Aktuálně: 1 857 inzerátů280 516 diskuzních příspěvků20 015 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 31.05.2025, 22:21:10 xxx.xxx.136.20

dnešní raní vycházka ze všema 4 v Ž.lese a natáčení videí jak Dafi obíhá 3 pejsky a se třema psama zaráz chůze u nohy a přivolání vleže a odložení,byl chládek,bylo fajn,Betty byla přeštastná,že má změnu…

Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 30.05.2025, 21:21:09 xxx.xxx.136.20

Včera na oplátku ze trénink ze psem mě paní dojela otrimovat Dafču,takže jsem se s tím po 9 a půl letech nemusela piplat…veleradost🙂

Dafi teda radost neměla,ale to ona nemá u úpravy nikdy….

po úpravě jsme daly šlofíka-já ze psama a vycházku číslo 2,+pak focení Betty u jasmínu na zahradě

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 25.05.2025, 19:05:48 xxx.xxx.136.20

dnes kolem řeky Moravy kousek,pak Těšánky…,odpo veget a Bettynka včera šestnáct let

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 23.05.2025, 13:23:23 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 23.05.2025, 13:05:58

Já mám ted v hlavě vzduchoprázdno,čučím na jednu detektivku a k tomu čtu druhou českou detektivku z Brna🙂,takže mě ted nenapadá žádnej případ ze života…

ale myslím,že je dobře když každej pejsek trochu zlobí/roštačí/lumpačí…..

nevím jak to nazvat…

třeba Dux kradl naše pantofle žižlal je-celoživotně-pod postelí-s mým párem pantoflí+hračkami z GAPAY jsem ho i pohřbila…

Dafi zase krade a nosí věci,když má na něco chut….,

prostě nějakou neškodnou lumpárničku,podle které,když ji ten pes přestane dělat člověk pozná,že je pes marod,není ve své kůži….

Dafi
Dafi 23.05.2025, 10:08:46 xxx.xxx.136.20

-opičky u jídla

film-Karel a já-vyhrožování koníkovi-Božka ti to s ní Karle!!

a u nás vznikla kdysi hra s prvním psem-Božka Ti to s ní-kdy jsme u jídla dělaly že to berem a Kim šaškoval,a strašně jsme celá rodina-i rodiče u toho šaškovaly,že to berem,a on blbl,že to nedá…(NEŠLO O JÍDLO V MISCE A VEČEŘI-TO MĚL KLD,ALE O PAMLSKY,HRYZACÍ,KDY JSME TAKHLE BLBLY)

pak u nás byla na návštěvě Božka-nová pozdější mámina kamarádka a my-a Božka ti to sní!! 😀

Dafi
Dafi 23.05.2025, 08:46:06 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 23.05.2025, 07:42:44

Sardullah-jinak Dafi miluje všecko jídlo-VŠECKO JÍDLO!!!!!!!!!!!!!

ALE NEMŮŽE…

a abych se nenudila,Žeryk MŮŽE VŠE

ale v půlce se rýpe….milionkrát jsem vyhazovala půl misky granulí s masem,

před týdnem v neděli přítel-byl jsem u vás v sedm ráno kupovat kostky na guláš*ŽERYKOVI…

KOLIK MASA S GRANULEMA LETĚLO,PROTOŽE SE V TOM CHLAPEČEK PORÝPAL….,je hubenej,a jídlo daný jen tak rukou-prohůlídme,čuchne,možná s ní,občas zavrčí-že o fakt jíst nebude!!!!!!

je náruživej aportér,necrcá se s vycházkama a na vycházkách jak ten šedej vypasenej rozmazlenec-kterej pokud nejede autem na výlet/jinou trasu,nejlépe hoopat v lese po pařezech…tak se na vycházkách táhne jak šnek..

a máti do mě hučela,proč???

ju tahám ven,když nechce jít,proč nejdu jen s Žerykem-to byla středa,včera šla ochotně..

přítel naočkovanej od máti už nevenčí-že běhají po zahradě-hahahahahahaha-tak určitě!!

se z nich jednou picnutlustšá čoklík by furt vše žral a nemůže

hubenej se v půlce rýpe a dělá si sám sobě jednodenní hladovky…..su hroznej chudák!!!

dám si kafe,a vytáhnu veličenstvo na vycházku,je pod mrakem,task snad jíá to nebude vadit……….🙂

Dafi
Dafi 23.05.2025, 05:38:51 xxx.xxx.136.20

No u mě je to jednoduchý-Dafi jak dostane kousek masa-je jí blbě…

chodí ,mlaská,hrabe….

po xxx opakováních má kdokoliv zakázaný dát jí třásínko masa…

půl roku měla vyloženě vegetariánskou dietu-doporučeno vetem-zelenina,tofu,rýže,já dala občas kousek filé,tresky-vařené….

pak,když se došlo na to,že nemocná štítka+játra-tak veterinární granule,

pamlsky pro játráky,

občas kousek piškotu,kousek jabka,okurky a ždibec jogurtu….,a furt hlídat kde co žere,

at nikomu nic nesežere-má pořád hlad…..

