Aktuálně: 1 857 inzerátů280 516 diskuzních příspěvků20 015 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 16.09.2025, 09:52:21 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 16.09.2025, 09:32:41

konský hrnek jsem měla a ehmm-rozbil se….

takže ten teda nemám,ale byl!!!😀

mám dřevěnýho koníka..a kvarteto s koníkama,který jsem nikdy nehrála….😀😀

jen k mé hrnkové úchylce-j se ráda prostě kochám-takže ráda i u pití se kochám…

takže třeba vyhlížím nějakej hrnek co bude dělat-vem si mě,vem si mě,vem si mě😀+teda obecně suvenýrový hrnky se mi taky líbí-ale zase mít hromady hrnků se zámkama nechci,ale ten s tím Pernštejnem byl prostě-že jako-ten musím mít!!!!

no,hrnek s koníkem do sestavy-toho co mám ráda-t.j,-psi,koně,ptáčci,citáty,-by se ještě hodil….ale to zas jak mě kde padne něco do oka:-(),

jinak kamarádovi zážitky teda nezávidím-ufff ten měl teda náročnou vycházku!!!

Gučka prostě-zakrývat sa zakrývat-a klidně bych zatím zkusila na něj upravit nějaký vaše oblečení-zatím..

nemyslím to špatně!!!

kamarádky co měly velký psi tak jim kdysi provizorně daly třeba svou flísovou vestu….

já zas kupuju občas dětský svetříčky a bodíčka na psy….v sekáči…

Dafi
Dafi 16.09.2025, 09:12:58 xxx.xxx.136.20

tak hrnek-ze sněhuláčkem na dečce s kotátkama-to je ten ze včera🙂

a další hrnky-nemám sadu-teda dřív jsem měla sadu toho hrnku vlevo s tou zlatou obrubou-ale zbyly jen 3,pije z nich kafe tatka a kamarádka,ty ostatní všechny pečlivě střídám-menší na menší kafe,větší pak na velký-hrnek s citátem o psech má mna druhé straně knírače,další hrnek s citátem je k Valentýnu,ale koupila jsem si ho sama-Vše co potřebuješ je láska…,pochopitelně sýkorka-který miluju!-2 kotátka mám z Prahy,hrnek z hromadou pejsků je od Plaky-v něm bylo ráno mlíko…😀

bucláček s kresleným pejskem je na ranní kafe od rodičů…

prostě mám ráda hrnky bud s obrázkem něčeho co mám ráda,nebo s citátem…

jinak jsem měla překrásnej hrnek s Pernštejnem-ideální velikost kafe-a kníračem-ideální velikost na kafe-+hezký obrázky-a ty se mi rozbily-což mě teda mrzelo…☹️

všechny hrnky pečlivě střídám-podle žízně a chuti na kafe/čej mlíko-za den prostřídám třeba 5 velikostí….

sady nemám ráda,prootože pak člověk neví čí to je…

kamarádka u mě pije z toho půllitrovýho-ten když viděl skorochán,tak říkal,že by v něm mucjha mohla plvat stovku😀😀😀

jo a pak hrnek ve tvaru sněhuláka-ten je v BK  tatky…,

a aby to nebylo o hrnečcích,když jsme na psech-tak Dafi má vroubek-mrcha líná rozmazlená tlustá!!!!

odpo jsem strávila na sedačce na terase,kafe,knížky,zákusky..a v noci,že se pudou vyčurat,kousek před vrata….

no Dafča,že nikam nejde…tak jsem ju vytáhla za pamlsek,tak šla pít..pila,pila,pila a ….šla ležet…

do postele,že…

a když jsem ju šla vystrnadit třepnutím na záda,tak se po mě ohnala a zavrčela!!!!!

ne teda natvrdo,ani nechnapla,nic,ale bylo vidět,že je naštvaná!!!!

jako ležím-nejdu!!!!!

tak jsem ju vytáhla a šly se vyvenčit

a reakce Martina???

Sardullah-celej ,ale celej Tvůjmuž,když se zastává Ginny!!!😀

jééé chudinka se na tebe naštvala,že ju táhneš véén,ona chtěla spinkat,se s tebou nebude bavit!!

si ju budeš muset udobřit!!

a pak-už jste se udobřily??

a já-seš blbej,ty!aby ses jí nezastával!!v noci bys s ní nešel!!!-v noci by mě budil-a Dafina chce jít véén,pust ju!!!!

no ve 3 ráno bouřka jak hrom,Žeryk se mi narval k hlavě….

a ráno mokro,bláto,šly jsme ven s kamoškou s basendžíkem a s Žerykem,k rybníčku kolem velkých ohrad a polí a zpět polama….a dědinou,

