Aktuálně: 2 326 inzerátů269 796 diskuzních příspěvků19 343 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 19.06.2025, 07:41:23 xxx.xxx.20.192

Bylo tu kdysi asi 4-5 kasáren,

Jako kasárna přímo a ostatní dědiny kolem Olomouce…🤭

Bobca
Bobca 19.06.2025, 07:40:13 xxx.xxx.20.192

Dajo,tohle jsi mi doporučila…🌼🙏a psala jsem,že hornická u vás(kraj razovity)je NĚCO jak vojenskáu nás (tady je zase větší vojenská posádka-Bylo tu kdysi asi 4-5 kasáren,nedaleko Přáslavice,Kocourovec,Libavá-vojenské cvičiště)..Jako ta větší “odvětví” mají své nemocnice..tak jsem to myslela…vím,že nemůže být vojenská…

Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 14.06.2025, 20:24:42 Bobí prosím volej do Karviné 6- Nové Město, Hornická nemocnice. Tady u nás jsou ortopedi na hooodně vysoké úrovni. Já mám už nástup 2.7, tak snad bolestí pominou a bude dobře. Kdo tě tam odveze? Zkusila bych to sanitkou, v takovém stavů určitě máš nárok.

Bobca
Bobca 19.06.2025, 07:28:17 xxx.xxx.20.192
Fikovnice:

Ještě něco vkládám, středa - poslední běh😉, ale jak to dopadne, netuším…ptž skoro nemůžu chodit. No, asi to bude zajímavé…😉🙃

Obrázek

Jani-jsem laik..rozpis promocí…středa-poslední běh..co to znamená..vlastně jako celé??co to obnáší?

No a chalupa? tak tam muselo být super,když jsi ještě byla redy👍..ta zahrada celkově…vzadu “altán”..posezení…Vážně..ale já-můj pohled-ta investice do oprav by byla obrovská,tak bych si asi chvíli poplakala(říkáš-rozum velí jinak)..Já mohla bydlet na rodném domě.hospodářství jak blázen-vyštrachám fotky..ale nemohla bych..nezvládla bych to tam a chlapa už v žádném případě bych si do života  nepřipustila,aby mi tam pomáhal..Vidíš sama,jak najednou člověk může být bezmocný a odkázaný na pomoc jiných..Drž se!! 🙏a rozhodni se správně👍

Bobca
Bobca 18.06.2025, 15:39:35 xxx.xxx.20.192
Daja:

Bobík prosím o vysvětlení ( protože já sú tak natvrdlá až to praští 😉) . Já pochopila, že Hornická tě odkázala na tu nemocnici v Ráji neboli Karviná 4. Hornická je v Karviná 6 neboli Nové Město. No tak já vydedukoval, že půjdeš do Karviné 4. Jinak já byla dnes v Hornické u anesteziologa jestli mi schváli operaci, tak že jo a mám nástup 2.7.

teď jsem šla teprv nahoru a čtu tohle..Dájo,ty jsi mi dopručila sama tu tvoji,já jen pak psala,že existuje-což já nevěděla-až od sestry-že ta Rájová..Ty hornické jsou něco jak vojenské bych řekla…mají možná i lepší vybavení..u nás vojenská teda byla vždycky lepší…

Bobca
Bobca 18.06.2025, 15:32:48 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 18.06.2025, 15:09:32

to mi říkal i ten můj neurolog,a že tam má spády i ten jeho strýc Petr Bardoň,, a to je prý taky kapacita..Ordinuje v Olmiku jen v pondělí a stejně tam věčně není..jen ten Jan.

no a dnes mi volala PL(jsem jí to psala)..že co jako,proč tam jedu,když mám schválené rehabky v Pasece..což já nemůžu vědět přece-nic mi nepřišlo ještě..ale pak pochopila,že je to zatím konzultace,tak i kdyby začly-prý mi budou volat,tak operace určitě nebude okamžitě,tak by se to dalo skloubit..nechám tomu zatím průběh…

Bobca
Bobca 18.06.2025, 08:57:25 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 18.06.2025, 08:10:28

ano,teď to čtu..takže se tomu tak asi říká…

Bobca
Bobca 18.06.2025, 08:54:39 xxx.xxx.20.192
Daja:

No jujííí, snad to vše vyjde na 200%. A je to ta Karviná 4- Ráj?

no není..tys mi psala právě tu hornickou..Tam jsem se ptala i na toho doktora Bardoně,ale tam ho neznají..tak možná je na té druhé-v tom Raji..