Dafi
Dafi 18.05.2025, 18:52:26 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 18.05.2025, 17:27:21

no prase-kousek od rozhledny-a já-tvl-prase!!!!pak jsem viděla plot,Dafi se chtěla jít seznamovat,vůbec se nebála-jenže já jí to zatrhla,pak jsem jí to dovolila,to zase prase odešlo…🙂Žeryk si ho nevšiml,a Charlie asi taky ne….,jinak šneků hodně,kvítek hodně-ty jsem v lese nikdy neviděla,a šneci tam měly schůzi asi-Martin,že prý výměnu bytů..😀

Obrázek
Dafi
Dafi 18.05.2025, 14:13:24 xxx.xxx.136.20

tak dnes blátivo zelený výlet s jediným psím kamarádem,ze kterého není Dafča psycho-lapina Charlie,jela s ním v autě,capala spokojeně s ním i!!! to vypadalo,že se napijí s jedné misky zároven!!!heč!!!🙂

takže ráno do Těšan,tam kousek venčení a pak rozhledně a za ní okruh

Dafi nadšená-furt hledala pařezy a BĚHALA!!!!pejsci si počmuchaly,my pokecaly,nezmokly,tráva sytě zelená-balzám na oči,

zase trochu jinej les než u nás,a jiná květena-akorát já mám některý fotky rozmazaný jak jsem zkoušela různý tlačítka….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 18.05.2025, 07:17:31 xxx.xxx.136.20

toto je tak dobrá diskuze!

člověk tady mrkne,pokochá se a hned má hezčí den!

Xerxová a její tryskáček🙂

Doron a její krásný fotky s mrakama--který se mě díky mým trpaslíkům moc nedaří fotit…

pak tady 2 naše šikovné dogtrekařky!!!!!

no nemá to chybu!!!!

Dafi
Dafi 17.05.2025, 19:34:24 xxx.xxx.136.20

no,my ráno vycházka krátká po dědině,pak veterina s Dafčou*krev na štítku,-a nevím,kde jsem četla ten vtip jak jorkšír zabil dogu…

že se mu vzpříčil v krku…

ale…….byl v ordinaci obr čuvač nebo tak něco,dost zuřil a já v čekárně cpala Dafinu furt mezi nohy a za nohy…co kdyby po ní chnapl….

no pak byl v čekárně něco jako moskevák-fakt obr….,

jsem si vzpomněla,když jsem byla mladá/malá/tak dřív v portrétech plemene a atlasech bylo,že člověk potřebuje u velkých plemen fyzický fond…

ted se na tohle už nehraje,protože výchova na 1,místě..

ale,když někdy vidím velký psy,jak s tím majitelem cloumají ….nemám z toho dobrý pocit….při dnešním nenošení náhubků vlastně skoro nikam….

no nic,

pak jsem si dala ze psama vycházku k rybníčku,a podél velké ohrady/pastviny/s koníky-tam jsem na cestičce pocvičila nošení předmětů,a večer vycházku mezi poilama za barákem….

takže jsme vyvycházkovaní,Žeryk vylítanej s hračkama,protože jsou tu synovci a neteř,a 

a tady jinak kosa,chladno,vítr,čelenka mi k té palici už asi přiroste….☹️

prádlo mi doma neschne,nebo blbě,

v práci umrzám….

a Dafča se klepe když dojde v noci z čurání dom,a to není nakrátko…

prší málo,je tu sucho,i když prší…..

Dafi
Dafi 16.05.2025, 21:05:00 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 16.05.2025, 20:53:31

Mě se taky velký knírač líbí-velkj pepřák,nebo černej-akorát černostříbřitej velkej je na mě nezvyk….

Dafi
Dafi 16.05.2025, 20:41:27 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 16.05.2025, 20:36:16

dobře,tak tak daleko krást nejdu🙂

no,když on je roztomilej no…

knírači nejsou úplně psi,za kterými by lidi běhaly a dělaly tutuununu,

to si pamatuju,že se Dafča líbila v Litomyšli🙂

jinak nic no-obecně-i když knírače miluju,a to hodně moc-tak objektivně uznávám,že jsou hezčí/líbivější psi🙂

i když pro mě je knírač nej…..

Dafi
Dafi 16.05.2025, 20:20:51 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 16.05.2025, 19:55:49

kde venčíte?ten je táák roztomilej,že Vámo ho snad ukradnu😀😀😀

dělám si srandu,to ten omrzlej mozek z práce😀

ale je fakt božííí!!!!!

