Aktuálně: 1 857 inzerátů280 322 diskuzních příspěvků20 008 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 10.12.2025, 08:46:04 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 10.12.2025, 08:00:38

Jsem v obchodě 11 let-no ted 12 Vánoce-a vím,že bude hoodně lidí,práce a tak,spíš,včera se sešlo to,že -vedení-honem,honem,musíte udělat stihnout-toto,to,to,to a skončit včas,takže člověk se snaží rychle,aby ti kolegové stihly vybalit a tak,furt čučí do front,jestli to stihne,nestihne,

bolavý záda,málo spánku,průšvih,kterej říct doma nemůžu…

prostě nejde o Vánoce v obchodě,jde o blbej den v práci

jo vykecávání zákzníků-to máme zakázaný-pivinný 3-4věty a bez kecání,jinak to schytáme,že se tím zpomalujem…tak člověk někdy něco prohodí,udělá srandu,ftip,pochválí účes a tak,

ale třeba vedení,když je za kasou,tak ti jedou jak fretky a ticho…

Dafi
Dafi 10.12.2025, 08:39:46 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 10.12.2025, 08:03:07

No není vůbec zač,

chápu,já ve svým okolí kromě kamarádky s basendžim a kamarádky knihovnice-vož ale není pejskařka,…škoda,a kamarádka ve městě v knize vůbec není pejskařka,takže něktrý věci taky hoodně nechápe..

tak jsem v okolí takovej ten exot,indiánským jménem-ta co dělá v ..,a to co chodí furt s těma psama a nemá děti…

a v práci,když člověk slyší-ty se z těch psů jednou po…-tak taky nic moc-ehmm-když to řekne někdo kdo má sám psa…-to je divný-kdyby to řekl nepejskař,tak to pochopím..

já to podle okolí ty psy moc žeru….

ale já to tak mám obecně se vším….v práci taky kolega novejm lidem-no ona Mirečka to moc prožívá tu prácu….

no,což je fakt…

a k blátu…

to už jsem taky psala,že mí psi nemají rádi vlhko,mokro,

a v tom lese o víkendu jak Dafi ty 2 vycházky furt hoopala po pařezech-extrémně moc,tak jsem si říkala,že je to,jak kdyby skákala po mokrejch překážkách na agility,sportovce-příklda to je prosím toto..

jakože,když v tom mokru,vlhku šplhá na ty pařezy,tak to taky není ono….

vždycky vysvětluju příteli,že nepotřebuju,aby po něčem furt hopala,ale,on zas-no,ji to nebude jinak bavit,tady nejdem,tady by se Dafi nebavila…

Dafi
Dafi 10.12.2025, 06:15:30 xxx.xxx.136.20

v pondělí po lesních vycházkách odpolední vycházka v blátě mezi polama kousek od domu…

včera mezisměna,takže vycházka kousek ráno po dědině-3psy,a večer kousek po dědině ve strašné,ale mega strašné mlze-čepice obří pletená z bambulí drží na vyčesaných vlasech a ve tmě z baterkou je super!!!

v práci průser jak Brno….

chjo,spala jsem 3 a půl hodiny,záda v trapu a včera es bolavými zády se v podstatě 9 hodin nepřetržitě soustředit na fronty,lidi,zboží,peníze,vysvětlovat,mluvit hooodně nahlas,protože půka je nahluchlá+je tam hluk..

no tak -asi jsem s tím měla počítat,ale před Vánoci a výplatou se některý věci nehodí…,ale tak jsou horší věci,že….

dnes mě čeká úklid,vaření,vycházka…tak snad se neutopím v blátě,mlze,už mě to počasí s….

zlobí jako…

nejde mi o špnavý psy-i když taky opruz…

ale v tom blátě to klouže,tady vše rozježděný od aut…všechny polnačky,po silnici svišít furt auta,jakože na tak malou dědinu je tady dost provoz…bych brala nějaký trošku park s cestičkama už…,

myslím na Sardullah a Mátu,co jim kvůli drápku vadí bláto a na pejska od Ronji-je to blbý počasí,přes den pořád prší,všude vlhko, na terase máme úplně mokrou zem….děs…

Dafi
Dafi 09.12.2025, 05:12:39 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 08.12.2025, 11:05:10

chápu🙂

no kamarádce ze cvičáku se stalo,že jí uhynul králíček během dovolené-hlídala jí ho známá paní

nebyla to její chyba-prostě se to stalo,možná steskem??

