Aktuálně: 2 335 inzerátů269 853 diskuzních příspěvků19 343 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 12.03.2025, 09:01:09 xxx.xxx.20.192

(ano, občas se z toho člověka na krajnici vyklube igelitka ve křoví a z toho koníka v jízdním pruhu se vyklube cyklista…)…

Tak ten výbuch smíchu musel být slyšet až dole v Optice..😄

moje rozhořčení uklidnila až zpráva o bezmála pěti dioptriích na jednom a bezmála třech na druhém oku 😂 Stejně jezdím bez brýlí…

Tohle mně moc nerozesmálo….ale podle zkušenosti vím,že mi jeden optik kdysi naměřil 3,5 dioptrií..a že jestli řídím..Když jsem mu řekla,že přečtu SPZ na 50 metrů přede mnou,že chci brýle,abych mohla vidět na 70cm na zpěvník a na pás,co jede pode mnou s dodacíma listama v expedici novin a časopisů-max do 1 metru..to jsem měla rozmazané.. Kdyby mi pořádně vyšetřil oči(jako pak v Taně v Ol.)tak by zjistil,že mám šedý zákal…A já při té příležitosti.když už jsem si nechala rýpat do očí, jsem si nechala dát do očí ty multifokály..

Takže vím,že to měření je nějaké divné..To bys nemohla jezdit,s tolika dioptriema😏

Bobca
Bobca 12.03.2025, 08:27:57 xxx.xxx.20.192
Tenurri:

Krásný počasí, teploučko, sluníčko…
A my strávili dopoledne na veterině, protože náš pejsek se tvářil, že umírá.

Včera večer už nežral, v noci začal strašně rychle dýchat, tak jsme běželi ven - průjem, ale fakt ošklivej, ráno nežral, pořád byl v úkloně, nebo si sedal a lehal, odmítal chodit, nechtěl z pelechu vypadalo to chvílema, že vyzvrací i vodu, ale udržel to…vzali nás ve 12, to už se teda netvářil tak strašně.

Včera večer už dělal jakože nic. Každopádně má dietu, probiotika, klidovej režim a dneska večer kontrolu. Dostal injekci proti zvracení na uklidnění bříška a proti bolesti, protože ho evidentně břicho furt bolelo.

Úplně mě vyděsil. Kdyby se furt nesnažil olizovat venku kde co, tak by se asi nic nestalo…pleskla bych mu, fakt mě to vždycky vytočí, protože pak je mu zle 😠…nedělám si iluze, že ti psi co tu kolikrát chodí, jsou všichni zdraví.

Taky je pěkně vyčůranej, ví, že se mi nelíbí, když olizuje počůranou trávu a podobně, tak vždycky vyplázne trošičku jazyk a kouká na mě jestli koukám a jestli mu to zakážu. Asi bude chodit jen po chodníku 😀…

Tenuri-přesně jsem si na vás včera vzpoměla,známý říkal,že musel s buldokem na veterinu,že 40 horečky,průjem..dostal ATB…prý to má taky z olizování moči jiných psů…Už je v pořádku?🐕

Bobca
Bobca 12.03.2025, 08:23:37 xxx.xxx.20.192

po prvních tónech Kataputt!!🤗..Jen tak dál Orionko👍mám ráda kvízy..

a Cranberries se mi taky líbí…

Bobca
Bobca 12.03.2025, 08:12:39 xxx.xxx.20.192

tak už jsem tady🙂..přijela jsem už včera večer,ale zkysla jsem v “okně”..Zjistila jsem,že nemůžu jezdit potmě..Vyjela jsem po 17hod,vracela jsem se asi3 km,že jsem OPĚT zapomněla kabelku..Minule až z Příbora-jinde se nedalo najet na dálnici do protisměru🤭.Prostě hlava děravá..Zdenka šla do hospůdky pracovat,a mně se tam nechtělo A ležet u telky můžu doma..Navíc jí klekl kotel,tak jsme seděly ve svetrech-což by nevadilo,ale do noh bylo zima,když se člověk nehýbe..Jinak bych tam zůstala do dneška,nebo i zítřka-dnes má volno..Totiž v úterý mají chlapi “chlapinec”..takže kravál,jak řeší všichni všechno Bývá jich tam i 15-20..Jindy tam chodím s ní,hrajeme karty,dám si ze 2 pivka,je tam pár lidí a čučí na telku..A myslím,že včera zrovna hrál Třinec,tak to tam muselo být🙄.Do Olmika to ještě šlo,dojela jsem tam zašera-v 18 hod..Ale pak,i když po dálnici do Litovle ještě celkem dobrý,ale pak …Mě se po té operaci očí  před 13 lety, vrací nějaké dioptrie,do dálky,navíc protijedoucí světla mi vždycky dělaly od prvopočátku velké světelné terče..takže neviděla jsem z dálky, tabule,tak čekám,že mi přijdou pokuty na vjezdech do Rozvadovic a Litovle…to nebyla 50.😊..Asi to bude na brýle do dálky..i ve městě mám lidi rozmazanější..

Jinak mám přeměřený gauč-ta zákoutí u madla a rohu…Tak se do toho můžu pustit už natvrdo😎

Bobca
Bobca 10.03.2025, 08:56:00 xxx.xxx.20.192
assil:

Ono těmhle miminům hluk většinou nevadí, a i kdyby, těmhle týpkům, co si pouštěj na zahradě radio na plný koule, je to většinou jedno.

přesně tak..je jim to jedno..Já nějak neizolovala děcka od normálního provozu domácnosti,(jako je televize,nebo prostě zvuky domácnosti)ale vedle sousedka-ani klika nesměla vrznout,když dítě spalo…To techno na plné kule kousek od děcka bych asi nesnesla…A to já stávala u beden,až se mi třásl žaludek🤭..a to ještě skoro až doma…Mám ráda i dnes hodně nahlas-no né jako,abych bavila celý Uničov,ale né techno..Když uklízím a hrají pěkně-proč né…V autě né,bo poslouchám okolí-hlavně ve městě..Abych slyšela sanitku a tak..Nesnáším děcka na koloběžce,nebo kole se sluchátkama na uších…i pěšky když jdou bezmyšlenkovitě,s mobilem v ruce a ani se nerozhlédnou,a šup na přechod…a ty se potentočkuj😲

Bobca
Bobca 10.03.2025, 08:42:34 xxx.xxx.20.192

a to já vybírám těstoviny,které mi chutnají-je jedno,jestli jsou vaječné,nebo né,nebo ty jó levné se zas rozvařují...ale taky podle ceny…Raduš-třeba parmezán je pro mě nedostupný-ty peníze za něho nedám…ale ani,že bych se po něm musela utlouct,to né..jsem ho na něčem jedla..to spíš gouda,nebo i eidam,ale né taky od každého výrobce..V okénku mi ho nechává za nákupku,tak si beru tam..

Buggyro-tak to tam máš teda pracovnici..kolik je jí let?asi se nikdy nesetkala s kopírákem,že neví,že se propisuje durch..čímkoli..

Jinak jedu za chvíli do FM,povezu z Olomouce z fakultky přítele od Zdenky domů-bude volat…Má po operaci ani né týden-myslím ve středu…operovali mu ledvinu(teď nevím,jestli mu ji brali?)a už ho valí dom,že potřebují lůžka…On doma býky,které mu brácha nepoklidí..tak Zdenka nadávala jak špaček,že ho přiváže u sebe doma ještě aspoň na 2 dny…Mě se to hodí jet,bo si to musím znovu tam přiměřit ten polotovar…Přijedu asi ve středu..uvidím..

Bobca
Bobca 09.03.2025, 11:27:56 xxx.xxx.20.192

Raduš,já tam seděla den předem asi od 2 do tmy..měla jsem sebou nějaké párání..Jenže jsem včera šla bucnout až o půl 2-prostě jsem nevydržela…dala jsem do pračky záclony..vstala jsem po půl 3,přehodila závěsy..viděla jsem,že se sedí,jenže,kdybych šla,tak už se k tomu nedokopu..odkládám to už dost dlouho..pověsila jsem záclony,závěsy taky hned z pračky,ať uschnou na oknech..no a kombinovala na těch rozložených stolech ty pásy..a sešpendlovala k sobě..To se musí dělat,když tě to chytne..Ještě jsem se k tomu nedostala,abych to sešívala..ale mě se dělá asi líp odpolko..Byl tu vnouček s kytkou a bomboškou na MDŽ..babi,rozdělej ji,nebo to dáš určitě dál..Je to ta 400g,různé bombony-40kusů..jeden lepší,než druhý🙏👌💛🤗..no můžu já držet dietu? prý-na každý den jeden..hahaha🤗

Bobca
Bobca 09.03.2025, 11:17:53 xxx.xxx.20.192

jen se zeptám,jestli tohle někdo znáte…je to dlouhé,předehra má asi 2 minuty..pak se střídají nálady…CD se jmenuje Paradox….a já ho mám ráda celé..

Bobca
Bobca 09.03.2025, 10:51:01 xxx.xxx.20.192

původní video se mi nevložilo,zkouším jiné…

Bobca
Bobca 09.03.2025, 09:25:57 xxx.xxx.20.192

tohle je asi novinka…se mi to objevilo na boku v nabídce..Nevím,kdo to zpívá,řekla bych že Pepa Vágner..

Bobca
Bobca 09.03.2025, 09:18:13 xxx.xxx.20.192

Schelinger je na minulé stránce-Léto s tebou od Sarah🙂

Bobca
Bobca 09.03.2025, 08:39:23 xxx.xxx.20.192

Poslední…na tu nesmím zapomenout…Na tom minulém jsou písničky Pacifiku…Připoměla bych “princové”…"hospoda Na závrati"..půlnoc na řasách"…a spousta dalších…

Bobca
Bobca 09.03.2025, 08:31:33 xxx.xxx.20.192

tyjo…asi vytáhnu zas někdy kytaru🤗…úplně jsem ve vzpomínkách o pár let zpátky..už vím,co dnes budu poslouchat🎶