Dafi
Dafi 16.05.2025, 20:17:14 xxx.xxx.136.20

já byly středa/čtvrtek v Blansku,

ráno odjezd-psy předtím venčil přítel,pak jen s Dafi,Žeryk by cestu problinkal,a výletečk by mě 20 minut…jsme ho ani na odvoz se mnou nebraly-ráno vycházka krátká v chladným Jozefovským údolí u Adamova,-to Dafča běhala,protože les,pařezy,šutry…😀

pak odjezd do BK,a v půl jedné vycházka městem,Palavou-což je taková část od zámku městem po rovince,kolem potoka,takže jsem ji nacpala po cestě namočit do potoka,strašně se táhla,ale měla smolíka,protože bylo k 20stupnům,žádný tropy,k přehradě 20 mnut,tam jsme se sešly s kamarádkou a nad přehradou,a za zahrádkama dolů a zase podél potoka ve stínu,tak se chodila namáčet+stín,stromy….,no olem hřbitova jsme to šuply do města-kde KONEČNĚ!!!!OOO TO ŠTĚSTÍÍÍÍÍ-PRO DAFČU-KAVÁRNA!!! a ležing na klíně s hlavou na plyšové mikině!!

svět byl krásný a v pořádku-Dafi mohla hajat,nemusela chodit….😀

picnu se z ní!!!

my si daly džus,zákusek,kafe,a pak už jen cesta dom,kde Dafi honem do postele,

a já k detektivce….

no pak jen 2 vycházky jedna navrch ke kostelu 10minutovka a v noci čurací…

čtvrtek ráno klasicky hlavní větší vycházka kolem řeky,ke sportovnímu ostrovu,kde je venku něcxo jako polsilovna,tak jsem si zašlapala na šlapátkách u lavičky,pak jakýsi veslovací stroj použila,další jsem nepochopila😀.vzpírání vzdala a chůzi po laně taky😀

Dafi si dala obíhání stromů,mávání packy v sedě na pařezu a šlo se přes město dom,-podotýkám,že včera dost kosa….

u knihobudky se u nás zastavila paní co má taky pepřáka malýho,pohladila si Dafču-ono ji moc lidí nemazlí…☹️

jsem si uvědomila..

občas někdo ve vlaku,ale kamarádky co jsou akční,chodící,tak jim leze na nervy,že je pomalá,-mají rádi akční psi,…,no nic,to jen jsem si vzpomněla jak se mě paní ptala co říká Dafča na cizí lidi-nic….on se k ní nikdo moc nehrne a ona k nikomu taky ne…

no takže paní u knihobudky si ji šla pomazlit dala jí 4 piškotky s mým svolením-kdy jsem jí vysvětlila,že bacha,at nepřijde o prsty,že má pořád hlad😀

a paní,žew je vidět,že je týraná😀:-😀

no a pak jsme šly dom,kde ve výtahu mě paní o patro níž bydlící dala oběd pro tatku….

tatka cvyfásli oběd,Dafča piškotky a já nic😀

tv kultura,čtení detektivky,

pak na oběd s kamoškou,

zase tv a čtecí kultura,krátká odpi vycházka a k večeru dom,kde už jen jít ven s Žerykem…

dnes ranní vycházka po dědině…

a večerní k rybníčku,kolem velké ohrady s konma,obíhání stromů a dom,je děsná kosa,v práci jsem málem zmrzla….troje gatě na sobě….o zbytku nemluvím radši…:/

v sobotu jsem kousek ode mě viděla splašenýho koně-nebyl to fajn pohled…☹️

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 15.05.2025, 21:36:54 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 15.05.2025, 11:29:07

no,Kilynka se mi taky topila..-kníračka….

normálně zadek ke dnu…..

Dafi
Dafi 11.05.2025, 18:07:24 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 10.05.2025, 20:28:09

veverka je prostě nejvíííícccccccc-utně musím mít veverku-aspon na fotce🙂

nepřemýšlel muž nad tím,že by vydal kalendář????

bych od něj brala hned!!!

Dafi
Dafi 09.05.2025, 17:56:36 xxx.xxx.136.20

Včera večer ještě cvičící vycházka-Žeryk,Max a pár cviků s Dafi,

dnes jsme je vzaly do lesního baru

do Blanska,od vlak.zastávky na bus,,na OBŮRKU,z ní lesem kolem chatiček,rybníků,šutrů a potoka,přehrady,Palavou,městem k vlaku,asi 6 km,vichr,zima,a s přítele k večeru ted vylezlo,když jsem hučela,že mám prochlazený nožičky☹️-su extrémní zmrzlon a vadí mi strašně zima na nohy…

tak z něj vylezlo,že tam fučel studený vzduch,aby Žerykovi nebylo blbě…no tak ten blil jak amina tam i zpět….,takže to nezabralo….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek