Aktuálně: 2 700 inzerátů262 632 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

Canka

Canka
Canka 19.07.2025, 06:38:06 xxx:xxx.cc9c:c348

Ahoj holky,

Tak to vám všem závidím ten déšť..u nás sice zataženo,ale vždy sprchne trochu a nic..přitom vidím,že Chomutovsko a Žatecko prší..vidím ty pásy deště,jak nás to prostě obchází😔Jsem z toho fakt špatná,pramen vody do jezírka se mi takhle fakt nevrátí..celý jsem to procházela až k začátku a tam teče tak slabý čůrek,že to dolů prostě nedoteče😔 

Ještě,že jsem koupila to čerpadlo a čerpám z toho přepadu..tam se naštěstí nikdy nestalo,že by voda došla..děsím se dne,kdy o tu vodu na pozemku přijdu a budu muset tahat denně z domova…jinak čerpadlo fakt super,je to tak vychytaný,že dole je už přímo na tom síto proti bordelu,takže super..načerpám vždycky vodu a vydrží jim to na 2 dny..slípkám dávám dešťovku,co chytám do ibc nádrže..a slípky se jinak konečně rozjeli..mám jich tedy 8 a denně už mám 6 vajíček .takže radost velká..a už se pomalu ochočují jako ty před tím..už za mnou běhají a na povel pipi běží domů do voliéry..a to jsem si na začátku myslela,že se to nenaučí.. 

Canka
Canka 14.07.2025, 22:14:15 xxx:xxx.cc9c:c348

Ahoj holky,

Tak jsem dneska doufala,že konečně zkusím to čerpadlo,co jsem si koupila a mě tam chybí debilní rychlospojka,abych na to mohla napojit hadici..mě hrábne😂 Takže jsem jí dneska objednala a zase budu jak blbec týden čekat..sice u nás pršelo,ale je takový sucho,že prostě pramen do jezírka nepřitéká..a pokud nebude pršet aspoň týden v kuse,tak to vypadá,že v jezírku budu do podzimu bez vody…snad nejhorší stav zatím..fakt mě to štve…

Koukala jsem na předpověď,mělo by tenhle a ještě příští týden nějak průběžně pršet,ale málo..nic,co by mě zachránilo..

Lezla jsem dneska vyměnit na strom baterky do fotopasti..stojím na konci žebříku nahoře ve 4 metrech a najednou zpoza stromu vylítl sršeň..měla jsem co dělat,abych nezačala hysterčit a neslítla ze stromu🙄Nevím,kdo by mě tam zachraňoval pomlácenou na zemi.. 

Canka
Canka 12.07.2025, 18:27:07 xxx:xxx.ee94:3b01

Ahoj holky,

Fikovnoce s Fidem mě to mrzí..hrozně😔Ještě,že si mu dokázala pomoct...což mi připomnělo včerejšek..přišla jsem po práci domů a viděla Pučmeldu,jak se drápkama zasekl na dece,na které spal..nemohl vytáhnout drápek..tak říkám,je čas ostříhat všem drápky..nechtělo se mi do toho,protože je to vždycky boj..první jsem vzala Čikitku,protože s tou je to nejtěžší..řvala,jako bych jí stříhala celou nohu🙄Je to pokaždý stejný,i když s tím nemá žádnou zkušenost..nikdy jsem jí nestříhla,vždy ji za to chválím..ale je to stejný..ale naštěstí jsme to zvládli..pak jsem vzala Nikouška,ten je tlustý a hůř se brání😂A zvládli jsme to skvěle..až nečekaně dobře..a pak jsem vzala Pučmeldu..ostříhala mu nejdřív zadní nožky a pak šla na přední pacičky..a na pravé pacce jsem zůstala v šoku😔Neměl ty drápky bůhví jak dlouhé,prostě taková klasika,ale jeden drápek byl divné zdeformovaný a zkroucený a zarostlý do polštářku packy!!!!Přitom vůbec nekulhal,nemňoukal,nedal nic najevo😔Až když jsem na to sáhla,začal mňoukat..kleštičkama to bylo neuchopitelný,musela jsem vzít velké nůžky a přestřihnout to..pak jsem zastřihla zbytek drápku a pak jsem pinzetou vytáhla z polštářku tu zapíchlou špičku zarostlého drápku..hned mu začala s polštářku téct krev..vzala jsem Betadinku,vydesinfikovala mu to a ještě Betadin mastí namazala a brečela a omlouvala se mu,že jsem si toho nevšimla dřív😔 Musím to teď pravidelně hlídat..

