 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Ježíš jsem blbá, já četla veselé okénko a představila si ten stánek, kam Bobča chodila na výpomoc. A hned mě napadlo, že se tam asi za nima občas dobelhá😊Tak to mě zase seřve😏

neseřve..je to za náma..jedeme dál…papa🤗👍

Bobca
Bobca 15.06.2025, 17:40:56 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 15.06.2025, 17:16:28

přesně tak..na stáří mi nevadí samota až tak-ale potřebuju být vpohodě..Zdenka je kamarádka od r 1974-kousek od FM..… a je to KAMARÁDKA..u nich nám říkají,že proč se nesestěhujem k sobě..ona má velký barák…ale jsme natolik rozdílné,že bysme se pozabíjely,kdybysme musely bydlet spolu..Ona Panna,já Vodnář..Musely bysme mít zvlášť kuchyně..aspoň..Jinak tam hrozně ráda jezdím,poklízím jí dvorek,když je na dovče.má zahradu-květiny…obšila jsem jí riflovinou spoustu věcí…hrajem karty do noci.. Pak Jaruš z Olmika..od roku 2016-z dovči v  Pakoštane..jezdíme na podzim a na jaře na wellnesy…Ta přijede asi 22,pokud nepojede s dcerou a vnuky ven..chce mi umýt ta okna😀..Sarah-vážím si nabídky…není to až tak akutní…scvrklo se to na tu niku a tu si fakt nějak obstarám…Mám to fakt v hlavě už ošetřené..Je mi líp,co se týče toho vysátí-mám tu pořádek.a taky vypsání se asi….spadlo to ze mě..sousedky sedí venku-i včera-vidím na ně,což je trochu na palici,ale…..ale nehodlám se vnucovat… Loni bych tam normálně seděla…

Bobca
Bobca 15.06.2025, 14:14:44 xxx.xxx.20.192

Zdenka to má 110km,ale už tu byla..včera chtěla dojet,pořádala ale ples u nich..ale dlouho jsme spolu mluvily..je to dnes fakt lepší…Možná,že i tím,že jsem se vypsala..vím,že Raduš je prostě taková,ale mě to vadí celé roky..napsala jsem to-.nejsem ale na sebe hrdá..Naznačila jsem,proč ty dvě jsou takové..Ten kluk z okýnka je mladý,já tam kdysi rok dělala,znám ho jak fajn kluka,ale ony se dovídaly různé drby..neoprávněné,,vyčítaly mi to,jestli mi to nevadí a proč tam chodím..on tu byl vždycky pro mě,bylo mi s ním vždycky fajn,nasmáli jsme se..ano je to pošuk..ale já aspoň na stará kolena žiju-směju se..taky byla pauza právě,a to jsem nebyla ve spojení vůbec s nikým…a když Petra začala jinou práci a na mě neměla čas,on tu pro mě byl…je to moje věc..ale jako,že bych se měla rozhodovat kam??chvíli jsem nechodila nikam,ale on se ozval,jestli něco nepotřebuju-viděl mě venku o berlích,že jsem už doma..Tak kam byste šly?? 

Bobca
Bobca 15.06.2025, 14:01:45 xxx.xxx.20.192

No jasně Bobi, omlouvám se, že mám starost, jestli jsi v pořádku. Nepsala jsi, že chodíš ven na splk, takže jo, bála jsem se, že jen sedíš doma a trápíš se. Já už jsem prostě taková, jiná nebudu.

Buď si jaká chceš,ale prostě jen nepiš kde jsem!!!

ano sedím doma a trápím se!! Brečím imrvére..NO A CO??co je na tom k nepochopení..a tohle!!jsem tu nechtěla psát!!hm?.chodím tady na diskusi na psy"venčení" a na "veselé okénko" a sem..Takže,když napíšu,že nejsem vpohodě,že nebudu chvíli psát,tak ty mě zase nutíš psát aspoň o vlaštovkách.?.Myslíš,že mě to pomáhá?já přímo zuřím!!!"kde máme Bobču?".Je to jak na býka červený hadr.pořád a vždycky,když to napíšeš..-Zas bude dobře,ale dopřej mi být chvíli sama,dělat si co chci…nemyslet na to,že musím psát,když se mi třeba nechce psát..někdy ani nezapínám diskusi..V 6 začnu brečet a brečím donekonečna..a celý den třeba v pyžamu..a nikomu to nemusím vysvětlovat-můj stav.Nejsou to deprese-ostatně ty deprese neuznáváš,já vím,co to je..ale určitý stupeň beznaděje-nasranosti na celý svět,na holku,ty kámošky,na mou bezmoc,bolesti.,doktory...Hlavně mi neraď,co bych měla..vím to sama nejlíp..zas bude líp,ale musí mě to přejít..Vím,že se pořád opakuju,už toho nechám-fakt naposledy..ale ty taky.

