Aktuálně: 1 855 inzerátů280 285 diskuzních příspěvků20 006 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 20.01.2026, 19:38:41 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 20.01.2026, 19:07:56

Promíín,ale mě to rozesmálo…..

já su strašnej zmetek-------,

rukavice,čepice,kapuce+moje dlouhý vlasy-udělám culíík nákrčníkem ven-navrch,dám nákrčník na krk,vytáhnu jednu kapuci od mikiny,pak mám kapuci od zimní bundy,takže hrb na krku od kapuc,přes to vodítka a řemen fotáku,

pak jde pes,já musím rychle uvázat psy a sukuju si vodítko do těch kapuc…,

dnes jsem si vzala párkrát něco jako velkou kuklu,takže zahalený-hlava,krk,vlasy,-a otáčím se celá..

rukavice věčně jinde než já,stejně jako brýle a termohrnek s čajem…,

no a led-večera jsem šla do práce-nemáme chodníky,u levé straně silnice u slilnice led,protože stín,,uprostřed nic,zase ale tam jezdí auta…tož tak no…

Dafi
Dafi 20.01.2026, 18:32:35 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 19.01.2026, 21:26:56

Sardullah-já si nemyslím,že se s Tebe stává nespokojená stará bába,

já si myslím,že je to úděl-nás co nemáme psy co půjdou nadšeně ven v jamkékoliv počasí-kromě pochopitelně extrémních veder/deštů/ vánic…

my taky oba-u Dafi řešíme aby jí to bavilo,protože když jdeš ze psem a čučíš na to jak se vleče,seš otrávená jak indiánská babička,,,

já už se hrozím jarníl/letních měsíců….

v zimě prostě jdu kdy chci,psy kdyžtak oblíknu,něco házím,někam posílám,nebo chodím rychle…

ale co pak…to zas bude-brzo ráno,nejlépe aspon na chvilku někam jet-občas,zase se potááhne…

a vichr je tady věčně skoro-já už mám i čelenky na léto….,

a vlasy nestříhám nakrátko aby mi nelítaly do obličeje a když mě vítr zfoukává kšiltovku taky nic moc…

Dafi
Dafi 20.01.2026, 18:24:38 xxx.xxx.136.20

Unás za barákem k lípě na polnačce led..včera jsem šla jen na chviličku,kousek za barák,na poli hodit 2 krát hračku a dom,doma teda dostaly 3krát hlavolam,takže zaměstnaly mozek…

protože pěšky do práce,kde jsem následně 9 hodin a něco lítala,vybalovala,markovala,uklízela….

pak jen noční venčení před vratama,kdy poté co Dafi vyrobila bobek málem přervala flexinu jak spíchala dom🙂

dnes ráo ke křížku s pelikánem ze sekáče za 9kč-v akci:--D

Žeryka velmi potěšil!!!

od křížku kousek dolů podél lesa a zpět,

pak hajáníčko doma a večer 10minutovka 3 pejsani za zahradu,já pak cvičila na záda+jogu podle knížky,ale na to jsem tupá podle obrázků něco…

no a kousek rozhovooru s máti přítele….

říkala mi,že ŽERYK prohnal včera kočku-tu naši přistěhovalou,co bydlí u máti a Maxík s Betty už si na ni zvykli,

no,Martin mu  nadal

a máti,že je potřeba Žeryka lupnout novinama!!!!!!

já-vyvalila oči a říkám-no trest má pijít hned,nebo vůbec,tak jestli za ním poletíte s novinama,když prohání kočku a stihnete ho lehce!!lupnout novinama,tak jste borec!!!

mát-no,ne,až dojde-a já-to je špica-on prožene kočku,pak dojde a vy ho za trest lehce lupnete novinama??

a proč si ode mě půjčujete časopisy a knížky o psech??

no nic..

tak jsem si řekla,že začnu chlastat asi….😀😀😀😀-že je to jak mlet do zdi…

a přítel vždy-řekni máti,porad máti,vyscětli máti…

a ona po letech debat,rozhovorů a všeho-knížky,časáky…

si pamatuje,že se pes trestá novinama-božííííííí

třeba-Max ode dveří jde občůrat závěs ve vejzdu-za ním jsou police s různymi-nevím čím…

máti si jde pro noviny-a řekne-Maxíku-to se dělá??a lupne ho noviama přews jeho tlustý zadeček….až k ni dojde ke dveřím….