Bobca
Bobca 18.06.2025, 08:53:02 xxx.xxx.20.192

každý večer mě doštípou takové ty blbé pidimušky,

U nás se tomu říkalo “pičurky”..ale prý je to fakt název..já musela jednou i višňák si na to dát.byla asi nějaká jedovatá…

Bobca
Bobca 18.06.2025, 07:15:01 xxx.xxx.20.192

Další novinka--Mám termín konzultace “tam v Karviné”🎵 1.7. v 10-12 hod..🙏

Dájo-tisíceré díky za navedení KAM…já to hledala pod něčím jiným..

Bobca
Bobca 18.06.2025, 06:14:04 xxx.xxx.20.192

hezké sluníčkové ránko☀️..

Všem děkuji za reakce…budu dnes napjatá jak struna čekat telefon(ale asi to nebude tak rychle,nemá jen mě na práci..je těch papírů hafol-samá čísla..A ptala se mě sestra,kde mi dělali MR a rentgen(oboje na fakultce naštěstí)…A to se rozjelo zrovna,když mám “rozjeté” rehabky..kontrolu v Olmiku 27.6…tu asi zruším..Psala jsem včera mejl mému neurologovi..tak byl taky rád..Ale vidíte tu absurditu? člověk aby si sám sháněl po republice doktory,kdo tě dřív zoperuje…Kocourkov..a to nejsem určitě sama…

Hlavně svoje potíže neumenšujte.

Doron-já mu popsala popravdě ty moje stavy i co se týče,kdy to začalo,kam jsem chodila na kapačky,PRTy.. Bolesti i vytlačování moči...nechození..vozík..beznaděj..No a pak ty všechny dokumenty..I doporučení od mého neurol.pro případnou jinou nemocnici..což bylo určitě klíčové..Ještě že jsem vytáhla tu tiskárnu ze skříně a zprovoznila,že to můžu oskenovat doma..

Bobca
Bobca 17.06.2025, 20:33:30 xxx.xxx.20.192

děvčata..nebyla jsem odpolko doma.byla jsem v okénku….volala mi sestra z té ortopedie,ptala se mě ještě na nějaké věci…Mám tam založenou už kartu!!četl to zběžně primář-ty moje řeči asi…a jak prostuduje ty dokumenty,tak mi zavolá!!!…jsem z toho úplně hotová!!! ani neusnu..😔

Bobca
Bobca 17.06.2025, 09:42:26 xxx.xxx.20.192
Daja:

Jojo já to vím, ale i tam mají špičkovou neurochirurgii a nebo do Ostravy -Poruby na fakultku. Odvoz určitě sanitkou a nebo obrátit se na tvoje město a požádat o pomoc. Já bych to takhle určitě udělala a když jím vysvětlíš svojí  situací tak určitě město něco pomůže, vyhledá. No já fakt bych telefonovala o sto šest.

Dajo…i ostatní!! dobrá zpráva!!skenuju ostošest dokumentaci..dovolala jsem se…Je tam prý ještě jedna nemocnice “Raj”..možná tam dělá ten strýc toho mého doktora..ale neva..Sestra byla velice ochotná..poptala se kolem-bo nevěděla nic..A tak to mám poslat všechno mejlem a ona to předá primářovi na konzultaci..na tu bych musela stejně osobně..zkusím Zdenku s Miloškem..Konzultace by prý mohla být i do prázdnin!!!!!! No a pak by se vidělo…🤗🙏

Bobca
Bobca 17.06.2025, 08:31:13 xxx.xxx.20.192

U Radky-květen 2021..potůček je jak sedí Gucci na lávce..a pak ten mosteček se zábradlím přes…Se svolením autora-pro ty co ji neviděli…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 17.06.2025, 06:45:00 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Dnes ráno sprchlo, takový krásný ještě májový deštík, bouřka nepřišla. Psům se ani nechtělo z terasy domů, na dešti bylo dobře. 🙂