Do města dojdu max na poštu-1x,do lékárny-2x a do drogerie..2x.A to jsem psala-nečteš!!.a asi 3x jsem byla v okénku-to je nejblíž a to strašně vadí těm dvěma🤔oni ho nemůžou ani čut(a on je jediný,který mě na to kafe pozve)..a v bankomatě-ten je za rohem..ale stejně musím posedávat na lavičkách…bufet mám hned naproti a řezníka..a u ťamana,,tam jsem málem vypustia duši..Jenže holka nesnáší chodit po obchodech-tak jsem si objednala pyžama  v Bonprixu.

Tak neměj strach,jestli jsem v pořádku..žlučí mi hýbe akorát ta tvoje starost,jestli jsem vpořádku..Teď nic ve zlém..ale ještě jednou to napíšeš a ve mě se to fakt sekne a nenapíšu už nic..taková jsem zase já…tohle bys mohla pochopit a zapamatovat si to..je mi 69!!sice teprve,ale většinou jsem žila cizí život..dělala,co chtěli jiní.,aby se neřeklo..a stejně to bylo blbě..nevlastní dcera (58)mi vyčetla takové věci!!!-4roky se mnou nemluví-bydlíme kilometr od sebe...teď jsem sama..sice se mnou polovina dětí nemluví,ale nemusím se zpovídat opravdu nikomu,kde jsem,jestli jsem vpořádku,a tak..promiň,moc mě to mrzí,že jsem to tak napsala,bez servítků,ale už jsem nic nemazala..hlídám tě snad já pořád? žij si svůj život,a nechej žít i druhé..I Nikča se nakonec ozve..a stejně jsi ji prošvihla,kdyby se nepřipoměla..

Stačí??….A už se k tomu nebudem vracet…Doufám,žes nepřeskočila tu moji litánii..a pak zas budeš myslet,že nepíšu.říkáváš,že nejsi urážlivá,tak doufám,žes to přežila..

Bobca
Bobca 15.06.2025, 12:27:56 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 15.06.2025, 09:41:26

moc na anonymy neodpovídám,ale udělám vyjímku..🙂…Tohle máme přímo u nás..Chodily sem 2 týdny pracovnice na cvičení obden..mám číslo i na obědy..jen jsem nechtěla něco rozjíždět na týden-dva,když pojedu na ty rehabky-na měsíc aspoň..Jenže se to táhne…Já prostě pořád na něco čekám..I na to,že se přijde ta moje “kámoška” zeptat,jestli něco nepotřebuju..Poslala jsem jí klíče po druhé sousedce,(měla je půjčené moje holka-nebylo koho,kdy by je rozmnožil)až mi je švagruše nechala udělat,a že jsem nechtěla riskovat,když pršelo,zanést jí je sama-i když jen vedle do baráku…A tady je barák otevřený od půl 9 do 3,když je optika otevřená-mohla kdykoli přijít..Tak jsem je hodila z okna té druhé.když šly spolu sledovat hokej..Pak jsem se jí ptala,kdy se staví,a ona na to,že však JÍ jsem ty klíče nedala,a že ta druhá,když teda šly sledovat hokej(a to jí je měla předat)měla zrovna jinou bundu!!!!!!pochopíte to někdo??je to od toho hokeje-nevím,jak dlouho..jak malé holky…A já se užírám,proč se tak otočila…že jí nestojím za návštěvu..Nevěří mi,že můžu mít něco se zádama.."a proč?že jsi tak tlustá?"a co má společného,že nemůžeš čurat-se zádama?

