Aktuálně: 2 339 inzerátů269 863 diskuzních příspěvků19 343 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 04.03.2025, 09:12:28 xxx.xxx.20.192

zemřela Jitka Vrbová💔😢..měla pěkné písničky…..

Bobca
Bobca 04.03.2025, 08:45:43 xxx.xxx.20.192

4xJana, ta Scandinavia je krásná. Děkujeme.

souhlasím..už jsem doposlouchala…😇..

Bobca
Bobca 04.03.2025, 08:43:58 xxx.xxx.20.192

ještě tohle jsem nedávno objevila…jsem si myslela,že Bára umí jen “Nafrněná” a “Krávu”…a ona i tohle…nádhera🤗

Bobca
Bobca 04.03.2025, 08:29:45 xxx.xxx.20.192
JanaJanaJanaJana:

Pokud chcete pohladit po duši…dnes ráno jsem objevila výběr  hřejivé akustické hudby "Skandinávie," pečlivě sestavené kolekce písní současných severských folkových hudebníků, kteří čerpají inspiraci z bohatých tradic, mystických pověstí a ohromujících krajin Dánska, Švédska, Norska, Islandu, Finska a Faerských ostrovů.
Třeba někomu zlepší den 🙂 
https://youtu.be/dth1dQuOOCo?si=pJYj2cvw0qNW8XCr 

tohle si nechávám běžet..je to zvláštní hudba,ale chci si ji poslechnout..taková pohodová…ano,klid v duši..💛☀️

Já před pár lety si na doporučení někoho našla na Yotube relaxační hudbu-bez zpěvu..Dá se tam najít i jen zvuky bouřky,deště..šumění moře..klavír a kytara,nebo jen kytara,zpěv ptáků do toho…Můžu doporučit..Pomáhalo mi to před spaním..Když jsem měla starou televizi,jsem si nastavila 20 minut a vypla se..ale tady to mám jakkési jiné..tak jak mě to bere,tak vypínám…😔

Bobca
Bobca 04.03.2025, 08:03:45 xxx.xxx.20.192

no,nejsem o moc chytřejší..kdo byl ten druhý chlap? 

Bobca
Bobca 04.03.2025, 07:56:47 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Od Ozzyho mám nejradši tuto, nechala jsem ji zahrát i manželovi na pohřbu. A další dvě, Schody do nebe od Zepelínů a Soldier of Fortune od Párplů. Pokaždý, když je teď slyším, vrátím se o několik let zpátky.

https://www.youtube.com/watch?v=ylpbZhJWkBI

https://www.youtube.com/watch?v=Ly6ZhQVnVow

https://www.youtube.com/watch?v=wZuW3YvHHLU

tedá Sarah…nechala jsem si to na ráno,že u toho budu něco dělat,ale sedím tu přilepená a čučím na klipy..Ten první si musím pustit znovu,mám ráda "Duchovnyho"-nevím,jak se píše(z Akta X)..Ale nepochopila jsem ho tak narychlo….Krásné písničky🙏.dík…

Vlasy..já měla na učňáku taky po zadel..Já "bažantka" a “mazačky”sestry Mildovy měly kratší..záviděly mi, a jednou,že mi “jen zkrátí roztřepené konečky” mi je učmikly v půli zad do roviny!..to jsem obrečela…no co už😟Teď má dlouhé vnučka..taky po zadel..

Bobca
Bobca 04.03.2025, 07:34:14 xxx.xxx.20.192
Dublinbarzoj:

A my už venčíme i Trojku, miminko má 25 kg🙈😻 .

Zatím  venku odděleně od kluků,  aby ho nadšením nepřeválcovali.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

krásné miminko👌…Já v neděli stála v naší ulici s kámoškou,a na protějším chodníku šel pesan..a já vykřikla “jé barzoj”…Panička se usmála🤭poprvé-bydlím tam 4 roky,jsem viděla u nás takového krasavce🤗..A ještě pán s -nevím plemeno,ale někdo ho tu má-ta velká béžová chlupatá koule,co má chlupy i přes oči..teď nevím,jestli Doron? se podívám pak..  Nemůžu to vrátit,bo by mi to zmizlo…tak toho jsem taky viděla u nás poprvé..Jinak znám všechny pesany,co chodí kolem👍🐕

Bobca
Bobca 04.03.2025, 07:22:44 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 03.03.2025, 21:24:45

teda Niki..ty musíš být pěkná "divoška"🥰👍-v dobrým slova smyslu🙏..Dokážeš si užívat života,brbleš,že musíš zhubnout,ale pupíček si dokážeš pěkně nacpat dobrůtkama🤗..ale máš recht..Není to s tebou tak špatné,postavu máš bezvadnou,tak co by ses musela hamovat..Na to máš ještě hodně let čas...Fotky nádherné,je fajn,že máš kámošku(nebo víc),se kterýma tak můžeš cestovat..Uvidíš kus světa,poznáváš jiné krajiny…Jen tak dál..Užívej si,život je krátký,a když máš možnost-využívej ji😇.Ty návraty do reality jsou pak horší,hm? nevěděla jsem,že tam máš taky veselo se sousedama..🤭

