Já už jsem viděla i slůně skákat ze skokanské věže do bazénu 🙂) Hezky chobotem napřed, před tím si na prkně pěkně poskočilo, odrazilo se.
Příspěvky uživatele
orionka-2
Lupus4:😉tomu říkám kure.ská náhoda…aneb když máte moc čisté okno na WC
Mě na těhle videjkách vždycky udivuje ten klid toho, který to točí. Ještě si u toho prozpěvuje, přestože přes něj přešel ten kopytník.
čekají nikoli na to, až se vzpamatuje jejich pomatený vůdce,
Vy stále opakujete cosi o vůdci, ještě k tomu pomateném. To si fakt myslíte, nebo jen zjednodušuteje ? Kdybyste si poslechla pana Petránka, doslechla byste se, že v RF je také nějaká vláda, jistý počet velitelů armády atd, atp. Mimochodem, kdyby to tam řídil jeden a ke všemu pomatený člověk, pravděpodobně už bychom tu nebyli.
No oni neberou levně jen z Ruska, ale taky z Jižní Ameriky a z Afriky… Prostě kde se dá. A berou zejména tam, kde to jde levně, tj. bez ohledu na původní obyvatelstvo, ŽP, zákony…
Kdo ? Čína ? A proto je tam přijímají s otevřenou náručí, zatímco bývalé koloniální mocnosti nemůžou ani cítit ? Už někde před 15, možná 20 lety tam Čína začla stavět silnice a další infrastrukturu, což africké státy vítaly…..atd, atp. Zatím co Sarkozy ( snad nepletu politika ) nechal rozvrátit Lybii a zavraždit Kadáfího, aby nemusel splácet dluh, když mu Kadáfí zafinancoval bůhvíco. ( Tedy takhle se to povídalo v dezolátních zdrojích. Oficiální pravda byla ta, že byl diktátor. Ale který představitel africké země není, že ?) A kdyby my ( jako stát) jsme nebyli úplně blbí, mohli jsme mít v afrických státech stejně dobré postavení. Mnoho synů “kmenových králů” mluví, nebo mluvilo česky, neboť se to v Zahrádkách naučili. Atd…..
Sarah01:Za opravdu kvalitní ponožky ve slevě za 50% bych dala tak těch 200 korun/pár. Já vždy kupovala ponožky tady od paní z firmy, která je vyráběla doma, cena páru byla tak do 50 korun, ale byly tak na 2 roky, víc ne.
Cena po slevě byla 150,-- Na webu je měla firma za 199,-- ale taky za 149,-- Byly si tak podobné, že teď neposoudím, které mi to nabízela. A není ta delší životnost daná tím, že sportovní ponožky nenosíme denně ?
https://www.youtube.com/watch?v=v3txMXymNq8&list=RDv3txMXymNq8&start_radio=1
Tahle je známější. A tahle.
https://www.youtube.com/watch?v=Ut8DsciUgmI&list=RDUt8DsciUgmI&start_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=IdX7JdB7Oo0&list=RDIdX7JdB7Oo0&start_radio=1
Čeřovská ? Judita ?
Tady v lidech začala vytvářet naprosto zbytečná “klimatická tíseň”, což není vůbec žádné zveličování, ale už naprosto zavedený psychologický problém?
Není tohle jeden z důvodů, proč xy procent mladých lidí potřebuje psychologa?
Můžete mi napsat, jaká cena ponožek kvalitních( snad ) je pro vás normální a jaká ještě přijatelná? Nabídla mi paní v prodejně, když jsem si koupila boty, že mi k nim nechá ponožky s 50% slevou. Tak jsem se optala za kolik jsou po té slevě…nepříjemná otázka. No a nakonec jsem je nechtěla.
Má to ještě pokračování, doma jsem se koukla na ceny ponožek v dotčeném obchodě. A co myslíte, byla ta nabízená cena po deklarované slevě 50% ??
Tak na mě vyskočila taková podivná definice (?) :
Nejvlivnějšími teoretiky komunismu se po polovině 19. století stali Karl Marx a Friedrich Engels, kteří také stáli u zrodu prvních komunistických organizací a vtiskli komunismu revoluční charakter: soukromé vlastnictví mohou vykořisťovaní zrušit jen násilím.
Nemají na Rusy nějaká podivná netypická jména ?
Buggyra:Lidi sami od sebe nikdy SYSTEMATICKY přírodu chránit nebudou.
Aneb člověk je chytrý, ale lidi jsou hloupá a nebezpečná zvířata. (MiB)
Pokud ochranu přírody nedáte shůry, který podnikatel by kupoval odsiřovací zařízení na komín? Kdo by rekonstruoval čističku odpadních vod, když přece “funguje”? Kdybyste nenařídil lidem ekologickou likvidaci automobilů, nestály by u nás hřbitovy techniky stejné jako v Nevadě? Kdyby stát sám sebe nekontroloval zákony, řešily by se Ostravské laguny? Nebo prohořívající uhelný prach na výsypkách? Kdo by pokutoval a hlavně likvidoval černé skládky?
Problém je, že sto ekosmýšlejících člověků, kteří vysadí na zahradě křáčí pro ptáci, je smeteno jedním nepřemýšlejícím trotlem, který vyleje do potoka sud s vyjetým olejem… Proto tu musíme mít bič shůry, vyčleněné veřejné peníze na řešení těhle průšvihů…
Ale tohle jsou výrazně levicové názory. Pravicový konzervatismus chce co nejmenší stát ( státní moc, rozhodování státu, ovlivňování života státem…..). Přece trh má vyřešit…..to je ten správný (?) trend. A levicové názory….br, fujky fuj.
sutrik:Mám dovču. S Bonnie jsme v pondělí odpoledne vyrazily pod stan. Dojely do Náměště nad Oslavou a podél Oslavy vyrazily k místu prvního přespání. V noci 2 stupně, brr.
Druhý den jsme šly nejprve podél Oslavy na rozhlednu Babylon. A pak oklikou na Dalešickou přehradu. Hlásili teplou, ale deštivou noc. Vyměkla jsem a sehnala na noc ubytování.
Třetí den jsem si ráno hnula se zády. Tak jsme jen ještě jednou seběhly k přehradě, pak jsem vykulhala nahoru a ve Vladislavi jsme nasedly na vlak. Původně bylo v plánu dojít do Třebíče.
Teď sedíme v posledním vlaku, pak nás čeká ještě bus a půlhodinová procházka domů.
Nádhera, tam jsem nikdy nebyla, mám velké mezery. Prosím, můžete prozradit, kde jste byly ubytované . Ten podzim je tam skvostný. Dík.
Ronja s motejlem:Mno, tak když to tu tak rozebíráme, v lékárně nám řekli, že nám lék nevydají, že je ho nedostatek a vydávat se bude jen pro lidi. Jak dlouho? Neví. tadadaaaa🙃.
Nemůže vám ho napsat lékař pro vás ?
N:To se jako fakt ptáte? 😀 Co byste řekla, že se slibuje zemi do které míří invazní vojska? Vemte to přes kopírák na Ukrajině a máte to vysvětlené. Nebo vy si fakt myslíte, že to napadlo samotné Ukrajince či Afghánce? Víte co je největší perlička na závěr? Že zvací dopis do Afg měli jedině Rusové. Když bude zájem, tak vám vysvětlím vše kolem “osvobozování” zemí které o to vůbec nestály a pokud jde o Afg, tak se poohlédněte po nových informací ohledně Tálibanu. Momentálně má našlápnuto stát se lídrem v některých oblastech regionu. Tak hlavně ať zase někoho nenapadne je jít osvobozovat/vraždit.😐 Chápu, nerostná bohatství jsou lákavá, ale pak nechápu proč kritizovat Putina, že si je chrání. O co asi jde u Černého moře,že..😐
S UA to máte jednoduché, tam ve volbách zvolili Zel., protože slíbil ( a to byl jeho hlavní volební majstrštyk ), že ukončí občanskou válku na východní UA. Možná to i myslel vážně, když tento slib dával. Ale potřeba Británie a USA válčit byla větší.
( Aha, možná špatná citace, vy to asi víte )
assil:Ne, myslím v celé Ukrajině, snad je vám známo, Rusové ostřelují civilisty po celé Ukrajině.
Ano, a proto tam děti odjížděly na prázdniny. Na západní. A celé rodiny na víkendy - v létě. Běžte si stoupnout na Florenc. Od r. 2014 do r. 2022 vraždila děti na východní Ukrajině ukrajinská armáda, v tu dobu tam totiž Ukrajina vedla válku proti vlastnímu, rusky hovořícímu, obyvatelstvu. ( A fakt vám nebudu dohledávat 10 let stará videa. Jsou všeobecně známá ).
assil:A co děti na Ukrajině? Nic?
Na které Ukrajině ? Na té východní ? Ale ty děti přece zahynuly při útocích ukrajinské armády. Ale o těch jste asi nikdy neslyšela. Vy totiž slyšíte jen to, co se vám hodí.
rapotačka:Na křídlech lásky (hymna) ...
- https://www.youtube.com/watch?v=Z1UCfY-hGiY&list=RDZ1UCfY-hGiY&start_radio=1
Tak jsem se dočetla v komentářích, že je to andělská bytost. Jen ten zpěv zní poněkud amatérsky. Nebo špatně slyším.
Děkuji za chytrého pana Rajchla. Nevím jestli si ho někdo otevře, tak jen vypíšu :
Konec války si přeje 69 % Ukrajinců, kteří zůstali doma. Možná o něco víc, on to každý nepřizná. I za cenu ztáty východních uzemí.
Nedivte se, podle stejné zprávy na frontě umírá 1500 lidí na straně UA. I kdyby to byla jen polovina, tak je to celá naše vesnice. Prostě nic, nikdo by tu nebyl. Možná vám tahle představa pomůže pochopit chcimíry. Třeba Malá Skála (známější než naše malá ves), tak ta by vymřela celá, všech 10 jejích částí - za jeden jediný den.
A jak řekl p. Rajchl, když spadne jedno letadlo do moře a zahyne všech 200 pasažérů, je to velká tragedie a já s ním souhlasím. Ale když zemře každý den na frontě vojáků 1500, tak je třeba jim dodávat další zbraně ? Z našeho blahobytu ? Tomu nerozumím.
Trickyvoo:Letos jsme byli v Lužických horách a příští rok chceme jet právě do Jizerek, takže děkuji za tipy.
Pardon, nerada se do toho Xerxům vměšuji, tentokrát to nejsou Jizerky…..Spíš Českolipsko, případně Kokořínsko. Ale z Jizerek Xerxovi dávají příkladů taky hodně. Zkuste pohledat.