paní,že z toho byla úplně vyřízená……

Dafi
Dafi 09.12.2025, 05:02:12 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 08.12.2025, 20:13:07

No,tak to by nebyl sport pro mě..

furt něco zapomínám,3 krát se vracím,když jdu z domu…

v práci jsem si nemohla vzpomenout na příjmení kolegyně…,a to je pořád něco…místo čokolády bych měla jíst něco na mozek…,

takže Vás v tomto sportu velmi obdivuji!!!

já bych nemohla kvůli tomu ani agilitit…..

Dafi
Dafi 08.12.2025, 10:32:52 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 08.12.2025, 10:01:19

jo,četla jsem to…

za mě psycho…,ty odpovědi toho chlapa té ženské…to je peklo…☹️☹️☹️

já když venčila,cvičila cizí psy,tak za mě xxkrát nervy,aby se nic nestalo..

a když jsem hlídala kamarádce a sestřenicím džungarský křečíky a křečka,několik let po sobě,tak máti u křečka kamarádky-už ho letos neber,je starej,kdyby umřel u nás…

jako-víte jak to myslela-bylo mu už dost,takže by u nás umřel stářím,ale bylo by to blbý…,

Dafi
Dafi 07.12.2025, 11:25:15 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 07.12.2025, 07:36:29

děkuji,já to teda psala hlavně proto,jaký jsem dostala pejskařskokonský dárky🙂

na fotkách-čelenka s baterkou,a dnes v obří mlze i s Maxíkem s čelenky čepice

čepici vyfotím jindy,asi až ji sešiju trošku-čepice s baterkou která zakryje oči i uši i nos…😀😀😀

dnes v lese,mlha děsná,odproti včerejšku,Dafi nepřetržitě hopala po pařezech,což úplně není asi taky ono…v tom vlhku,když to klouže a tak…musím to eliminovat trošku…..

na konci jsem dělala video jak Dafi nese sloníčka-hračku dětskou a Žeryk míček,ale jak byl Žeryk psycho z toho,že před ním nese Dafi 2 krát hračku,tak doběhl k míčku a strašně dlouho ho žvýkal a nechtěl jít-anb video jak pes kašle na dojítí s míčkem a žvýká,žvýká,žvýká,pak došel….🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 06.12.2025, 22:57:44 xxx.xxx.136.20

tady v týdnu vycházky bu mezi pole-a pohrát si,,a nošení věcí,aby se proběhly,nebo po dědině…

v pátek lilo celý den-tak 2 10minutovky po dědině,a dnes před odpolední tak teda v lese,to se proběhly Dafi si dala xx krát na držku jak lezla na pařezy,jednou jí i cvakly zuby,Žeryk v mokré trávě a listí válel pečlivě sudy-žuchitoval-takže spokojení dnes oba,pak začalo pršet a pršelo…

k narozkám jsem dostala čepici s baterkou-ehmmm ale padá mě přes oči….

a čelenku s baterkou-ta je boží a knížku-Za hlasem ztracených koní..

Dafi měla v pátek deset let-upekla jsem jí sušenky-mrkev,ždibec oleje,mouky,vloček,vajíčko,moc nám to všem chutnalo…

baterku na čelence jsem vyzkoušela včera a je to boží po dědině,kde je jedno auto za druhým…

Dafi
Dafi 30.11.2025, 18:47:54 xxx.xxx.136.20

včera mezisměna,takže ráno venčení kousek k lípě-bez pamlsků,cvičení,mluvení,

a po práci kousek po dědině

dnes výletík do Blanska-všude mlha,strašně mlhy-já si vzala bundu co jsem před rokem dostala ke psům-není psí,má malý kapsy,tak na ni sukni,pod něj svetr s merino vlnou,triko s dlouhým,tílko…

bylo kolem nuly,ve Sloupě nikde nikdo,trošku ledovka,nešla jsem moc rychle,

no a na Blanzek,alejí,jsem šla rychle,protože se mi zdálo,že už je moc hodin,tak mě bylo dost vedro,mlha,já fotila alej,kapky,bylo ticho,jen 3 lidi jsme potkaly…

ticho,mlha,klid,psy běhaly,Dafi lezla po pařezech,a Žeryk ke konci aportoval míček,

pak jsme dojely k tatkovi,kde jsme se už bez nich šly podívat na strom,

tatka si aspon trochuužil pejsků…🙂

táta vyfasoval několik porcí obědů-dalmátský čufty a karbanátky,nakoupily jsme mu,věnovaly Mikuláše a kalendář -a odjely mlhou dom…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 28.11.2025, 20:40:16 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 28.11.2025, 18:23:10

tak ješě,že se vám nic nestalo!!

sněhulák je strašně drzej,že si tam tak v klidu stojí a nezdrhne🙂☹️

dodneška si pamatuju,jak se Dafi lekla zajíce-stál u lípy kousek od ní-větší než ona-bože to bylo strachu!!

zajíc je skoro tak strašidelnej jako sněhulák!

ehmmm-mí psy takhle jednou vylekal strašák v poli😀

Dafi
Dafi 28.11.2025, 20:37:03 xxx.xxx.136.20

včera ke křížku,hraní a obíhačky Žeryka,

dnes extra s Dafi kousek k lípě,aporty náhubku a činky-mrzlo,mínus 6-bundu nemá schválně,protože nepřetržitě běhala-šla jsem zahradou,hned bez vodítka,za zahradou hned pole,cesta k lípě,takže furt běhala a mě se zdá,že je v té bundě jak robot…

Žeryk pak šel s basendžim,stejnou cestu,kde jsem před týdnem trochu zabloudila,tak dnes ke křížku,dolů podél lesa,lesem navrch přes fakt hormady větví na zemi těsně za sebou jak kavalety na rehabky🙂,vylezla jsem správně před lípou,tam kde jsem měla vylézt před týdnem a ne kus za ní,a šly jsme dolů a vratama dom,cestou kde jsem před tím šla s Dafi Kito strašně stál a čmuchal,tak aby Žeryk nezrzl,tak jsem mu párkrát hodila míček,jinak by to byla vycházka-nic po to bě nehci,žádný povel,jen se drž u mě…

snažím se mít vycházky,kdy na psy nemluvím,nepoveluju,nehrajisi s nimi,nebo na konci,kousek od domu,anebo na zahradě s ŽERYKEM,kopnu párkrát míček, jako tečku na závěr,to dělám vždy,ale snažím se mít i vycházky,kdy po nich nic nechci a necvičím,nemluvím,su ticho…

odpo kousek po dědině,ale jedno auto za druhým…tak jen se projít a vyvenčit…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 25.11.2025, 16:24:48 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Repta-A-Repta z 25.11.2025, 11:20:39

PRACH MĚ DORAZIL-TŘEBA JE TO NĚKDO KOHO ZNÁM…

DNES JSEM SETŘELA BABIČKU,ZÍTRA DĚDEČKA…CO TO MELU,DENNĚ PRACH NEUTÍRÁM…

Dafi
Dafi 25.11.2025, 13:39:23 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 25.11.2025, 13:29:05

jste trdlo-to není rozmazlenost,když nenecháte psa mrznout…!!!!to je jedno,že je doma…

jako,já vím,že je obecně fakt divný oblíkat psy doma..

ale,my tady máme kosu-topení v režimu-hodinu netopí,2 hodiny topí,a ta hodina,když netopít,o je fakt kosa,

no a člověk se oblíkne,hodí přes sebe deku,ale starej pes,nebo malej drobnej pes v baráku,kde se vlastně každou chvíli netopí…

Dafi
Dafi 25.11.2025, 12:33:57 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 25.11.2025, 12:29:29

jojo,taky měly dnes bundičky a Dafi se i ráda fénuje-jakože fakt po letech ráda…

Dafi
Dafi 25.11.2025, 12:32:38 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 25.11.2025, 11:59:50

pyžamo-to jsem viděla na skupině kníračů-že tam někdo dával psům pyžama-že bud velkej barák/nebo chalupa,kde prostě teplo neee

no já kvůli tomu dávám přes den/noc ty domácí tenký sveřčíky,nebo mám na spaní Dafince teplákovku

Dafi
Dafi 25.11.2025, 11:45:52 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 25.11.2025, 11:38:24

😀😀😀-školku….😀

já utírám psy přede dveřma,a Dafi furt capká,furt-jáá stůj ty vosle,je tady všude mokro,co do toho zase lezeš???

