tak po včerejší odpo vycházce-vyvenčit,proběhnout za míčkem,uzlíkem a dom,
jsme jely za tatínkem,rehabilituje,jídlo mu chutná,na pokoji jsou 2,mají tam teplo,
akorát noha ho bolí jak čert…
no pak večer tradičně u máti přítele,
a dnes ráno jsme jely za kamarádkou co si před několika týdny k lapině vzala špice z útulku-Dastíka-Dustin -8 let,hubenourek,vycházky pohyb předtím nula,chodí jak šnek…na jedno očko slepý a po 2 týdnech ho vrátily do útulku noví majitelé,protože jim vadilo,že se vyvenčil občas doma,přestože byly upozornění,že potřebuje často venčit☹️☹️
no,takže moje dobr kamarádka se ho ujala,a dnes jsme se byly seznámit,
Charlieho nechala dom a brala ho pak zvlášt,-protože ten chodí rychle,
no-Dastík je malý roztomilý zvíře,ktrý se s mými psy krásně ignoroval,všichni 3 naczájem dělaly,že tam jinej pes není:-()
za mě ideální-vzhledem k tomu,jak je Dafča celořivotně psycho a hysterická ze psů-i když na Chárlínka je zvyklá,a Ferinka jí taky nevadila-ale ze začátku aspon párkrát štěkla,nevo zabrumlala,a dnes nic-ticho,pohoda,klid-juchůůůůůů,juchůůůůůů
daly jsme vycházku mezi poly,
a já dostala dárky-obrázek malovanej v dřevěným rámu hlavu koníka a fotáček pidimini,
tak jsem s ním hned fotila,-díky kamarádce se nebudu muset sama na vycházky tahat s velkou zrcadlovkou,která je na mě moc velká a nepraktická-když si rovnám smečku na focení tak jsem je fotákem párkrát bouchla-jasně,že ne moc…do hlavy jak to mám na krku,+mě z toho bolí páteř a ruce,ale fotí hezky,to jo,ale musím k ní mít nosiče…,akorát mám provinilý pocit,že jsem dostala drahý dárek…chjo…
pak jsme to vzaly zpět přes Ždánský -park,kde jsem shválně dělala stejný fotky jak minule se zrcadlovkou,no a pak pidi vycházka v Bučovicích u řeky
a dom,
do večera už jen prát,žehlit,spát a válet se….