Aktuálně: 2 311 inzerátů289 569 diskuzních příspěvků20 897 uživatelů

Příspěvky uživatele

bassrock

bassrock
bassrock 23.04.2026, 08:40:38 xxx.xxx.251.2

Hlásím se jako kastrát, už tři roky a za sebe můžu napsat, že super! Díky silným menzes jsem měla pěknou anemii, že mi ani dr. nevěřila, že můžu chodit, než mě kuchli, nalili do mě 10 pytlíků krve a nějakou plazmu, abych se dostala na spodní hranici s hemoglobinem, abych mohla na operaci.

Teď je mi skvěle, neřeším měsíční akce alá jatka, lépe spím a nejsem anemická. A nevím jestli to tu můžu napsat, ale má to i pozitivní dopad na sexuální život ehm…

Pindař mi tvrdil, že je prožívání menopauzy tak trochu dědičné, že jak to prožila máma, tak většinou i dcera. Nemůžu soudit z osobní zkušenosti (máma taky po operaci), ale z okolí to většinově sedí. 

Mr.Fox vypadá krásně 😍

Dneska v noci se mi zdálo o Zorankovi, bála jsem se jestli se m něco nestalo, tak hned po příchodu do práce jdu sem na diskusi - a dobrý, uf. Zdálo se mi, že dorazil sám po kopytě do naší ohrady u Prahy a Madam Myš s manželem se k němu nehezky chovali. Vzbudilo mě, jak jsem v tom snu přišla k ohradě a řvu na ně “Nechte ho, on je Horsany Zoranko!” 😄😄

bassrock
bassrock 21.04.2026, 08:37:34 xxx.xxx.251.2

Jupí, Zoranko je postrach a umí býť nasratý! 

U jiného koně by to bylo velký špatný, u něj je to znamení chuti do života a slavíme to 😄💝 

Stíhám číst tak jednou za týden a vždycky de těším na zprávy od Horsany. Je mi líto Foxinky, upřímně jsem se také nejdříve lekla, že se jedná o lišáka.  

Co “Mulitang” ? Nebo “Mustalica”?  😂

bassrock
bassrock 15.04.2026, 14:25:39 xxx.xxx.251.2

Efe, ten je nádherný 🤩 a to prosím píšu já, která nejsem příznivec háčkovaných věcí 😉

No chudák švagrová, bude si muset uháčkovat sama 😄 nedivím se, že ho nechceš dát.

bassrock
bassrock 15.04.2026, 12:49:53 xxx.xxx.251.2

Jak se naparuje, Zoranko jeden! Už má v oku takovou vykutálenou jiskru, juchuu 🤩

bassrock
bassrock 25.03.2026, 12:43:41 xxx.xxx.251.130

Joj, Zoránek je kůň, teď už je to jasné 😀 na kobylu ržá a dupe lidem po nohou, volejme sláva!

Je to neskutečné, co jste s ním dokázali! 

Stíhám akorát číst - obdivně jsem skoukla černého prince v postroji, 4xJaně držím pěsti, a nechtíc otevřela fotku nohy - uaa, se nedivím, že Horsaniny edukativní návyky vzaly za své, to je zlý sen toto 😢

Buggyro, ono jde zhubnout poníky? Mě se nedaří s Madam ani s Piraňou 😕😀  

bassrock
bassrock 17.03.2026, 08:51:25 xxx.xxx.251.130

To se tak krásně čte - o Zorankovi i o tom, že vyšel Zrzavý plán s dobrotami 😀

Tak jako Zoran, vstává Madam stále - vyválí se a prdel hore a předek následuje. Quacula to dělá obráceně, ztopoří přední, sedne si a pak vytáhne prdku. Je sranda obě pozorovat, zvlášť když se po vyjížďce válejí společně a pak takto najednou vstávají.

Efe - 7 let! Kdy? Jak? Knedlička je přece miminko …😲

bassrock
bassrock 10.03.2026, 14:01:21 xxx.xxx.251.2

Zdravím všechny, jsem konečně OK po nemoci a dočítám a raduji se ze Zoranka 😀

Má krásné dlouhé uši, prostě Mul 😍

Po 14 dnech jsem včera navštívila Madam, dokonce mě i přivítala zahuhláním a v kruhovce předvedla taneční variace na téma “Jarní jebnutí po huculsku” 😄 takže jsem jen stála uprostřed a sledovala jak je krásná a blahopřála si, že jsem si na ní nesedla na jízdárnu, pač bych to asi v rekonvalescenci neustála, tedy neuseděla. A to 3.3. oslavila 15 let a měla by už mít rozum 🤪

bassrock
bassrock 19.02.2026, 14:09:31 xxx.xxx.251.2

Tak já znám ještě z IFauny Horsanu, efe a některé další. Já jsem takový pročítač, málokdy reagující a nepravidelně nakukující. Osobně neznám nikoho, ale mám z toho dlouhodobého čtení, že třeba zrovna Horsanu znám - jestli je pochopitelné jak to myslím. Efe s Madam a Morgánětem mám taky tak zapsanou, jako dobrou známou 😊

Večer se poperu s mobilní bankou a rozhodně nehodlám nic přijímat zpátky. Havně když to bude Zoránek potřebovat, pač já mu věřím. 🥰

A představa lišáka s táckem před čenichem mě moc pobavila 😀

bassrock
bassrock 18.02.2026, 14:18:27 xxx.xxx.251.2

Prosím, kde se můžu dobrat čísla kam zaslat příspěvek na mrkev pro zravé telátko?

(On prostě s tou velkou lucernou a střihlou ofinou vypadá jak telátko 🥰) 

Nejsem úplě pravidelný návštěvník zde, tak nevím jestli mi něco neuniklo. Děkuji moc.

bassrock
bassrock 16.02.2026, 14:24:32 xxx.xxx.251.2

Ach bože! 

Po pár dnech nakouknu a tohle! Chuděra malý statečný!

Horsano, klobouk dolů, držím palce i všechno co jde, ať se zadaří. Jestli má zrzeček někde šanci na přežití, tak je to tam kde je! 

Je mi hodně ouzko z toho, čeho jsou lidi schopní, chjo.

A souhlas s Buggyrou … aspoň na tu mrkev bych též mohla přispět.

bassrock
bassrock 10.02.2026, 11:13:24 xxx.xxx.251.2

Mě by taky heřmánek nenapadl, pač já sama jsem na něj alergická, tak ho nepoužívám ani u psů, koní ani u dětí. 

A díky efe za tip, ten černý čaj jsem kdysi slyšela, ale zapomněla (naštěstí nebylo třeba) a teď jsi mi osvěžila paměť.

Jinak tedy malá Dámička umí zajímavé věci a ta poslední věta (jak jí dát nažrat, aby se u toho nezmrzačila) mě zcela nesolidárně rozesmála. 

bassrock
bassrock 06.02.2026, 10:46:35 xxx.xxx.251.2

Většinou jsou “anatomické” nazvané uzdečky s rozšířenou částí nátylníku, asi jakože to anatomicky rozkládá tlak za ušima 🤔

Nevím no, taky to beru jako reklamní tah, pokud uzdečka sedí, tak sedí a je jedno jestli je anatomická, horse-friendly nebo pokýchaná od jednorožce … a naopak.

bassrock
bassrock 03.02.2026, 12:35:08 xxx.xxx.251.2

Ledovka u nás též - ranní venčení psiny ve znamení dvou pádů na zadel v mém provedení a jednoho na ňufák v provedení Piraně 🙄 otlučená jsem jak píšťalka, už to není nic pro mě válet se po zemi, dosti dlouho se sbírám, chjo

bassrock
bassrock 03.02.2026, 12:32:08 xxx.xxx.251.2

Přesně, hucule si pamatují všechno! Co se jednou vepíše do huculí hlavy (i když to nejsou velkohlavé zrůdy - ani Liška není, nene) to tam zůstane navždy. 

O víkendu se u nás objevil hengr, kamarádka začala nacvičovat nástup a výstup s plnokrevnicí. Tak proč to nezkusit, šly jsme do toho taky. Chvilka na očmuchání, okoukání a nalezení v hlavě kolonky Hengr a aháá tady nalezu, tady žeru a takhle vylezu - no problem, služko. Jela jednou v životě z rodné farmy na stávající ustájení a to před 9 lety!  Miluju jí 😍 

bassrock
bassrock 28.01.2026, 10:28:01 xxx.xxx.251.2
Buggyra:

Když je obaleno, čistím jen pod sedlem a za ušima 😀

Tohle já nedám psychicky, já musím mít koně čistého celého, snesu max. nějaké urputné zbytky bláta na nohou,když vím že jdeme do bahnitého lesa, ale jinak čistím celou Madam. Jo jsem magor, já vím 😂

bassrock
bassrock 28.01.2026, 10:25:03 xxx.xxx.251.2

Saga, to zní úžasně, ty dvě zdechliny 😀a za mě to též není nevychovanost, ale prosté bytí s koněm, kdy on ví, že může a já jsem ráda, že on chce 🙂

Já chodím s Madam též na ruce, ale ona je totální prakůň stádový - jde se mnou, ale pořád ví kde má stádo, že by se svalila a chrněla na louce bez stáda, to nepřichází v úvaju, co kdyby v trávě číhal tygr šavlozubý či medvěd koňožrout … ona je prostě ve střehu, tak nějak přirozeně. Já jsem se naučila jí poslouchat, díky tomu se v klidu vyhneme divočákům, divným lidem a taky špatnému povrchu. To všechno monitoruje ona. A čím jsem služebně starší služka, tak tím míň se deru do sedla, a radši tam s ní pouze jsem. 

bassrock
bassrock 28.01.2026, 09:41:40 xxx.xxx.251.2

Horsano, Liška nemůže být tak ošklivá jak o ní píšeš - je to přece hucul! 😄

bassrock
bassrock 28.01.2026, 09:40:25 xxx.xxx.251.2

Saga, mám to úplně stejně!

Jak s kobylama, tak s tím zimním spánkem. Akorát s ohledem na věk se už na jaře rozpohybovávám pomaleji 😀

Teď občas vyjedu, ale jen když se sejde chuť, parťák a počasí a to za zimu není tak často. Do toho ještě okulhala quacula, asi si natáhla nožku na ledu, takže ta má klidový režim, udělaly jsme jí v rámci ohrady takový malý padok, kde vidí na ostatní soudružky ze stáda, ale má omezený prostor a vlastní krmné místečko - je v ráji 😂 doufám, že se jí to v mozku nespojí, pač jinak bude předstírat kulhání na všechny 4 do konce života 🤣

bassrock
bassrock 26.01.2026, 09:41:46 xxx.xxx.251.2

Nadprdelí a vnitřní prdelí (nevím jak to nazvat 🙂) mě trápilo na jaře a v létě, pořád se to zhoršovalo, až jsem ani nemohla na koni sedět a i se mi blbě chodilo, tak jsem se dostala do rukou zkušené fyzio a již po prvním ošetření jsem od ní šla křepkým krokem.

Po třech návštěvách a poctivém cvičení mám prdelní okolí v pořádku, před ježděním protáhnu, po ježdění protáhnu a jsem jak za mlada (ehm).

Byla jsem sama překvapená, jak výrazně a rychle mi to pomohlo, takže já mohu fyzio jen doporučit.

Jo a mmch, Madam má fyzio pravidelně samozřejmě, já byla za svůj život poprvé 😏

bassrock
bassrock 23.01.2026, 10:23:00 xxx.xxx.251.2

Jo huculové - když na Madam přijde jaro a umí cválat i s čelem na zemi a zadelí ve vzduchu a ještě u toho kvičet. Že se jí stará služka rozsype, pokud upadne, je jí šumák 🙂

Za mě je úplně top (hned po čistém huculovi samozřejmě) křižovatka QHxHucul. Prostě quacul. Vyšší, mohutná, když je třeba zapne pracovitost a charakter QH - vozí po jízdárně svou služku s Parkinsonem jako profi hipokůň - když si to může dovolit, vypustí hucula 😀

Lepší fotky teď nemám v PC.

Obrázek Obrázek