Aktuálně: 1 858 inzerátů280 427 diskuzních příspěvků20 015 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 18.10.2025, 20:57:44 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 18.10.2025, 20:04:32

já ve středu dopoledne..

bylo to strašný dilema-4 dny volna-so+ne+po+út

v sobotu byl ten výlet co jsme si ohromně užily v Chřibech.pak úklid…+jsem byla ztahaná z práce

neděle v Blansku-odpo-dopo úklid,vycházka…

pondělí-úterý měla Dafi tak dobrou náladu-jak jsme v úterý běžel třeba😀

že i když jsem u tatínka měla trimovací nůž.hřeben,kartáč tam mám normálně,tak jsem ji s tím nechtěla štvát…

no takže ve 4 volných dnech jsem to nestihla…

-tteda odpo by byl čas-ale jak říkám,nechtěla jsem jí kazit pohodu😀

tak  jsemm se do toho po ranním venčení pustila ve středu před odpolední..

v sedě na zemi-trimování zad,boků,stehen,mezitím kartáčování,česání a vyčesávání hrabičkami trimovacími,vystříhání srsti z tlapek,zkrácení noh,ofinky,fousů trošku,a stříháníí strojkem hlavy,boků,náprsenky,mezitím jsem ji pokládala na bok,do lehu,sedu,druhej bok,do stoje..

2 a půlhodiny….-ruce záda,prsty auuuuuu-s tím,že jsem se snažila at není dohola a nakrátko moc,což není…

a pak odpolední od půl jedné do skoro půlnoci,vybalování,kasa,úklid…

ve čtvrtek jsem zdechala ze zádama a to jsem si dala 2 vycházky+ úklid+půlhodinky s Miou…su blázen

cpu se lékama od bolesti,mažu alpou gelem,cvičím a ve čtvrtek jsem se nemohla na Miu vyškrábat-a to jsem před tím schválně cvičila na záda…

na té druhé fotce na zemi jsou trimovací hrabičky andis a co se s nimi dá vyčesat-focený před rokem v zimě-jsou dva druhy těch hrabiček,já mám jedny řidší,ještě jsou hustší..

zbytek smečky byl doma,,byla jsem ráda,že jsem ukecala přítele na chvilku-i to byl boj😀-na 5 na ráno mě vezl do práce…

pak vařil,dělal dřevo,pomazánku,nakupoval,byl ze psama a už se mu,když pro mě dojel tak se mu nikam nechtělo..😀😀😀

se smečkou chodím v týdnu…ve čtvrtek šly všichni 4…do toho jelo po polnačce auto..

dnes v dědině 2 velcí psi na volno☹️

ještě,že jsme jely tím autem..

Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 18.10.2025, 19:49:13 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 18.10.2025, 19:08:55

Děkuji!

udělala jste mi radost!!

Dafi
Dafi 18.10.2025, 18:35:01 xxx.xxx.136.20

Dnes po ranní v lese za barákem

rozmarně jsem se tam nechala dovézt prvně!!v životě autem…

protože

A-byl jako hoodně mega vichr,takže jít to do koce,odletí mě psy,bude jim zima…

B-Dafi by se tam táhla 300let….-protože kopec+stejná trasa

C-přece jen jsem byla utahaná z práce a chtěla jsem ušetřit nohy a čas…

takže za hájenkou přes půlhodiny v lese,psi běhaly,čmuchaly,Dafi lezla na pařezy a lezla po ležících stromech-jáá tomu říkám,že dělá Čáslavskou😀

Žeryk válel sudy v listí,nosil kolečko,já fotila a natáčela 2 videjka,jak si Dafi sama hledá pařez…

všichni jsme si to užily a bylo to lepší,než s nimi cupitat po dědině,kde mimochodem byly na volno  2 velcí psi☹️

předtím byly chvilku venku i s pánečkem-dopoledne

na Dafi je vidět ten cvočkovaný kožený obojek jak je ošmikaná/otrimovaná😀

sice  nebylo ještě moc listí na zemi a bude víc barevnější…ale podzim to je😀

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 16.10.2025, 11:00:20 xxx.xxx.136.20

dnešní vycházka dědinou k rybníčku,kolem velkého výběhu koníků,

obíhání stromů,

Dafi mi vylezla na pařez na kopečku/mezi na prudkým kopečku mezi teda!!

