Ale Jaroušek se probudil, není nad vlídné lidské slovo. Vzhledem k reakci mám dotaz - potrkali jste se s beranem hlava na hlavu ? A nerosvítilo se, evidentně…výsledek se tu prezentuje sám.
Proto si vybrali zrovna Lupuse a balu, kteří mají ve jménu písmeno l. Takže dva lidé stejnou přezdívku opravdu mít nemohou. Vždycky se najde nějaký kretén co se nudí.
Takže změníme-li si malé l na velké L tak to nepůjde ? (nejsem IT, takže možná hloupej dotaz)
Já jsem lakomá, ode mě nic nedostane 😀 a kdyby náhodou opravdu chtěl Mirďu, tak už mi poradí známá rozhodčí
neupínejte se na to, hlavně mu nedávejte žádné vaše údaje “kam má poslat peníze”, když by mermomocí chtěl poslat, tak ať dá těch cca 800 dolarů synovi - tomu to helfne, a vy jste v poho
a taky bejt štěně v jůuesej, není žádná výhra (brzká kastrace)+ granuláři a ve městě jen parkovycházky a vesničan by asi zase nehledal krytí v ČR…to si “mirďata” nezaslouží
a pak se dál bavte … jestli máte někdo spojení na pišišvora (ta s tím má zkušenosti jak poslat zmraženinu do USA) tak ho napište Alušce do SZ