Žeryk pak do vany osprchovat břicho a nožky a ostříhat ve vaně břicho a rousy na nožkách-at to nemá tak zamokřený,blátivý,

Dafi šla předtím jen čůrat a pak po Žerykovi a jeho očistě tak se mnou OCHOTNĚ-OOO ZÁZRAK-OCHOTNĚ PO DĚDINĚ-do pidiparčíčku trošku aportíku a otočky a kroky,pak za zahradu, uázat lavičky,oběhnout sloupy před barákem u kapličky a dom…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 15.09.2025, 14:15:15 xxx.xxx.136.20

tak po 4 dnech v práci-2 mezisměny,takže 2 krátké vycházky za den-z toho jedna cvičící,

a 2 ranní v deštivém víkendu-v sobotu-odpo k rybníčku,trošku proběhat s hračkama,otočky,kroky a k výběhu s koníkem-který se za mnou došel podívat-asi se v tom blátě mokru nudil,kámoše měl fuč…,tak se nechal párkrát pohladit a odkráčel,kdo ví,jestli si pamatoval,jak jsem ho skoro každý týden chodila na jaře/v zimě česat…

pak učesat pejsky,vystříhat Dafči mezi prstíkama a ostříhat trošku bříško a jít se válet…

v neděli po ranní vycházka za zahradu-trošku pocviit,pak kousek k lípě mezi polama-hledej-ztratil párkrat a dom…

-přes neděli několikrát obří přívalovej liják,i když jsem šla ráno před pátou venčit,tak jsem zmokla za pár vteřin,a oblíklá ve věcech do páce,at se ráno nezdržuju převlíkáním,jsem se valila rychle převlíct gatě a vyfénovat vlasy,at v práci do mražáku nejdu s mokrýma vlasama-zákazníky neodradil ani déšt…

v sobotu Vánoce hadr…:--O

dnes ráno jsme vyjely do Chřib-z BUNČE kousek na Brdo-po štěrkové cestě,ze které jsme odbíhaly do lesa na šutry a pařezy,aby to Dafču bavilo-v lese běhala,skákala po pařezech,šutrech a byla veselá,na cestě štěrkové se táhla-smtná něštastná otrávená holčička….😀

tuhle polohu-štastné psí holky v lese

a neštastné psí holky na štěrkové cestě střídala tak přesvědčivě,že to vypadalo,že mám sebou 2 jiný knírače-smutnýho a veselýho….

Žeryk je veselej všude,jinak by mě už šišklo,kdyby si vymýšlel taky….na konci válel sudy,tak byl taky štastnej-a papaly jablíčko…

po cestě 2 krát projelo rychle auto a v zátočině ke studánce jal KAMION!!!!!!!!!BOŽE JÁ NARVANÁ V ROŠTÍ,OBA PSY V NÁRUČI NA SOBĚ….MAZEC UFFFFFF,

jinak slunečno,větrno…

pak jsme jely na Kostelanský ranč..kde stáje v pondělí zavřeno..

ranč Galatík a dom…

fajn to bylo…

v Roštíně jsem si koupila za 30kaček hrnek ze sněhuláčkem zasněženou krajinkou-tak mám zimní hrnek-juchůůmiluju Vánoční pohledy a dekorace,ale na dekorace není moc místo-a tahle velikost hrnku mě chyběla…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 11.09.2025, 21:35:34 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 11.09.2025, 21:18:51

jo,já musím pořídit světýlko na obojek,,jinak mají reflexní vestičky,ale ty jsem líná oblíkat-je to samodomovýroba,tak se mě blbě oblíkají…

Obrázek
Dafi
Dafi 07.09.2025, 21:55:25 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 07.09.2025, 18:26:38

nevím jak to napsat,abych neurazila majitele kníračovitých a drsnosrstých psů-včetně mých štěkavců-ale mám nějak pocit že ten barzoj a lovečtí psi vypadají prostě na těch fotkách v přírodě líp,než třeba moje smečka štěkavcůpidistřapců🙂

takovej barokní obraz z lovečákem-víte jak to myslím???🙂

tak ty barokní obrazy mi to připomnělo🙂

Dafi
Dafi 07.09.2025, 11:09:28 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 07.09.2025, 09:17:57

mám odpo..snad to nějak stihnu…

Dafi
Dafi 07.09.2025, 11:04:11 xxx.xxx.136.20

dnes ráno stříhání Žeryka -než začne zima-zmákly jsme to za 15 minut!!a náhubek potřebovaly jen k sundání ze stolku…..,

pak vycházka ze všemi 4 do lesa-bylo chladno,větrno,tak všichni 4 běhaly,a hlavně váleček Dafulka,běhala,hledala pařezy,spokojená jak želva,ŽERYKOVI JSEM ZE ZAČÁTKU JEN ZATRHLA UTÍRAT SI DRŽTIČKU DO HLÍNY🙂

Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 06.09.2025, 22:09:36 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 06.09.2025, 12:23:37

tak ta fotka s těm labutěmi nemá chybu-to by byl obraz!!!!

Dafi
Dafi 06.09.2025, 21:19:11 xxx.xxx.136.20

čtvrtek byly utahaní ze cvičící středy,takže ráno 2 krátký každý zvlášt a večer oba do knihovny a pět-tam pokec s kamarádkou knihovnicí*-do knihovny v dědině je to ani ne deset minut…

v pátek s oběma ráno kousek k lípě…

pak s oběma k rybníku zaplavat si a do města do knihovny-tam s nimi chodil venku přítel,než jse vylezla…,Žeryk je dálkoplavec,Dafi se drží u břehu…ale trošku si zaplave….akorát z toho byla hrozně zničená,a do večera ležela zachumlaná v dekách….:-/

dnes vycházka po cyklostezce v Kozlanech+obejíti pole a přes dědinu dom

potkaly jsme 2 krát stejného velkého psaa,ze začátku Dafča popštěkávala,tak dostaly několikrát po sobě k noze-sedni,k noze sedni…

cestou zpět,už byla hodnoučká potkaly jsme je na konci vycházky,

já pak odpo,zítra taky odpo….-volno jsem měla 2 dny v týdnu….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 04.09.2025, 10:04:17 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 03.09.2025, 12:00:29

Tenurri-já to tady teda asi už psala,ale mě se na tohle osvědčily pracovní jména,co používám JEN JÁ!! a nikdo jinej

Bettyna rodičů byla Týna-ted už je dost nahluchlá a blě vidí,tak je to fuk,al používala jsem to dost

Max-Taxík-a ted jsem to zkoušela měnit na Nexík

Dafi-Ufo,Afi-bez D

a Žeryk je Ryk,Rykin- něj to používám nejvíc-na vycházkách a cvičeních….

akorát včera u nás byl na cvičení knírač Brik-tak ho to trochu mátlo…

ale jinak se mi pracovní jména osvědčily-znamená to něco jako-ted to myslím vážně!!!

-prý to mají takhle i u koní v Kladrubech nám kdysi říkaly…🙂

jo a používám to proto,protože u nás to bylo furt-Dafíííno,Dafííínoo,ticho,ticho bud!!!ticho bud a pocem!!!

Bettýnkoooo,ty seš takovej malej Betoonek,ty seš naše malá Bettynečka…

Maxi,Bettyno-podte sem a ticho budte!!!-a když neposlechly-nestichly,nepřišly-nic se nedělo….-atuž ze strany přítele,nebo rodičů…

maximálně mě máti řekla-jéé oni vůůbec neposlouchajííí??

a já-no když to po nich nechcete…..

asi bych zvolila pracovní jméno,kdyby se mi do toho okolí piplalo….-nejen cvičením ale i mluvením na něj…

Dafi
Dafi 04.09.2025, 07:15:10 xxx.xxx.136.20

no já měla včera cvičící vycházku u křížku-to je naše duhá nejbližší trasa-s kníračem Brickem,-musím pochválit Dafi,že přestala hudrovat po pár metrech,u křížku cvičily hezky všichni 3-poslušnost po jednom+s Žěrykem i odložení v řadě…,

venku jsme byly dýl jak hodinu a půl,ale hodně jsme mezitím kecali….,

po skoro 9 hodinácch v chladáku,vv zzimě a tahání těžkých věcí,navlíklá,kdy jsem doma opo ležela pod dekou na terase a spala….

a pak horká vana…

jsem si slunko užila….

mám 3 videa s poslušností-ale jsem tupec….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 31.08.2025, 13:44:51 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 31.08.2025, 07:50:28

-no,je to jedna z věcí co si užívám u koní-nemusím se u mazlení,česání ,krmení z ruky zohýbat k zemi……

Dafi
Dafi 31.08.2025, 13:35:15 xxx.xxx.136.20

dnešní překrásná vycházka cestou na nákup do Vyškova,

v dešti v lese,Dafi hledala pařezy,Žeryk běhal a já fotila-bohužel mobilem☹️

pak hledj-ztratil s Žerykem,-hledal dudlák,pak video hledej-ztratil s Dafi-blbá su-nechala jsem si omylem v dlani pamlsek,takže se na too Dafi vykašlala,šla hledat po čase s pšikáním,Žerykovi jsem neala ČEKEJ-takže na povel -hledej-ztratil proto běžel on,přinesl hračku…-no zkažený video jsem si schválně vystavila-jakože i psovod musí myslet..😀

a pak jsem šla od parkoviště do ZOO-mega krásný suvenýry v prodejně v ZOO,jenže já chtěla jen kelímek s oslíkem-nic jinýho……

tak jsem jely dompo cestě ještě teda hledj-ztrati s Dafi na polnačce,at to napravíme a dom

po cestě mě Žeryk poblinkal holínku a nepromokavý gatě….-njn,nedejte mu pamlsek,když dáte Dafině,že….