Žeryk nosil míček

na fotce koník Dárek co jsem k němu na jaře/zimě docházela,

Dafi včera 2a půl hodiny trimování-záda,boky,stehna,stříhání,kartáčování,česání-před odpolední s přesčasem do půlnoci luxusní nápad😀

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 16.10.2025, 10:52:28 xxx.xxx.136.20

mě se líbí kůže-u koní ty westwrnový sedla a kožený věci a westernový styl-klobouky a tak🙂

u psů jsem dřív měla kožený obojky vodítka,a asi jsem to sem i psala,mému prvnímu psovi asi zachránil kožený tvrdý obojek,široký s širokou přezkou a tlustým kroužkem a kovovou cedulkou na obojku-že mu zachránil asi život,když ho v hubě držel velký knírač…

proto jsem vždy měla na psy cvočkovaný kožený obojky…

Dafi
Dafi 16.10.2025, 10:48:11 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 16.10.2025, 09:31:06

šmankote-to nebyla narážka na ty značkový věci!!!!

chápu že u velkýho-obřího psa,to musí něco vydržet….

Dafi
Dafi 16.10.2025, 09:02:18 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 16.10.2025, 08:57:13

noo-mě právě z toho biothane přišly tvrdý neohebný,tuhý takový….-a já mám ráda,když se vodítko dá narvat do kapsy-i když nosím přes sebe,tak nějaký mám vždy v kapse,a tuhý obojek bych nechtěla..-neříkám,že mám pravdu!!!

Dafi
Dafi 16.10.2025, 09:00:13 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 16.10.2025, 08:50:38

aha,to vypadá dobře!děkuji Vám!

Dafi
Dafi 16.10.2025, 08:26:21 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 16.10.2025, 07:43:56

tututununununu-nunísek

Dafi
Dafi 16.10.2025, 08:24:56 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 16.10.2025, 08:19:18

fotku toho vodítka by jste prosím neměla?

Dafi
Dafi 16.10.2025, 08:09:31 xxx.xxx.136.20

já si proti vám tady připadnu divně😀😀😀

všichni tady značkový vodítka,

a já ze zverimexu 2karabinový na přání 4 metry pro psy rodičů,desetimetrovka modrá taky na přání přes zverimex,

zelenožlutý pletený jednokarabinový vodítko mám přes 30lt za 20kč ve výprodeji😀😀-D-používáno jako cvičící,nebo do města,nebo spojený s druhým vodítkem,at je delší…

2 flexiny mám a používám na ranní+noční venčení a nebo na jednoho psa,

rodiče mají celý život flexiny,psy nepouští,jiný vodítko nemají tak mám vodítka i na jejich psy…když je berem autem 

jinak mám ušitý fialový 2karabinový,hnědý jednokarabinový at mi ladí k hnědýmu cvočkovanýmu obojku co má Dafča 10let…😀

růžovou 5metrovku-na 2 psy…

+několik obojků

Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 15.10.2025, 08:26:29 xxx.xxx.136.20

3 dny v Blansku

ranní venčícícvičící vycházka,a po obědě odjezd-i s Žerykem-focení v Jedovnicích u rybníka-bohužel nebylo slunko☹️

pak byla v plánu Rudice-tam se nebylo možný dostat-tak v Blansku zámecký park a pak u řeky+2 videa jak obíhají oba zaráz strom a Dafi ukazuje lavičku,

Pak Žeryk s přítelem odjel,já zašla ještě s rodičem do obchodu-on do obchodu-já knihobudka,pak na kafe a dom-a jen moje cvičení-na záda a 2 venčící ke kostelu a tv kultura-to byla neděle

pondělí-ráno v parku u vlaku focení,pak u řeky focení,pak dom-za chvilku dorazila teta,co u nás vydržela 2 a půlhodky do mého odchodu na velkou hlavní vycházku z kamarádkou z našeho 4lístku-těsně před odchodem liják-takže pláštěnku Dafi a nepromokavou soupravu mě,u lázní přestalo pršet,bylo,teplo,slunko!!!!!!!a moje zrcadlovka doma…tak kamarádka fotila mobilem,šly jsme tradičně kolem řeky,splavu,přes silnici,podél řeky,směr na Ráječko-kde už je vidět jen řeka-božíííí!!!!chodíme tam snad jen my😀

pak dom,převlíct-řít Dafi-dobrou noc-coýž uzemnilo kamarádku😀😀😀 a s ní a další kamarádkou na oběd-meníčko,

pak dom-koupit si vánočnídeku a tatínkovi utěrky,a tv kultura a večerní venčení ke kostelu a cvičení

úterý-ranní vycházka v mlze-podél řeky,obíhání stromů,ukázání laviček,Dafi zpět běžela!!heč!!

a v pekařství pro raženku,odměnit sedcí Dafi u dveří,a pak-PAK JSE BĚŽELY OD DROGERKY PŘES MĚSTO AŽ DOM ZA VOLÁNÍ MY BĚŽÍME,MY BĚŽÍME,MY BĚŽÍME-U TOHO JSEM FOTILA DAFI-NO BLÁZEN JSEM-ONA MĚLA TÁÁÁK DOBROU NÁLADU!!!!!!

pak už jen doma snídaně,dopo zajít a kamarádkou,výcvikářkou,chovatelkou kníračů ponuchnat si štěmátko,nákupy cestou dom přes park-to bylo slunko,nebyl foták…

a ve čtyři odjezd dom,doma na vcházku s Žerykem

dnes odpolední…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 11.10.2025, 21:07:45 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 11.10.2025, 15:20:36

tak to by byl úlet se potkat🙂

tak snad někdy…..se zadaří…

Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 11.10.2025, 14:38:04 xxx.xxx.136.20

tak ve středu cvičící vycházka s kníračem Brickem-ke křížku a zpět,2 poslušnosti,odložení.kRÁSNĚ CESTOU OD KŘÍŽKU FUNGOVALY VŠICHNI 3!!SPOLU,BĚHALY A BYLY V POHODĚ,bRICK SI dAFI NEVŠÍMÁ,KDYŽ MU PÁRKRÁT NAZNAČILA,ŽE NEEE,A PAK VŠICHNI 3 SPOLU BĚHALY…..PARÁDA,A TO SE VIDĚY ASI?POČTVRTÝ…

jinak čtvrtek vycházka kousek,zvlášt,když měly ve středu pořádnou cvičící s kámošem,

a já měla před odpo,

v pátek mězisměna,kdy jsem vybalovala,vybalovala a vybalovala+kasa a dost těžký věci,takže vycházky 2 krátký,

a dnes dopoledne v Chřibech 2 a půlhodiny,od Křížku-parkoviště na Kazatelnu,na sv.Klimentek a zpět,Dafi celou!!!!dobu běhala i do kopce,hopala po pařezech,šutrech,Žeryk blaženě válel sudy,byla mochomůrka i bedle,i barevný listí a dokonce si jedna z turistek/houbařek pomazliůa Dafču!což se nám nestává,ke konci vycházky byly turisti a houbaři,akorát nebylo slunko a fučelo,,,,,jinak super-opět mě Dafi přesvědčila,že mám 2 psi-v lese na výletě veselej akční běhavej knírač,a za humnama,v dědině,ve městě-otrávenej unavenej pes….:/-já už se v tom psovi nevyznám…:-O

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 07.10.2025, 11:02:35 xxx.xxx.136.20

jinak mě dnes udělala radost Dafča,šly jsme ke křížku a zpět mezi polama,a já pak viděla lampionky,tak že s tím udělám Dafi hledej-ztratil.

Tak urvu 2 větvičky,zavolám si ji a důležitým hlasem ji sděluji,že bude nosit kytičku!

jednu pohodím na zem a druho jdu odnést a po pár krocích se Dafi odpojuje a valí pro tu jednu na zemi-a letí ke mě-hele,cos tam zapoměla!!tak ji jásavě chválím,uděláme 2krát hledej-ztatil,Žerykovi zahážu hračku a jde se dom do peřin….,

je sice líná chodit kopce a stejný trasy,ale jinak je to chytrá holka-na to,že nenosí větve,klacky,šišky….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 07.10.2025, 10:53:12 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 07.10.2025, 10:04:31

jaj chudál malá nebohá☹️

at to co nejlíp zmáknete!!!!

Dafi
Dafi 07.10.2025, 05:08:53 xxx.xxx.136.20

tak se mi včera podařilo nevšedně ve všední den vylákat Martina do lesa-hotový zázrak!

ráno jsem šla zase nadvakrát-kousek k lípě s Žerykem a s madam šedou línou ospinkanou po Žerykovi už jen vyčurat/vykakat-a protože se rozpršelo tak v zájmu vyběhání Dafči jsem ji dala do vjezdu stoličku a obíhala stoličku a přinášela uzlík a to docela hodněkrát za sebou,dokonce se i přetahovala!!a bavila se!!!bud jak si s ní nikdo kromě mě nehraje,a nebo svoje udělalo i že vlastně nebyla žádná vycházka jen rychlo venčení-každopádně-Dafi proběhlá,a tak jsem ji mohla za světla svíček učesat ,vystříhat srst mezi tlapkama-polštářkama,vyčesat trim.hrabičkama,vyčesat Žeryka,zabalit je do deky a jít uklízet protože nám celý dopoledne nejela elektřina-takže doma zima☹️

odpo jsme zajely do lesa,lezly ze stráně na strán,Dafi nadšeně běhaala po pařezech,asi šestkrát hodila držku,přelízala větve,

kromě jedné houby-která nevím,jestli byla jedlá jsme nenašly nic…

slunko vyšlo jen na chvíli a na jedné z fotek je vidět,jak tam byla ke konci vycházky tma-nejvíc byl vidět Žerykův reflexní postroj,Dafině zkusím našít reflexku ještě zepředu…a na mě byla nejvíc vidět gumička do vlasů…🙂

škoda,že ty psí oděvy nemají na sobě reflexní prvky…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 06.10.2025, 13:24:13 xxx.xxx.136.20

je mi to moc,moc,moc líto……☹️

Dafi
Dafi 06.10.2025, 05:51:01 xxx.xxx.136.20

my byly po vycházkách v týdnu-kdy jsme dělaly vycházky mezi polama a po dědině,

tak v sobotu ze všema 3 v lese-byla kosa,ale slunko a a bezvětří,takže větší teplo vlastně,než když bylo 8stupnů a fučelo…

Dafi si užila pařezů a krásně se proběhla,by jsme tyhle vycházky,který by ji bavily,tak ty by jsme potřebovaly denně,a ne ji zbytek týdne táhnout za sebou,a vyběhávat furt obíháním něčeho a přinášením něčeho☹️

bohužel,žádný houby,ani mochomůrky-mám ráda mochomůrky na focení,a taky ještě není moc barevný listí-bože já se na to vždycky tááák extrémně moc těším!!!!!!

v neděli po dědině ke koníkům,obíhání sloupů a přinášení hračky-obíhačky Dafi bavily,ale první část se táhla zas…,

víkend jsem měla odpolední,takže ono je to taky o tom,že se člověk před tou prací nemůže moc nikam vydat a rozjet,a že ho honí čas a to,že si předtím,když vím,že budu v práci lítat,tahat věci,tak že si předtím musím trochu odpočnout…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek