JanaJana - tak ale na tomhle něco bude! 😉 Já mám režim nastavený úplně stejně, v pracovní dny se ke kobylkám dokutálím odpoledne/v podvečer, o víkendu kdykoliv, i několikrát za den, mám je za barákem. Ony i rozliší podle toho, co jim dávám na hlavu za ohlávku, co se jako bude dít, tže rozlišit den v týdnu,to určitě nebude problém! Dnes už byly venku po třetí za sebou a to už vážně koukaly, jestli si nedělám p*del😄. Chjo, maj mě přečtený prostě!
Horsana, ano ano užívám velmi poctivě, protože moje dovolená není odpočinková, ale spíš připomíná pracovní lágr. Dělám fyzicky daleko více. Užívání superželeza je extrémně znát! Mnohem lépe se my dýchá, mám delší pracovní výdrž. Únava prakticky není, v noci spím jak zabitá a ráno se budím odpočatá a plná síly. Méně jím, nemám takovou potřebu po cukru (není únava, tělo si o energii prostě neříká). Tže za mne skvělé! Dnes jsem dobrala první platíčko, tj. 15 tablet. Od 1.7. si ještě nasadím Geloren kostičky pro koně. Měla jsem teď měsíc pauzu v užívání, jinak je baštím už druhým rokem a na mých zádech je to setsakra znát! Tže před večeří zbaštím železo, po večeří Geloren a ráno se probudím jako Xena😄