Vrátím se..já jsem hodně houževnatý člověk..vždy jsem všechno zvládla sama..i dlouho tady..Po operaci menisku-žádný problém----A teď?zvládám tady hodně..povléct,(kromě prostěradla.to holka přijela,nasadila a už se klidila ke dveřím-achjo jsem ji na chvíli zdržela-snažím se před ní nebrečet,to přímo nasnáší..jestli začnu,tak sem prý nebude jezdit vůbec)..zamést,uvařit si,prádlo do pračky,pověsit,sundat,do skříně roztřídit..už jsem si vytřídila zimní..☝️..i tu myčku.holka mi 2x pomohla..a stačilo by,kdyby sundala z té niky,utřela 3 měsíční prach a porovnala to..nejsem náročná,nejsem otrok úklidu..já  jen řeším v hlavě -a už mám i nápad,jak se zbavit toho šití..i to porovnání stolů jsem zvládla..

Kluk z hladového okna mi včera dal ty dózy zpod stolu na skříně,tak zase postup k lepšímu..Donesl mi “brouka” -ten kulatý vysavač!!🙏..vybil se mi foťák,pak sem dám fotky..Koupil si lepší a chtěl ho vyhodit..Já kdysi měla,ale ten jezdil jen do pravého úhlu,když do něčeho narazil..tenhle jezdí kolem noh,po celém pokoji!!!hurá!!Hned je mi líp-mám tu krásně uklizeno!💪aspoň zatím po zemi..pozitivní zpráva..objednal mi levnější rajčata,okurky,oběd mi donesl,zmrzlinu(jsem tam kdysi dělávala)-dělá točenou “opočenskou”..zaběhl mi do zásilkovny..no nedala mu zrovna cizí balík?jsem si objednala pyžama z Bonprixu..Tak ho tam musím po někom poslat zítra odpolko,a donést ten můj..Tam nedojdu..Teď 3.den nechodím ven..V 9 ráno bouchání dole od ulice na dveře..tady se to rozlíhá...a pořád..2x 4x..tak se dobelhám dolů.spadla mi cestou ze schodů i berla..tak kolem zábradlí..Mám to zaseklé pod zadelí a v kyčlích..bez berlí ani rana..No byla to sousedka ze zadního domečku..že ji okradli,sebrali jí klíče i telefon-nový zrovna..tak se nemohla dostat domů..Takže se můžu bát,že sem někdo vleze-ona je známá,kde bydlí..Zase nový zámek..už potřetí a nové klíče..

Nechci pomlouvat moji dceru..nemá děti,od narození se stará o bratrovy holky..propojená pupeční šňůrou se synovcem-mým “vnoučkem”-37 od nevlastní dcery...taky na baráku..milují jí všechny děcka v dědině,,dělá v obchůdku vedle školy..Převzala to na baráku po mě,když jsem odešla od chlapa..Holky tady vědí,ty moje dvojí děti.atd..Takže-o co vlastně jde-taková blbost-Já v té nice měla nahoře vystavené krygle,skleničky na víno a tak..dole talíře,misky a byl v tom systém..a i ten prach tříměsíční..chtěla jsem i něco dát pryč-když se sousedi stěhovali,dali mi taky vinné skleničky a “výšky” na pivo(to už jsem byla před urgentem..Nestihla jsem to dát do krabice a někomu dát.. Tak tam toho mám dost..chtěla jsem to vytřídit a nechat tam jen nutné…ale já to zvládnu..

Takže nejde o to,že by mi tu uklízela nějaká cizí osoba.šlo jen o ty momentální úkony..dát věci jinam..Na obědě jsem byla tento týden 3x naproti v bufetu..tam dobře vaří..Teď jsem si zalila rýžové nudle,na cibulce rozpustila taveňák,nastrouhanou mrkev,zalila mlíkem a 10% smetanou..petrželku…Mě to stačí.

Píšu to celé dopoledne🤭😀doufám,že se moc neopakuju…ale jsem se vykecala..promiňte chyby..

