Aktuálně: 2 717 inzerátů262 599 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

Canka

Canka
Canka 11.12.2025, 21:35:38 xxx:xxx.7456:16f2

Samosebou,peníze byly a budou..ale ty zážitky mi nikdo nevezme..to je holky svatá pravda..a já si vážím,že mám takovou možnost..protože mě to fakt dělá šťastnou..ale musím říct,že prostě i když je to super vždycky,hrozně mi vždycky chybí zvířátka🤗A co mě fakt pobavilo,byl kámoš..ona mi zvířatka hlídala kamarádka,ale jezdila vždycky až odpoledne..no a v neděli ráno jsem viděla na kameře,že malá Ričí stojí před ohradou a kouká toužebně dovnitr..tak jsem hned propadla hysterii,jak se dostala ven..tak jsem volala kamarádovi z vesnice,jestli by se tam nezaběhl podívat a malou dal zpátky do ohrady..a on moje zvířátka zná dlouho,ale taky je teď už dlouho neviděl,protože je zamilovaný,tak má jiné priority😂Ale to je vedlejší..no ale volal mi zpátky,že byla protrhlá ohrada,asi od srnky a že tamtudy prolezla ven..tak to opravil a začal se najednou hrozně smát a říká mi,ty vole,Niky,čím krmíš tu Boženu?(kozu,kdo by nevěděl).Vždyť vypadá,jako by snědla koně🤣

Canka
Canka 11.12.2025, 18:29:17 xxx:xxx.7456:16f2

Ahooj holkyyy,

Tak výlet do Dublinu super…irský bary jsou přesně takový,jak jsem si představovala..skvělá atmosféra,hodně lidí,živá hudba…a ta vánoční atmosféra všude..bylo to moc fajn,jen teda nevyšlo nám vůbec počasí…pršelo celou dobu,kromě pár hodin..a musím konstatovat,že je to sakra drahá země🙄Účet se trošku víc ztenčil po tom víkendu😂Takže teď si dávám stopku s výletama..protože se zase musím finančně vzpamatovat😂

K Vanocům jsem kočičakům objednala fontánku na vodu a ona přišla rozbitá😔Tak jsem se těšila,jakou z ní budou mít radost a ono prd..tak jí musím zase odeslat zpět a nechám si vrátit peníze..rovnou jdu objednat jinou..

Co dárečky,jak jste na tom?Já mám aspoň nějaký základ,ale ještě mě to čeká příští týden běhat po krámech..a nesnáším vymýšlet dárky..už aby ty Vánoce byly za náma…ale na jídlo se těším,to joooo..a navíc..jdu do práce jen do 19.prosince a pak mám volno až do 4.ledna,což je skvělý!!

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 30.11.2025, 22:01:05 xxx:xxx.e469:c5d1

Ahoooj holkyyy,

Acher to mě moc mrzí😔Držte se..Ještě takhle před Vánoci to musí být o to těžší😟

Coudas - já mám třeba tvoje názory ráda,však víš😀A jak jsme už řešili,já jsem splachovací a je mi u zadele,co si o mě kdo myslí..ne jen na internetu..i v reálném životě..a ty jsí náhodou super ženská..i když tě znám jen přes net,tak prostě si dokážu udělat svůh názor😀Ale teda musím říct,že jsi mě upřímně rozesmála s Meifim😂Moc dobře si ho z Ifauny pamatuji,ale já si myslím,že my dva jsme proti sobě nikdy nic neměli a taky byly v pohodě..ale jestli je to,jak píšeš,tak je to asi hooodně smutný příběh s ním😂

Bobi a Raduš…holky moje..jak už je to vlastně dlouho,co jsem založila diskuzi na Ifauně kvůli Bertíkovi a my si začaly psát?Já už si to vůbec nepamatuji..nějaký rok už to bude😀A je neuvěřitelný,jak dlouho si to prostě držíme..a ne jen my samozřejmě..já jsem moc ráda,že vlastně z nevinné diskuze se stalo kecací vlákno o všem a že se sem můžeme všichni takhle svěřit bez nějakých větších rýpalů..a že i když se ne všichni vždycky shodneme,tak prostě si to tu rádi počteme,i když taky nemáme pokaždý náladu napsat..takže díky všem!!😍

