Nikiška psala😂Asi současně s tebou..koukni nad tvojí zprávu😂
Nikiška psala😂Asi současně s tebou..koukni nad tvojí zprávu😂
Ahoj holky…
Teď už to sem můžu napsat…po tom,co jsem se rozvedla s bývalým,tak začlo přetahování o pozemek,kde mám zvířata..aby došlo k rozvodu,musela jsem přistoupit na to,že budeme spolupodílníci pozemku…jenže celou dobu jsem ho chtěla vyplatit z jeho spolupodílu,aby pozemek patřil mě a já měla 100% jistotu domova pro moje zvířata…ale on chtěl naprosto nesmyslnou částku..chtěl šestinásobek ceny za půlku pozemku,než za kolik jsme koupili celý…říkala jsem mu,že je to nesmysl a že to nemá tu hodnotu,ale byl jak zaslepený..dohadovali jsme,on se začal chovat jako blbec a dospěli jsme akorát k tomu,že jsem ho nenáviděla…začal mi psát,jak mi to nikdy neprodá,že si to rozparceluje na zahrádky a budu tam mít cizí lidi a jak sebere půlku pastviny mým zvířatkům…bylo to dost hnusný..já se rozhodla zaplatit soudního odhadce..za 12 500,- kč..odhad samozřejmě potvrdil,co jsem si myslela,že to nemá tu hodnotu a pravdu mám já…psala jsem mu to..opět o tom nechtěl slyšet..takže jsem si najala právničku a začala to řešit právní cestou..nejdřív předžalobní výzvou..samozřejmě negativní odpověď..a pak podáním žaloby na vyplacení ze spolupodílnictví..jen podání žaloby stojí 7000,-kč..to ho vytočilo úplně…každopádně moje právnička i druhý nezávislý právník mi potvrdili,že mám 90% šanci ma výhru,takže jsem do toho šla..i když mě mega stresovalo,co když to nevyjde..pořádně jsem nespala a den co den nad tím přemýšlela..a najednou mi zničeho nic zavolal,že mi to teda prodá za tu odhadní cenu,když ještě něco přidám…brečela jsem jak želva…nejsem typ,co brečí(jen kvůli zvířatům),ale tohle nešlo zastavit..všechen ten nahromaděný vztek,stres a teď ta úleva museli ven…hodinu jsem brečela jak malá…právnička mi připravila smlouvy,podepsali jsme to,poslala jsem mu peníze a dala návrh do katastru nemovitostí..mluvila jsem i se starostou,který mi řekl,že byl i za ním a on mu řekl,že tam žádný zahrádky dle územního plánu být nesmí a že nám to obec tenkrát prodala s jasným záměrem a to byl chov koní..to ho podle mě zlomilo k tomu se takhle rozhodnout..nebo opravdu nevím,každopádně díky bohu za to rozhodnutí…jsem šťastná jak blecha,že mým zvířátkům už nikdo nevezme jejich domov…
PS: Kolik stál právník,nebudu ani komentovat;-)
Ahoj holky,
Držte prosím palce…ne palce…pěsti prosím…pokud to vyjde,zítra všechno vysvětlím..myslete na mě…
Ahojky…
U nás dneska dvakrát pršelo,docela vydatně,takže aspoň nemusím řešit zalévání…poprvé mi letos opravdu budou plodit ty ovocné stromky,tak se těším,co z toho opravdu dozraje..jen teda ten jeden má totálně zkroucené a něčím napadené listy..netušíte,čím to je?
Jinak jsem dneska volala tomu chovateli,kolik ze těm slípkám vlastně bylo,když jsem je kupovala a prý 11.týdnů a začínají snášet kolem 16.-17.týdne..je to tak?
Akorát jaem chtěla jít od koňuchů domů,ale spustil se další chcanec,tak tady s nima ještě pobudu ve slámě,abych taky nezmokla jak Bugyrra😂Protože já mám vždycky štěstí,že chytnu největší slejvák,i když to mám 5 minut od baráku😂
Ahoj holky,
Aaaa tady se řeší zahradničení😀Já teď dosklidila ředkvičky a dlouho je nechci vidět,protože sem jich přejedená😀Česnek mám taky,ale na ten je čas ještě..ale co jsem letos úplně zapomněla vysadit,je hrášek a cuketa🙄Nechápu,že mi to vypadlo..takže musím ještě dokoupit..
Já mám dneska totálně doškrábané ruce😠Jsem potřebovala konečně přidat drhou vststvu pletiva i na úplný vršek voliéry ke slepicím,aby se tam ta liška prostě nedostala…jednalo se o dva užší pruhy pletiva,každý na jednu stranu voliéry..změřila jsem,pletivo uřízla a hurá na žebřík a dát to na volieru…v jednom člověku totálně na hovno,pletivo se kroutilo,ty uřízlé konce mi zeškrábali ruce,nadávala jsem…ale myslíte,že jsem si někomu řekla o pomoc?Ani prd🤣Celá já,prostě si to chci udělat sama..bez ohledu na následky😂Nooo nevypadám moc jako křehká žena teď😂Ale to já nikdy..ruce mám jak dřevorubec…
Bertík mi dneska hrdě přinesl zakouslou myš a mňoukal tak dlouho,dokud jsem neslezla z toho žebríku a nešla ho pohladit a pochválit😂A přísahám,že na to fakt čekal,protože až pak jí spokojeně snědl😂
U nás bouřky nejsou..hlásili je,ale nic..teď jsem akorát kočičáky vyhnala z okna,že jdeme spát a venku trochu prší,ale nic velkého..
Ahoj holky,
Tak u nás sice hlásili velké bouřky,ale nic velkého nebylo,spíš takové průtrže mračen..takže se všechno pořádně zalilo,což jsem rádaa kroupy nebyli..ty byli fakt jen jednou a jak jsem psala,většinu úrody pobili..ale nějaký rajčata nakonec přežili..z okurek snad jen jedna rostlinka,zbytek je kaput..dneska tu zahrádku musím projít a zjistit,co nakonec přežilo a co musím jet dokoupit..myslím si,že snad sazeničky rajčat ještě někde seženu..
Tak včera ode mé Bert dostal na prdel😂On si prostě usmyslel,že ty černý slepičky jsou určený k lovu😂Učím je na pouštění z voliéry,jako ty první,aby vždycky když tam jsem,tak mohli běhat dle libosti..no a měla jsem radost,jak se rychle učí..a do toho tam skočí Berťas a honí je😂Takže včera dostal pleskanec přes prdel a nemluví se mnou😂
Bože bože🤣🤣🤣🤣Coudas,nic si neopaluj😀😀Co třeba vyzkoušet na zkoušku hennou😋😋
Jinak konečně se mi podařilo vyfotit slípky..a podle hřebínků je to jasné,jsou to ještě mladice..tak holt vydržím bez vajíček🤣
Ahoj holky,
Coudas náhodou!!Měla bys ideální lýtko na kérku koňské hlavy!!Slušela by ti..neuvažovala si o tom?😀Já byla včera na masáži a protože mi onemocněla moje masérka,dali mi jinou..a ta si mě dokonce fotila😀Ruku s tou kočičkou,že prý to vypadá jako jejich Mikeš😂A záda pro vnučku,co miluje koně😂A furt se mě ptsla,jestli přes to může přejíždět,jestli to nebolí😂Tak jí říkám,jen tlačte a pořádně😂
Bobi to jsem přesně já tenhle problém s krční páteří..mám tu Dormeo přistýlku,Dormeo anatomický polštář,ale všechno je k prdu,protože spím zásadně na boku s jednou nohou výš a druhou níž..páteř musí trpět jako blázen,ale já jinak spát neumím…proto přemýšlím,jak to srovnat a jestli by mi ten polštářek pomohl mezi ty kolena..
Raduš a Bugyrro asi máte pravdu,jsou ty slípky prostě mladý ještě..ty hřebínky mají fakt malé..z nouze jsem včera koupila nějaké vajíčka,údajně farmářská z volneho chovu tak snad budou dobrý..jdu si je dát k snídani..a ty dvířka automatický za tu cenu naprosto super!Stáli mě 1200 kč
Bugyrro já taky dlouho váhala,kdy dát sazeničky ven…ale už vypadalo,že je hezky,tak jsem to riskla…že přijde bouřka s kroupama jsem fakt nečekala…no holt zajedu o víkend pro nějaký rajčata ještě někam ještě a pro okurky…i kedlubny jsou asi kaput..
Takže podle hřebínku se to pozná?Tak to v tom případě si ještě tak měsíc asi počkám😀Zkusím zítra vyfotit…každopádně dnes mi konečně přišli ty dvířka na kurník..takže jsem je tam přišroubovala(musela jsem udělat trochu kompromis,protože jsem to blbec nezměřila a jsou užší než vchod o něco) a hned naisntalovala čas otevřeni a zavření a čekala,co slípky na to..no ty pipiny se těch dvířek báli,protože to prostě vypadalo jinak ten vchod a trvalo,než tam vlezli..když se pak ve 20:45 h sami dvířka zavřeli(všechny slípky už byli vevnitř),tak jsem z toho měla radost jak malá😂Jsou na baterky,hezky jednoduchý ovládání..uvidíme,jak budou fungovat…
Ahoj holky…
Bobi na tenhle polštářek už koukám dlouho,protože spím zásadně na boku a někdy se fakt probudím s otlačenýma nohama..furt si mezi kolena strkám peřinu..netlačí ten polštářek?Já se trochu bojím,aby to nebyl rušivý element při spánku…
Raduš to by fakt mohl takhle zničit a rozhrabat bažant?To mě upřímně vůbec nenapadlo😲Každopádně u nás včera bouřka s krupkama a všechny rajčata a okurky jsou kaput..nepřežili to..papriky naštěstí ano..kedlubny tak z části..byl to masakr vidět,co taková rychlá smršť dokáže😔
Jinak slepičky furt nic..ani jedno vajíčko..jako asi jsou furt mlaďoučký,já vlastně nevím,kolik jim bylo,když jsem je kupovala..neptala jsem se..ale jako velikostně mi už přijdou jako dospělý a vajíčko žádné..začínám z toho být nervózní..kde nic,tu nic..a já hnusný drahý vajíčka z obchodu nechci…
Ahoj holky,
Teda ještě,že s vysazením rajčat,paprik,okurek a kedluben jsem počkala..u nás v tomhle týdnu pomrzlo sousedům na zahrádkách skoro všechno..a jak jsem zběžně četla,tak i někomu tady😲Chystám se to ale už zítra vysadit ven,protože už by mrznut nemělo a doma to už dýl asi v bezpečí před kočičákama neudržím..dneska jsem ještě oplocovala dalším pletivem zahrádku,protože skrz to lesnický pletivo mi tam furt něco lezlo a skoro všechny ředkvičky rozhrabalo a úrodu salátu zničilo celou…takže jsem koupila to pletivo s malýma očkama a natáhla to kolem dokola..akorát jsembyla teda promáčená skrz na skrz,protože i nás dnes celý den prší…
Včera jsem byla s partou kamarádů v Praze na devadesátkách na koncertě…bylo to naprosto bomba!!!Normálně jsme řádili jak za mlada😀A večer na hotelu(nebo teda ráno kolem 1 hodiny😀) nás přišel personál upozornit na rušení nočního klidu😂No prostě se sešlo několik ženských,tak to nemohlo být klidné😀
Přidávám fotku Bertíka s Božkou při dnešní válečce,když prší..a toho kočičáka mourovaného,co je u mě teď den co den..ztratil obojek na klíšťata a za 2 dny přišel s novým..takže opravdu někoho je..ale prostě vypadá tak zbědovaně..a proč se nedrží doma?Proč radši chodí spát a jíst ke mě? Udělala jsem mu venku pod přístřeškem domeček a dala starý polštář,ale do seníku ho pustit nemůžu,to je Berťovo království..
Ahooooj holky,
Jsem zpět🙂Odlítali jsme v pátek,musela jsem z práce dřív,aby jsme to stihli…chtěla jsem se ještě rozloučit se zvířatkama…soused mi hlídal zvířátka na zahradě a mamka hlídala kočičáky.. no každopádně hned začátek byl veselý,protože kamaradka měla zpoždění a tak jsme jeli pozdě..gate zavíral v 16:30 h a my doběhli v 16:29 h🫣Mysleli jsme,že to fakt nestihneme…ale teda tohle bylo fakt na minutu😂
S bráchou jsme se hned na letišti celý umačkali😂Měla jsem radost,že ho po dloooouhé době vidím..No a od soboty do úterý jsme byli celý den na nohou a pořád někde cestovali…nejvíc mě nadchl anglický venkov a pak muzikál..nikdy jsem na muzikálu nebyla a premiéra hned takhle v londýnském divadle byla nádherná..byla jsem fakt nadšená..a co se týče jídla,tak ani nemluvím..street foody na marketech(trhách) byli fenomenální..vraceli jsme se pro naše dvě nejoblíbenější a nakonec toho ochutnali ještě tolik,že snad ani není možný,kolik toho člověk dokáže sníst😂 Jooo a taky jsme byli na nejdelší skluzavce na světě,na Orbital Acelor a byl to mazec!!Fakt jsem si to moc užila a dneska jsme s kamarádkou fakt odjížděli hodně smutné…ale zase už mu hrozně chyběli zvířatka a šíleně jsem se na ně těšila…byli umačkaný a zlíbaný,takže nevím,jestli byli nadšení i oni😂
Bohužel mám ale samá videa a skoro žádné fotky,ale aspoň něco málo…
Ahoj holkyyyy….
Dlouho jsem se neozvala,já vím,ale jsem na dovče v Londýně zase jako každý rok🙂A musím říct,že si to tady moc užíváme a hlavně nám vychází naprosto skvělé počasí!!!
Až se vrátím,ozvu se a přidám néjaké fotky..
Zatím papa a buďte tady všechny hodné😂
Ahoj holkyyy…
Děkuju za pochvalu Bertíka😘Sice bych mu teď nejradši naplácala na prdel,ale jinak dobrý😂Měl strašnou touhu si hrát a skočil mi po tý ruce s tím čerstvým tetováním a zakousnul se😂Tak jak jsem na něj zařvala,protože to sakra bolelo,to asi nezažil😂Zježil se celý a zdrhnul a ukázal se až druhý den ráno..tak jsme se hned oba mazlili,protože už jsme vychladli😀Každopádně otisky zubů mi tam zůstali,snad to nebude poškozené to tetování..uvidíme,až se to zahojí…pak to i vyfotím,až bude zahojeno😇
Ty dvířka,na to jsem teda zvědavá…jako mám strach,aby nějaká ta slípka pak fakt nezůstala venku a nesežrala jí zase liška..ale fakt to kontroluji a dneska už ve 20:15 h byly všechny slípky v kurníku a zavírala jsem..ty dvířka chci pak nastavit na přesný čas..prostě ve 21 hodin zavřít a ráno přes léto v 6:30 h otevřít…stejně je teď touhle dobou vždy pouštím,než jdu do práce…uvidíme,kdy přijdou..
Dneska jsem se holky strašně přecpala..ještě teď mám pocit,že prasknu..měli jsme oslavu ségry narozenin a já prostě neodolala žádnému jídlu🤣Pro lepší pocit jsem pak hoďku chodila na páse,ale moc to nepomohlo😄
jdu do hajan,ať ráno vstanu do práce..