já mám pocit,že furt jen utírám nohy,a oblíkám-a zakrývám,já snad najmu někoho na zakrývání odkopaných psů:-()

Dafi
Dafi 25.11.2025, 11:13:08 xxx.xxx.136.20

tak včerejší venčení i s Maxíkem-kousek za zahradou,

a dnes před venčením..

jinak za mrholení jsme se byly na 10 minut vyvenčit a už jsou zase v posteli…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 25.11.2025, 09:56:11 xxx.xxx.136.20

včera odpo jsem dala ještě i s Maxíkem vycházku kousek k lípě a zpět,sníh+bláto,ale trošku sněhový fotky ze včera jsou…

dnes lije,lije a lije,Žeryka jsem pustila v 8 čurat,Dafču ráno pouštěl přítel,

vycházku s kamarádkou jsme zrušily,že půjdem jen venčit před barák…

pokračuju ve Vánočním úklidu-a čekám až vstane Dafča na léky a venčení,že s nimi skočím před barák na flexinách,

tak doumývaný skřínky v kuchyni-zbývaly 2,teda já to vše umývám po částech od září,jak mám sílu a chut,takže třeba 2 týdny nic,pak něco jo,a taky ty vytáhlý věci vždy dávám na stoleček v kuchyni a na křesla,-víc nemám kam…

umytá knihovnička s časákama,kuchařkama,Vánočníma dárkama a věcma-nevím kam s tím,dám to sem…-peklo tenhle zvyk🙂🙂☹️

vždy mě jednou za rok překvapí,že na člověka co nemusí vaření jsem si koupila v životě dost kuchařek-třeba-Kuchařka pro absolutní začátečnice,Vaříme levně,hospodárně…🙂🙂

Martin má Babicovi kuchařky,Sváteční kuchařku….

uklidím andulkám,+wc,koupelku-a Dadča furt,furt,furt chrnííí,nejínepije,

mou snídani zaspala!!

praštění sáčku s kokinkama zaspala!!:-O

umytý dveře-a ona furt chrnííí

no nic,jdu spacifikovat z křesla zpět časáky a kuchařky,nesmím se u toho začíst teda….

venku lije,fučí,úžas….,bože ten čokl má ty léky brát ráno na lačno…se z ní picnu….

Dafi
Dafi 24.11.2025, 10:00:22 xxx.xxx.136.20

tak jsem měla včera odpolední,a bavil se tam kolega s jedním zákazníkem,že oba dělají v lese,a ten zákaznník mluvil s myslivcem s Jestřabic.a za Nevojákem už byly vidět stopy medvěda…+rys je teda tady taky…no a to už je fakt od nás kousek..

bavily se,že si pořídí kasr na medvěda za 1000kč-napřed jsem myslela,že si ze mě dělají srandu-všechno všem sežeru i s navijákem,ale ne-prý je něco extra na medvědy…

tak nevím kam za chvíli budu chodit ze psama…chjo….

v noci Dafi strašně dlouho trajdala,nežse vyvenčila….

dnes ke křížku a zpět jen,zbytky sněhu a trochu chumelilo,ale větríček byl a u Žeryka se mi u obou bund rozepínají vepředu suchý zipy☹️

tak ještě má retro bundu po Gerovi s beránkem…

Dafi
Dafi 23.11.2025, 11:59:52 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 23.11.2025, 11:42:08

tak u nás vaří přítel,svíčkovou a vývar-celou noc ho dělal,

jinak ta jemná srst,cose na ni lepí borčus a přitom je jak vata-Dafi to má na nohách-to je mazec…

chůzi ve sněhu zvládla za pidipiškotky,pididrobky,jinak by to dááávno otočila a šla pryč…

na zahradě u brány se vykakala,a než jsem odemkla bránu,tak zdrhla od brány dom,že jako-bez vycházky,však má zahradu,tak kam by chodila,že??

jak říkala dnes chovatelka havanských psíků v tv v poředu polopatě-pes co má zahradu,ven nemusí,vycházky nemusí,a Dafi to slyšela,sice to slyšela po vycházce,ale…

příště se na telku dávat nebude☹️-ona bude slyšet co potřebuje a já budu vytočená zablbce chovatele….

jo,jo,ono Váš běloušek má takovou jemnou srst,to je lepší občas trošku zkrátit…