S tím maroděním, jak zmínila Ronja, to je taky fakt! Už jsem se o tom takhle bavila s několika lidmi a výsledek byl vždycky ten, že nemocný se nechává v posteli a zdravý jde na gauč. Dříve, když jsme měli společnou ložnici, dělali jsme to stejně. Přijde mi to jako samozřejmá ohleduplnost vůči druhému člověku.
Ronjo, podkroví máme také poprvé v životě a právě kvalitní spánek byl ten jediný důvod, proč jsme tohle všechno dělali. Upřímně, kdybychom se na to vybodli, ušetřili bychom tak 1,5 míle, což není úplně málo😏. V přízemí totiž máme kuchyň, obývák a tu “pracovnu”, kde právě kdysi bývala ložnice babičky a dědy. Takže bylo v plánu, že tam bude dál, jako vždycky byla, a nějaký podkroví prostě dělat nebudeme. A pak se nám vrátily vzpomínky na starý časy🙄, věčně nevyspalý, věčně naserkaný, tak hlava rodiny zavelela, že tohle už nikdy absolvovat nebude, a že to podkroví klidně udělá s tesařem sám, ale chce se ku*va vyspat. A jak řek, tak se stalo😄! A teď jsme rádi oba! Vzhledem k tomu, že je to do schodů, a na to my před tím nebyli zvyklí, chodíme tam fakt jen na noc, není tam bordel, koupila jsem tam robotický vysavač, tže tam ani nijak zvlášť neuklízím, není co. Větší úklid tam dělám právě jen když převlíkám postele a rozvířím tam prach. Ty místnosti permanentně vypadají jako vystřižené z katalogu😀. Tže do podkroví jděte, stojí to za to! A na fyzio jděte taky, taky to stojí za to!😉