Ahoj holky,
Tap já nekoupila dvířka z Číny,ale odněkud z německého eshopu,mám normálně i německou fakturu a záruku..ale v přepočtu na naše jsou za asi 1200 kč i s poštou..uvidíme..jak budou kvalitní pak zjistím..když fungovat nebudou,tak pak koupím dražší a poučím se..ale tady u těch byly dobré recenze..ale tak to ukáže až realita..soused říkal,že mi to pomůže namontovat kdyžtak,až to dorazí..
Holky já včera úplně zapomněla,jak tetování bolí zase😂Jakože ta poslední hodina,kdy se vystínovává a dotahuje finále😂Kroutila jsem se tam jak žížala a to to tentokrát i 2 přestávkami trvalo jen 4 hodiny..ale jsem konečně spokojená,že už mám na těle i čičinu,když ke mě celý život kočky patří..samozřejmě jsem tatérovi řekla,že už nikdy více,tak se smál,že mě zná a že stejně ví,že znovu přijdu😂
No a pak jsem jela na HeadSpa a šla jsem k nové paní..a bože,bylo to těch nejlepších 90 minut,jakých jsem po dlouhé době zažila..totální relax..
Ju a nevím,jestli jsem sem dávala fotečky slunícího se Bertíka,hlídače stáda😂
Raduš tak dvířka jsem objednala…jen trošku jiné levnější a taky na baterky…a taky nastavení automatického otevírání a zavírání…tak jsem zvědavá,až dorazí,jak to bude fungovat..doufám,že ano a že nebudu konečně vázaná tím,že tam musím i o víkendu letět brzo ráno,abych je pustila..to by sd člověk ani o víkendu nevyspal nebo nemohl ani nikam vyrazit..samozřejmě chci,aby byli hlavně v bezpečí..už to nechci vidět tu hororovou scénu těch mrtvých slepiček,co jsem viděla😔
Ale je zajímavé,že od té doby,co jsem chytla to lišče,tak tam žádná liška asi nevlezla..kolem ohrádky slepic ani náznak hrabání..ani na pletivu..a past taky nastražená a nic..přitom tam liška chodí den co den..vidím ji na záznamech online fotopasti..naposledy dnes ráno ve 4 hodiny..asi je blbost si myslet,že se třeba lekla té pasti,když jí to chytilo mládě…
Jdu se vyhrabat z postele a jdu za zvířátkama..dneska jdu na to tetování,tak se zase hroooozně těším na tu bolest jehel😂
Ahoj holky,
Bobi normálně mi to zvedá tlak jako..dnešní zdravotnictví prostě opravdu stojí za hovno..já vím, proč k doktorovi nechodím😂
Raduš a ty dvířka jspu teda normálně solár?A musíš na to nějak speciálně upravit ten vchod do kurníku?Já tam mám právě zavírání na ty pevný dvířka..nemohla bys mi to u mamky vyfotit?
Ahoj holky,
Bobi normálně mi to zvedá tlak jako..dnešní zdravotnictví prostě opravdu stojí za hovno..já vím, proč k doktorovi nechodím😂
Raduš a ty dvířka jspu teda normálně solár?A musíš na to nějak speciálně upravit ten vchod do kurníku?Já tam mám právě zavírání na ty pevný dvířka..nemohla bys mi to u mamky vyfotit?
Raduš já vím,že jsem jelítko😂Někdy si fakt říkám,že takový zážitky mám jenom já😂Ale tak mám zase veselý život a nenudím se,beru to pozitivně😂
Dneska jsem se snažila slípky trochu zvykat na mojí přítomnost ve voliéře,tak jsem tam s nima asi půl hoďky seděla,než šli sami do kurníčku..Však ono si zvyknou,jen nevím,jestli to budou takový ,,pejskové,, jako byly ty moje předešlé slípky..a hlavně jsem zvědavá,kdy začnou nést..ale jsou mladý no…
Dneska ráno na fotopasti jsem viděla dokonce dvě rozdílné lišky🙄Mě fakt hrábne..ale do pasti na klobásku nevleze žádná sakra😂Jen mi to teda komplikuje výrazně situace,když musím slípky zavírat a otevírat..člověk nikam na víkend nemůže..třeba se to časem zklidní a zase budu moc nechávat slípky otevřené..musím ještě natáhnout víc pletiva…aby se prostě neprokousaly potvory jedny..
A dneska mě holky štíplo cosi,nikdy jsem takovýho brouka neviděla…takový červeno-modrý s průhlednýma křídlama a bodákem na zadku..a lezl po mě..já ho chtěla sklepnout a on mě bodl do nohy..nohu mám napuchlou,chladím to ledem,ale přijde mi to horší a horší…
Ahoooj holkyyyyyy…
Konečně jsem tuuuu..byla jsem v jednom kole,pak nějaké problémy,hodně práce…no jako mazec…
Raduš co se týče slepiček…jak je večer zavírám,tak je klid…a jak jsem to celý utemovala kolem dokola a přidala pletivo,tak je klid….a mám nastražený sklopec…a povedlo se mi do něj chytit liščátko..nevím,jestli jsem to sem psala..takže očividně má ta liška mimina…nevěděla jsem,co s ním,protože cíl byl chytit mámu..takže jsem jí dovezla tady u nás do lesoparku,kde mi řekli,že už je to velks lišče,které jsem klidně mohla pustit někde v přírodě,že už se uživí samo..jsem nevěděla,že už ve 4.měsících opouští noru a hledají si své teritorium…mámu lišku jsem viděla opakovaně na fotopasti kolem jedné hodiny ráno..ale je klid..jinak slípky nové jsou furt hrozně vyděšené..já nevím,asi je to blbost…ale není možný,aby ty černý slípky byly chatakterově jiný než ty hnědý?😂Já vím,hloupost,ale překvapilo mě to,že jsou takhle vyděšený..ale snad to přejde a ochočím si je jako ty předtím…a teda doufám,že brzo začnou nést vajíčka,protože jsem byla včera nakoupit a byla jsem nucena koupit si kupovaný hnusný vajíčka a bože ta cena!!!Jsem nevědéla,jestli se s prominutím neposrali…
Jinak jsem byla v pátek minulý týden se skútrem na servisu v Děčíně..motorku jsem tam odevzdala a že si zatím zajdu na oběd a do zoo…zoo byla krásná,narodilo se jim tam oslí miminko a já se zamilovala😂Strávila jsem u něj nejvíc času z celý zoo,bylo fakt roztomilý…no ale před tím jsem šla na oběd..vytipovala jsem si jednu restauračku s dobrým hodnocením za rozumnou cenu…no a šla jsem podle navigace v telefonu..a musela jsem obejít jedno takový vlakový nádraží..a tak jsem si řekla,že si to zkrátím přes koleje…no tak jsem to přeběhla,jenže za kolejema sráz dolů jako kráva plný ostružinových šlahounů..a i tak jsem do toho šla..a víte,jak to dopadlo?Zakopla jsem o ty šlahouny a letěla po držce ze srázu na asfalt🙂Takže kromě komplet rozbitých hodinek jsem si spálila ruku o ten asfalt,dlaň a obě kolena sedřený jak kdyby….však víte😂A takhle zakrvácená s dírama v kalhotech a sedřenýma kolenama jsem šla na oběd a do zoo..koukali na mě všichni dost divně😂V servisu mi to pak chtéli vyčistit a vydesinfikovat,ale to jsem odmítla a až pak doma jsem to dala do kupy…
A jinak na pásu se snažím pravidelně min.3 x v týdnu být..jedu 15 minut rychlá chůze,pak 25 minut pomalý běh a pak 15 minut vychození s udržením tepovky…
Bobi jinak mě moc mrzí,v jaké jsi situaci😔Taky jsem doufala,že tě v nemocnici dají do kupy po skoro měsíci a ono hovn…