Buggyro, kdyby černý byl černá, tak bych jí hned adoptovala! Je to krásný koník, má jen jednu vadu, že je to valach😄. Já je prostě fakt nerada, ale vím, že vy ráda, tak to on bude v dobrých rukách Krále Miroslava😄.
Holky, my teda jako sušíme. Při životě nás drží jenom to, že je to naposledy. Včera jsme s máti uklidily další dva big bagy ze zahrady a dneska tam budou další tři. To je v pohodě, tohle nám nevadí, ale včera jsme se zakousli i do toho posledního pronajatého pozemku a u toho teda přišla slušná deprese, hlavně na mě teda, tže jsem si furt opakovala, je to naposledy, je to naposledy. Ale stejně mě štvě, že jsem to nevypověděla včas. Jo, za blbost se platí🙄. Tže holky měly včera volno a dneska asi budou mít taky, protože se to po práci upe prostě nedá všechno stíhat, ale uvidíme. Výběh už hodně změnil podobu, pomalinku zvětšujeme (doslova po milimetrech) ten záklaďák, tže holky se zdají mnohem víc spoko, jinak jsou stále na seně. Ta plocha, co přidáváme je strašně suchá a je už úplně na hlínu, ale vizuálně to vypadá dobře! Tak snad to bude do budoucna OK.
Jinak vám musím říct i jednu lidskou radost! Včera jsem byla u zubaře, můj zubař je privátní a velmi drahý, nicméně, je to borec, pracuje se švýcarskými materiály a je schopen zachránit a opravit prakticky cokoliv. Měla jsem toho v tlamě k řešení víc a taky jsem šla na roční KO zároveň, tže jsem s sebou měla připraveno 15K a celou dobu se klepala, jestli mi to bude stačit, nebo budu muset na poštu. No, MUDr. byl tak extrémně dobře naloženej, že…mi udělal dva zuby za cenu jednoho, neplatila jsem ani tu KO, nebyl potřeba RTG ani anestezie, což jsou všechno šílený položky, tže jsem tam bratru nechala “jenom” 6 500Kč a jela domů totálně vysmátá se zbylou cashí v kapce. Dělal mi jedničky ze předu a vypadá to, jak když mám fazety a při tom je nemám! Hele upe hollywoodskej smile😄. Tže jsem od včerejška celkem nasmátá, protože už se zase můžu široce usmívat. A to se vyplatí👍!