Aktuálně: 2 702 inzerátů262 692 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

Canka

Canka
Canka 30.09.2025, 23:06:47 xxx:xxx.51ec:278e

Ahoj holky,

Fikovnice jsem strašně ráda,že se Fido zmátořil..a z toho,co popisuješ,to opravdu tipuji na úrazzad..měla jsem tady za barákem asi 2 roky zpátky kocourka toulavýho,který hrozně divně chodil a pak mi přiznal soused z vedlejšího baráku,že viděl týpka,co ho nakopnul,když vcházel kocour k nám do zahrady k baráku..a byl extrémně citlivý na dotek..hodně poléhaval..udělala jsem mu takový větší prostornější pelíšek ze sena v krabici pod střechou mojí garáže a zmátořil se..ale trvalo to asi měsíc a půl..na vnitřní zranění to nevypadalo..jedl,pil,mazlil se..ale hodně ležel..a když se zmátořil,za 14 dní zmizel a už jsem ho nikdy neviděla..

Ten mourek mimochodem,který mi chodil na zahradu ke zvířatkům,kde je Bertík,tak úplně zmizel..už hoooodně dlouhou dobu jsem ho neviděla..snad ho nesrazilo auto😔

Dneska po práci jsem jela do jedné vesnice kousek ode mě,protože mi volala paní z dočasky,že dostali echo o koťátkách žijících na nějaké stavbě a jestli můžu zkouknout,v jakém jsou stavu..tak jsem tam jela..kočiček tam bylo opravdu dost..asi 10 čičin včetně dvou už odrostlejších koťat..všechny vypadali hezky,plná bříška,čisté nosy,oči..zabydleli se v nějakém rozestavěném areálu,schovávají se tam pod střechou a v takových výklencích..měli tam granule v miskách a vodu..někdo je tam očividně krmí..takže jsme se domluvili,že tohle není akutka,kterou by jsme měli řešit,že určitě přijdou ještě koťátka a čičiny,co budou opravdu potřebovat pomoc..

Canka
Canka 29.09.2025, 10:58:55 xxx.xxx.249.200
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 29.09.2025, 10:49:01

No kolem 4,5 hodiny letu..a já už fakt umírám po 2 hodinách letu,takže nevím,jak tohle dám..vždycky pak pochoduju po letadle,chodím často na záchod,jen abych se prošla prostě..ale tak zase na Kanárský ostrovy jsem se taky vždycky chtěla podívat..tak člověk musí něco obětovat..holt mě bude bolet prdel a nohy😀Jako Austrálie..hrozně bych jí chtěla vidět,ale to je mimo mé finanční možnosti😔Ale tak třeba si najdu nějakýho sugardaddyho a ono to půjde😂A Thajsko a Vietnam by mě taky lákalo,ale třeba na delší dobu a to nejde skrz zvířátka..možná na starý kolena😂

Jako já si myslím,že ho fakt takhle při životě drží to kamarádky odhodlání..on je prostě bojovník,ona taky..prostě se drží navzájem..a je fakt neuvěřitelný to zlepšení..jak rychle..přitom když jsme ho vezli na tu veterinu,tak těsně před tou hospitalizací to vypadalo opravdu hrozně..

Canka
Canka 29.09.2025, 08:33:52 xxx.xxx.249.200
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 28.09.2025, 17:51:56

Ahoj holky,

Raduš s pejskem obrovské zlepšení,nakonec nemusí ani na rehabilitace.Včera byl na kontrole a už bude bez další léčby.Je to obrovský bojovník..jsem moc ráda.Takže pomalu od příštího týdne začneme hledat zase dovču..jen musíme zajistit veterinu,když by něco,pro pesana,odvoz,když by něco apod.a já zase hlídaní pro svoje zvířatka..změnou termínu se nám to trochu zkomplikovalo..a budeme asi mířit na ty Kanárský ostrovy..podle počasí v říjnu to vypadá na nejlepší destinaci..jen mě děsí ten dlouhý let.. 

Canka
Canka 25.09.2025, 20:18:19 xxx:xxx.51ec:278e

Ahoj holkyyyy,

Fikovnice jsem mooooc ráda,že je Fidovi líp!!!🥰A s mlsáním bych ráda pomohla,ale mám doma zmetky rozmazlený,kterým není nic dobré a z ničeho se vysloveně neposadí na prdel bohužel..co jim chutná,je maso sušený mrazem a sem tam hovězí srdce..

Konečně u nás skvěle zapršelo!!Celou noc a dnes celý den!!A voda tečeeeee…mám plnou tisícilitrovlu a plné jezírko!!A voda tam zatím přitéká..což vidím po hodně dlouhé době..a jen se modlím,aby až doprší,tak to nepřestalo..

Jinak jsem hodně přemýšlela o té mojí dovče,jak jsme ji posunuli skrz pejska s kamarádkou..a samozřejmě čekám,jak to dopadne a jestli aspoň na krátkou dovču v tom říjnu odjedeme..ale napadlo mě zkusit jet sama…přemýšlím o tom už nějakou dobu,že by mě to lákalo..ségra a ještě jedna kámoška mi nabídly,že by se mnou klidně v tom říjnu jely,když by se mnou nejela ta moje nej kámoška..jenže..já asi asi nechci..já bych to asi fakt chtěla zkusit sama..buď prostě s nej kámoškou nebo sama..jet třeba jen na 5-6 dní třeba zase do Řecka a užít si to komplet podle sebe..spát jak dlouho chci,dělat co chci,cestovat podle sebe..čím dál tím víc mě to láká..nemáte někdo zkušenost?Jako samocestovatel? 

Canka
Canka 21.09.2025, 20:34:30 xxx:xxx.51ec:278e

Ahoj holky,

Fikovnice asi se nemám ptát,jak hroznou situaci řešíš viď?😔Každopádně moc přeju,aby to dopadlo dobře,ať je to,co je to..

Bobi mě fakt mrzí,že už se docela dost dlouho trápíš..jen se teda zeptám,ty půjdeš na nějakou operaci ještě?

Jinak pejsek kamarádky už je doma,ty 2 dny na klinice stáli 16 000,- kč,ale jak jde o zvířatka a jejich zdraví,člověku jsou prachy jedno..bude teď 8 dní brát léky a pak začnou rehabilitace..hlavička zůstala trochu na straně,ale už chodí rovně a má teda hroznou chuť běhat a prostě má celkově radost jako předtím..musí ho kamarádka krotit🙂Každopádně jestli máte někdo zkušenost s rekonvalescencí pejska po mrtvičce,budu ráda za každý postřeh..

Tak by jsme nakonec,když vše půjde dobře,mohli třeba v půlce října nebo ke konci někam na týden odletět,když to bude s pejskem ok..

Podle předpovědi měl být dnes poslední teplý den a ted by u nás mělo začít průběžně v týdnu pršet..snad se mi konečně vrátí ta voda😔 

Canka
Canka 19.09.2025, 13:59:48 xxx:xxx.51ec:278e

Já taky věřím,že to pejsek zvládne…zatím se stav nelepší,stále padá na stranu a hlavičku má na stranu,ale to proto,že mu nemůžou píchnout léky,které potřebuje,protože mu na té veterině v Rakovníku aplikovali ty kortikoidy..prý to nejde kombinovat skrz to srdíčko..takže léky se budou podávat zítra,pejsek je zatím dále hospitalizovaný…a já věřím,že to dopadne dobře..

Tady jedna modelka Čikitka 

Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 19.09.2025, 07:48:49 xxx:xxx.51ec:278e

Já mám celulitidu už od puberty..a prostě vždycky jsem byla prdelatá a měla stehna..čím jsem starší,tak je ta celulitida horší a horší..a jedna slečna,která se zabývá touhle problematikou a lymfou,mě právě měla v péči jeden čas a ta miřekla,že mi nejen špatně proudí lymfa,ale že si myslí,že se u mě na nohou projevuje lipedém..že je to genetické..pra da,máme k tomu sklony celá rodina…už jsem se s tím naučila žít a smířila se s tím,že pohled na mě v plavkách je tragický😀 

Canka
Canka 18.09.2025, 21:13:35 xxx:xxx.51ec:278e

Holky tohle ale nesouviselo se srdíčkem..ten nádor tam neroste a co 3 měsíce chodí na kontrolu..je to potvrzená mrtvička podle nálezu CT…pejska si nechali hospitalizovaného do zítra a během dopoledne by jsme měli vědět víc..ale doktor upozornil,že ta mrtvička může a nemusí mít trvalé následky..ale to se vše uvidí zítra..

Juju Raduš,je to ta kamarádka,se kterou cestuji..každopádně druhý týden dovči jsem si zrušila a snad pojedeme prostě později..třeba v říjnu.. 

Canka
Canka 18.09.2025, 17:39:44 xxx:xxx.51ec:278e

Nikča nebalí😔Bohužel jsme dneska urgentně řešili kamarádky pejska,takže nakonec nikam neodjíždíme..udělali se mu zle,když jsme byly kousek od Rakovníka na výletě..najednou začal padat na stranu,neudržel se na nohou,otáčel hlavu na levo..jeli jsme na nejbližší veterinu v Rakovníku,tam nám řekli,že je to neurologický problém a začal maraton shánění neurologů..nikde žádný nebyl..celá Praha nás odmítla,nakonec nás přijali na Kladně..pejska hospitalizovali a čeká se na vyšetření CT,které proběhne večer..klinika má plno..pejsek do toho má chudák ještě respirační chronické potíže,nádor na srdíčku a je mu 14 let..na CT se musí uspat anestezií,nacož nás samozřejmě doktorka upozornila,že to to srdíčko nemusí dát..je to hrozný a já jen doufám,že bude pejsek v pořádku😔

Canka
Canka 17.09.2025, 07:39:26 xxx:xxx.51ec:278e

Koukám Radu,že jsme psali minutu po sobě😂

Já mám dole 4 kg..z pečiva jím žitný chleba..jinak nic..ale musím říct,že chuť v hlavě na čerstvý rohlík s máslem je obrovská🤣A mě teda tukový buňky nemizú,na mě se ty svině drží😂A taky celulitida je na mě přisátá už od puberty🤣

Canka
Canka 15.09.2025, 21:20:40 xxx:xxx.51ec:278e

Ahoj holky,

samosebou myslím lísku a ne lístku😂Vím,že jsou blízko u sebe,ale mám omezenou zahrádku místem..a jak by to nebylo oplocený,Božka by to zlikvidovala😂Takže možná třeba za 4 roky z toho bude plodící keř😂Myslela jsem si,že jsou to broskve..nejsou plané..ty stromky jsem cíleně kupovala..kupovala jsem minibroskvobě a mininektarinky…ale nevěděla jsem,že z toho vyroste tohle😀Myslím si,že už to nedozraje…což je škoda🙄Těšila jsem se na ně..ale tak snad příští rok…rajčátka mi už taky dozráli..i papriky..

Tak jsme dneska vybrali zájezd,za skvělou cenu,zaplatili a oni nám zavolali z cestovky,že to musí ověřit,že to asi jsou poslední místa a není to na 100% jistý..odlet je ve středu ráno a prý nám dají vědět do zítra večera🙄Což je fakt celý na prd,ale budeme holt trpělivý a budeme mít sbaleno,když by to náhodou klaplo..jinak máme vybranou i jinou alternativu a tam by byl odlet až v sobotu… 

Canka
Canka 15.09.2025, 08:09:59 xxx:xxx.51ec:278e

Holky zahradnice…je vůbec reálný,že teď s tím zářijovým počasím mi to ještě dozraje? Nevím,jestli je to nektarinka nebo broskev..broskvin,u který jsem si byla jistá,že je to broskev,tak tam my dozrála jen jedna..a byla skvělá..ale tohle nevím..a poslední fotka jsou ty lístky..to jsem fotila pro Raduš..jen abys věděla,jak dlooouho už čekám,kdy začne plodit. Ale jsou obě ještě prostě stále malé..  

Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 14.09.2025, 21:32:47 xxx:xxx.51ec:278e

Ahooooj holky,

Dlouho jsem tu nebyla🙄Ale už jsem tuuu..nevím moc,co se tu dělo,je tu tolik příspěvků,že ani nestíhám číst..

Akorát jsem tu četla diskuzi o amoletách a lokších😂Já znám jen omeletu..klasika..Sardullah vím,že už jsme to kdysi nějak nakousli,že jste někde zblízka ode mě..vy jste z Chomutova,já kousek za Chomutovem..vy máte taky koníky?Já už jsem asi stará a prd si pamatuji😂Od té doby,co dělám s lidmi,je to se mnou horší a horší😂

Byla jsem včera v kině na V zajetí démonů 4,poslední díl téhle série..a prostě super..miluji tyhle horory..jen prostě ten super pocit z filmu ti ruší ty mladý parchanti,co se v kině furt vybavují nebo se furt lekají..to mě vždycky sere..ale jinak super zážitek..

A začala mi konečně dovča😇Zítra jedu nejdřív s autem do servisu a pak jedu ke kamarádce a jdeme vybírat dovču..doufám,že do pátku odletíme…mamka zase bude u mě doma,aby se starala o kočičáky a nebyly tu sami a soused se mi postará o zvířátka..bože jak já se už k tomu moři těším.. 

Obrázek
Canka
Canka 07.09.2025, 21:04:35 xxx:xxx.51ec:278e

Ahoj holky,

Tak malá ponďa Ričí je už naprosto v pořádku..musel to být opravdu ucpaný jícen..a opravdu nepřeju nikomu v takovém stavu vidět svoje zvířátko..ale naštěstí už dobré..

Raduš půst mi nešel,tak jsem přešla na kalorický tabulky…jde to pomalu,ale mám dole 3,5 kg..vysadila jsem hlavně sladkosti a sladký pití..to je můj mor😀A taky fast foody..tak měsíc a půl se o to snažím..a docela se držím…ale zase přijde dovča v druhý půlce září a all inclusive a to bude můj konec😂 Hubená holka nikdy nebudu,ale musím se aspoň snažit to držet na uzdě😂

Jinak co voda holky u vás?U mě stále vyschnuté všechny zdroje..modlím se k deštivému podzimu..

Canka
Canka 05.09.2025, 22:08:59 xxx:xxx.51ec:278e
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 05.09.2025, 20:49:39

Člověk si myslí,že už tak nějak většinu ví za ty roky a nic už ho u těch koní nepřekvapí,ale teda tohle mě fakt vyděsilo a nikdy jsem to neviděla..a už to nechci zažít..vidět dusit se svoje zvířátko😔

Taky jsem se dneska snažila fungovat v práci na energeťákách a kafi,abych nějak fungovala..teď už jdu skočit do postele a dospat ten včerejšek..venku prší,tak se bude hezky spát..

Přidavám jednu fotku těžkého života Bertíka😂  

Obrázek
Canka
Canka 05.09.2025, 20:41:55 xxx:xxx.51ec:278e

Ahoj holky…

Teda já mám za sebou noc😔Včera jsem jako vždy šla odpoledne ke zvířátkům..všechno jako vždy..holky baštily trávu,já kydala výběh..viděla jsem periferně Ričí(malá zrzavá ponička),jak se jde napít…a tak dál kydám a najednou slyším,jak začne kašlat..ještě si říkám,tak jí asi zaskočilo(taky to znám,když se rychle napiju)…ale kašlala víc a víc a najednou z ní šli hrozné hleny..pusou,nozdrama..vůbec jsem to nechápala🙄Najednou si lehla a prostě nemohla dýchat přes ty hleny..v životě jsem za celou dobu,co se pohybuji u koní,takový stav koně neviděla..metelila jsem pro houbičku,vodu,ubrousky..poničku postavila na nohy a začala z ní vytahovat ty hleny z bozder a ousy tou houbičkou a ubrouskama..chrčelo to v ní a bylo vidět,že to potřebuje vychrchlat..vzpomněla jsem si na kamarádky kobylku,která je hodně zahleněná,má s tím problémy a tý bylo doporučeno chodit a chodit ,aby to ze sebe kůn vykašlal..takže jsem malý nasadila ohlávku a pomaličku jí donutila se rozejít a šli jsme chodit..už byla tma jak v pytli,ale cca po hodince,když jsme se vrátili kolem desátý večer,tak ze sebe vychrchlala většinu hlenů..doma jsem jí pak zase omyla nozdry a pusinku a nechala jí odpočívat..stále v ní ale chrčelo a tekly z nozder..běžela jsem jen domů pro nějaké oblečení,ubrousky,baterku a deku,protože jsem věděla,že mě čeká těžká noc..když jsem jí pak zkusila dát napít vody,bylo vidět,že se chce hrozně napít,ale když se napila,začala se dusit..to už jsem se snažila vytáčet veterináře,ale nikdo mi to nezvedal ve 2 hodiny ráno…tak jsem si prostě pomohla chatem GPT,který mi poradil masírovat krk zespodu pomalými pohyby..to asi naštěstí pomohlo(asi prostě měla v puse tu nerozkousanou trávu a jak se napila,tak jí to vlítlo prostě někam..nevím)a vypadá to,že to byl asi ucpaný jícen..kolem 5 hodiny ráno už bylo vše ok,otřela jsem jí poslední zbyteček nudle zelené a pak se dlooooouze napila(takže jícen už byl průchozí) a začala jíst seno..do skoro 7 hodin jsem tam ještě vydržela,abych.se ujistila,že je vše ok a pak jela do práce a domluvila se sousedem,že jí půjde Ričí ještě zkontrolovat,když budu v práci..ale vše už naštěstí ok..i když jsem pak přišla z práce,tak už byla v pořádku..bože já měla takový strach.. 

Canka
Canka 04.09.2025, 05:08:40 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Teda to byla noc..Pučmelda sežral takovýho toho smradlavýho brouka..teda ne celého..jen část..zbytek sem mu stihla vyrvat z pusy..samozřejmě mu to neudělalo dobře a půlku noci jsem řešila,že se mu furt chtělo zvracet,ale nic z něj nešlo..prostě podle mě měl tu hnusnou pachuť brouka v puse a dělalo se mu z toho zle..teď už se zdá být vše ok,najedl se,napil a šel si lehnout..tak si jdu taky ještě na chvilku lehnout,za hoďku vstávám do práce🙄 

Canka
Canka 30.08.2025, 20:49:20 xxx:xxx.51ec:278e

Ahoj holkyyyy….

Coudas to Švýcarsko je taky nádherné…my máme v plánu teď s kamarádkou v druhé půlce září jet k moři někam…zase budeme kupovat něco na poslední chvíli,tak uvidíme,co to bude tentokrát..ale už se moc těším..jsem fakt nějaká unavená..v práci je toho hodně,u zvířátek furt něco dělám..no prostě potřebuji vypnout..no ale pak bych zase každý měsíc chtěla někam na alespoň 1 víkend letět nebo jet..jen na sobotu a neděli jednou v měsíci..teda když budu mít hlídaní pro zvířátka..je to fakt něco,co jsem zjistila,že mě dělá šťastnou..hned po zvířatkách,jídle a ….to až po desátý hodině🤣 

Vím,že se opakuji a stále tu skuhrám,ale holky,já bych fakt akutně potřebovala alespoň 4 denní déšť v kuse..byla tu jedna přeháňka,jinak nic..čerpám vodu z tisícilitrovky..naštěstí je tam stále tak třičtvrtě vody,takže zásobu zatím mám..a na velký vedra už to naštěstí taky nevypadá..tak snad vydržím,než přijde to klasický podzimní počasí a bude pršet…a snad se obnoví ten pramen🤔

S kobčou jsem dneska byla venku,jeli jsme k rybníku,protože u nás bylo teplo a překvapilo mě,že z druhé strany rybníka někdo byl..většinou jsem tam fakt sama,je to takový zelený brčál..ale nic jinýho v okolí,kde bych kobču mohla smočit,nemám..no a byl tam chlápek se psem a vysloveně ho cpal a nutil do vody..pejsek vůbec nechtěl,kňučel a ten blbec na něj furt cákal vodu,i na hlavu..a když ho pak ve vodě držel nohou tak,že mu prostě stál nohou na zádech,tak jsem bouchla,objela s kobčou rybník a začala na něj ječet,ať toho psa nechá..takže jsme tam na sebe chvíli řvali(samozřejmě mě posílal do prdele a že je to jeho pes a bude si s ním dělat,co chce),ale když jsem mu řekla,že na něj zavolám policajty,tak se sebral a šel..psa mi bylo fakt líto..proč takový lidi ty psi mají?Fakt mě to dneska vytočilo.. 

Obrázek
Canka
Canka 25.08.2025, 23:28:36 xxx:xxx.ab45:d1c5
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 25.08.2025, 22:17:49

Pane bože!!!Úplně mě mrazilo za Toma,když jsem to četla…to muselo být strašný!!😔

A věřím,že až doma to na něj padlo úplně,když si plně uvědomil,co se mohlo stát..ještě,že takhle dokázal zareagovat..klobouk dolů🙄

Canka
Canka 25.08.2025, 23:24:38 xxx:xxx.ab45:d1c5
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 25.08.2025, 20:14:02

Sestřenku nevím,jak vypadá😀Zatím vím jen bráchu z letiště,ale taky nevím,jestli bych ho poznala podruhé😂

Já vím Raduš,neměla bych takhle riskovat..jenže já miluji adrenalin a trochu strachu😂A já mám posunutou ,,normální,, hranice strachu a prostě už to musí být něco,abych se bála😂A tady mě příjemně šimralo v podbřišku😂

Ale prd hezčí😂Normální jezéďačka😂Ale prostě já ooravdu zažívám nejšťastnější období života po rozvodu😂A asi to na mě možná jde fakt znát..nejsi první,kdo mi to říká,že prý jsem za tu dobu od rozvodu úplně rozkvetla😂A já fakt teď žiju život,jaký jsem vždycky chtěla…