Anonymní:Ne
Takže nemáte 😉, nebo se bojíte, že vám je vykoukáme ?
Anonymní:Ne
Takže nemáte 😉, nebo se bojíte, že vám je vykoukáme ?
zákrok jsem preventivně absolvoval před 5ti lety a letos na podzim jdu zase,
žádnej oblbovák není třeba, přijde mi to jako jen honění bodů pro pojišťovnu
- fakt to nebolí
pro Bobču - odvézt se můžete sama, ta “uklidňovačka” není vůbec nutná…
(zákrok je nepříjemný, ale ne bolestivý)
tak 1/2025 možno objednat na https://reptilmagazin.cz/
megi:Možná to někdo jen pomotal s tímhle (nebo jinou chronickou ble), u andulek https://cs.wikipedia.org/wiki/Polyomavir%C3%B3za_pt%C3%A1k%C5%AF
Polyomavir nerozlišuje výstavní x obyč , je mu to jedno a megi motá jablka s hruškama.
Proč cítíte potřebu se “zapojovat” do něčeho o čem ani netušíte, že netušíte ?
ještě pro anonyma : Dělám to jen proto že mám konečně andulky duhové to znamená bělokřídle.
Můžete dát fotku ? 😉
Sardulah - mno, vámi popisované (1000x) vztahy s pastevci jí nepomůžou
Choďák je ovčák, takže dostat se na podmíněný reflex je jen o důslednosti a trpělivosti…A taky hlavně o vnitřním klidu psovoda
pro zadavatelku - kde bydlíte ?
Třeba to Martinu přiměje si něco nastudovat o korelách. Není to nic složitého.
rapotačka:Řeč? Nedělám žádnou přípravu, slovem se doma nezmíním, jen na koupel pomyslím
a pes se mi vyhýbá.
To je smutný, ne ?
kastrace neřeší výchovné problémy…blbě používaný EO to jen zhorší…zvlášť jestli trestáte při setkání…používáte ho kdy a jak ?
naučte 100% tyto 3 věci : přivolání, sedni a chůzi u nohy a to až na úroveň podmíněného reflexu
míjení psů u nohy, přetáčí-li se , zvětšit vzdálenost, popř. posadit a odměňovat klid, pohrát ho nechte jen s fenami s kterými se zná…do kontaktu s cizími psy ho vůbec nepouštějte
celý mi to přijde jako “vynervování” ze špatně a často používaného EO
Martina:Ahaaa 🙂 děkuji
nejvhodnější pro zdraví potomků by byla jakákoli tmavooká
takže žádné SL INO (lutino, albino,) ani skořici
až pořídíte 0,1 dejte fotku (a zeptejte se na mutace jejích rodičů nebo si je vyfoťte)), pak tu můžeme odhadnout co se vylíhne 😉
mladý samec je mutace - skořicová opalinová(perlová) /modrá(bělohlavá)
Jakou samici ? Záleží na tom, co chcete odchovávat…možností je mnoho 😉 a jelikož má červené oko, tak nejvhodnější pro zdraví potomků by byla jakákoli tmavooká
Martina:Dobrý den, bílá perlová korela ale netancuje ani se nijak neprojevuje. Měla jsem ji za samici. Při páření to bylo také zřejmé…to jste mi teda zamotaly hlavu 😀
vždyť jste psala , že je to MATKA toho výletku tj .= samice a je to mutace :
skořicová modrá (bělohlavá)opalinová (perlová)
čemu nerozumíte?
Majdulinko, nevím jestli jste jen “malé prosté dítě” nebo dementní adult, vaše reklama na cituji : Složení: maso a vedlejší živočišné produkty (4% kuře), rostlinné vedlejší produkty, oleje a tuky, mléko a mlékárenské výrobky
výměna 100% masa za 4%vedlejších produktů je známkou opravdu nezměrné
mozkové kapacity
najděte si co znamenají vedlejší produkty
ten obyčejný krk je asi tak tisíckrát lepší
když nic nevím o teráriu.
a ani o prostředí (světelné a tepelné podmínky) v kterém bude 😉
Anonymní:Třeba podle očí, nožek, peří atd lze poznat, jestli je stará, nebo mladá.
jo stará x mladá ano, ale ne jestli 4, 5,7, 9 atd…
zadavatelka vyloučila teflon, průvan , špatný zrní, otravu z kytek….
takže zbývá viróza, …náraz,…mozková příhoda atd…
žádný z těchto dohadů už jí ale nepomůže…
Na dotaz proč uhynul moje křišťálová koule mlčí…
Co se mi nezdá je následující:
1) 7 let , pokud neměl kroužek, jste zjistili jak?
2)u ptáčka čekat 5 dní - na co ?
3)To je jedinej vet ve městě ?
Když si stránky madam prohlídnete víc, zjistíte , že prozřela (kam se hrabe Jiřík ze Zlatovlásky, ten musel hada sežrat, ) při “styku” s krajtou královskou a to už musí být “dar” 🤣
chudák krajtička 👎
Proč si myslíte , že chlap z Volar dělá už pomalu 30 let závod (Šediváčka) v Orlických horách…NP Šumava zakázal psí spřežení, že se po něm prohání stovky “debulů” na čtyřkolkách nevadí… V Krkonoších má “vyjímku” na Ledovku jen 25 spřežení na 3 dny…je to na palici👎
Když byl náčelníkem HS v Kruškách Ruda CH., jen s velkými obtížemi prosadil úpravu menšího okruhu jen pro psy 👍
Šedivák by měl začít teď 21.1., snad to zase neuplave…
JoseFialova:Také bych o něj měla zájem, jsou nádherní! Také bych měla zájem o kontakt!
Děkuji :)
A co růžového? Mami, já bych chtěl růžovýho…ty sou nej nej…
a ani to nemusí být jezevčík, hlavně aby byl růžovej, co nikdo nemá…