Bobca
Bobca 15.06.2025, 08:25:40 xxx.xxx.20.192
rapotačka:

Věřte - nevěřte 

"Zlomený obratel" propouští z nemocnice. Nemůže prý jet autem, musí vleže, sanitou. "Saniťáci?!"" přijeli na pokoj, naložili "obratel" na vozík = nosítka, nohy "přikurtovali" jako dřevěná polena, pořádně se do toho opřeli = o koleno, (bolelo celý den, večer to už bylo lepší = meniskus to vydržel). A hurá do sanity. Nohama napřed (!!!) a oba odešli do kabiny řidiče. Zabouchli dveře u své kabiny a "zlomený páteři" spadl na hlavu dekl ze stropu. Asi od střešní blikačky-nevím. Jeli nejspíš přes staveniště = výmoly, drncání 😮,,,. Před barákem = doma, mrzáka na nosítkách začali vykládat. Nohy byly ještě v autě 😮, zbytek těla už venku, když se nosítka "u hlavy" složila = klesla až dolů ... Blbost, tohle se přece nemohlo stát ...

ano,věřím..FN v Olmiku je rozkopaná totálně..na vyšetření nás vozili taky sanitou..Nezáviděla jsem jim několikrát denně přes to jezdit..Někteří opravdu byli ohleduplní,ale jela jsem taky jak na tankodromu-a na křesle..házelo to s náma teda hodně..Při převozu z toho opichu do kostrče…A při převozu na ten příjem mi hodil na kolena ty moje bágly,(i ten chobot něco váží),když před tím jsem musela dát nohy výš-na madlo toho křesla dole-taky nadlidský výkon..těžko jsem to odhazovala na lehátko jednou rukou..Jinak z Uničova mě vezli nohama dozadu..a s houkačkou🤭

Bobca
Bobca 15.06.2025, 08:17:53 xxx.xxx.20.192
Daja:

Bobí prosím volej do Karviné 6- Nové Město, Hornická nemocnice. Tady u nás jsou ortopedi na hooodně vysoké úrovni.  Já mám už nástup 2.7, tak snad bolestí pominou a bude dobře. Kdo tě tam odveze? Zkusila bych to sanitkou, v takovém stavů určitě máš nárok.

Dájo,žes tohle nenapsala dřív?..já hledala neurochirurgii Karviná..nějak jsem se v tom stratila…ale už to mám rozjeté tady,tak počkám do toho 27.6.

Bobca
Bobca 15.06.2025, 08:15:19 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Dájo, má síť soukromých ZUŠ. 

Bobi, nějak nechápu, co ti zase hnulo žlučí, od jara je daleko a ty je vůbec nevzpomínáš, taky jsi dlouho nebyla doma. No nic, já už se raděj nezapojuju😔

Přesně to jsem čekala,že se urazíš,že nic nepochopíš..Neni to jen o jiřičkách..Jsem se zmínila,že nečteš všechno..Píšu pořád..a průběžně,někdy i 2x denně..Chci předejít tvé poznámce,kde jsem! ..takže napíšu ještě vysvětlení...nemusíš se urážet,že se nebudeš angažovat,to je blbost...Napsala jsem ti jen pravdu.Tak už KONEČNĚ NEPIŠ,kde jsem..Souhlasíš? Mír??🤝

Bobca 13.05.2025, 07:16:05 xxx.xxx.20.192 Jooo,a mám tu moje “jiřinky”..a pěkně posraný okno🤭🤗..musí to holt počkat…celkově to tu mám jak…

A okna ještě dodnes nemám umytá..není přes ně vidět..A já mám být v klidu,když tu mám všechno skoro tak,jak jsem přijela..a před hospitalizací jsem taky nemohla jak dlouho nic dělat..spoustu toho jsem si už udělěla sama,a dodělala se…Raduš-úklid-pamatuješ?Jsem si postěžovala…Jenže ta moje holka se tu vytočí s nákupem,a jede…Včera jsem ji prosila po telefonu s brekem(brečím pořád-to ty nepochopíš)jestli by si neudělala dýl čas,jestli by mi neumyla pořádně linku i s kachličkama(a hlavně nad tím tu otevřenou niku..bez ladu a skladu,bo tam dávám věci,co vytáhnu z myčky jen tak,kde je místo...to opravdu z vozíku nejde.A neustojím na nohách-jen chvilinku,když si potřebuju něco podat...Kdybych věděla,s jakým “ksichtem”to bude dělat….Na tu niku se nedostalo,že “proč tam toho tolik máš”?.…pak podotkla, že zrovna chtěla převlíkat atd.je unavená..NIC po ní nechci..má moje auto..mohla by dojet i v týdnu,má to sem 8 km..Petra tu nebyla vůbec!! Jsem doma od 9.5…je to tu stejné,stejné bolesti-ještěže to slunko vyleze…Jsem na tom nervově čím dál hůř..chodím i na “venčení”za pesanama,veselé okénko..sem taky,ale není pořád co psát..a hlásit se?že jsem naživu?Proč?se bojíš,když den nenapíšu,že jsem umřela?

Bobca
Bobca 14.06.2025, 20:24:42 xxx.xxx.20.192
rapotačka:

Zdravím Vás. Pořád přemýšlím, to fakt nikdo nedokáže pomoct? Už mě napadají blbosti. Co takhle nechat se odvézt někam  dál do jiné nemocnice na urgent, moc nemluvit, dcera nebo někdo řekne, že jste upadla, Váš stav je jaký je. Vyšetří a proboha snad i ošetří = odoperují. Prostě zalhat. Nebo  trvat u svého dr. na převozu jinam. Vím, že je to těžký….

Oni by mě odoperovali i dřív,ale prý nejsou lidi..doktoři ano,ale neměl by mě třeba kdo uspat!! to mi řekl doktor..že by to chtělo co nejdřív,ale sami se nepřičiní..A to právě si mám zařídit sama,zavolat ještě do Karviné..Doktor mi dal i žádanku do jiné,kde píše o urychlení operace...ve Zlíně by mě vzali do 2 měsíců po konzultaci,ale ta konzultace je až 22.9…Teď čekám na odpověď z pojišťovny,na ty rehabky..Pak budu čekat až se tam uvolní místo..Na urgent musím být víc nemožná..Takhle mě strčí zase na neurologii,a tak se to zase bude točit kolem léků..Už víc jak 2 měsíce pojídám Novalgin aDHC-bude ze mě za chvíli feťák..Jo,ale kdo mě tam zaveze?Karviná je od nás myslím 200 km..Já doufám v ty rehabky..když nic jiného,tak tak aspoň nemusím kolem sebe nic dělat to elektro a magnet bych snad mohla vydržet..Toho 27.6.třeba mi ten termín posunou..A zavézt jinam na urgent?my máme spádovou nemocnici Šternberk,tam jen píchnou injekci..a pak až Olomouc..

Raduš,na jiřičky se ptáš už potřetí..Psala jsem o nich..a píšu o všem možném. Někdy není téma..A ty stejně vybuřuješ,kde jsem...štveš mě s tím a ty to víš😈já si myslím,že ty spoustu příspěvků ani nečteš-nevracíš se. Jak zapneš podruhé,zkontroluj si,kde jsi skončila a běž nahoru..takže naposledy!! NEDĚLEJ to…7let tě o to PROSÍM🙏

Bobca
Bobca 14.06.2025, 10:17:27 xxx.xxx.20.192

u nás slunečno..42,9 stupňů na meteo..v pokoji 24,5..čekám na holku…

Bobca
Bobca 12.06.2025, 07:36:47 xxx.xxx.20.192
Anet10:

My jsme byli včera na bezva prochajdě, šli jsme Graselovou stezkou, už jsme jich prošli vícero, vedou Českou Kanadou, většinou přes  lesy. Šli jsme od Dolního  Bolíkova na Český Rudolec a narazili na krásnou studánku. Studánka u Šmelcovny. Dozvěděli jsme se, že voda je v kojenecké kvalitě, je v pozorovací síti ČHMÚ. Byla opravdu moc dobrá. Potkali jsme jen 2 lidi, bylo tam nádherně

Obrázek Obrázek

miluju vlčáky..teda i spoustu jiných,ale měli jsme Brita..Přesně jak Rexe…Jak sedí….nádhera..

Bobca
Bobca 12.06.2025, 07:32:36 xxx.xxx.20.192

Raduš-omlouvám se..nejsem vpohodě a nechci to tu ventilovat..stačí?

Napsala jsem 20cm litánii a smazala.není mi líp,ale napsala jsem .

Bobca
Bobca 11.06.2025, 16:20:42 xxx.xxx.20.192

nebyla jsem nikde..jen jsem čekala,jak dlouho to vydržíš..