Aktuálně: 1 856 inzerátů280 505 diskuzních příspěvků20 015 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 21.07.2025, 08:01:33 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 21.07.2025, 07:01:17

děkuji🙂

jinak přítelovi asi hrabe..

chce pořídit po Bettyně máti štěně,že by měla smysl života tak,měla by se o koho starat…

já na to mám nezveřejnitelný odpovědi…..

po Bettyně tady furt bude Max…

máti neumí psy pořádně vychovávat-řekněme,že vůbec,prostě vždy řekne,že je k tomu v rodině nikdo nevedl,nemá na to bunky a je už starší….,

štěně nechce…

ale nevadí přítel chce vědět jaký plemeno jí jednou pořídt,ms tím,že pak zůstane nám-to je to poslední co by mě vadilo….

Dafi
Dafi 20.07.2025, 14:09:22 xxx.xxx.136.20

tak su nemehlo,2 krát se mi povedlo fotky z výletů dát na jiný témata☹️

tak dnes se to snad!povede dobře!

takže po včerejším výletu v Olomouci,kde akorát vlak měl půlhodiny zpoždění,jinak vše fajn-5 galerií prošlých,počasí fajn

a ze psy jsem šla v 5 ráno mini okruh po dědině a večer cvičící vycházka všichni 4!!!-ehmmm Betty-sedni,lehni-pac…🙂

tak dnes vydařený výlet se 3 psy,bez Betty kvůli její kondici+věk výlety už fakt ne…☹️

takže napřed klasika-Ždánský les,at si holka moje užije pařezů a hopání po nich,

takže si Dafča zaběhala po pařezech,Max s Žerykem se proběhly,vyvenčily a po 20minutách jely na cíl výletu

Bukovanský mlým potřetí..🙂,nebo počtvrtý,,

tak napřed nakrmit oslíky-solílky speciálním krmením za 20kč  na recepci,

pak se projít alejí ke kapličce,tam napojit psy a pak ke kamennému kalendáři a zpět,

Žeryk po cestě alejí válel sudy v mokré trávě ve stínu-takže byl veleštastnej,Dafi se blb táhla,protože už bylo teplo…a nešla ve stínu-ale občas se pochovala u sochy a bylo jablíčko a vodička🙂,Maxík si užil změny,výletu,počmuchal si,proběhl se, a všichni jsme si užily to,že nikde nikdo-vyjíždíme na výlety v létě za tepla brzo,takžer my odjíždíme,a lidi přijíždí….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 18.07.2025, 22:03:18 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 18.07.2025, 12:49:17

no tak to mám já

Dafi dieta a Žeryk maso,granule,pamlsky,a ona nic z toho nesmí…

jako je to špica…..psychicky…..

Dafi
Dafi 18.07.2025, 10:15:25 xxx.xxx.136.20

ahoj,já venčím-ale když jdu sama tak nefotím,protože tlačítková nokie

a velká zrcadlovka….,

takže,na noki se fotit nedá,a zrcadlovka se mi nehce tahat….

no a protože v pondělí měla moje zvěř vycházky 2-z toho ráno hrací kousek od domu a večer velkou cvičící s dalším kníračem-fotky jsem dala omylem na adoptáky…,

večer to byla 3krát poslušnost ,3 krát taneční cviky,u křížku mezi polama

a Žeryk s Dafi prvně v životě cvičily s cizím-před cizím psem,oba to teda zmákly,i když Dafča ze začátku jít nechtěla,jako tradičně…

no a pak byly ranní vycházky-úterý všichni 4 psy kousek+cvičení za zahradou-pár cviků…

ve středu kousek k lípě pár metrů a pak kousek mezi pole a hraní s hračkama-prostě pár metrů po cestičce-polnačce navrch,a kousek mezi pole zase o kus dál s hraním a blbnutím…

včera pršelo,tak ráno jsme stihly okruh -kolem knihovny,rybníčku a dědinou dom,s obíháním Žeryka a sloupu

a dnes dědinou ke cvičáku a zpět…

do  toho mám odpo,kdy třeba ve středu jsem skončila o půlnoci,šla jsem spát op půl druhhé v noci,

vstávala jsem v 5 ráno,dala prát pračku,šla zase spát a v 8 ráno vstát a ze psama….

fotky s pondělka dám i sem..snad to nevadí…?????

jestli jo,tak se omlouvám….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 16.07.2025, 10:32:54 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 16.07.2025, 10:01:12

uf teda…..

Dafi
Dafi 16.07.2025, 08:29:51 xxx.xxx.136.20

co se týká hraček-uzly provazový-k těm si psi lehlya rozškubovaly z toho ty provázky…..,takže jsme furt kupovaly další a další uzly….

ale flísový přetahovadla máme oproti uzlům roky…..

plus se teda dají vyrobit z rukávů staré mikiny……

když je v sekáču vše v akci za 9 kč-tak máte z rukávu celkem levnou hračku🙂

ehmm-asi ted vypadám  JAK SKRBLÍK..ale tak co už 😀

Dafi
Dafi 15.07.2025, 08:50:43 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 15.07.2025, 08:17:46

děkuji za odpověd🙂

Vltavský parník-to je dobrý🙂

Dafi
Dafi 15.07.2025, 08:07:24 xxx.xxx.136.20

Prosím mám dotaz,

sleduju různý konský skupiny,a jedna mi vyrazila dech,když s dětmi na táboře v dešti šly plavit na 2hodiny koně..

trenérky oblíklý,bylo chladno,děcka na koních do vody,nětereý koně tam teda úplně nechtěly…

a pak teda teplá klubovna a hry…

ale-já nevím,vždy mě přišlo plavení koní jakože taková dost už věc pro zkušený jezdce-kůn bez sedla,jezdci bez přilby,ve vodě se můžete smeknout,sklouznout..kolem vás kopyta…

nevím,jestli bych jako dítě byla s tímhle nadšená…

asi vůbec,když mě to překvapilo i jako dospělou…

co vy na to?