Bobca
Bobca 03.03.2025, 19:10:38 xxx.xxx.20.192

ten stav jsem zažila loni na podzim-teda před rokem…fakt nic příjemného..Proto jsem se nechala na jaře naočkovat proti chřipce a pneumokokovi..Musím zaklepat…zatím jsem v klidu..Ale ta bolest celého těla..vím,o čem píšete..hrůza😟Lazar hadra🤔

tak ať se z toho děvčata brzo dostanete a budete v pohodě👍🙏

Bobca
Bobca 03.03.2025, 19:05:55 xxx.xxx.20.192

.dvě hodiny v liši. Ták a teď to píšu a za prvé nevím, jaké i je v liši. Jak nad tím tak dumám si uvědomím, že to asi není spisovně. Říkám Tomovi: jak se česky řekne liša? Tak asi plamen ne? No to jo, ale když to použiju, jak se říká, že je to v liši (pryč prostě, shořelo to) tak tam plamen použít nemůžu😜Tak česky: a dvě hodiny v háji😉

to jsem nikdy neslyšela-liša,pokud bys to neobjasnila,tak jsem si sice domyslela,že je to asi v háji..ale v plameni-nebo že to shořelo,by mě nikdy nenapadlo..tak to mám i já..počtu zajímavosti..a vlezu na hudební..tuhle tam bylo moře,tak jak dnes,ale nechávám si to na ráno…a někdy to nechám běžet dál…dám do pračky vymyčkuju nádobí..postavím na vaření..dopoledne v háji..Dnes,jak jsem zavezla Elišku,jsem byla na tom “echu”..Vyšlapala jsem snad až na Praděd..ale nevydržela jsem do 6 minut,jen 5 min 38 vteřin..měla jsem tlak 220/98….Ale pak to kleslo na normál…pak  mi dělal ještě sono srdce…mám ho vpořádku..dušná jsem,bo jsem tlustá..doporučil mi spíš kolo,než chůzi,nebo běh-což nehrozí..běhat!! Ale pochválil mě,že to vůbec nebylo špatné,na to,že je po zimě,tělo unavené🤗…a že jsem to tak dala Jsem si nadávala,že jsem těch pár vteřin ještě mohla vydržet😎..jsem odpolko nemohla ani chodit,tak jsem to šla trochu rozchodit kolem náměstí..a dom..

Bobca
Bobca 03.03.2025, 10:06:05 xxx.xxx.20.192

assil..tak ty jsem neslyšela,neznám je,jsou ale pěkné-obě…. jsem si to osolila…🤭

Dájo.. a tak to má být👍🥰jsem ráda,že jsi ráda🙏

Bobca
Bobca 03.03.2025, 09:54:58 xxx.xxx.20.192
kometa:

Zkombinovat.

dík,paní učitelko🙏…já po “prázdniny skončily” si nejsem vůbec jistá s těma předponama🙂🙂

Bobca
Bobca 03.03.2025, 08:21:57 xxx.xxx.20.192
assil:

Už nehraje v Sabatonech. A zrovna tohle se mi víc líbí od Nightwish s Tarjou, hlavně ten záznam živáku jak má žlutý kabát je super.

ano,psala jsem,že ji mám ráda od Nigtwish..ale naskočil mi tam Tommy,a nemohla jsem najít tu “oktávu”😟..a líbí se mi jeho hlas,tak jsem se chtěla podělit🤗

Ale proč si ji nepustit taky,žejo?👌😎

Bobca
Bobca 03.03.2025, 08:12:08 xxx.xxx.20.192

Accepty jsme tu ještě neměli..znáte Vltavu v jejich podání?

Bobca
Bobca 03.03.2025, 07:57:43 xxx.xxx.20.192

tady mě fascinuje ten závěr…vždy mám husinu po těle,jak to vytáhne o oktávu výš…prostě něco úžasného(alespoň pro mě)😇

Bobca
Bobca 03.03.2025, 07:48:37 xxx.xxx.20.192

tuhle písničku mám ráda od “nihgtwisch”,ale Tommy ji zpívá super…ještě najdu jednu srdcovku od něho..ale zpívá všechny hity od různých skupin a zpěváků..Jinak hraje v Sabatonecti mají taky bomby..přímo na jevišti tank,pytle s pískem…

Bobca
Bobca 03.03.2025, 07:39:37 xxx.xxx.20.192

dnes jsem prd spala🥱..ještě o půl 2 jsem se převalovala..přitom úplněk byl v pátek,nebo kdy..to jsem byla do 1 vzhůru..Ale honilo se mi hlavou,jak to zkombinovat(skombinovat)? ty pásy-mezi to vložit světlé kousky,bo je to dosti tmavé.jsem měla samé tmavé rifle,a ťamanka už tam není..Nenapsala na dveře do kdy,jen tam má výprodej…čekám,až se ozve Eliška-znovu se jí vrátila chřipka,tak sedí u Dr na poliklinice,zavezu jí pak domů..teď psala,že ji poslala na rentgen,krev a ORL.že to bude na dýl….Já mám jít na 10 si propláchnout uši,se tam možná potkáme🙂

Jinak u nás ještě všechno namrzlé,byly -2,ale v dáli se klube sluníčko..☀️

Bobca
Bobca 03.03.2025, 07:21:21 xxx.xxx.20.192

Dájo,tady máš po ránu nostalgii🤗…Nevybavím si,že by “Škorpíci” měli nějakou rychlou,ale tohle je klasika..Hezký poslech👍..Taky jsem ráda,že se tu objevují zapomenuté písničky mého “mládí”💛