Včera jsem spinkala u zvířátek a Bertík se ode mě nehnul celou noc ani na krok😀 Furt mě chodil kontrolovat,protože jsem byla zachumlaná ve spacáku..Olizoval mi obličej,packou do mě žďuchal😂

A jinak úspěšně hlásím,že od rána u nás pršelo až do teď..takový ten lehký zahradnický deštík,ale konečně voda..to mi dneska udělalo největší radost..

Obrázek
Canka
Canka 10.07.2025, 22:23:00 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Tak u nás stále ani kapka vody..všude pršelo,u nás mrtvo..dokonce jsem viděla pás deště,který přísahám Bohu těsne před naší vesnicí zmizel😂Teď podle předpovědi má v sobotu pršet i u nás,ale já už jsem skeptická ke všem těm jejich předpovědím…jinak čerpadlo už sice přišlo,ale je uložené na poště..protože jsem teď v práci od nevidím do nevidím kvůli novému systému,co zavádíme a nestíhám absolutně poštu..u nás je blbé,že pošta má jen od 14 h do 16 hodin..a to prostě teď nestíhám..ale doufám,že zítra to stihnu..akorát..já bych potřebovala něčím jakoby zakrýt tu hadici čerpadla,co tu vodu vude čerpat..nějakou látkou nebo síťkou,aby se tam nedostal bordel..myslíte,že stačí tričko staré?

Dneska jsem byla kočičákům kupovat granulky ve zverimexu a potkala jsem tam velmi sympatického klučinu s kočičkou na rameni..normálně na něm seděla a procházeli po tom zverimexu a on s ní mlivil,že ať si vybere,co by si dala dobrého🙂Asi jsem se tam zamilovala😂 

A na zahradě jsem dneska spadla do kopřiv🙄Vysekávala jsem cestičku k přepadu vody od kopřiv právě a zakopla jsem o nějaký kámen a letěla rovnou po tlamičce😂Nemusím říkat,jak moc to pálilo a stále pálí..ale namazala jsem se nějakým tím krémem proti popálení a štípnutí a je to lepší..

Canka
Canka 08.07.2025, 01:09:02 xxx:xxx.7d94:79f1

Hmmm…tak se zdá,že všude pršelo,jen u nás nespadla ani kapka😔Těšila jsem se,jak se mi zaleje zahrádka a napustí IBC nádrž vodou,protože podle předpovědi mělo pršet jak blázen,ale klasicky nás to obešlo…já vážně musím být v nějakém srážkovém stínu,nebo už fakt nevím…

Canka
Canka 07.07.2025, 09:11:43 xxx.xxx.249.200
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 07.07.2025, 09:02:08

Je to tak…já jsem třeba moc chtěla kantýnu u nás,ale není tou nás bohužel chtěné..ale i tak..výdej v kantýně znamená něco na evidenci výdejů,čipy,lednice na jídlo..všude je ta elektřina třeba…a když prostě odejde elektřina a internet,jsme opravdu nahraní….takže si fakt važme toho,v jaké době žijeme…

Bobi polštářek jsem zkoušela a bohužel🙄Já se s ním absolutně nevyspím a paradoxně mi to hrozně překáží…takže to prostě nejde..holt mě ta krční páteř bude bolet pořád..jsem si naivně koupila takový ten nástroj,co si dáš pod krk a křupne ti to..ani prd,nic mi nekřuplo 😂 

A hlásím,že déšť u nás nic zatím😂

Canka
Canka 06.07.2025, 22:23:02 xxx:xxx.7d94:79f1

Ahoj holky 

Tak v pátek,jak už všichni víme,byl výpadek elektriky..my zrovna v práci rozjíděli nový systém a dost nám to zkomplikovalo situaci.Místo třeba do 16 hodin jsem byla v práci od rána od 6 hodin do 19:15 h…dojela jsem domů úplně vyřízená..vypadlo to nějak po 12 hodině..nikdo nevěděl,co se děje..pak jsme viděli dým z Litvínovské chemičky a všichni jsme si mysleli,že tam hoří a asi shořelo nějaký trafo..ale prd..oni to jen řízeně vypouštéli,aby to nebouchlo..každopádně opravdu to vypadalo,že tam hoří a všude byly oblaka dýmu..no všichni jsme šli čekat ven,co bude…ale člověk si uvědomí,že je vlastně bez elektřiny v hajzlu..nešli automaty na pití,kafe,jídlo,sodobary,senzory na vodu na umytí rukou…do toho začal blbnout signál a internet,takže jsme se zprávy dozvídali fakt pomalu…no ale pak už se život vrátil zase do normálu😂

