Aktuálně: 2 698 inzerátů262 608 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

Canka

Canka
Canka 30.04.2025, 22:29:28 xxx:xxx.24b3:3ab7

Ahoj holky,

Bugyrro a prosím vás,jak máte řešené to automatické otevírání?Já tam nemám elektriku,takže vše na autobaterky a soláry…jde to nějak i na solár?A to ale musí ty slepičky i sami zalézt že?Když to nestihnout,tal se jim to prostě zavře a dovnitř se nedostanou že?Jako jsem tam stejně každý den,když nikam necestuju..ale i tak..a elektrika mě napadla..dát ohradník dvě nižší vestvy kolem dokola..myslíte,že by jí to fakt odradilo?

Já se dneska nasrala a políčila na ní sklopec..jenže se bojím,aby se tam nechytl Berťas..je to ťulpas..jsme donluvený se sousedem,že to tam bude teď večer chodit kontrolovat,protoze spí na zahradě..teď tam byl před půl hodinkou..vše bylo ok a past furt nastražená..prý půjde ještě kolem třetí ráno..to se budí..a v šest už tam jdu já..

Jinak jsem tam dneska přidávala pletivo,takové to silné,ne tady to rádoby,co jsem fotila a byl to ten originál k voliéře,ale nemám ho dostatek a zítra je svátek a nikde ho nekoupím..takže v pátek musím jet pro další a udělat z voliéry nedobytnou pevnost😂 

Obrázek
Canka
Canka 30.04.2025, 06:44:26 xxx:xxx.cf5f:ac70

No holky jako mám nervy…a jak mám lišky ráda,protože jsou krásný,tak teď bych vraždila..opět se dostala dovnitř(naštěstí slepice zavřený v kurníku,takže jsou v pořádku).Tak já to zabezpečím z boku a ze spodu(dávala jsem ty trámy a silnější pletivo) a ta svině si vyskočila nahoru a prokousala to slabý vrchní…musím tam dneska po práci natáhnout další vrstvu a asi jet koupit to silnější pletivo,co neprokouše,ale to je 3500 kč za roli..to už se mi ten chov slípek přestává vyplácet..jako jestli se mi tam dostane i přes den a zabije je..tak to vzdávám..napadá vás,jak tomu zabránit?Dneska mi přiveze známá pytel psích chlupů.. 

Obrázek
Canka
Canka 29.04.2025, 21:48:34 xxx:xxx.24b3:3ab7

Ahoj holky,

Tak jsem přišla o všechny slepičky😔Dostala se tam do voliéry liška😔4 slepice odnesla úplně a 4 nechala zakousnuté..ořvala jsem to..nebudu lhát..bylo tam snad jediné míň zabezpečené místo v rohu,které jsem neřešila,protože byl dlouuuuuho klid..snad 2 roky?Nebo jak dlouho..a ani jsem je na noc nezavírala,když byl klid..jenže jak jsem přivezla ty nový slepičky a ty se prali s těma starýma a spaly radši venku na bidýlku,tak na sebe zbytečně upozornili tu vyzáblou lišku,co kolem chodila 14 dní..a mě jí bylo ješté líto🙄Jsem takový tatar….

Takže jsem to celé líp zabezpečila a kolem voliéra dala ještě těžký dřevěný trámy…zajela jsem pro nové slepičy včera…a rozhodla se je na noc zavírat..jsou teda totál v šoku zase ze změny prostředí…dala jsem je včera do kurníčku,dala tam vodu a doufala,že se napijou..krčili se v rohu a fakt byly vyplašený…ráno jsem koukla,že mi fotopast blejsknula zase tu lišku,jak jde ke mě!!Naštěstí nic,jak byly slepičky zavřené.. šla jsem je ráno pustit..otevřela jsem kurník a odešla…odpoledne jsem přišla a ani jedna slepička venku..celou dobu jsou zalezlý vevnitř a jsou fakt vyděšený…takže jsem otevřela velké dveře kurníčku,aby měli světlo a viděli sluníčko a dala jsem jim dovnitř zase česrtvou vodu a dala krmení..granulovaný…zobaly jak divý..ale nehnuly se z kurníku..ale nevadí..zase jsem je teď večer zavřela a snad už zítra dostanou odvahu… 

Obrázek
Canka
Canka 26.04.2025, 16:05:46 xxx:xxx.5ff6:29c3

Bobi fakt mě štve,že nejsem blíž,já bych klidně na návštěvu zajela a vysvětlila jim to tam😂Hned by se o tebe starali jinak….já nemocnice nesnáším…a taky umím kurva nadávat,když se mi něco nelíbí..šla bych tě bránit…

Asi jim to tam přijedu vysvětlit..někdo poblíž není kdo by tam za Bobču jel bojovat?😂

Canka
Canka 25.04.2025, 22:23:26 xxx:xxx.24b3:3ab7

Ahoooj holky,

Bobi ježiš co to čtu?🤔Ještě,že jsi silná ženská a zvládneš všechno!!🤗Kdybych byla blíž a ne na druhým konci republiky,pomohla bych,jak jen by to šlo Bobi…přivedla bych ti do nemocnice i poníčka na pomazlení😂

Raduš takže už se mi nemotá hlava z toho běžeckýho pasu…byla jsem na něm už pětkrát a už je to ok..dneska jsem si dala 15 minut rychlé chůze,potom 25 minut pomalý běh a nakonec 15 minut chůze v tepovce a ke konci poslední 4 minuty už jen lehké vychození…..tak doufám,že mi to nadšení vydrží😂Teď jsem zase hřešila,včera večeře s kamarádkou,pěkně hovězí steak s hranolkama,nachos se sýrem a pak churros s čokoládou…a dneska s kolegyněma z práce jsme jeli na jezero Most na jahody s belgickou čokoládou a extra porcí šlehačky🤣🤣Já jednou opravdu prasknu😂Ale prostě to jídlo je moje neřest,které se nedokážu vzdát…

A u nás celé 2 dny pršelo!!!Všichni z toho byli nešťastný a já se radovala jak malá…mám skoro plnou 1000 l nádrž na vodu,zahrádka jede jak vzteklá a krásně roste travička..bála jsem se,aby malé poničce nebyla zima,protože jsem jí ostříhala a ona prostě kolikrát stojí v dešti venku a nejde se schovat do přístřešku..ale jak jsem jí ostříhala,tak změnila názor a šla se schovat hned s prvníma kapkama🙂 

Přidávám gauč prince🙂 

Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 21.04.2025, 12:16:51 xxx:xxx.24b3:3ab7
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 21.04.2025, 11:43:10

Cushing mě napadl hned první rok,kdy jsme měli problém s přelínáním a já jí kupovala…kupovala jsem jí schvácenou na všechny 4 nohy,z toho jedna přední je ve zvlášť špatném stavu..3 nožky jakž takž ok už,ta 4 má velkou rotaci a spravit to nepůjde..to mi vetka sama řekla..ale krom schvácení a toho nasrstění nemá typické příznaky..

Canka
Canka 21.04.2025, 10:56:56 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Veselé Velikonoce všem,kdo je slavíte😀Já ne a taky jsem žádnýmu koledníkovi neotevřela😂

Elisak klobouk dolů…to bych asi umřela..já už na pásu byla dvakrát a dobré…jediné co,že když doběhnu a slezu,motá se mi hlava..zvláštní..asi prostě si jen na ten pas musím zvyknout..tak hlavně,aby mi to odhodlání vydrželo😂Neee musí..fakt..zatím mě to baví..

Dneska se chystám ostříhat malou pondici..je chlupatá jak medvěd…musím z ní sundat aspoň část chlupů nebo se mi uvaří z toho tepla..černá kobuše je už skoro celá vylínaná,ale malá je zase jak medvěd…

Canka
Canka 17.04.2025, 19:08:32 xxx:xxx.24b3:3ab7

Ahoj holky…

Nestíhám vůbec nic mi přijde😂Naštěstí teď krásné 4 dny volna!!!!

Holky koupila jsem Roundup a postříkala tím cestičku na zahrádce a hrobečky kočičaků naší rodiny, aby tam ne rostl plevel a blbec se nekoukla na počasí..no co myslíte..hodinu po tom,co jsem to nastříkala,tak začalo pršet🤣Takže jsem si pro velký úspěch dala druhé kolo🤣Odplevelila jsem zase celou zahrádku a měla radost,že to tak hezky vypadá..ale na jak dlouho😂

Dneska jsem jela koupit po práci 4 nové slepičky..původně jsem chtěla stejný,jako jsem měla,ale když jsem uviděla tyhle,musela jsem je mít..jsou taková černé,až do modra a sem tam prosvítá i hnědá..nádherná barevná kombinace..no co mi ale nedošlo,že by se jich moje původní slípky mohli bát😂Buď jsou rasistky,nebo mají prostě strach,že asi jim evokují predátora..jakože Berta,který je furt chodí očumovat k voliéře…no nevím..každopádně slípky byly vyděšené,protože byli celou dobu v hale a teď poprvé viděli denní světlo,trávu a nebe.. bylo to vtipný pozorovat..no snad si holky sednou a bude brzo klid…musím vám je vyfotit..já si je jen natočila..

No a taky mi dneska přišel běžecký pás..akorát ho tady montuji..rozhodla jsem se,že prostě chci něco dělat s tou mojí zadnicí a nohama…jenže prostě ven se mi nechce,jak jsem dřív běhávala a všichni čučeli,jak jsem zpocená a zničená😂Takže jdu vyzkoušet tuhle variantu…běhali jste na tom někdx někdo?Nedám si na hubu?😂

Canka
Canka 12.04.2025, 09:47:31 xxx:xxx.24b3:3ab7

Ahoj holky,

Teda Bobi,ty jsi dopadla😔To mě mrzí…nemám ti tam poslat nějakého hezkého svalnatého maséra bez trička,co by se ti snažil aspoň trochu ulevit?😂Neee promiň,snažím se to zlehčit,chápu,že to bolí..ale vážně jsem se od známé dozvěděla,že existuje taková služba(zcela nevinná samozřejmě😂)a že jí pravidelně využívá,když jí něco bolí😂

Coudas tohle jsem na závodech zážila tolikrát,když jsme jezdili..moje kobča je naprosto bezproblémová a chodí krásně,prostě jsem jí to naučila a nikdy neměla důvod mi nevěřit a šla za mnou..ale když jsem kolikrát viděla,jak ty koně nakládají nasilím,biče,řev,vztek…kůň oči navrch hlavy..a člověk byl pak nejhorší,když na to upozornil mebo chtěl pomoct…ale to jsem byla mládě ještě..teď věřím,že se to na závodech už neděje,že tohle by nikdo nedovolil..

A když si vzpomenu,když jsem tenkrát jela pro malou Ričí(ta zrzavá mini ponička) a jela se mnou paní,co vlastnila ten přepravák a ta byla stejně z ní rozněžnělá jako já😂No ale chtěli jsme jí naložit a malá se bála..a já jí chtěla z toho místa opravdu co nejdřív odvézt. No a tak jsme se na sebe s paní zasmáli,protože nám oběma došlo,jaky je to prcek a jak je vlastně snadné jí naložit..drapli jsme ji každá z jedné strany,nadzvedli a dali do vozíku😂

Jinak teda mě pěkně našvali z tý půjčovny toho auta z Chorvatska..včera se mi vrátila ta vratná záloha..a myslíte,že se mi vrátila celá?Hajzlové jedni..auto jsme vrátili bez jediného škrábance se skoro plnou nadrží a strhli mi 3200,- kč😠Snažila jsem se tam dovolat,psát..a nic..chtěla jsem vědět,z jakého důvodu mi to strhli…tak jsem zvědavá,jestli se ozvou frajeři..  

Canka
Canka 09.04.2025, 21:56:06 xxx:xxx.24b3:3ab7

Ahoj holky,

Tak slepička do rána nepřežila😔Moc mě to mrzí..vykopala jsem jí hrobeček a pohřbila…vyčistila komplet kurník,vydrhla ho,nechala vyschnout a čistě nastlala..snad bude zbytek slepiček v pořádku..zajedu asi v pátek nebo příští týden koupit 4 nové slepičky..a vy tu holky píšete o sekeře..ježiš to já nedokážu😔Musel by to někdo udělat za mě..

Kolegyně v práci,co chová taky slípky,mi říkala,že se tohle prostě děje v chovu,že ona ani nepočítá,kolikrát se jí to stalo..ale já z toho jsem špatná..jídla mají,co hrdlo ráčí,výběh,ven je pouštím,kurník každý den čištěný a nastlaný slámou..no nevím,kde se mohla stát chyba..

Canka
Canka 08.04.2025, 23:08:13 xxx:xxx.24b3:3ab7

Raduš slepička špatný😔Už včera mi soused psal,že jen stojí a spí..že to nevypadá dobře..a dneska jen ležela v kurníku..vzala jsem jí ven,dala jí k vodě napít a šla vyrejpat žížalý..ty zbaštila..i pila..ale nechce stát,leží a jakoby usíná..jinak na ní nic nevidím..měla trochu špinavé peří od trusu,jak leží a prdí to pod sebe..tak jsem jí to umyla,udělala jí v kurníčku takové hnízdečko ve slámě a tam jsem jí dala..ale myslím si,že se nedožije rána😔Jen nechápu,co to může být..vypadá prostě jako by byla mega unavená.. 

Canka
Canka 08.04.2025, 21:55:43 xxx.xxx.212.25

Ale mám fakt mraky videí,ale fotky skoro žádný😏 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 08.04.2025, 21:51:27 xxx:xxx.24b3:3ab7

A Bobi!!!Ty máš zákaz cokoliv dělat a koukej se šetřit!!Víš,že to zdravý máš jen jedno!!

Canka
Canka 08.04.2025, 21:50:57 xxx:xxx.24b3:3ab7

Ahoj holkyyyyy,

Tak jsem zpátky..návrat byl náročný😂Ráno vstávání na letadlo ve 4 hodiny,pak jet domů rychle zkontrolovat kočičáky,čapnout věci a hurá do práce..no nebudu lhát,produktivní jsem moc nebyla😂

Každopádně přesně jak tady psala myslím Bugyrra..nedala jsem si s čičinama pokoj ani v Chorvatsku😂Úplně mě uchvátilo,kolik jich tam je,jak jsou přátelské,ale hlavně to,jak je tam ty lidi mají rádi😇Všechny byly krásně kulaťoučké,furt je místní krmili..opravdu ten ,,vztah,, k těm kočičkám tam byl vidět..a ve vilce u moře,kde jsme byli ubytovaný v jednom pokoji,tak měli kolem všude kočičky a já byla prostě spokojená,protože se mi samozřejmě stýskalo po mých kočičácích..a taky se mi moc líbilo,kolik kraviček,oveček a koní je v horách všude po pastvinách..no prostě jsem se těšila domů za svýma zvířátkama🥰

Ale holky zima jako kráva🙄Počasí jsme opravdu podcenili..přitom jsme měli blbci půjčený auto a mohli si vzít zimní věci a nechat si je v autě podle počasí že jo…no mrzli jsme po většinu dne..přijeli jsme do sibérie..déšt se sněhem,krupky,vítr a 2°C…takže první půl den jsme mrzli,pak vysvitlo sluníčko a bylo krásných 16°C a večer zase zima..druhý den jsme jeli na Plitvická jezera a tam se mi líbilo moc..skoro žádný lidi(to bylo na tom všem asi nejlepší,že tam bylo minimum turistů) a opravdu nádhera ty vodopády…ale opět jsme celou dobu mrzli,protože jsme jeli do hor a tam byl jen 1°C…no a pod tím nejvyšším vodopádem,kde to tedy opravdu bylo nádherné včetně té krásné vodní mlhy,jsme za chvilku opravdu totál prochladli a fakt jsme mysleli,že to omarodíme..ale odpoledne zase slunko vylezlo a trochu nás zahřálo,tak jsme jeli ještě do údolí,kde se točil Vinettou..a večer ještě Zadar a západ slunce..v pokoji jsme si pak večer zatopili na 28°C a dloooouho rozmrzali🤣

Ale!!Kromě nadšení z krásného levného ubytování u moře a levného půjčení úplně nového auta(byli jsme teprve druhý lidi,co v něm jezdili),mě teda překvapilo,že tam nejsou otevřený skoro žádný restaurace..ale chápu,že je mimo sezónu..ale pro nás žroutky je to vražedný🤣Ale samozřejmě jsme jako vždycky našli a najedli jsme se..a byla to parádní bašta!!

Jo a za to auto mi zablokovali 15 500,- kč na účtě..prý až 4 týdny to můžou blokovat..tak jsem zvědavá..   

Canka
Canka 07.04.2025, 08:11:55 xxx.xxx.121.117

Ahoj holky,

Aničky Slováčkové je mi moc líto…taková mladá holčina,která do poslední chvíle bojovala😔

Jinak já jsem živá a zdravá,i když o tom zdraví ss dá asi polemizovat,až se vrátím🤣Přivítalo nás dost hnusné počasí..střídal se vítr s deštěm,krupkami a nízkou teplotou,pak ho přes odpoledne vystřídalo sluníčko a 16 °C a pak večer zase zima a vítr…no byly jsme úplně zmrzlý,i když to prostě stálo za to ten den….moc jsme si to užili..večer jsme to zapili skleničkou a vzhledem k brzkému vstávání jsme odpadli jako slívy😂

Dneska vyrážíme na Plitvický jezera..tentokrát se obleču fakt tepleeeee…

Dám sem nějaké fotky,ale mám spíš videa,tak bohužel to sem nejde..😂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 05.04.2025, 22:02:09 xxx:xxx.24b3:3ab7

Ahoj holky,

No jsem z tý slepičky taková špatná..pokusila jsem se jí vyfotit..je fakt přepadlá..a hodně spí..zastaví se a prostě zavře oči a spí..nevím..uvidíme,jak se to vyvrbí..

Odlítám zítra, sousedovi jsem předala info,klíčky a postará se mi o zvířátka zase..takže jsem v klidu..vím,že se vždycky postará dobře..a jde jen o dva dny..ale teda nedovedu si představit,až v úterý přiletíme a já musím ještě do práce🤣Nejdřív zajedu domů zkontrolovat kočičáky a pak frrr do práce..každopádně zbaleno mám a vstávám ve 3 hodiny ráno🙄To budu vypadat😂Ale tak prospím se v letadle..

Jediný,co mě štve,je to počasí..u nás ode dneška hnusně a zima..2.noci,co budu zrovna pryč,má mrznout..a v Zadaru má být taky jen kolem 10°C,takže žádná výhra teda..  

Obrázek
Canka
Canka 03.04.2025, 21:52:16 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Děkuju vám všem,že mi to moje krátkocestování přejete😂Jako fakt mi to vždycky vleje život do žil…Raduš odlétáme v neděli v 6:10 h ráno…takže kamarádka mě vyzvedává ve 3:45 h ráno…hnus hnus hnus😂Budu vypadat tuším velmi eroticky😂Hlavně samozřejmě plánuji,jak půjdu brzo spát v sobotu,ale jak se znám,budu čumákovat do půlnoci😂

Dneska ráno jsem sbírala odvahu jet na motorce do práce,ale vzhledem k teplotě 2°C ráno jsem to zavrhla…ale odpoledne bylo ukázkově..17°C,sluníčko..krása..to mi pak bylo líto,že jsem nejela na tom skútříku..ale od soboty se má počasí poprdět a podle předpovědi má být teda duben pěkný humus..

No a dneska jsem se vrhla na další odchlupování mojich chundelatých koňuchů a čistím čistím,chlupy všude na mě..v nose..v puse🤣🤣🤣No a koukám,co to má kobča na krku ze spodu..strup velký jako kráva..nevím,co dělala,kde se drbala,ale rozdrbala si to pořádně..takže jsem jí to vystříhala kolem dokola nůžkama..omyla jí to..vydesinfikovala Betadinkou a pak ještě namazala Betadinovou mastí…celou dobu jsem jí u toho nadávala,že co zase dělala,jestli je to normální,že se musí zdrbat do krve na krku..a ona mi pak položila hlavu na rameno a koukala na mě těma svýma krásnýma kukadlama a bylo po zlobení😂 Copak se na tu mojí prdku můžu zlobit?😂

A nepozdává se mi jedna slípka..je taková zaprdlá..není tak akční jako ostatní..neběhá..jen tak pomalu chodí..ale baští a pije normálně..ale vidím,že je taková..nevím..jiná..nevíte,co by to mohlo být?Je i taková nečepejřená..

Canka
Canka 02.04.2025, 21:49:30 xxx:xxx.24b3:3ab7

Ahoj holky,

No jako pořídit si dítě na slepení vztahu je totální kravina,na tom se asi shodneme všichni…ale jak říkám,byl to snad nejstabilnější pár,co jsem viděla..i chování k těm dětem..prostě rodina značka ideál..a najednou tohle..chytil druhou mízu a zalíbila se mu sousedka,která je zadaná..spíš mi stále šrotuje v hlavě,proč taková nenávist vůči dětem i manželce…nechápeme to asi nikdo..

Tak holky,auto máme na to Chorvatsko zamluvený a aby jsme se vyhnuli spoluúčasti,když by se něco stalo,tak jsme se připojistili u pojišťovny tady za pakatel..takže už jsme v klidu..a už se moc těším..já vím,jsou to zase jen 2 dny,ale mě to prostě pomůže vypnout…řeším nějaký problémy furt a fakt potřebuji vypnout a zrelaxovat…

Canka
Canka 01.04.2025, 05:51:39 xxx:xxx.1223:622e

Holky to já všechno vím,půjčovala jsem si x krát na dovče..ale na ostrově..a tam mi nikdo nic nikdy na kartě neblokoval a vždy to bylo s plným pojištěním..atady v Chorvatsku je všechno se spoluúčastí a ještě ti to rovnou bloknou na kartě..to je prostě divný..ale nenašli jsme žádnou jinou možnost no….asi nám nic jinýho nezbyde..

Teda po tý změně času to vstávání do tmy je opravdu hnus..budík mi zvonil už v půl a já nejsem schopná vylézt z postele🤔

Včera jsem byla u známé..domlouvali jsme si pokec asi po 4 měsících,co jsme se neviděli..a já s hrůzou zjistila,že ona a její muž jdou po 28 letech od sebe😔Považovala jsem je za ten nejstabilnější pár na světě..a teď tohle..a ještě jí ten chlap řekne,že posledních 10 let byl omyl a to samý jejich poslední dítě,že si ho neměli dělat..a řekl to před tím dítětem.. 

Canka
Canka 30.03.2025, 17:47:09 xxx:xxx.f9d6:7247

Ahoj holky,

Bobi jsem ráda,že očíčko si šetříš,ale prozraď mi něco..co je to topinka s připlácnutým?Já znám jen tu mojí prasáckou,kdy udělám topinku,hodně česneku,kečup,opečena slanina,na to volské voko a ještě posypu sýrem..ale s připlácnutým?To fakt netuším😂

Raduš neblázni s tou zahradou…necháš tam duši!!!Já teda statečně bojuji jen s tou svojó malou zahrádkou😂Zryla jsem jí rycíma vidlema,pak hezky pohrabala,vytahala plevel a drny..pročistila jahody,ostříhala maliník a angrešt a zasadila česnek a 3 druhy cibule..a pak v dubnu nebo začátkem května zajedu zase do Ředhoště na trhy pro sazeničky všeho možného…

Holky máte někdo zkušenost s půjčením auta v zahraničí?Já si vždycky půjčovala motorku nebo auto na ostrově a tam nikdy nechtěli zálohu…ale teď si chceme booknout auto v tom Chorvatsku a tam všude chtějí zálohu 25 000 - 30 000,- kč…já se s tím nikdy nesetkala..že to zablokují na kartě a pak uvolni až po několika dnech…jsem z toho taková nesvá,není to málo peněz..

Kde máme Coudas?Chybí tady ta holka!!!Honem honem Coudas,sem zpět!!😊