gratuluju k vysvědčení💐..jsem zapomněla napsat…a to šití dobrý👌..nemusí to být dokonalé,hlavně,když si poradíš…Pěkně ladíš s tím koníkem🐎
gratuluju k vysvědčení💐..jsem zapomněla napsat…a to šití dobrý👌..nemusí to být dokonalé,hlavně,když si poradíš…Pěkně ladíš s tím koníkem🐎
není to asi celé..Mi to přišlo kdysi na mejl,tak jsem to hledala-tuhle verzi,jak tam dělá opičky…,ale našla jsem jen toto…Jinak Bee Gees mám moc ráda..
Teda Orionko,kde jste to našla? Ta melodie mi něco říká..Určitě jsem ji slyšela česky,ale nevzpomenu si..Ta poslední verze-jak se sejdou na stáří a společně si zazpívají-lidi s něma..🤗..ano němčina je zvláštní na zpěv,ale moc slyšet není třeba v rádiu..
tady je dobrý ten uprostřed🤭
Dnes dávají na Nově Bohemian Rhapsody.. Už jsem to viděla víckrát,pouštím si už jen ten konec-koncert ve “Vembly”-nevím,jak se to píše..Tak to je tak bombasticky uddělané,že je to jako by to bylo naživo tam.s tím publikem…Poprvé,když jsem to viděla,mě běhal mráz po těle…Stejně jako “zrodila se hvězda,když Lady Gaga poprvé zpívala s Bredly Cooperem tu svou písničku na podiu..myslím "Shalow”?
teda ten Yoda na tom křesle👌..to nemá chybu🤗..Tentokrát si ta tlama teda užila🤭On je prostě boží😇
co můžeš potkat v New Yorku za bílého dne…🤭
nezazněl…tuhle jsem teda neviděla..Ale já miluju tuhle…..Je taky smutná,ale…Se mi moc líbil odjakživa..🤗
Raduš,to taky nebylo nonstop…To je otázka pár hodin.jen se k tomu dostat..a mít chuť hlavně!!jsem si přestavila trochu pokoj..nechala jsem ty stoly za sebou,ale otočila jsem je i s mašinou o 90 stupňů…tak se mi líp pracuje s většími věcmi..Dnes svítí sluníčko,teď je 6,4 stupně..ale ráno byl domek namrzlý---
dobrý….Enyu si pustím v klidu ráno..jsem sem vlezla,,že se na víčkách pochlubím šitím..uf..Konečně jsem splnila slib..
tohle je dnešní práce…..Polstry na lavku-asi metr širokou..opěrka 50 a sedák 45cm…
poslala jsem Raduš v pondělí před polednem malý balíček..Kdybych dneska nevolala do Velké n.Veličkou na poštu..tak by ho poslali zpátky..Prý u nich leží od úterka!!! že ji nezastihli…a asi že zapomněla dát upozornění..tak jako….to je fakt Kocourkov..a na vánoce jsem jí poslala přání s losem…a taky jí nepřišlo…tam je to fakt…nemají zájem..
Kameloti….
dobrá relaxační hudba…👌
jo. tihle tam jsou už druhý rok..před tím tam byli kluci..Raduš,v pondělí nezapomeň,přišel mi mejl,že do 5,2,,jinak to posílají zpátky..To jako vám nedávají do schránky upozornění?když tě nezastihnou?? a to by jako ti už pak nedoručili a poslali to zpátky?..to je teda služba zákazníkovi…
hledají majitele papouška,kterému uletěl..to ostatní jsou přídavná slova,která to matou??hm?☝️
Jinak se nebráním,že to zní divně,ano…
zapomněla jsem..včera jsem dodělala to dílo🤗nakonec je to 200x220..
Tady vidíte mou chodbu,na druhém konci mám mladý pár…a ten soused mi nosí ty těžké věci nahoru🤗uprostřed je schodiště doleva..Jinak tu nikdo není,pode mnou optika..Takže klídek🙏
tak to je něco jiného asi,ale když lidi ta zvířátka “zlobí úmyslně”..to jsem myslela,že jim jako něco dávají,ucukávají..nevím,jak bych to popsala….
no,já bych teda někdy jakože půjdu,pak se otočím a spím dál😔..Nejdu za celou noc..a že spím někdy 8-9 hodin😴
Megi,ale za kakadu je čárka,hm? která rozděluje tu větu..(si jen tak myslím-polemizuju🤭)
trošku veselejší….🤗