po vycházce už nepršelo…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 31.08.2025, 07:10:12 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 30.08.2025, 21:12:46

jak stojí s tím kouskem klacíčku v puse-teda v tlamě-to je jak nějaký důstojný pán s doutníčkem🙂

Dafi
Dafi 30.08.2025, 14:06:30 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 30.08.2025, 13:37:00

tak ono to teplo,je taky dost…

tak at je Bělouš dobrej…!!!!-to je šikula s tím  oklepáním,u nás to umí jen Dafi…

Betty se doma vyčurala jak jsme dojely dom…asi jsem ji měla pustit na dvůr,ale říkala jsem si,že má po vycházce,tak jsem ji zavřela doma a šla cvičit…

jak se vlastně bělouš jmenuje?

já říkám Dafině někdy ŠEDY-jsem tak říkala vše šedým kníračům,kromě Killyny,ta nebyla šedá…

Dafi
Dafi 30.08.2025, 13:16:30 xxx.xxx.136.20

no u nás vycházky kousek od baráku-s každým zvlášt,ze 3 a pak ze 3 a tak různě na střídačku….ve čtvrtek jsem měla mezisměnu,takže cvičící předtím a venčící potom,

v práci jsem nechala mobil,takže volání do práce,jestli není u vek,v chladáku u hotovek..nebo ve skřínce….

v pátk na 5 na ráno mě vezl přítel,tan si zase nevzal klíče od vrat…takže se vracel do práce pro klíče….

poté co jsem zjistila,že se mi zhoršuje zdr.stav,takže potřebuji konoterapii-se mě konečně!!!

podařilo domluvit na Miu hafling na dnešek-huráááá

včera po ranní jsem proležela na terase,a k večeru jsem šla vyvenčit psiska kousek před barák,

a šly jsme natáčet česací videjko-Dafi se totiž imí na povel oklepat-po česání..

a na videu to vyšlo fakt špicovně!!😀😀😀

češu,češu-pak se zarazím-řeknu Dafi oklep se!-a ona se začala pořádně oklepávat a dlouho-děsně ftipný🙂

pak jsme šly udělat 2 krátký videa na zahradu a šly jsme zase ležet…-Dafi obíhá obrácený kyblík,Žeyka,pak jde přes kladinu a skočí pidi překážku-to bylo celý cvičení-4 cviky😀

a Žeryk-pozdrav,kroky,coucej,sedni,lehni,poklonu a skočí pidi překážku a hraní…

dnes jsme vzaly všechny 4 k lesu k VYŠKOVU-kousek projít-Dafi napřed spokojená-pak zjistila,že jdem podél lesa a nejsou pařezy,tak se táhla,Maxík si čmuchal,šel blízko mě a občas si sedl bez povelu umě a dostal pamlsek-Max sedne a dostane pamlsek-PES CVIČÍ PSOVODA-VELMI KYNOLOGICKÉ😀Betty se plahočila,protože hoopla z auta…a Žeryk přeštastně válel furt a stále sudy😀

udělaly jsme najítí míčku a jely nakoupit do Vyškova,kde pejsky na chodníku těsně míjel pán ze psem-chodník,obchod,hlavní silnice,a já 4 psy a pán            s tollerem?-a pohoda pán na psa k noze,pamlsek,oční kontakt,já na svýpsy sedni-seděli jak přibitý,až byl pán za rohem,a já chválila a odměnovala tak Dafi jedno tichý -baf-to mě rozesměje,to neberu jako neposlušnost😀

pán byl dávno fuč,a Dafči se rozsvítilo😀

pak dom,zacvičit si na záda,a ke koníkům,

bylo tam plno lidí,

tak jsme daly 30minut,já dala Mie mrkvičku,předaly jsme tvrdý chleba a jely dom-pohodička….

bederka už nebolí-juchů-měla jsem s dečku z madlama to i víc prohřeje?

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 30.08.2025, 12:55:08 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 30.08.2025, 12:24:07

krásný fotky!!!

Dafi
Dafi 25.08.2025, 10:32:09 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 25.08.2025, 08:46:56

tak na trimování si vás zamlouvám,

nemusíte ani děkovat😀😀😀

přeji at se malíček brzo zhojí a pelsci najdou své doma-taky brzo!!!