Lupus-děkuji za povzbuzení…🤗já po tom minulém zážitku už nechci riskovat..bylo to hrozné…no uvidím.
Jo,pro Kilian-na gastru jsem byla načekaně-stříkala jsem si do krku Yox,a ta tyčinka mi vletěla do krku a sklouzla do žaludku..Dalo se to vydržet,kdybych na to musela jít plánovaně,tak bych měla strach asi,ale takhle..vytáhli mi ji,byla zaseklá mezi klky..
Mně řekli, že musím mít doprovod, ale normálně jsem přijela i odjela autem. 🙂
jó?mě sousedka říkala,že otec nemohl vůbec chodit,plantal se…sestra jen,že si neveme na triko,kdybych se nabourala..já si myslím,že bych to taky zvládla..20min narkózy.co to je…
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 21.01.2025, 08:46:12
Já pila litr večer,litr teď ráno(podle návodu(2sáčky v litru)..Kdysi taky 4 litry-byly 4 sáčky…Nejhorší je pro mě nesmět jíst..taky plánuju vletět do prvního lahůdkářství na chlebíček..Nebo tady vedle je bufet,a tam dobře vaří..Napíchnout mě nemůžou,nemám odvoz,takže jen ten plyn,abych mohla řídit..Já před 18 lety na tom byla, dostali se jen do 70cm..strašná bolest..to přifukování(nešlo to prostě vydržet a podepisovala jsem papír,že se může protrhnout střevo)..Ale já měla hodně srůstů po operaci mimoděložního..to se tenkrát řezalo..A pak mi je rozdělávali při té hysterektomii(stejně nevím,jestli to mám zas dobře)🤭ale díky za podporu😇
Pokud budu po odchodu mýho koně vitální a vlastnokoňopošahání mě nepřejde, budu jako dědek zmiják, splním si sen, pořídím si kladrubáka (starýho) a budu se s ním v kroku toulat krajem.
holky,nemluvte mi o hladu🤫..já včera jen půllitr čirého vývaru,džus+čaj..Večer v 5 jsem začala pít ten bor..l na vyčištětí..večer strávila na mušli a ještě 2x v noci..O půl 7 budík-z nejtvrdšího spánku-a čeká mě druhý litr..Jsem si ho hned namíchala a začínám..Včera jsem se neozvala,bo jsem šila(pak mezitím odbíhala🤭) Dnes na 11 to mám v Mohelnici..Nesehnala jsem odvoz,a řídit se prý pak nesmí,že píchnou uspávadlo,tak si nechám jen čichat rajský plyn,prý to taky uvolňuje a může se pak řídit..Máte s tím prosím někdo zkušenost??bolí mně pod žebrama, z obou stran to mám tvrdé,jen žaludek měkký-prázdný..
jó,já asi nenapsala-jdu na kolonoskopii..brrrr..prý musím!
Bobčo klobouk dolů “ čupr děvče” a taková malá otázka “ Bobi jezdíte hrát i někam dál” třeba i do Jindřichova ve Slezsku?
Dájo,je mi líto,psala jsem několikrát,že už nehraju,jen tady s klukama,když se naskytne příležitost..Ta éra je za mnou-10let stačilo.…….jen si s kapelou zahraju na jejich potlachu jednou za rok v létě..
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 20.01.2025, 09:31:03
já si z toho nic nedělám,ale na jeviště to už není..ty 2 kámošky,co hrají spolu na tom videu,co Dája zjišťovala,která jsem🤭..ty jsou silné celkově,jsou 2,hrají vsedě…Super..
Doron…už nemám🤔..Covid všechno potentočkoval,ale chlapi si ještě hrají..já dojížděla 35 km z Olomouce-což by nevadilo..😇10 let -5 chlapů- 2 krát v týdnu..čtvrtek zkouška,sobota hraní…Nechala jsem si hraní v Olomouci-taky každý týden-sejšn muzikantů z různých kapel-jsem myslím psala..i 12 nás bylo kolem stolu-já jediná ženská🤭..Teď ,jak jsem psala,sem tam s těma mlaďochama..u Zdenky na jejích narozeninách v hospůdce…Chlapy vídávám na sraze rodiny jednoho z nich..tam si brknu..A upřímně,když jsem přibrala,styděla jsem se na fotkách,jak mám tu malou mandolku na tom pupku na jevišti(prostě mám prsiska a žaludek)😟…Zhubnou se mi nějak nedařilo,tak jsem skončila..Asi tak…ale ještě neumírám😇🙏
Musím říct, i když AI, když to na mě vykouklo z mailu, tak to mezi všemi hrůzami potěšilo. Rozhodně se na to hezky kouká, je to veselé a dost dobře udělané 🙂 Možná je klouček i živý, ručičky má pěkné, říká se, že AI má s prsty problém.
ano,video mě taky pobavilo🤗..K tomu “nepřihlášení se” na hudebním..Já se neurazila-nejsem chytlavá,jen jsem to chtěla uvést na pravou míru…Dobře,půjdu s kůží na trh..jsou to ale starší fotky..současnou ani nemám-není o co stát..Prostě jsem přibrala…První je 10 let stará a ta druhá asi o 2 roky víc..