Holky jsem nachcípaná jako sviňa..ale můžu děkovat jen sama sobě..potřebovala jsem uklidit balík sena..a odkryla jsem plachtu a s hrůzou zjistila,že pod tu plachtu zatékalo ze střechy(našla jsem díru v okapu,co jsem hned opravila) a třičtvrtě balíku totálně shnilo..nešlo s ním ani hnout,jak byl nacucaný vodou..musela jsem to všechno dělat ručně nebo vidlema tahat,co šlo..no samozřejmě jsem byla za chvíli zpocená jak myš a pomalu ze sebe sundavala vrstvy oblečení..no po 2 hodinách boje s tím hnusem už jsem byla jen v tričku,bylo sedm večer a venku 0°C...takže druhý den rýma,hlava jak střep,krku jak v polepšovně a začínám kašlat..jenže se potřebuje nutně vykurýtovat,když v pátek odlétám do toho Dublinu..takže jsem si zakázala někde courat venku..jen někde v teple..po práci ke zvířátkům,žádný zbytečný zdržovačky a pak domů do tepla..ať jsem na konci týdne ready..

A nevím,jestli jsem sem psala o Berťasovi..podle záznamu z fotopasti,kdy se najednou objevuje na zahradě nějaká tříbarevná kočička,tak počítám,že se porval s ní..škrábanec přes celý čumáček a rána na hlavě..jak kdyby ho do ní někdo kousnul..takže byl velký boj,kdy jsem ho musela drapnout,tu ránu aspoň na tý hlavě očistit a vydesinfikovat Betadinkou..už se mu tam dělá strup,ale naprosto nechápu,co dělaly..jestli ho fakt kousnula do hlavy..hlídám to každý den,aby se to nezanítilo..když by to hnisalo,pojedeme k vetovi,ten mu to vyčistí líp..

Canka
Canka 26.11.2025, 05:32:20 xxx:xxx.2820:9212

Ahoj holky…

Tak já mám Vánoce moc ráda,je to jediný období v roce,kdy si odpočinu😀Užívám si jídlo,pohádky a pohodičku..netrpím úchylkou většiny žen,že se musí napéct cukroví,udělat vánoční úklid,nazdobit byt satapetička apod…prostě na pohodu😀Uklidím tak,jako uklízím každý týden prostě,koupím adventní věnec,dám světýlka do oken a 2-3dny před Vánocema koupím stromek a ozdobím..prostě pohodička😀Jediný,co mě stresuje,je nákup dárků😀Kupuji je totiž na poslední chvíli a pak vždycky jen dramaticky čekám,jestli stihnou přijít😂

Cukroví nepeču,max.2 druhy třeba,ale letos na to prdím úplně..starší ségra toho peče hodně a ještě kolegyně z práce mi cpou pořád,protože ví,že jsem milovník sladkého..udělám si i salát a řízky,ale stejně jsem o vánoční svátky s rodinou a moje mamka umí opravdu ten nejlepší salát,který nemá konkurenci😂

Canka
Canka 24.11.2025, 18:46:18 xxx.xxx.212.25

Ahoj holkyyy,

no dnešní ráno stálo za to teda😂Sotva jsem rozlepila oči,kouknu na okno,kde Čikitka se zájmem pozorovala padající sníh,hned jsem měla po náladě😀Fakt zimu nesnáším..jako sníh mi úplně nevadí,ale ta zima..no každopádně ke zvířátkům jsem se doškrábala a jen jednou ai sedla na prdel cestou z kopce😂Ale klasické rozbíjení ledů mě neminulo..a to jsem hodila na to jezírko tu plachtu solární(absolutně to nefunguje nebo teda nefunguje tak,jak bych čekala) a zkusila jsem naházet i PET flašky naplněné vodou,co jsem četla,že pomáhají..ale nic..ach joo..a slepičkám musím zkuait dát vodu do kurníku dovnitř,venku jim to zamrzá komplet furt..