Dafi
Dafi 14.07.2025, 21:37:19 xxx.xxx.136.20

tak včera lesní vycházka ze 3psy-Maxík rodičů,Betty už nám máti ven dávat nechce…

dnes ráno kousek za rosy,mokra chládku mezi polepohrát si a dom

a předtím pár metrů z Betty a večer hodinu a půl poslušnosti u křížku mezi polama s černostříbřitým fešákem🙂 a jeho paničkou

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 14.07.2025, 06:14:21 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 13.07.2025, 22:32:03

Jak snáší změnu bydliště?a co na něj zbytek smečky?

a ještě jsem se chtěla optat,co to máte za podlahu??

je to krasavec!!!

Dafi
Dafi 12.07.2025, 22:02:18 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 12.07.2025, 19:35:07

su  pejskař,a miluju psy i dogy🙂

ale vždy se u Vás těším moc na ty nepsí-to je krása nesmírná!!!!!!!!

Dafi
Dafi 12.07.2025, 11:12:42 xxx.xxx.136.20

já ráno návštěva u paní zákaznice..-aneb když u vás v obchodě někdo kupuje pytle s jabkama,a řekne,at se přijedete někdy podívat na koně🙂

a vy ráno po vycházce,před odpolední šichtou naberete tvrdý chleba,koupíte mrkev,jabka a bombošku a dojedete se mrknout🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 11.07.2025, 18:44:47 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 10.07.2025, 17:27:58

pěkný vodítko,mám slabost pro kožený vodítka/obojky…

co kolínko Vaše??

Dafi
Dafi 11.07.2025, 18:43:53 xxx.xxx.136.20

tak minulý týden,kdy panovaly vedra,tak jsme byly ze psy 2 krát odpo u vody-úterý a čtvrtek,mezitím krátké vycházky,protože prostě tropy,v sobotu ráno vycházka v lese ze cvičením,

a tento týden jedna vycházka za koníkama do dědiny podél ohrad a zpět,

pak venčící cvičící vycházky,s Maxem,s Betty,a dnes ráno větší vycházka v lese,pak česání,šmikání závojů na nožkách,ofinky,

a odpo učení Dafi nošení růže,mezitím focení Žeryka s růží za obojkem,k tomu Betty pachový čtvereček na dvoře-at nás neruší🙂-fotila jsem na přání bývalé -švagrové paničky Žeryka-k narozkám…

a cvičení trošku s Maxíkem,

a Dafi nošení peněženky a Žeryk míčku,

mezitím se se mnou válela Dafi v posteli,když jsem dojela od Mudr….-myslím,že pěkně strávený den volna😀

v úterý-další den volna,ale notně propršený,strávený ze psy v posteli,kromě ranního a večerního venčení🙂

mezitím jsem mrzla v práci s přesčasama…:/

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 30.06.2025, 08:16:38 xxx.xxx.136.20

ted jsem marně přemýšlela za co se nám Bobča omlouvá….

Sardullah-bože,tak to jste měly nervák s pejsanem…☹️

já olk motýlů na jednom místě v životě neviděla,a to jsem venku denně,

a nic….

Dafi
Dafi 29.06.2025, 12:43:15 xxx.xxx.136.20

dnešní vycházka lesní s kamarádkou,tolik motýlů jsem v životě neviděla!!!já teda nemám tak dobrej foták jak kamarádka+teda krásný výhledy,i když na Dafču už teplo,ale jinak fajn,a na závěr,kousek od ní nám před autem přeběhlo z pole na pole přes silnici velký stádo prasat i se selátkama….lapina Charlie 12let ,9let v množírně ve stodole…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 28.06.2025, 17:15:06 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 28.06.2025, 16:37:03

Vy jste dělala v Metře?

já tam dělala po učnáku klávesnice k počítačům to byla ta METRA vedlre učnáku,

tam byla firma ALPS,a pak ve dvoře firma LEXMARK- tiskárny k počítečům,roka půl…,učnák METRU  mám taky za sebou🙂bydlela jsem kousek od něj😀

Dafi
Dafi 28.06.2025, 16:37:03 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 28.06.2025, 13:45:40

já nevím,my tam v muzeu dlouho nebyly-ale určitě joo😀

my prošly zámek a okolo,oni ti psi ani na nádvoří nemůžou,a šly jsme zpět

tak na nádvoří byl Martin jen fotit kašnu,

já totiž před tím šla ráno ze psama-kousek od baráku i s Betty,vyvenčit Betty dom,a s DAFI cvičit před vratama-ukázat lavičky,nosit peněženku,tak jsem ju proběhla,pak cvičil Žeryk za míček,Dafi ho vyvalená pozorovala pod růžema sousedky,

no a přijel Martin-a berem psy???-jsme jely vlastně jen pro domácí klobásky…😀

no a šly jsme vlastně od zastávky do zámku a zpět,přes město,a to už se pak Dafča táhla,

ale měly s Žerykem změnu,a viděly se s tatkem….

Obrázek