»
Odpověď na příspěvek uživatele
Anonymní z 15.06.2025, 09:41:26
moc na anonymy neodpovídám,ale udělám vyjímku..🙂…Tohle máme přímo u nás..Chodily sem 2 týdny pracovnice na cvičení obden..mám číslo i na obědy..jen jsem nechtěla něco rozjíždět na týden-dva,když pojedu na ty rehabky-na měsíc aspoň..Jenže se to táhne…Já prostě pořád na něco čekám..I na to,že se přijde ta moje “kámoška” zeptat,jestli něco nepotřebuju..Poslala jsem jí klíče po druhé sousedce,(měla je půjčené moje holka-nebylo koho,kdy by je rozmnožil)až mi je švagruše nechala udělat,a že jsem nechtěla riskovat,když pršelo,zanést jí je sama-i když jen vedle do baráku…A tady je barák otevřený od půl 9 do 3,když je optika otevřená-mohla kdykoli přijít..Tak jsem je hodila z okna té druhé.když šly spolu sledovat hokej..Pak jsem se jí ptala,kdy se staví,a ona na to,že však JÍ jsem ty klíče nedala,a že ta druhá,když teda šly sledovat hokej(a to jí je měla předat)měla zrovna jinou bundu!!!!!!pochopíte to někdo??je to od toho hokeje-nevím,jak dlouho..jak malé holky…A já se užírám,proč se tak otočila…že jí nestojím za návštěvu..Nevěří mi,že můžu mít něco se zádama.."a proč?že jsi tak tlustá?"a co má společného,že nemůžeš čurat-se zádama?
Vrátím se..já jsem hodně houževnatý člověk..vždy jsem všechno zvládla sama..i dlouho tady..Po operaci menisku-žádný problém----A teď?zvládám tady hodně..povléct,(kromě prostěradla.to holka přijela,nasadila a už se klidila ke dveřím-achjo jsem ji na chvíli zdržela-snažím se před ní nebrečet,to přímo nasnáší..jestli začnu,tak sem prý nebude jezdit vůbec)..zamést,uvařit si,prádlo do pračky,pověsit,sundat,do skříně roztřídit..už jsem si vytřídila zimní..☝️..i tu myčku.holka mi 2x pomohla..a stačilo by,kdyby sundala z té niky,utřela 3 měsíční prach a porovnala to..nejsem náročná,nejsem otrok úklidu..já jen řeším v hlavě -a už mám i nápad,jak se zbavit toho šití..i to porovnání stolů jsem zvládla..
Kluk z hladového okna mi včera dal ty dózy zpod stolu na skříně,tak zase postup k lepšímu..Donesl mi “brouka” -ten kulatý vysavač!!🙏..vybil se mi foťák,pak sem dám fotky..Koupil si lepší a chtěl ho vyhodit..Já kdysi měla,ale ten jezdil jen do pravého úhlu,když do něčeho narazil..tenhle jezdí kolem noh,po celém pokoji!!!hurá!!Hned je mi líp-mám tu krásně uklizeno!💪aspoň zatím po zemi..pozitivní zpráva..objednal mi levnější rajčata,okurky,oběd mi donesl,zmrzlinu(jsem tam kdysi dělávala)-dělá točenou “opočenskou”..zaběhl mi do zásilkovny..no nedala mu zrovna cizí balík?jsem si objednala pyžama z Bonprixu..Tak ho tam musím po někom poslat zítra odpolko,a donést ten můj..Tam nedojdu..Teď 3.den nechodím ven..V 9 ráno bouchání dole od ulice na dveře..tady se to rozlíhá...a pořád..2x 4x..tak se dobelhám dolů.spadla mi cestou ze schodů i berla..tak kolem zábradlí..Mám to zaseklé pod zadelí a v kyčlích..bez berlí ani rana..No byla to sousedka ze zadního domečku..že ji okradli,sebrali jí klíče i telefon-nový zrovna..tak se nemohla dostat domů..Takže se můžu bát,že sem někdo vleze-ona je známá,kde bydlí..Zase nový zámek..už potřetí a nové klíče..
Nechci pomlouvat moji dceru..nemá děti,od narození se stará o bratrovy holky..propojená pupeční šňůrou se synovcem-mým “vnoučkem”-37 od nevlastní dcery...taky na baráku..milují jí všechny děcka v dědině,,dělá v obchůdku vedle školy..Převzala to na baráku po mě,když jsem odešla od chlapa..Holky tady vědí,ty moje dvojí děti.atd..Takže-o co vlastně jde-taková blbost-Já v té nice měla nahoře vystavené krygle,skleničky na víno a tak..dole talíře,misky a byl v tom systém..a i ten prach tříměsíční..chtěla jsem i něco dát pryč-když se sousedi stěhovali,dali mi taky vinné skleničky a “výšky” na pivo(to už jsem byla před urgentem..Nestihla jsem to dát do krabice a někomu dát.. Tak tam toho mám dost..chtěla jsem to vytřídit a nechat tam jen nutné…ale já to zvládnu..
Takže nejde o to,že by mi tu uklízela nějaká cizí osoba.šlo jen o ty momentální úkony..dát věci jinam..Na obědě jsem byla tento týden 3x naproti v bufetu..tam dobře vaří..Teď jsem si zalila rýžové nudle,na cibulce rozpustila taveňák,nastrouhanou mrkev,zalila mlíkem a 10% smetanou..petrželku…Mě to stačí.
Píšu to celé dopoledne🤭😀doufám,že se moc neopakuju…ale jsem se vykecala..promiňte chyby..