No a cesta do práce..to bylo vzrůšo..já teda naštěstí v pohodě,ale půlka lidí dorazila až o 3-4 hodiny později,protože zůstali stát v kolonách..všude kamiony a autobusy stojící v kopci a neschopný se hnout.. 

Canka
Canka 18.11.2025, 20:09:18 xxx:xxx.5e4c:1d3f

Jojo Bobi,za prvé mám strach,co by to do vody vypustilo ten polystyren a za druhé si myslím,že by to prostě nepomohlo tomu,aby voda nezamrzla..to je asi fakt dobrý třeba pro ryby..že je kolem toho polystyrenu asi prostor k zamrznutí..ale já potřebuji přesně to,co píše Raduš..potřebuji,aby jim to ideálně přes den nezamrzalo..ráno ledy vždy rozbiju a vytahám z jezírka do čista..aby tam ani kousek nezbyl..mám na to takový speciální žufánek..a pak samozřejmě navečer,když jdu zavírat a krmit..ale prostě zamrzá to během dne.. ona jako kobylka si to rozbije kopytem..ale malá kobylka a kozena ne..ta termoplachta je už na cestě,tak uvidíme..zkusím půlku jezírka přikrýt,co to udělá…kdyby tak existoval nějaký topný kabel třeba na solár za nějakou rozumnou cenu…

Raduš vesměs jsem furt jen makala..je toho hodně v práci,doma,u zvěrstva..večer většinu padnu na hubu…a sem tam nějaký odreagování s kamarádkama..další výlet až 5.prosince😀 

Teď jsem se večer odhodlala zase ostříhat drápky doma kočičákům…protože už jsem slyšela Pučmeldu cvakat po lině..jsem doškrábaná,ale ostříháno mají všichni😂Každopádně Niky i Čiky jsoi v pohodě,těm rostou drápky v pořádku,ale ten Pučmelda…nechápu..rostou mu takový silný drápky a hrozně rychle.. 

No nějakou fontánku zkusím vybrat…snad nevytopíme sousedy😂

Canka
Canka 17.11.2025, 21:40:40 xxx:xxx.5e4c:1d3f

Ahoooj holkyyyy…

teda to je venku hnus fialový…říkala jsem si,jak je super,že pondělí je svátek,že to bude prodloužený víkend..teda pro mě úplně ne,protože jsem v sobotu musela do práce,měli jsme systémovou inventuru..ale u tak to prostě bylo volno..no a od rána jsem jenom mokla😂Vysbírala jsem výběh od bobků,vykydala komplet slepičkám a vyměnila za čistou podestýlku,natahala všude vodu,vyčistila jezírko,naházela balík sena do seníku a pak vyrazila s kobylkou ven na takovou pohodovou prochajdu na necelou hoďku..a vrátila se zmzrlá,promáčená a otrávená z toho počasí..nedalo by se sakra překočit z podzimu rovnou do jara😂 

Holky máte někdo doma fontánku pro vaše čičiny?Chtěla bych jí koupit kočičakům k Vánocům,ale nechci nějakou šmejdku..něco,co je fakt funkční a vydrží..jako ještě je brzo,já dárky řeším fakt až v prosinci,ale aby si člověk prostě vybral..

Dneska jsem četla x možností,jak zajistit nezamrznutí malého jezírka v zimě..jde mi o to snížit pravděpodobnost zamrznutí úplného..jde mi spíš o den než noc…no a vyšla mi z toho nejlíp možnost solární plachty..jakože se jezírko z půlky přikryje a když je přes den sluníčko(v zimě normál bývá),tak to zahřívá tu plachtu a ta tu vodu..tak jsem to zkusila objednat..a pak tam byly další možnosti jako flaška s vodou,co pluje po hladině a polystyren do vody..ale to je spíš pro jezírka s rybičkama..ne pro jezírko na pití… 

Canka
Canka 09.11.2025, 21:29:36 xxx:xxx.5e4c:1d3f

Ahoooj holkyyyy,

tak jak se tady máme?Já byla konečně dneska nechat přezout gumy..pán mi teda řekl,že ty gumy už jsou fakt na hraně,tak jsem mu říkala,že dojezdím tuhle sezónu a pak koupím na další zimu komplet nový všechny 4..i letňáky asi budu už muset koupit nový..no říkal,že minimálně na předek by to fakt chtělo o kapku lepší gumy,tak jsem řekla,ať mi teda nějaký lepší na dojezd dá..takže komplet přezutí i s těma dvěma gumama mě stálo 1000,- kč,to je za mě v pohodě..

Mamka se ségrama byla dneska zapalovat svíčky na hrobečky kočičakům a dát jim tam nějaký kytičky..no a jsou to 4 hrobečky vedle sebe(mamky 2 kocourci starý,ségry starý kocourek a pak mladší ségry kočička- ta co bohužel umřela na tu otravu).No a já šla domů od koňuchů kolem 20 hodiny a teda ty 4 zapálené svíčky v tý tmě fakt svítilo na dálku..no a asi za 30 minut mi volá domů soused z vedlejšího pozemku,že mi někdo svítí na pozemku,ať rychle přijdu😀No byli to samozřejmě ty svíčky(z dálky to vypadá,jak když tam svítí auto),ale i tak jsem sousedovi poděkovala,že je moc hodný,že mi to tam takhle hlídá..ráno,až půjdu zvířátka pustit,tak to raději zkontroluji,ale to už budou svíčky podle mě zhasnutý..

Jinak mě teda docela děsí,že za měsíc a půl jsou tu Vánoce…taky vám tenhle rok tak strašné rychle utekl?  

Canka
Canka 04.11.2025, 19:52:37 xxx:xxx.77a:777f

Ahoj holky,

děkuju Coudas za typ..bude pro mě mnohem lepší si nechat něco udělat od firmy a i s tou podlahou a střechou se dostanu na podobnou částku jako za ty sarapetičky z Baumaxu…nechám si to z jara od nich nacenit i s komplet sestavením a dovezením a uvidíme…jde mi čistě jen o letní přespávačky..v lété jsem prostě ráda venku dlouho a přespávám sice ráda na seně,ale prostě pohodlí je přeci jen pohodlí😂Takže jen malý domeček,pořídit si tam postel,nějaké posezení...gril mám..udělat si prostě letní pohodički..a Bertík bude naprosto nadšený,když se mnou bude moct spát v posteli😀

Holky tak čelovka se po změně času zase stala mojí nejlepší kamarádkou😂Jako vybírat výběh od bobků ve tmě s čelovkou je fakt sranda🤣Hledej hovno ve tmě😂Člověk přijde domů z práce,postará se o kočičáky,udělá si něco k jídlu a i když pak hned vylítne ven,aby stihl něco za světla,za 30 minut je tma😂Ale je překvapivě docela stále teplo..na to,že je listopad..

A my si s kamarádkou udělaly zase radost a poletíme na víkend v prosinci do Dublinu😊Vždycky si to přála do Irska jet a má v prosinci narozeniny,tak je to pro ni takový narozeninový dárek..a já se na vánoční atmosféru tam moc těším…

Canka
Canka 30.10.2025, 22:15:27 xxx:xxx.77a:777f

Ahoooj holkyy,

Chci vám jen říct,že jsem nějaká KO..asi na mě padlo podovolenkové smutnění😂Nee..jen prostě potřebuji asi den relaxua a bude hej😂Zítra mám volno,tak budu jen se zvířatkama a pak si zajedu s kámoškou na něco dobrého k jídlu..  

