Aktuálně: 2 305 inzerátů289 511 diskuzních příspěvků20 880 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 28.01.2025, 09:13:47 xxx.xxx.20.192

Vybrala jsem tuhle verzi…Možná je to ta o hříběti..Tu jsem poprvé slyšela na wellnesu s Jaruš..byla tam jedna rodina,měli sebou kytaru-my ji vozily taky sebou..A tam od prarodičů,rodičů,až k dětem,zpívala celá rodina..nádherně-vícehlasně.Jsme se napřed střídali,co jsme znali všichni,tak jsme se spojili..Byl to bomba večer🤗.A hráli i tuhle písničku.Já ji nikdy neslyšela...Hned jdoma jsem jí stáhla,zařadila do zpěvníků a chlapy “donutila” ji hrát..I tu mandolku jsem tam dala-já teda jen v mezihrách,my měli ještě foukačku…Krásná písnička!!

Bobca
Bobca 28.01.2025, 09:03:18 xxx.xxx.20.192

jo,neohlásila jsem změnu..to je taky moje oblíbená..

Bobca
Bobca 28.01.2025, 09:02:31 xxx.xxx.20.192

Na Pacifik jsem zapomněla..my ty rychlejší chvíli hráli,ale banjo nechtělo stát na pódiu jak…(tam zrovna nehraje),tak jsme to museli přestat hrat venku..jen sem tam na zkoušce..Ďáblův vlak,Zlatý ůdolí,Jenisej,Mississippi,Ranní letadlo..jak jsem bydlela v Olomouci,hledala jsem muzikanty,se kterými bysme založili Pacifik revival..před 15 lety..Já je znala všechny nazpaměť,jsem na nich ujížděla..Mám všechny CD..Jó,to jsou vzpomínky🤗 

Šťáhlavský má super hlas..👌

Bobca
Bobca 27.01.2025, 15:55:14 xxx.xxx.20.192
orionka-2:

Tak jestě jednu :

https://www.youtube.com/watch?v=fEZq9XHbGIg

Zase, asi by se našla lepší nahrávka, ale tahle je tak autentická.

tak tuhle si pouštím první,když zapínám Youtube..Tu můžu poslouchat pořád…pak směs Kamelotů…CD “zachraňte koně” celou..

Bobca
Bobca 27.01.2025, 15:52:31 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 27.01.2025, 15:29:18

ale na to čárkování musí být nějaký nápad v hlavě né?ty obrazce by mě vůbec nenapadly..👍

Bobca
Bobca 27.01.2025, 11:08:28 xxx.xxx.20.192

Niki, doma na prdeli budeš sedět! Sakra

Raduš,to by člověk nesměl nikam..Já s oblibou říkávám,že můžu vyjít z branky a přejede mě  tramvaj🤭..U nás samozřejmě tramvaje nejezdí,ale to přirovnání..Nikdy nevíš,co tě může potkat, a může to být třeba na dvorku,a né u Etny…Kdekoli😇

u nás svítí sluníčko a je 8 stupňů🤗..Raduš,tento týden hlídej pošťáka🥰

Bobca
Bobca 27.01.2025, 08:28:28 xxx.xxx.20.192

ano.hodně zvláštní,ale líbí se mi..,a ty basy mám ráda,jak to duní…

Bobca
Bobca 27.01.2025, 08:12:12 xxx.xxx.20.192

krásné..miluju takové fotky🤗…Já jela kdysi od Zdenky navečer,a stihla jsem před Daskabátama vystrčit ruku s foťákem z okýnka a bliknout krásný západ slunce zpod mostu..Vytvořilo to krásný úkaz…👌

Obrázek
Bobca
Bobca 26.01.2025, 20:39:53 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tap z 26.01.2025, 10:32:52

pokud omylem zakliknem jiné téma,je to přece náš problém,to přece admin nemůže vědět..už se stalo😟....taky se mi to stalo,ale prostě to musím přejít,a jedu dál….Je náhodou dobré,že je to zelené to “véčko”..tak vím,kde diskutuji a oranžová “cihlička ” napravo mě upozorní,že je tam něco nového…vždyť to je super…ale zastávám se majitelů chytrých telefonů,že to může být asi problém…

Bobca
Bobca 26.01.2025, 15:07:34 xxx.xxx.20.192

moc hezký…já první patchwork před 50lety šila na slamníček do postýlky..ale z látek-bavlněné,kvítečkované..pak všechno možné,ale to jsem tu už psala..🤗

Bobca
Bobca 26.01.2025, 11:31:41 xxx.xxx.20.192

Je to na knížku,samozřejmě ..a na binec..🤭u Zdenky pijem víno,a to by se nevešlo🤗..Hrajem karty a pijem u toho vínko,zobáme pochutiny😊.Ovládátka-jak Zdenka říká ovladačům…,nabíječky..i když ty jsou myslím v té taburetce,jsem viděla..i z druhé strany křesla jsou kapsy,tam má své poklady vnučka..

Bobca
Bobca 26.01.2025, 09:56:23 xxx.xxx.20.192

tyjo😢…vím,že jsem to kdysi dávno slyšela…podle refrénu….ale takhle to poslouchat😟..je to jiné..Moc krásná písnička..

Bobca
Bobca 26.01.2025, 09:50:30 xxx.xxx.20.192

.Já,že mám obrazovku a “zavéčkovaných” cca 10 témat,tak mě se “roluje” dobře👌 Ale chápu,že na mobilu to může být asi problém…čekat,než se to načte…to by mi asi taky vadilo…😟

Bobca
Bobca 26.01.2025, 09:34:37 xxx.xxx.20.192

Raduš..nene,i když by se daly sfouknout za den..Ta první je tak za 10 minut,to sešiješ jen ty nohavice(otočíš o 90stupňů)..Nad ostatníma sedím,čumím,a čekám,až na mě skočí nápad🙏..Tu vyšisovanou-ta je bez podšívky-ta byla taky rychle,jen přemýšlíš,jestli 2 ucha,nebo jedno🤔..pak hledáš pásek z riflí podobné barvy..Jak to tam dát,bo je to silné,neprošiješ to..tak mě osvítilo a udělala jsem poutka ze švů,a na ně zavěsila ten pásek,i s knoflíkem a dírkou…Mě teď všechno strašně dlouho trvá..Kdysi bych takových ušila,jéje,několik denně..blikla jsem teď stůl,na něm nastříhané-roztříděné podle šířky-díly toho přehozu,a dnes začnu asi sešívat..Petra mě to měla u mámy změřit..no 2 metry na délku určitě,jen ještě šířku..Ona má 200x180..Pro představu jsem dala přípravy na tu loňskou…No a když jsem byla v tom hledání,tak se pochlubím pár věcma🤭..pro ty co tu tenkrát nebyli😇.Začlo to těma cestovníma taškama,když mě ve válendě zplesnivěly ty moje kupované…🤭

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 25.01.2025, 18:48:12 xxx.xxx.20.192

Zapomněla jsem dát fotky…jsem byla pilná..Ta první je z dětských rifliček s laclem..chybí tam už jen růžový knoflíček-moje značka🤗Ty další už ho mají🤭..Stříhám teď pásky a čtverečky na přehoz …Nevím,asi jsem ho sem tenkrát dávala,a sousedčina máma pořád žadoní,že ho chce taky..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 25.01.2025, 16:12:25 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Coudas díky za vysvětlení👍 jsem právě koukala vedle na tu holku v helmě: ,,hm, to je nejspíš nějaká hra?" ale nechápala jsem, proč ty taky masku nemáš, co je to teda za divnou hru😛 Samozřejmě, že když jsi napsala softball tak vím, ale nějak víc neznám, spíš klasický baseball a ani ten mě teda nebaví. Ale ranařka jsi teda pořádná👍 se tomu pytli už nedivím😜

Raduš,psala,že dělá rozhodčí…Na té druhé nevím,jestli je..ta první?

Bobca
Bobca 25.01.2025, 09:11:53 xxx.xxx.20.192

Já si záda šetřila,jak jsem po marodění pak navázala na důchod🤭..bydlela jsem v druhém patře,když jsem měla větší nákup,rozdělila jsem si třeba karton mléka do 2 tašek a vynesla nahoru..Naproti v paneláku jsem se seznámila se starší paní..sem tam jsem jí pomohla s něčím..Chtěla zavézt do Tesca na nákup..Balíky vody,5kilový pytlík brambor..a 2 tašky drobnějších věcí-ale vážilo to dost..Jak jí chcete vysvětlit,že jí to do 2 patra nemůžete vynést?..No musela jsem("ale ty jsi ještě mladá")..Doma jsem brečela,jak jsem si zas namohla záda..naštěstí to nebylo často..Pak jsem se odstěhovala,,tady jsem v prvním patře..když si koupím 2 kartony mléka,nechám je dole na schodech,a soused,jak je tam vidí,když jde z práce,hodí mi je ke dveřím..Akorát z auta teda přes delší chodbu..ale není to tak hrozné..I minulý mladý soused to automaticky nosil-posiloval..