Aktuálně: 2 701 inzerátů262 831 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 21.04.2025, 20:34:44 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 21.04.2025, 20:04:27

a jooooo🙂

no,to by byl ideální pes,pro hodně lidí,nemít tu kočičí povahu,že?

Dafi
Dafi 21.04.2025, 20:10:02 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele BaLu z 20.04.2025, 17:34:24

no,tak to je dobrá myšlenka-kterou já propaguju odmalička-fakt nekecám-já od okolí vyžaduju čas-od přátel,rodiny,přítele,dárky si můžou….no dárky být nemusí,ale čas jo….

čas chcu hodně

su závislá na kamarádkách,příteli a rodiči-moje nejčastější věta v životě byla-proč na mě nemáš čas????

no a každej měsíc jezdím na 2-3 dny k tatínkovi,kde s ním jdu občas na vycházku ze psem,občas na kafe,čučím s ním na tv+se scházím s kamarádkami co mám roky-s nimi jdu na kafe/oběd+vycházky s Dafi,+s tou mou 4 slavíme 4 krát ročně narozky…

no a roky k nám jezdil tatínek můj-s rodiči přítele jsme jezdily na výlety celodenní,když jsme s přítelem neměly ještě auto….

s náma chodil kdysi na velký vycházky po okolí,

s rodiči se vysedávalo na terase,šlo se na pivko,,slavily narozky,Vánoce,+s rodičem přtíele dělal dřevo,kolem baráku,natíral a tak,-prostě byly kamoši,

nejdýl u nás byl měsíc v létě,jinak býval 10 dní a běžně 5 dní….

jednou přijel dělat dřevo,když jsem já jela k němu do BK,on u nás a já s Dafi u něj,pak on dojel dom do BK….😀

pak jsel občas na menší výlety s náma+na oběd

no a před rokem tchán umřel,takže tatka jezdí min,ak ho to zde nebaví,

a jo,jako říkal,že jezdil hlavně  kvůli tchánovi…

jo má roky špatný koleno,ted už chodí o hůlce na podzim snad!!!-termín má-půjde na operaci,

ale do obchodu dojde,byly jsme za ním v neděli,tak jsme ho vytáhly kousek na Výlet na Veselici,

ale když jsme mu nabídly,že ho k nám dovezem,a odvezem-jestli nechce na 2-3 dny k nám-tak ne,on je doma spokojenej,co by u nás dělal???

no,nic,byl by s náma,že….prostě by se díval na tv,poseděly by jsme na terase…byl by ze psama….

no,takže u nás su to já-co hučí-tatti dojed,dyt je jedno,jestli čučíš na tv tady,nebo doma,a je fuk,že nemůžeš nic dělat.

jednou řekl-že už je k ničemu☹️

tak mu dávám doma drobné úkoly-třeba šmiká pamlsky psům…..dělá mi obal na knížku…-prostě občas na něj vymyslím něco co mu nevadí,a mě třeba zrovna šmikání vadí na klouby…..prstů-mu ne….,

chápu,že ho to tady bez tchána nebaví,ale tak tady má ještě mě,že…no,takže občas se můžou děti vnucovatr rodičům😀

Dafi
Dafi 21.04.2025, 19:13:05 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 21.04.2025, 18:43:38

ech,,ted jsem došla z večerní vycházky cvičící za plotem,

a sedím si na vedení

jste ted odpověděla tak stručně-jako když píše a mluví můj tatka🙂

že jsem to trošku nepochopila🙂

Dafi
Dafi 21.04.2025, 18:31:26 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 21.04.2025, 17:54:17

jo,jo,vím,že jste měla chrta…

já to myslela tak,že je to pes kterej zase nepotřebuje tak moc pohybu-jak by se podle jeho vizáže zdálo….

že některý plemena ho vyžadují víc než chrti-a člověk by to do nich vizáží něřekl…

třeba Kiliánek,Elišák🙂

a třeba pinči a russlíci jsou takky raketky,ne?

Dafi
Dafi 21.04.2025, 17:19:44 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 21.04.2025, 16:27:09

o chrtech jsem to snad kdysi i četla,že jim stačí chvilka,že se proběhají a že nemusí hodiny….

jakože ve smyslu-že lidi vidí chrta,myslí si co bude potřebovat vycházek,a ono mu fakt stačí málo,než by lidi předpokládaly..

jooo-řekla mi to majitelka barzojek na coursingu v BK kdysi…

Dafi
Dafi 21.04.2025, 17:16:52 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 21.04.2025, 15:30:00

asi mám pyrenejku jen se maskuje za malou kníračku😀

v autě jsme jí ráno říkaly-bože,ty seš chudák,že zase výlet,říkám příteli-že Dafina mu asi prokouše pneumatiky u auta,a včera jsem ju v noci viděla jak píše inzerát-prodám vodítka,postroje a paničku…😀

Dafi
Dafi 21.04.2025, 17:13:46 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 21.04.2025, 12:57:03

Sardullah-Dafi se taky usnesla že 5-6 km je velká vycházka😀

My dnes ráno na Chocholík,noo,nebylo to moc ono,protože,když jsme tam šly v zimě,kdy bylo trošku sněhu a bezvětří-takže fajn počasí-tak DAFINA BĚHALA,DALEKO A HODNĚ A HOOPALA PO ŠUTRECH A BĚHALA TAM I ZPĚT*A JÁ BYLA STRAŠNĚ ŠČASTNÁ,ŽE JE DAFI TAKY ŠČASTNÁ!!!!No jenže ted teplo,unavená po včerejšku+ty jejíšpeky,nebyly pařezy,šutry ju nezajímaly a táhla se…až u rozhledny hoopala po lavičkách a šutrech,a Žeryček mokré travičce sudy nám válel🙂takže nakonec teda dobrý,ale jinak tempo poamalý tak,že nás předbíhaly šneci,želvy……😀

+teda máti ze psama chodí extrémně moc pomalu a furt s nimi stojí,ale tak nakonec jsme došly do cíle i zpět,potkaly málo lidí a psů,vše v pohodě,

psi rodičů měly změnu a výletíček,-o což šlo hlavně!!!!

my zmizly koledníkům-o což šlo taky hlavně😀

a ted se u nás s postele sledují pohádky……

Bettynce rezavé bude za měsíc 16 let-je furt štramanda!!!!!!

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 21.04.2025, 06:44:01 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 21.04.2025, 05:09:13

jo,toto je o hubu prostě,

ono takový to-pojedem tamk a tam,nikdo tam nebude může být taky zrádný v tom,že to napadne někoho jinýho…..

Dafi
Dafi 21.04.2025, 06:42:35 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 21.04.2025, 05:37:10

o u nás jsou  ty výlety někdy náročný..a to nemyslím ani kvůlipsům..

máti v autě 15 minut rozebírala,proč má Dafina normální-kožený cvočkovaný obojek a k tomu postroj,a proč ten postroj má 2 kroužky-u krku a uprostřed zad….

chudák pes prý…..

tak určitě….

Dafi
Dafi 20.04.2025, 21:41:24 xxx.xxx.136.20

dnes ze psama a máti přítele výlet do Ostrova u Macochy,odtud pěšky kolem třešnové aleje lesem,kolem kkonskýho spádu na Macochu

a jak jsme šly na vrch po schodech-mad námi 2 chlapi,baba s rtw,psi fakt velcí,dala jsem psi napravo,,Dafinu cpala až za pěšinu,když jsem šla kolem nich tak jedn rotvík se sápal po Dafči,ta jekot,já ju odtáhla kus od něj,a jak mě u mýho boku hlavu,tak jsem ji do něj kopla,-chtěla jsem ho odstrčit,máti kus pod náma,všude lidi,máti slyšela ječení,tak se ptala,jestli se má bát,a prý ne,paní ze smíchem,že ti psi jdou jen po psech!!!!ne po lidech…chlapovi šel pomoct ten druhej chlap,psi je táhly,smýkaly s něma…..měly s nimi dost práce,

my vylezly navrch na Macochu,oni šli dolů,na dolní můstek…

nad náma šly s chrtíkem,snad se s nima nepotkal…

u Macochy hodně lidí i psů…normálně ležely u maitelů,nebo v klidu procházely,Dafi v pohodě,cestou do Ostrova jsme potkaly několik lidí ze psem,

a vždy jsem si dala psy bud napravo,nebo nalevo,nakrátko,se slovy-tady su!-což znamená,nemusí jít přesně u nohy-jako IPOCHŮZE,ale jít těsě u mě,vždy jsme se v klidu s pozdravem míjely,jednou měly pejska na volno,v klidu kus od nás prošel….

pak jsme šly ještě i s mým tatkem na Veselici na rozhlednu,cestou zpět chlap na volno borderku,tak já nic v kklidu jdu,že si ho zavolá,chlap nic,furt jdu,jenže borderka začala zaměřovat a plížit se k nám a číhat,tak volám na chlapa,at si ho zavolá/chlap-že má kluka!!

tak říkám-na to jsem se vás neptala!!!zavoláte si toho psa?

a chlap,zase,že má kluka!!!!

tvl,moje nervy!

tak jsem řekla,že já mám kluka a holku a at si ho zavolá-máti Dafinu v náruči a nervy v kyblu,Žeryk vrečl a já nachystasnou nohu,že k nám ,k mým psům prostě nepude-a chlap-proč mu chcu kopat do psa???

no nechcu….,

takže máti se bude bát psů o něco víc,

a já podle ní vyvolávám problémy a konfilkty…..,

to,že chlap měl psa na volno,volat si ho nechtěl,já ho odháněla,byl detail,konfiktní jsem JÁ,měla jsem dát psy do náruče,a držet pusu…..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 19.04.2025, 18:10:58 xxx.xxx.136.20

já si od úterý pěstuju zaraženou rýmu,v noci nespím smrkám,ve dne kapu,pracuju….

uúterý 2 pidi vycházky,Dafča stahaná po pondělním výletě,další dny vycházky kousek+cvičení,měla jsem 4 ranní i dnes teda zase nějakej přesčas,,,k večer jsem šla s psiskama za koníky s Dafčou,zanést tam chlebík a k rybníčku,Dafi obíhačky před barákem a dom,včera večer po dědině kousek,předtím cvičící večení vycházky,v pátek nabral přítel máti,synovce,neteř a psy a jely na cyklostezku k rybníku s volavkama a zpět,tak mí pejsci měly dopo včera větší vycházku a změnu,tak su ráda,

protože já su zničená jak kůn…-fotky nejsou,protože vzít foták jaksi nikoho nenapadlo…🙂

Dafi
Dafi 15.04.2025, 09:02:30 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 15.04.2025, 08:23:26

jinak-maminka přítele🙂

přítel se jí snaží brát často sebou…..

Dafi
Dafi 15.04.2025, 08:46:21 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 15.04.2025, 08:05:52

kvůli slintavce☹️

ani k oslíkům,ovečkám,nikam,metr od výběhu…

ach jo,a já se na ně tááák těšila!!

šla jsem jim koupit pamlsky za 20kč na recepci,a tam mě právě řekly,že ne…

a kvůli nim jsme tam jely…už jsme byly utahaní,to byla čistě zastávkka-Mirka musíí,prostě musííí videět oslíky🙂

Dafi
Dafi 15.04.2025, 07:52:12 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 15.04.2025, 04:26:09

Dajo,já mám hole,už hromady let,i sedák od manmatu mám,taky roky,sedák už nepoužívám,a hole používám do práce,jinak v lese hůlky z dřeva🙂

protože mi zavazely u focení…..

ted teda,fotí hlavně přítel,který před 2 koupil zrcadlovku,která je na mě velká a těžká,tak moc nefotím:-)(

teda takhle-já určuju,kde se co kdy jak vyfotíá a on cvaká,a někdy fotím taky,ale tahá se s tím on,mě z toho bolí krk….,

taky jee fakt,že ty hůlky neumím skládatr/rozkládat a někam pak ukládat🙂

foto je z dovči bez psa-byly moc tropy,to jedeme samy

Obrázek
Dafi
Dafi 14.04.2025, 19:42:51 xxx.xxx.136.20

dnes dopoledne  2 a půlhodky v lese s Maxíkem a máti přítele,Mxík celou dobu na volno,potkaly ji jsme jen jednoho kolistu,

pak Bukovanský Mlýn  kafe,ALE K OSLÍKŮM SE BOHUŽEL NEMOHLO☹️-kvůli slintavce

počasí vyšlo pěkně a máti si na starý kolena🙂 vyzkoušela jaký je to jít ze psem na volno-a prý dobrý🙂

ona chodí s hůlkama,tak to bylo i pohodlnější

Moravanský louky rozrytý od divočáků a bez kvítek…

Žeryk furt válel sudy,

Dafi furt,ale furt hopala po pařezech,

Maxík si čmuchal a capkal…..

fajn to bylo….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 14.04.2025, 06:32:06 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 13.04.2025, 23:57:19

Sardullah-já budu jezdit v autě,jako klidně,

ale-nesmí být na silnici jiný auta)

já se bojím v tom provozu prostě no…

ale je to nevýhoda a nesvoboda děsná teda…..:-/

na dědině extra,

ve městě,kde zastávka vlaku 10 minut od domu,-ta,m to auto tak nechybělo…na výlety kdyžtak vlakem..

tady když jsme jedily vlakem/busem na výlety tak k tomu připočítat 3 km cesty pěšky do kopce….chjo…

ted tatka bydlí přímo u zastávky,a do Brna to tam jezdí po 20 minutách některý vlaky…

veterinu jsme měly blízko,les z každýho sídliště do 10 minut+za starým Blanskem a v centru řeka,tak vycházky kolem ní…

Dafi
Dafi 13.04.2025, 22:52:28 xxx.xxx.136.20

Sardullah,no máte pravdu,je to peklo-bez auta…

roky jsem chodila pěšky v noci z práce,do kopce….vyřízená psychicky a fyzicky,ted je nás v práci hoodně málo denně tak o jednoho až 2..dnes mě půl hodiny došlo,že budem ve 3 lidech…

takže konšíme v noci…

a přítel mě vozí v noci a a ve 4 ráno stává..☹️

máme mít do devíti a končíme o půl 11…☹️

ráno od 5-máme mít do půl drtuhé a konší se o hodně pozděj…☹️

jinak ke psům-přítel mě na vycházky vozí,ale když chceon…

já mít auto,tak třeba xxkrát týdně v létě beru psy k vodě,vyplavat+trochu at trochu oschnou projít…

on je vezme v týdnu max. 2krát,a hned hoodně mokrý do auta,že procházet se nebude..,

když mě bere o víkendu,tak taky,když chce on,když se mu nechce tak smůla…

děsná závislost,kvůli vycházkím,psům,práci,veterině….

je to naprd,ale řídit se straěně bojm,neumím ani na kole,bruslit,lyřovat,nic..jen trochu plavat..

div,že vůbec umím chodit☹️☹️

Dafi
Dafi 13.04.2025, 10:53:30 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 13.04.2025, 10:31:23

Neurazte se,ale já na tohle svým psům říkám-aby ses neotrávila,neotrávil🙂

Dafi
Dafi 13.04.2025, 10:39:56 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 13.04.2025, 09:48:40

Velmi Vás chápu s provozní teplotou…..chjo..

protože na Dafinu dnes taky teplo-já šla spátr v půl jedné v noci…

jdu po deváté hodině kousek nad barák,směr k lípě,kde je sad nebo co,s lavičko,kde Dafi běhá ukazovat lavičku,OBÍHAT STROMY A ŽERYK TAM VYHLEDÁVÁ APORTY,TAK TAM DOLEZU-STRAŠNĚ MĚ BOLÍ ZÁDA☹️

no a plahočím se tam s Dafi na vodítku a to ji za sebou táhnu-pustit ji,tak stojí,a stojí a stojí a stojí tam dokud nevytáhnu pamlsek….

a k lípě občas jezdí auta…

a hlavně nemám sil,hučet furt na Dafinu at jde,nebo ju uškrtím🙂

takže tam se doplahočila na vodítku,já si sedla na lavku,na lavičce jsme provedly dávání pacek a ahoj-plácnutí,

pak obíhání laviček,

cestou zpět šel na vodítku shválně Žeryk,aby Dafi několikrát za sebbou mohla dělat hledj-ztatil do kopečka,na zahradě jsem sedla na naši kladinu domácí,Dafi tam udělala sednilehni vstan a packy a šlo se dom

Žeryk u lavičšky polohy a obíhačky…

za chvilku jdu do práce…

Dafi nezhubla,přes to,že ji honím jjak zdutou kozu…☹️

tak to je to odměnování no,i když odmenuju veterinárními granulemi a spešl pamlsky a neodmenuju každý cvki…

Váš MATULKA JE POSLUŠNEJ BOREC!!!!!!!

KDYBY JSTE BYDLELA BLÍŽ,CPU VÁM DO AUTA I DAFČU…..A SEBE….:-()

tady nikde v létě stím,les do kopce,voda autem,já nemám auto,ani řidičák,