Objednala jsem si akučerpadlo na doporučení místo toho benzínového..tak jsem zvědavá,jak to s ním půjde..jde jen o to přežít nějaký 3 měsíce,když jsou ty problémy se suchem a vodou..prý to pro mě pbude jednodušší na manipulaci..uvidím,až to přijde..musím dokoupit ještě něco hlubokého na vodu a ještě to zakopat pod ten přepad..ale chtělo by to nějaký filtr nebo sítko..aby když tam bude nějaký bordel,tak to to čerpadlo nenasálo..

Teď mi ukazuje počasí,že od zítra by mělo začít tak nějak malinko pršet a v úterý snad i celý den.ske nevěřím těm předpovědím..dokud neuvidím,neuvěřím😀 

Canka
Canka 03.07.2025, 10:47:35 xxx.xxx.249.200
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 03.07.2025, 09:41:49

Já právě elektriku nemám a už tak mám vše na autobaterie,to už nechci..furt to tahám a je to těžký..takže chci benzínový čerpadlo.Domluvila jsem se sousedem,co ho má,že mi dnes ukáže co a jak a já toasi v pátek zajedu koupit…tak by se mi líbilo,když by mi přes pozemek tekl potůček sakra..hned by bylo o starost méně  

Canka
Canka 03.07.2025, 09:18:49 xxx.xxx.249.200

Ahoj holky,

Tak vlivem těch veder mi přestala přitékat voda do jezírka😔Takže tahám holkám vodu z přepadu,všechno ručně…40 litrů vypijou den co den..takže já se modlím k bohům počasí,ať začne pršet😂Asi jako Raduš…kytky ale neřeším..holt ať zahrádka pochcípá,snažím se udržet aspoň rajčata a papriky,ale prostě je nejdůležitější,ať mají moje zvířata co pít…já léto miluji,ale to sucho mě ničí..a četla jsem dnes ráno článek,že to už prostě lepší nebude a že to bude rok od roku vlivem globálního oteplování jen horší…musím popřemýšlet nad tím,jak to udělat s tou vodou..budu muset udělat větší prostor k tomu přepadu a asi si fakt koupím benzínový čerpadlo a hadici a budu to čerpat z toho do jezírka..máte a tím někdo zkušenost?Jako v zimě to asi nepůjde,to hadice zamrzne,ale to pramen teče..ale jde o léto..nevíte,kolik tak stojí benzínový čerpadlo? 

Canka
Canka 01.07.2025, 16:06:54 xxx:xxx.7d94:79f1

Ahoj holky,

Raduš já k doktorovi taky nelezu,když je to něco,co dokážu sama..na co taky..ale jako když bych věděla,že sakra krvácím(mimo cyklus),neváhala bych ani chvíli..natož 4 roky..to je prostě hrozný😔

Dneska mi zavolal týpek na seno,že už ho veze..sakra nemohl dát vědět dřív?Neměla jeem vybrané peníze ani brigoše…takže jsem skočila na skútřík,svištěla do města vybrat peníze,pak rychle domů a na zahradu..připravila jsem to tam a akorát přijel..byla jsem zpocená až na zadeli a nevěděla komu napsat,protože všichni jsou v práci takhle ve všední den..nakonec mi přijel pomoct kolega z práce,co má taky dnes volno..byly jsme oba propocení skrz na skrz,rudý jak paviání prdel a mě už pak z toho vedra fakt nebylo dobře..ale je to uklizené..ještě to potřebuji přikrýt a poklidit malinko,ale to až večer,až to sluníčko zaleze. Přismahla jsem se ještě víc..o to je to horší..jdu se zkusit napatlat Panthenolem…ale mám spálený i oční víčka🙄 

Canka
Canka 30.06.2025, 23:27:35 xxx:xxx.7d94:79f1

Ahoj holky,

Tak jsem dnes většinu dne strávila u vody a co myslíte? Nenamazala jsem se a jsem spálená jako prase..ale brutálně..no prostě vypadám jako prasátko😂A zítra mám jít v plánu taky,ale nevím nevím,jestli je to dobrý nápad..

Volali mi dneska z úřadu,že jestli jsem zítra doma,že potřebují podepsat inflaci - v překladu zvýšení najemného😂A ještě mi teď večer volal týpek na seno,že jestli ho může zítra přivézt..jenže já nemám po ruce žádného brigoše a v tom vedru..to je na chcípnutí to seno uklízet..

Jinak mi dnes volali 3 bývalé kolegyně z předchozí práce..umřela naše bývalá vedoucí😔Byla to tak strašně hodná a zlatá ženská..vždycky jsme se spolu tolik nasmáli…prý asi 4 roky nepravidelně různě krvácela ze spodku,ale nevěnovala tomu pozornost a k doktorovi jít nechtěla..a když už po takové době šla,našli ji metastázy po celém těle..v sobotu umřela v 63 letech😔Moc mě to zamrzelo.. 

Canka
Canka 29.06.2025, 19:32:24 xxx:xxx.7d94:79f1

Ahoj holky,

Teda jak dáváte ty vedra?Já už umírám😂Nekde v tom nic dělat..zvířatka jsou zalezlý ve stínu a celý den nevylezou,já na zahradě sotva udělám to základní a víc nedám..na hlavě mám nasazený klobouk,abych zase ze sluníčka neodpadla a snažím se pít..ale teda teď mám 2 dny volna,pondělí a úterý,takže budu celý den u vody..prdím na to..dopoledne se postarám o zvířátka a pak hurá k vodě až do večera…

Canka
Canka 26.06.2025, 20:29:55 xxx:xxx.a408:6ee4

Ahoj holky,

Ty vedra mě zabíjí🙄Včera jsme si s kámojdou udělali aspoň chill den u ní na chatě…takže hned po práci jsme jeli skočit k ní do bazénu,grilovali jsme,kecali,opalovali,trhali třešně…no jako nebudu lhát,že nych ten bazén ocenila i u sebe u koňuchů🤗Ale tak to je nereálné…tu můžu skočit tak do jezírka😂Dneska jsem už i v práci,a to to máme klimatizované,byla jak ženská v přechodu😂Prostě návaly horka,mokrý záda..no hnus..doma jsme si pak dala ledovou sprchu a jen v kraťasech a triču vyrazila na skútru za mamkou odvézt jí nějaké třešně..teď už je u nás trochu snesitelněji večer,trochu se ochladilo a pofukuje..tak se snad bude dneska dát i spát..včera večer jsem měla okna v bytě dokořán a stejně to nepomohlo..furt jsem byla vedrem vzhůru..tak dneska by to mohlo proluftovat..

Jinak slepičky mě už opravdu dost znepokojují.. stále ani jedno vajíčko…a všude spousta peří po voliéře!!Je možné,že přepeřují?Mají ale krásné opeření,lesknou se…nikde jim nechybí nic..doufám,že to není tím,že jsou černé,že nenesou🤣Jinak jedu pro hnědáky😂

Jinak přisel mi dopis z katastru,že mi neumožní ten návrh na vklad,protože je podaná žaloba a bez pravomocného rozhodnutí soudu nelze povolit vklad..tak jsem hned volala právničce,co to je a ona hned volala na katastr a zjistila,že na katastru to špatně pochopili a mysleli si,že se jedná o žalobu o vypořadání společného jmění manželů,kdežto tohle je žaloba na vypořádání ze spolupodílnictví.Takže jim poslala ještě právnické vyjádření(mě přeposlala kopii) a prý by návrhu nemělo nic bránit..a to teda doufám,že snad jo..2.7.25 by měla uplynout ta 20-ti denní lhůta a pak by to snad už mohlo svítit jen mým jménem🤗 

Canka
Canka 23.06.2025, 21:42:54 xxx:xxx.ac20:ef28

Ahoj holky,

Tak u nás ráno bouřka..šla jsem pustit zvířátka,to zatím jen kapalo..šla jsem teda z deštníkem,abych do práce nešla jak zmoklá slepice..no a než jsem zvířátka pokrmila a pustila,přihnala se bouřka..ale jaká..fakt teda rány jak z děla a hodně hnusný blesky..takže dojít od zvířatek ze zahrady do auta j baráku byla stezka odvahy😂Kort když jsem šla zkratkou přes pole pod drátama elektrickýho vedení..deštník jsem nechala v seníku,protože jsem se bála,že do mě trefí blesk..a šla v tom slejváku a bleskách se zavřenýma očima,protože jsem fakt byla posraná až za ušima😀Naštěstí dobrý…hlásili pak další bouřky,ale za celý den nic nepřišlo a bylo šílený dusno…teď navečer se rozfoukalo,takže jsem toho doma využila,otevřela všechny okna do kořán a konečně se tu vyměnit vzduch a snížila teplota..ale s větrem přišlo i to,že se mi všude po bytě ze zákoutí vylétají chomáčky kočičích chlupů😂

Škoda,že jsem nejdou dávat videa😔To by mohli admini tady změnit😜Jsem teď navečer sbírala bobíky ve výběhu a najednou Božka zbystřila..koukám,kam koukám..a skoro vedle nás se prostě na férovku pase mladý srnec..ale jakože fakt blízko..a bylo mu jedno,že tam jezdím s kolečkem a hážu tam bobky..jako by nic…že bych si ochočila srnečka?😂 

Canka
Canka 21.06.2025, 09:17:03 xxx:xxx.ac20:ef28

Ahoj holky,

Dneska snad byly nějaký erupce na slunci ráno,protože kočičáci měli od 6 h do 8 h ráno neutichající cvrkoty po celém bytě😀Víkend je jediný čas,kdy se můžu vyspat,ale prostě proč bych se měla vyspat že?🤣A samozřejmě když jsem celá rozlámaná vstala,tak oni si šli lehnout😂Takže jsem se rozhodla jim to vrátit a všechny jsem za trest muchlala a opusinkovávala asi 20 minut..já se nedám😂

Včera jsem si dala po práci relax den..byla jsem v jednom salónu a strávila tam 4,5 hodiny na procedurách😀Hezky manikúra,pedikúra,lakování nehtů,HeadSpa a celotělová masáž…skvěle jsem si odpočinula..a pak šla makat na zahradu do hnoje😂 Boženka měla včera extra asistovací náladu..u všeho jsem jí měla za prdelí a všude do mě žďuchala,abych jí mazlila…babuška moje..  

Canka
Canka 18.06.2025, 21:28:03 xxx:xxx.ac20:ef28

Ahoj holky,

Tak pičurky říkáte?😀Po dnešku bych je nazvala pindama zasranýma😂Jsem dokousaná ještě víc dneska..prostě to se nedá dělat venku takhle bez repelentu..musím si ho koupit zítra sakra…a postříkám se od hlavy až k patě..já teda dělám ve tříčtvrťákách a tílku,ale oni štípou i přes oblečení..je to jedno,jak je člověk oblečený..jdu se namazat octanovou mastí,abych splaskla😂  

Volal mi týpek na seno,že na konci června nebo začátkem července mi přiveze seno,tak jsem dneska sekala a dávala do kupy místo,kam to pak všechno nacpu..za přístřeškama jsem teď hromadila všechno možný,tak jsem to dneska vyklízela,přebírala a vyhazovala..a když jsem došla domů,sundavala jsem ze sebe 3 zakousnutý klíšťata..klasika u mě..letos už i s těmahle jsem měla 15 klíšťat..

Bobi budu držet palce,hlavně,aby byl nějaký výsledek z toho..ju a objednala jsem si ten polštář mezi kolena..dneska přišel..tak jsem zvědavá😂

Canka
Canka 17.06.2025, 21:44:55 xxx:xxx.ac20:ef28

Ahoj holky,

Takže především gratuluji Coudas a Bobče!!Obě holky velký úspěch🫠 Bobi tobě hlavně přeji,aby to vyšlo a náležitě tě dali do kupy..ať se už netrápíš..a Coudas,co jdeš studovat dál,když jsi tak dobrá?😀

Holky já jsem jelito..snažila jsem se vypěstovat z pecky avokáda kytku..že to omyju tu pecku,píchnu na párátka a prdnu do vody a počkám,až to pustí kořeny a pak zasadím…a čekám a čekám..a kořeny furt nikde..tak prostuduji internet a zjistím,že jsem blbec nesundala tu slupku svrchní😂Já jsem jelito..

Jsem doštípaná od těch malých debilních mušek..potřebovala jsem dneska posbírat napadaný větve kolem ohradníků,prostříhat větve a posekat trávu pod ohradníkama,aby tam proudila elektrika a u toho mě tam zeštípali ty mušky..a když jsem pak plela zahrádku,tak tam se do mě pustili i komáři..mám všude takový ty fleky s červenou tečkou uprostřed..a na noze mám jeden obrovský nateklý pupen od hovada..vypadám jak týraná žena🙄

Začínám být fakt trochu frustrovaná z toho,že ty slepičky fakt furt nenesou..ty co jsem měla před tím,ty hnědé,ty nesly týden po tom,co se přivezli…ale byli starší no..ale tyhle mi přijdou velký prostě už..no snad se dočkám a v červenci už začnou..

Canka
Canka 15.06.2025, 22:36:26 xxx:xxx.ac20:ef28

Ahoj holky,

Teeda tady se to rozjelo v ne moc dobrém světle teda.holky já chápu obě strany…Raduš,která má strach,že je Bobča v pořádku,což je od ní moc hezké…a i Bobču,která to nemá v životě jednoduché a teď se jí do toho přidalo to zdraví a do toho vidí,že jí rodina a kamarádi nepomůžou..je to hrozný…Bobi klidně breč a nepiš to sem…každý máme právo být smutný a trápit se někdy nepovedeným životem…chápu to..já když doma brečela kvůli tomu sporu o pozemek,rozhodla jsem se o tom sem vůbec nepsat,dokud to nějak nedopadne…víš,kolik jsem měla probrečených večerů?A kolikrát kobylce brečela do hřívy?Naštěstí jsem kolem sebe měla rodinu a kamarádky a ty mě fakt drželi..o to víc pak potěší,když se to špatné v dobré obrátí a pak se sem s tím můžeme svěřit🥰

Já byla teď o víkendu s partou z práce a kamarádama v jednom kempu na Berounce…zpívalo se,hrálo,tančilo.. moc jsme si to užili..

Dneska u nás bouřka a chvilková smršť dešťová,ale naštěstí všechno v zahrádce přežilo..každopádně zítra musíme zase odplevelit zahrádku a zaštipnout rajčata..a ještě jedu po práci s mamkou koupit mikrovlnku..konečně se mi ji podařilo přesvědčit,že mikrovlnka je pomocník a ne nepřítel🙂

Canka
Canka 12.06.2025, 21:46:30 xxx:xxx.7cda:245

Ahoj holky,

Bugyrro děkuju😊A všem děkuju…ale pro mě je to prostě známka toho,že člověk se prostě nesmí bát bojovat za něco,na čem mu opravdu záleží.. a já bych se fakt do poslední chvíle nevzdala…protože prostě to,že vím,že tu ty moje zvířecí prdelky v klidu dožijou a nebude je nikdo otravovat,je to nejdůležitější…ale co si budeme..už bych chtěla,aby v tom katastru svítilo moje jméno😂

Holky myslíte,že má smysl zkoušet vysadit meloun?Loni jsem to zkoušela,ale jsem lempl na zalévání,takže jen vykvetli a nic…ale jako chtěla bych si to asi zkusit ještě jednou..což mi připomíná,že jsem úplně zapomněla zase na ty cukety koupit..ségra mě zabije😂

Jsem teď venku s kamarádovým pesanem,co ho hlídám a to je fakt nezmar😂Utahat ho je nadlidský úkol….takže dneska přijdu domů tak v 11 h večer😂  

Canka
Canka 12.06.2025, 05:42:10 xxx:xxx.ac20:ef28

Tsk dost jsem se tím trápila a nechtěla jsem vám tu prostě brečet a fňukat…ale můžu říct,že je to pro mě prostě vyhraný můj nejdůležitější boj..ta představa,že by mi mým zvířátkům sebral část domova a ještě tam nastěhoval nějaký debily…nedovedu si to představit a fakt jsem to měla v hlavě den co den..hlavně to trvalo hrozně dlouho..to bylo ubíjející..

V pátek to jedu oslavit s partou kamarádů,protože tohle musím opravdu zapít😊