tak my jsme dostaly povolení vzít sebou oba dny Betty,
takže sobota kousek od nás Ždánský les-tam jezdíme hodně často,je to blizoučko,takže i před prací a po práci-víkendy,v týdnu nejezdíme nikam….i když mám volno-což je trošku mrzuté…☹️
v sobotu Ždánský les,po třetí odpo,před další odpo a s Betty,takže ne moc daleko,ne moc dlouho,ale tak 45 minut jsme asi daly-hlavně to pro ni byla změna
a já vždycky říkám,že už to,že je ten pes někde jinde a ne furt na stejné trase kterou chodí denně je BONUS navíc-zvlášt psy rodičů celý život chodí 3 trasy za barákem,pokud je neberem my..
no a většinu života to měl Max tak,že se nehl od paničky,takže s náma moc nejezdil,to spíš Betty…ted jak nemají pánečka,tak se k nám oba trochu přestěhovaly,
já po páteční panické atace-ehmm v práci…☹️-se na fotkách ze soboty tvářím jak sedm neúrodných let-jak by řekl můj tatka🙂-ještě jsem nebyla ve své kůži….
v neděli jsem chtěla vycházku s cílem-tak jsme jely k Roštínské kapli,to je kousek od parkoviště a pak kousek za ni k potoku a zpět-dá se tam dojít až na BRDO,ALE JÁ MĚLA PŘED ODPOLEDNÍ,TAKŽE HESLO BYLO-NE MOC DALEKO😀
poslední fotky jsou z louky/pole?před Cetechovicemi,v kostele prý straší….
na vychajdě v neděli jsme si to užily pejsci rodičů si užily procházení potokem,vyčmuchaly se,
Dafi ukazovala pařezy i strom😀tak jsem jí řekla,at nelže😀-D
dojely jsme chvilku před odchodem do práce,dost jsme fotily a já omylem vymazala i fotky 4 psů na obřím pařezu☹️