Dneska jsme v práci měli Halloween,tak jsem byla za strašidlo😂V práci se mě několik lidí leklo😂Vtipný ale bylo,že rovnou po práci jsem takhle jela do města na nehty,pedikúru a obočí..pohledy lidí bych vám přala vidět😂No a hlavně v tom salónu,kde jsou takový ty pipinky..to byly pohrdavý pohledy😂

Coudas…vzhledem k tomu,že jsi mega suoer stavitelka baráčků😂Potřebuji radu…z jara bych chtěla nějakou pidichatičku,prostě pididomeček..jenže já to sama nepostavím,na to jsem levá..a tak jsem ze zvědavosti koukala na takový ty dřevěný domky z Baumaxu..ale nedokážu posoudit poměr kvalita/cena..líbilo by se mi něco na způsob jako dole na fotce..ale spíš bych potřebovala znát něčí názor na to,co ta cena

Obrázek Obrázek
Canka
Canka 24.10.2025, 23:19:01 xxx:xxx.c6f0:8b12

Hodila jsem to pro zvědavost i do chatu GPT a opravdu je sláma vhodnější do venkovních domečků pro kočky…tak jsem aspoň poučena pro příště..teď ještě uvidím,jak to bude fungovat v praxi..budu to chodit pravidelně kontrolovat,jestli je to vlhký nebo ne..a jestli tam fakt chodí dovnitř reálně..

A teď z jiného soudku..holky opakovaně řeším u Nikouška věčně posranou prdel…má hodně specifickou srst a i když ho vyčesávám každý den,je hustá jak blázen…sem tam mu kolem zadele ostříhám aspoň chlupy,ale nejde to pořádně,jak je to hustý a ještě mě k tomu vždycky podrápe a dokouše..nemáte nějakou radu?Oholit strojkem možná?Jenže já se bojím,že tu hustou srst to prostě neutáhne..

Canka
Canka 24.10.2025, 20:00:58 xxx:xxx.c6f0:8b12

Přesně tak holky…jak píšete..já taky jsem,jaká jsem..a je mi to opravdu jedno,kdo si co myslí..z některých věcí si něco vezmu,z některých nic a přejdu je..každý máme život,jaký si ho uděláme a na co se s někým dohadovat🙂Někdy to teda může být zábava😂Ale tak..pojďme se netrápit zbytečnostma a nenechme se odradit tím,že se neshodneme na všem🙂

Dneska teda u nás zima už pěkná…foukal studený vítr,bylo zataženo,mrholilo..Božka nevylezla z přístřešku😂Udělala si hnízdečko ve slámě a usoudila,že je čas se zazimovat😂Což mi připomnělo,že musím přioravit zase domečky toulavých kočiček do kupy,takže jsem si naplnila pytel slámou,domečky vyčistila od starého sena a bordela,naplnila hezky česrtvpu slámou ometla,doplnila všude misky s granulema a doplnila vodu..hned si dvě kočeny zalezly do domečků a šlo chrnět..asi jim byla taky zima už…ale holky,víte,co jsem nevěděla a celou dobu dělala blbě?Četla jsem zrovna týden zpátky,že kočičí domky pro venkovní kočičky se nemají vystýlat senem,protože natahuje vlhkost,ale slámou(proto už jsem dneska dávala slámu)…já rok co rok vystýlala senem..i Bertíkovo domky v seníku..protože on miluje spát v seně(a taky potom krásně voní vždycky)..ale v tom seníku zavřeným to nenavlhne jo..ale ty domky kočičí venku mě nenapadli,že natahuje to seno vlhkost.. 

Canka
Canka 23.10.2025, 21:58:26 xxx.xxx.212.25

Ahoooj holkyyy,

No už jsem doma od úterý,nebo teda teda středa brzo ráno…a dneska už jsem byla v práci a to byl teprve nášup😂Zlatý hnusný počasí po návratu a sbírání bobíků od koní v dešti😂Po 8 dnech pryč jsem měla 795 emailů😂To chceš😂

A holky fakt Madeiru doporučuji všem,co nemusí úplně velký vedra,milují přírodu a chození a dobré jídlo.Moc jsem si to užila a shodly jsme se s kámoškou,že 8 dní je málo..že ta Madeira je ide0ál tak 10-12 dní…ale já už neměla víc dovči(mám pak dovolenou na konci prosince,aby si člověk v klidu užil svátky),takže mi nic jiného nezbylo..i když by bylo o zvířátka postaráno a já si to klidně prodloužila,tak bohužel nooo…no a snad klapne ještě do konce roku aspoň jeden víkendový výlet třeba do toho Londýna…

Jooo a Bugyrro,není problém😂Já jsem na tohle zařizování fakt dobrá😂

Raduš Tomovi řekni,že teda děkuju za to,že vypadám mladší a že za to fakt může ten single život😂

Juuu a jinak ještě,když jsme letěli z té Madeiry,tak nám vystříkávali letadlo nějakým sprejem,když už jsme seděli vevnitř - jednalo se o nějaký sprej likvidující hmyz,že prý brání šíření nějaký nemoci z hmyzu..to jsem viděla poprvé..

Coudas normálně sem přispívej a ser na všechny😂Vždycky bude x lidí mít x různých názorů a o to je to veselejší..já jsem ráda,když sem píšeš,stejně tak jako píšou jiní…člověk reaguje jen na koho chce a tím je to vyřízené..

Canka
Canka 22.10.2025, 01:35:38 xxx.xxx.212.25

Ahoj holkyyyyy….

Tak jsem z dovči doma…nejdřív bouřlivé vítání kočičáků(Nikoušek mňoukal prý poslední 2 dny teď furt u dveří mi volala mamka),takže jsem je umazlila,zlíbala a umačkala😂Teď jsem si akorát lehla po sprše do postele a už jsou u mě všichni nakvartýrovaný a můžeme prý spokojeně spinkat😂

Zítra hned ráno chci běžet za holkama všema na zahradu,takhle pozdě večer(teda vlastně už ráno😂) za tmy to nemá cenu..vzala jsem si v práci ještě na zítra volno,abych mohla být právě se zvířátkama..

A teď k Madeiře..jsem naprosto uchvácená a nadšená..žádnou dovolenou jsem si neužila tak,jako tady..to byla taková nádhera..tak zelený ostrov plný vodopádů,banánovníků,palem a nejroztodivnějších druhů květin..milý lidé,dobré jídlo,levády,teplota okolo 23-26°C,vyšší vlhkost,krásně teplo..rozmanitost počasí ale také velká,i když my měli skoro celou dovču krásně..jak se většinou nevracím na dvě místa dvakrát,tak na Madeiru se vrátím určitě..přistání jsme měli nakonec bezproblémové..prý nečekaně nebyl ani žádný vítr…večně jsem se cachtala někde u vodopádů a nebo v oceánu..poslední den jsem šla splnit svou tradici a to noční nahaté koupání v moři a ten oceán byl večer snad teplejší než přes den…vidèla jsem konečně na živo v moři plavat vedle naší lodi rodinu delfínů..to mě úplně dojalo..a krmila jsem místní pěnkavy z ruky,což mě taky učinilo šťastnou😀Šli jsme několik levád a ty výhledy do okolí..bože..byli jsme i na nejvyšším vrcholu Madeiry..prostě nádhera..a ty jejich banàny..bože miluji😂Přivezla jsem si domů celý trs..

Měli jsme půjčený auto,na 6 dní chtěli 215 €,což je super..chtěli to bez depositu a bylo to s plným pojištěním…a my měli Eura od známýho s kurzem za 20 kč,takže skvělá cena..

Když by někdo chtěl kouknout(nemám moc fotky,všechno jsem spíš točila do krátkých videí),tak Instagram Canynka_Nikca v záložce Madeira…a dám sem aspoň pár fotek,co mám..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 14.10.2025, 00:08:33 xxx:xxx.f4e6:c9b2

Ahoj holkyyy…

Tak já mám zbaleno a zítra hurá na dovčuuuuu…dneska jsme ještě byli pokoupit nějaké věci v Praze a teď už hdu do hajan,jsem KO…pošlu fotečky určooo

Canka
Canka 10.10.2025, 06:01:42 xxx:xxx.f4e6:c9b2

Dobré ránko děvčata,

Nene,na Madeiře jsem právě ještě nebyla,i když jsem moc chtěla..no a právě,že je to spíš turistická dovolená a ono se moc lidem na tenhle typ dovolených nechce🤣Nebo teda ne lidem v mém okolí..ale nakonec se mi povedlo kamarádku přesvědčit..řekla jsem jí,že pak může jet na válečku třebado Egypta s jinou kámoškou😀Ví,že já na tohle nejsem..ale udělala mi tím velkou radost,že jedeme😀Stejně bych tam jinak jela sama asi..to letiště a přistavání..z toho mám samozřejmě trochu obavy a respekt😀Shlédla jsem par videí a realita asi bude veselá😀Zima by tam být neméla,koukala jsem na počasí a průměrně je tam mezi 21 - 25°C..a sem tam déšť,vítr..a je tam prý hodně vysoká vzdušná vlhkost..určitě budu v průběhu dovči zásobovat fotkama..a v listopadu nebo začatkem prosince bych chtěla na víkend na otočku do Londýna na vánoční trhy..

Auto mám díky bohu zpátky..slíbila jsem svíčky,když to bude rychle,tak se povedlo😂Vyměnili mi teda olej,všechny filtry..a co se týkalo toho nesvícení..prý muselo být nějaký přepětí a komplet popraskali všechny žárovky a nějaký těsnění..prototo nesvítilo,ani když jsem vyměnila žárovku..všechny ty těsnění vyměnili,žárovky taky..celková cena 3500 kč…tak to je dobrý..

No a hned jsem jela naloupit krmení zvěrstvu..chudák auto úplně sedělo..naložila jsem do něj 40 kg(2 pytle) NovaEqui Plus pro koně,35 kg slunečnice,50 kg pšenice,20 kg granulované sněsi pro slepice,6 kg granulí pro kočičáky a 30 kg kočkolitu….byla to pak sranda tahat z auta do seníku a snaha přesypat to do sudů..jsem měla pak ruce jak hadrová panenka 😂

Canka
Canka 08.10.2025, 21:48:50 xxx:xxx.f4e6:c9b2

Ahoj holkyyy..

Říkal někdo makové buchty??Mňam!! I když já miluji nejvíc povidlové buchty..to bych se ujedla..ale můj největší mňamózní kousek je bavorský vdolek🤩

Hlasím,že jsme včera konečně koupili dovolenou..a nakonec letíme na Madeiru!!😍2 roky o tom mluvím,že tam chci a furt tam se mnou nikdo nechtěl skrz to,že to není typicky odpočinková dovča,ale spíš furt výšlapy a výlety…a počasí jak na houpačce..déšť,vítr,slunce..žádný válení na pláži..ale nakonec se kamarádka nechala přesvědčit vzhledem k ceně😀Pětihvězdičkový hotel s pláží oceněnou modrou vlajkou a all inclusive stravovaním na 8 dní zlevněný ze 43 000,- na osobu na 18 990,- kč..brali jsme okamžitě..byl to poslední volný pokoj..odlet je teď v úterý 14.10.2025…už se strašně těším..

To byla ta dobrá zpráva..špatná je,že mi včera odešla asi eletkrika na autě..v zadní části. Komplet mi přestalo vzadu svítit auto..takže jsem s tím nemohla jezdit..ráno u nás pršelo jako blázen,jenže byla tma,když jsem jela do práce..tak prostě nemůžu jet autem,který nesvítí..takže jsem jela na skútru,do práce jsem přijela promáčená jak..no takže jsem volala do servisu a snažila se zajistit co nejrychlejší termín opravy..nakonec zabral slib,že pokud to bude zítra nejpozději,přidám tašku svíček..a to zabralo😂Takže auto jsem tam odvezla už dnes a snad by to během zítřka mělo být..jsem zvědavá na cenu..hlavně to auto potřebuji,musím nakoupit krmení zvěrstvu(jako naschvál mi došlo krmení pro slepice,koňuchy i čičiny - zákon schválnosti)..a v pátek jedu na firemní teambuilding..to je fakt na prd,když je člověk bez auta..

Canka
Canka 03.10.2025, 20:37:10 xxx:xxx.51ec:278e

Ahoj holky,

Joo Raduš z Bertíka mě jednou opravdu klepne😂Dneska mi přinesl myš,na který bylo přisátý ještě holátko malé myši..no nepřežila ani myš,ani holátko..oba sežral🙄Pak ještě snědl kapsičku,dal si smetanu a pak vytuhl v seně😄Taky bych chtěla takový život sakra😂

Bugyrro měli jsme to letos poprvé tyhle Dny zdraví vysloveně s doktorama,jinak máme ale každý rok něco souvisejícího se zdravím..očkování zdarma,balíčky vitamínů zdarma,ovoce a tak..nemůžu si stěžovat..firma je na dárky velmi štědrá..je to moc fajn..

Fikovnice kolik je prosím tě kočičákovi?On už bude starší viď?

Příští týden frčím na firemní teambuilding a pak od 13.10. jsem ready už někam odletět😂 

Canka
Canka 02.10.2025, 21:04:40 xxx:xxx.51ec:278e
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 01.10.2025, 12:37:40

Ahoj holky,

Fikovnice Fido chodil pozpátku?Opravdu pozpátku jo?Ty jo,tohle přesně měl ten kamarádky pejsek při mrtvičce..furt couval..není třeba možnost i tohohle?I když to je asi blbost,když jsi říkala,že byl citlivý na záda..a ty jsi s ním byla u veterináře?Promiň,jestli jsi to psala a ušlo mi to😔Já vždycky nestíhám ani pročítat všechny příspěvky,tak se omlouvám,že né vždy všechno vím..když tak do mě vždycky šťouchněte,že už se to někde výše řešilo😂Každopádně mám radost,že už takhle s tebou pod dohledem chodí ven..

Na mě dneska zaútočil(samozřejmě formou hry🙂) Bertík,ale tak že jsem myslela,že mi praskne srdce,jak jsem se lekla😂Jak asi všichni vnímáme,už je sakra brzo tma..no a u nás už fakt v 19:30 h je tma jak v prdeli..no a já dneska vybírala bobíky ve výběhu a hrozně to uteklo,tma se blížila..tak jsem šla připravovat slípkám snídani(míchám jim vločky ovesné s nastrouhanou mrkví a většinou nějakýma zbytkama zeleniny) a rovnou holkám připravovala kyblíky na večeři..no a Božka vždycky jak slyší,ze v seníku připravuji véču,tak za plotem řve jak kdy by jí na nože braly😂 Tak vždycky pospíchám,abych jí tu pusu co nejdřiv zacpala jídlem😂No a vyšla jsem ze seníku s kyblíkama v ruce a Berta jsem v tý tmě neviděla..a on na mě skočil ze střechy toho seníku přímo na záda..já se tak lekla,kýblíky jsem vyhodila do vzduchu,zařvala a tlak mi vyskočil asi na 400/200😂

A když jsem u toho tlaku😀Měli jsme dneska v práci dny zdraví,takže jsme tam měli možnost nechat si změřit tlak,oči,cukr a zkontrolovat znaménka..takže cukr jsem měla v pohodě a to jsem čekala,že ze mě poteče Nutella😂Tlak jsem měla trošku vyšší,ale prý stále v hranici normálu..a oči mi paní řekla,že naprosto ukázkové..a znamínka taky..vše ok..normálně jsem překvapená..ještě bych potřebovala změřit cholesterol sakra…to tam nebylo😂