Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 02.03.2025, 13:00:40
Coudas..oblečení fakt není nic moc..vzhledem je to pěkné,ale materiál nic moc…To mě taky štve,že to nejde ošahat..ale takové ty kraviny,jako háčky přilepovací..nebo prostě vychytávky do kuchyně mají dobré..třeba ten vlizelin jsem si představovala trochu silnější,ale za tu cenu a množství!dám to 2x na sebe..ale zimní boty třeba..objednala jsem si modré.kožešinové,byly super teplé-do 500.-..Pak měli vínové za asi 225.-no nekup to..modré mám do garáže a vínové do města🤗
Pracovní prostor..Já původně měla jen ten bílý stůl..používala jsem válendu na rozkládání a odkládání..Až se vedle kluci stěhovali a měli na chodbě stůl se 4 židlema na prodej..Tak jsem si ho půjčila a pak je ukecala,že za 500 si ho od nich koupím..Má na sobě kolečka od horkých nádob,tak jsem je ukecala,že je normálně neprodejný🤭..ale ze známosti mi ho nechali levněji a židle jsem prodala kámošce..To je přesně,co jsem tu potřebovala,jen jsem je měla odděleně,mezi tím mašinu..a to nebylo praktické…teď to mám bezva…silnou lampu nad tím..jen mi svítí ta žárovka do očí-je delší než stínítko,tak vymýšlím,čím to …zatím lepím papírky…
tak já teď díky vám zas objevuju písničky,které jsem kdysi slyšela,ale už dávno nevím,kdo je zpíval..zrovna jak teď tu od Sweet..Známá….A že vnouček do toho taky jde..to je super..👍
My jsme si dneska dali poznávačku po skalách v Chřibech a bylo to boží! Počasí pecka, chladno tak akorát, lidí naprostý minimum, třináctka jak nic. Sice jsme párkrát bloudili, ale vůbec nám to nevadilo. A skály naprosto parádní. Dala jsem na některý fotky popisky.
Impact-nemáte tam nové pesany??ty dlouhonohé? nebo se mi to zdá?🤭
Tak to je hezké..🙂…já jsem kluky “navedla” na Queen, když jim bylo cca 12, 13 let…došlo to tak daleko, že nějakou dobu jsme hráli i jejich písničky🤣, muž na kytaru, starší na basu, mladší bicí a já piano…no kapela fakt suprová🙂, i oblečení jsem jim sehnala, ušila…jak šel čas, zaměřovali se už jiným směrem, ale na Queen nezapomínají…a na koncertě jsme vlastně spolu byli v O2, ikdyž už v jiné sestavě...🙂
tak tohle obdivuju,když celá rodina takhle hraje😇smekám…
Omegu (LP) jsem přivezla bráchovi z NDR.když jsem byla na-nevím,jak bych to nazvala..nejlepší učni severomoravského kraje byli za odměnu v NDR na pár dní….v roce 1971
váhala jsem nad krokusem…co je teda vlastně ocún?Pamatuju si to ze skautu-ocún naháček..měla jsem za to,že je to ono🤭nechci plevelit venčení,ale když už jsme u toho?byla jsem hodně vedle?dík za odpověď.
Jojo Raduš,právě to mám teď o hodně lepší…spravovala jsem i povlečení,a tak si to můžu rozložit…Kámoška si koupila na vánočních trzích v Olmiku-prý že je to na 2 postele…prijela na Čeladnou,rozbalila,a bylo tam na francouzkou deku..naštěstí prostěradlo bylo plátěné,z toho samého-i s tygrama,tak jsem jí ušila 2 povlečení,a zbylo ještě na polštářky..Snídám stejně většinou u počítače,a teď můžu obědvat na stole, nebo u mašiny,mám ji otočenou k telce..tak můžu po očku sledovat..hlavně u toho stříhání..ty nůžky vpohodě přestřihnou i ty riflové dvojité švy..a s těma krejčovskýma se trápím…Ty nejmenší jsou nejlepší..Ty dvoje jsem měla i na nabroušení..láme se mi látky vpůli..nejdou přitáhnout..Dnes si dělám brkaši s celerem a mrkví..volí oko k tomu..😊
Musím napsat,čím se bavím já..sem tam sem čučnu,abych byla v obraze..Nalákaly jste mě na ty špagety,ty jsem už dlouho neměla🙂Já měla včera krupici..měla jsem na ni už delší dobu chuť,a je to rychlé..🙂
jsem nakupovala v Temu..kraviny..světýlka pod mašinu,stojánek na nitě-konusy,mívala jsem je v plechovce na zemi,bo se neodvíjely,když stály za mašinou,a ten stojan má držák na nit výš-je to vidět na té poslední fotce-tu jsem dávala už zkrz tu desku..Nafotila jsem konečně uklizené moje “pracoviště”..Včera jsem třídila ty vystříhané pruhy z nohavic podle šířky,abych věděla,kolik toho mám,a pomalu začnu skládat-prostříhávat na menší a kombinovat…sedák bude podélně a opěradlo svisle-jako vždy-a mezitím proužek(ten ještě nemám,ani proužek na olemování-asi 9 metrů plus mínus)..Jo,a nůžky-jsou dobře ostré..prostě drobnosti k šití..Zažehlovací papír,zipový pás i s jezdci-ve 3 barvách..Jsem nevěděla,co tam všechno mají,za hubičku.Vím,nadávají lidi,že je nebudou podporovat,že u nich nebudou nakupovat..ale proč né..Nabízet to budou stejně..ale oblečení není kvalitní,to už nebudu..jsem si už dřív objednala halenku a levné pyžamo…Nemá to s bavlnou nic společného..
taky s tím přišla sousedka,že ví,že si dělám sama směsku..takže to prý není zdravé..nevím proč…střídávám to teda,ale jako přestat nehodlám…dávám tam i lněné semínko,nějaké kousky ovoce-třeba ananasu(kompotovaného..)čokoládu mám ráda studentskou pečeť-ať už bílou,nebo jakoukoli tmavší,ale už jsem ji dlooouho neměla…zelenou bublinkovou mívali v Zoře,když jsem tam dělala-zlomky na váhu v tom jejich obchůdku..
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 28.02.2025, 07:44:55
nene,já myslím hůlky ty,co tě rozpohybujou celou,když jdeš..Poslední dobou i když jdu jenom přes náměstí do Hrušky,mě po pár metrech chytnou záda-to mám ještě od těch vánoc..a trpím,než dojdu tam a zpátky..I u kredence,když něco dělám..prostě klasika-vaření..se kroutím za chvíli jak had..asi by to chtělo zase ty PRTy pod CTčkem.. A nebo zhodit🤭..kluci v “okénku” se bavili o jedné jejich kolegyni,že si nechala podvázat žaludek…Je prý hubená jak koza(tak to bych zase nechtěla)Víte o někom?..a co to stojí?? vlastně si to můžu vyguglit
dobrý…to jsme chtěli koupit mámě,jenže ona přece “nebude jezdit jak blbec po dědině na tomhle”..bylo jí 80,chodila pomalinenenku vedle kola,a přes silnici zásadně přecházela podélně!! just!.Je to pěkné,neměla bych to tu ale kde zaparkovat..Zatím mám auto,když bych pro větší nákupy jednou za měsíc..a jinak začnu teda s ranním kuropěním,jak se oteplí vycházet ven s hůlkama🤭
teda..jako..kdyby chtěla jít celá rodina,tak to má cenově místo dovolené !😲Chápu,zážitek to může být,ale ty prachy bych teda JÁ za to nedala..i když jsme je poslouchali všichni..A může to být všechno jinak..ty návraty k písničkám-jiné provedení a tak ..Jela jsem tuhle dálkovou a poslouchám v rádiu,jak posluchač má rád Lenku Filipovou.já teda taky..A pustili “Bylo letní parno,já šla na plovárnu Džbán…” vydržela jsem to do refrénu..musela jsem to stáhnout..NEDALO se to poslouchat!! Nepřirozené natahování …jááá šla na plovááárnu Džbááán..Refrén jakbysmet,i jiné frázování…zklamalo mě to..😟 Lidi,PROČ si myslí,že to bude hezčí,když to přezpívá na stará kolena jinak??mě to normálně nadzvedlo..Sice s tím nic neudělám,ale tím jsem chtěla naznačit,že pokud budou inovované i ty písničky Lunetiku,tak se bez toho klidně obejdu..