Obrázek

to chce poslat někam…to se fakt hned tak nevidí…

a nedočetla jsem se jméno novopečené maminy-dcery od Cherry…ještě pořád je mám všechny na ploše..ráno rožnu,pokochám se těmi úsměvy..prohodím pár slov,ať se mají pěkně…jsou všichni boží…😇druhý zleva-vím,že kluk-hlavu nahoře.."já jsem tady"🐕

Bobca
Bobca 17.06.2025, 06:13:26 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fatia z 16.06.2025, 18:04:20

Vysvětlím…Radce přes pozemek teče  maximálně minimální “potůček bublavý”🤭.. tak kačeně po kolena..místy voda není ani vidět v rákosí..Má zahradu obrovskou-NÁDHERNOU…Ale dokopečka..nechtěla bych každý den chodit nahoru do domečku a vedle má kompost,kam nosí zbytky zeleniny a tak…je to dost daleko..

A jinak-jsem včera Radce volala,vysvětlily jsme si to a jsme vpohodě.👍.asi tak,hm? Není nic horšího,jak nevysvětlené nedorozumění(mnění?)

Bobca
Bobca 16.06.2025, 11:38:20 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 16.06.2025, 11:24:47

zkusím to…

Bobca
Bobca 16.06.2025, 11:03:35 xxx.xxx.20.192
Daja:

Bobí prosím volej do Karviné 6- Nové Město, Hornická nemocnice. Tady u nás jsou ortopedi na hooodně vysoké úrovni.  Já mám už nástup 2.7, tak snad bolestí pominou a bude dobře. Kdo tě tam odveze? Zkusila bych to sanitkou, v takovém stavů určitě máš nárok.

a ještě jsem si vzpoměla..ortopéd není neurochirurg…ale u mě jsou problém odvozy…je to fakt daleko..odvoz napřed na konzultaci..ale zavolám tam….určitě-za zeptání nic nedám…

Bobca
Bobca 16.06.2025, 10:48:38 xxx.xxx.20.192

Zbyňku..všechno nej k svátku💐💛..Bobča

Bobca
Bobca 16.06.2025, 10:42:32 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 16.06.2025, 07:30:08

Buggyro..nikdy!!před ní nebrečím!!..Psala jsem jí proto,ať nejezdí,že nejsem vpohodě..Brečívám si tu natajňačku sama..a nejde to zastavit..ale proč né?se vybrečím a zklidní se to pak samo..a je mi líp ..Pak volala,že dojede,že co potřebuju..tak jsem jí nadiktovala pár věcí…a jsem jí poprosila-když teda,že když přijede, jestli by se mohla o chvilku dýl zdržet!!o to šlo..že by mi pomohla umýt tu kuchyň.a chtěla jsem si s ní jen normálně chvíli pokecat.jestli by mohla vyjímečně sama..Než dojela,byla jsem v klidu..Dojela vždy s přítelem a po 10 minutách jeli..Už tón jejího hlasu prozrazoval,že "zrovna dnes"?Jenže jsem se držela ..u nás bylo takové pořekadlo.."nadávej,ale dělej"-babička říkávala..ale když je člověk v tom “centru dění”-nemožný a ten druhý nasraný dělá…to je něco jiného..Dusno by se dalo krájet…A "co chceš ještě"? já nesměle otočila oči k té nice..a to už právě “naco toho tam tolik máš?”..jsem to psala-právě,abych toho tam tolik neměla!!-a to už že né..To se ti při poděkování při odchodu ta slzička do očka dere sama..a tak to pak řekla,že jestli hodlám brečet,tak už sem nikdy nepřijde..Kdysi volávala obden navečer..teď už né..ale to nemusí..

Děvčata..popisujem tu dění v rozmezí týdne…ty moje stavy..nemusely by být..bývám jinak pořád celkem v pohodě!!až na to pitvání  teď té blbé jedné věty…co se z toho vyvinulo..

Já vždyck říkám..Nikdy nikdo neví,kam se dostane,až mu bude třeba kolem těch 70..co bude řešit..Netušila jsem,že by zrovna MĚ tohle mohlo postihnout..Plašana,diskobábu..a nevím co ještě..