Ne, není se čemu divit a je to úplně normální. Mě se tohle stalo po pouhých třech letech ve fabrice, kam jsem nastoupila do třísměnného provozu x měsíců po ukončení vysoké školy, páč to byla jediná možnost, jak v našem chudém kraji přijít k aspoň nějakým penězům, protože čerstvá 26ti letá absolventka s ambicema je tu u nás něco jako jedovatá kytka nebo kýbl fekálií…nezaměstnatelná…je to už řada let, ale platí to bohužel dodnes, a mladá žena mezi 25-30 lety, bych už nechtěla být ani za nic. Fuj, strašně nerada na tohle vzpomínám. Ta směnnost mě úplně ničila, rozházený trávení, spaní, vylučování, stání na nohách - tak na to mám památku v podobě luxusních křečových žil do dneška, práce pro blbce (a to jsem nebyla přímo u pásu - to bych raději sežrala kýbl chlupů, než si stoupnout k pásu), kolektiv celkem fajn, prachy na tehdejší dobu luxusní. Když jsem končila, měla jsem pak nastoupit v jiném městě kamsi do kanclu, těšila jsem se moc, tělo mělo dost a to jsem byla fakt mladá. Poslední den ve staré práci mi zavolali z té nové, že se nakonec rozhodli jinak (i když to bylo všechno už upečené) a skončila jsem jako druhá a vzali jinou paní😏. Šla jsem na pracák, a zcela dobrovolně za plného vědomí a svědomí, jsem na něm strávila rok. A byl to ten nejlepší rok v mým životě, tělo si odfouklo, přestalo mě bolet ouplně všechno, co mě doposud bolelo, všechny problémy zmizely, jak mávnutím kouzelného proutku, dělala jsem na své vlastní farmě, krása prostě…😉
V současné práci jsem už skoro deset let, nebaví mě tu vlastně už vůbec nic, brala bych minimálně dva roky prázdnin a vím, že by to bylo na restart tak akorát. Má to jeden háček, potřebuju prachy, páč jsem si navymejšlela projektů kolem baráku, atd. a musím je všechny ufinancovat sama, tže se budím s hnusem každý ráno, že sem zase musím…holt kdo chce kam…už jednou jsem se místo doma, probudila v nemocnici, a ano bylo totální vyčerpání z práce, do té doby jsem taky tvrdila, že na tohle nemám čas….
Perimeno je sfiňa, mám to taky, tělo se mění, hlava se mění, nic není jako dřív a já už znova do nemocnice nechci, tže si pomalu ale jistě přestávám hrát na hrdinu. A psst… mám plán, v šedesáti končím😄dýl dělat nebudu ani kdyby mě hrom po poli honil. Tak tolt teď musím ještě srazit paty a vyderžať pijaněr!
Efe, nebude to hned, tys tam byla taky pěkně dlouho, a seš vysátá jak perskej koberec. Spíš to vidím na několik měsíců, teda tak bych to měla nejspíš já, třeba to u tebe bude lepčejší, moc bych ti to přála!👍