tak pro dnešek asi stačí🤗🤭
tak pro dnešek asi stačí🤗🤭
došly mi další🙂
Kdysi-vím,že to bylo nějak od 4 odpoledne pár hodin a pak v noci nějak..Mama žehlila na noční.. Někde psali,že by lidé měli využívat dopoledne,kdy není ten odběr velký-tak v domácnostech ty činosti(činnosti)?🤭že to vyjde levněji,i když nevím jak..
4.část🙂
3 část🙂
druhá část..🙂
první část..🙂
Bytná mi pořád tvrdí,že noční-levnější proud neexistuje..Donesla mi papírek-vypsané časy..bylo tam,třeba od půl 1 do 1 v noci,pak 10 minut nějak kolem půl 6…Já jsem vypozorovala-cvakne mi tu "podružný"měřič asi kolem půl 6 večer do 6..tak to svítí i ten bojler…Já si zapisuju el…vlastně všem(vedle mají taky podružný)..Jsme na to 3..i na vodu a topení 4-i optika-ta má zvlášť elektriku..venku domeček má olejový radiátor…To jsou pálky.!!
Coudas..Uííííí👌👏..
Orionka:Lesní ž. : Má to maminka s tím topením odborně vychytané? Dělá to dojem, že nikdy nemá teplo a přitom protopí stejně. Jestli by nebylo lepší nevypínat. Pořád prohřívá jen vzduch a ten vychladne rychle. Ale odborník poradí líp.
Přesně tak..někdo to tak dělá s bojlerem..Vypíná a pak ho zapne,až je studený,což si myslím,že to má větší spotřebu,než když se jenom přihřívá..Já teda mám 50 litrový,a zapíná se většinou až odpolko-na noční proud,takže když se ráno osprchuju,přes den je teplá,ale né horká.(je to tak nastavené).Když jsem ještě umývala nádobí ručně,tak jsem umyla v horké,a osprchla se v teplé..a do večera jsem musela počkat na teplou vodu..Ale přes den se ten bojler po chvilinkách zapíná(minuty)Topení-plynové máme dole v optice kotel,to běží nonstop..Na ventily nechytám..Někdy je vlažné,pak zas horké...Raduš,myslím,že mamka dělá chybu..Vím,asi si nedá říct,ale nastavte jí to tak,ať tam má průběžně třeba těch 20-21,vždyť pak trpí i ten barák..Vím,jak jsem dělala chybu,šetřila jsem a měla jsem tu plíseň,jak blázen..
jsem si vzpomněla na jednu z mých dalších srdcovek💛
to se divím,že malá poslouchala zrovna takový příběh?.Vím,je to ze života,ale přece jenom… je to fakt smutné😟
Eli,ano,to je tím,že jste zhubla😇..Já,co jsem tlustá,mám i ruce pořád teplé..není mi venku zima-naopak se potím,když mám bundu..Nosím dost vestu,a když mám pod ní jen mikinu,tak v pekařství si neodpustí,že mě sledují,jak chodím nalehko🤭Před lety,když jsem zhubla,(v 50.letech na 61-trápením)taky jsem měla pořád studené ruce,zadek,stehna…Takovým způsobem ale hubnout bych už nechtěla,to jsem radši boubelka🤗
..Popravdě nevím,jaká je to dálka za tu vesnici…Ale myslím,že Nikča zatím vždycky vyjela..ona je ranařka🤫a ještě udělá bordel v myčce a odjede🤭
Byla jsem na krvi-pravidelné dia kontroly na lačno..tak jsem se stavila v bufetě na chlebíček..hmm..Mají tam ty velké🤗
Ano Dafi,Xerxová to popsala bezvadně👍..a to ještě chodí daleko víc všelijakých snímků..hodně v pyžamech..různě vymóděných individuí…
Coudas..nevím teď čemu nerozumíš,jestli těm okům a ptákům🤭…Ale Nikča má koně přes celou dědinu a do kopečka "stáje"-přístřešky..takže by si pro to kolečko musela jít pěšky přes celou dědinu,pro to zboží k baráku,zavézt ho koním,a a pak ho tam pěšky zase zavézt..Bydlí na bytovce v centru..Takže jezdí až tam,a tam silnice není-proto to bahno…hm?🤗Je to daleko..A sází,aby vyhrála chtěla by si tam nechat postavit srub..Promiň,jestli jsem se sekla a mluvíš o něčem jiném..😇
Niki,teď běží pořad “malinkaté domky” na TV Seznam,,nech si ho tam postavit🤭
Coudas:Aha, mě to na telefonu vyskakuje bez názvu, tak to se omlouvám.
nemáš zač..jen,že jsi psala"co Asonance"?….😇
Já měla taky 20,(šetřila jsem),když vyplo v únoru topení tři víkendy po sobě(kotel dole v Optice-tam zavřeno)tak tu bylo i 17.."ovečkové"ponožky,teplé legíny,fleesovou mikinu..a taky nic moc..ale já teď nešetřím,mám kolem 23 stupňů a je to lepší i ohledně plísně tady…Platím dost,když si propočtu 25m2..tak si topím…
Coudas:A co Asonance?
https://m.youtube.com/watch?v=hqdJUT8Im6U&pp=ygUhYXNvbmFuY2UgxI1hcm9kxJtqbmljZSB6IGFtZXNidXJ5
od těch sem dala Orionka ty “zelené francouzské pláně”…
Já to věděla!!jsem si to kdysi i zpívala-teda jen sama sobě..ano,hodně smutné..Navedla mě na to spolužačka ,že to poslouchá…i jiné písničky od ní..Děkuji🙂