no já ji řekla,až uvidí Žeryka honit kočku,tak at ho okřikne,a něco hodí-prostě at udělá něco,at toho Žeryk nechá-zavolat fuj a shodit něco….

ale Žerykovi je 14….tak nevím….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 18.01.2026, 14:46:31 xxx.xxx.136.20

Sluníčko,sluníčko,sluníííčkooooo,konečně sluníííčkooooo,

tak jsme vyjeli i s máti a Maxem na Chocholík,a odtud ještě k Pístovickému rybníku fotit potok*protože mám asi milion fotek-les,pařezy,pole,psi jak něco nosí,v létě ve vodě,ale sníh a potok-tak to mi chybělo ve sbírce….🙂

jinak oba 2 dny bezvětří,akorát mě mrzelo,že včera nebylo sluníčko na skály….

ale pejsci oba 2 dny spokojený,Dafi pěkně běhala,takže pohodička…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 17.01.2026, 17:06:25 xxx.xxx.136.20

Po 5 dnech vycházek mezi polama za barákem dnes na Hoštejn,prvně v zimě,prvně po schodech-ty nervy-já hysterčila!!!!🙂

Bez vichru,lidí,prostě paráda!!!!!

Bože já byla tááák ščastná!!!!!!!!!!!!!!!!

Šutry,mech,skály,sníh,psi,les,pavučinky….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 15.01.2026, 07:24:19 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 15.01.2026, 07:12:07

No to dělám na výletech,čapnu větve a jdu,a pak je někde nechám a jdu bez nich..protože i když mám hůlky,chodím s nimi do práce,tak ze psama/na výletech zavazí-kdybych měla psy bud pořád na vodítku,nebo pořád na volno,tak by  MĚ nezavazely,ale já pouštím,uvazuju,pouštím..mezitím fotím,sbírám listy,houby,šištičky…a na výletech pak jedeme vlakem,busem….no takže pro mě jsou lepší taky ty větve….ale mimo jiné proto,že bych pak musela skládat,rozkládat hůlky a tak🙂

Dafi
Dafi 14.01.2026, 11:45:56 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 14.01.2026, 09:54:28

Verun-jasně,když jde pes pomalu a čmuchá viz-Max….třeba..

ale oni tak chodi ze všemi….tam je jedno s jakým psem jdou,tam to není o psovi-nebylo to tak ani míněno..

tam to bylo míněno na to-pes se zastaví-stojí-pes se rozejde-jdou,pes táhne,tak jdsou za ním,pes někam táhne,tak at tam v rámci vodítka jde..to bylo myšleno takhle…,

prostě oni chodí dle psa,dělají co chce pes….

Dafi
Dafi 14.01.2026, 09:48:17 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 14.01.2026, 09:09:41

Ano,máte pravdu,já co jsem měla Gera,Killynu,a s Žerykem to jde taky-tak ti nemusí -nemusely..mít na sobě za celou dobu vycházky vodítko/obojek

kolikrát jsem u Gera zjistila že nemá obojek,no tak co…

ve městě uměly chodníky

přivolání na jedničku,nic nehonily,žv ěř nehledaly,chodily po cestičkách….,

já i lidem co mě říkaly,že je nebaví,nebo by je nebavilo cvičit psa,tak jsem říkala,že důležitý je hlavně přivolání,fuj,a pak třeba stůj-považuju za základ-tyto 3 věci..

at se pes neotráví-fuj

at pes dojde a okolí je s ním v bezpečí-přivolání

a pak stůj-když nestihnu přivolat-PES JDE,NAJEDNOU JEDE CYKLISTA TŘEBA..A MÍ PSI VŠICHNI DĚLALY U PŘIVOLÁNÍ OBLOUČEK-TAK,KDYBY UDĚLALY OBLOUČEK,MOTAJÍ SE MU…TAK STŮJ….

ehmm jednou jsem zařvala stůj tak,že zastavil cyklista i Gero a zbytek rodiny padl smíchem..já pak vysvětlila,že to bylo na psa….

Dafi
Dafi 14.01.2026, 09:40:41 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 14.01.2026, 09:28:41

Bobčo-není zač-já to chápu,jak to chápeš,protože mám doma xx let lidi-co mají rádi zvířata-a tak mám ten pohled z druhé strany…ale ted jsem to napsala jak mega blb!!!

jako víte jak to myslím-že ???🙂

my tady všichni máme rádi zvířata,,,,

jenže oni je mají rádi-ted myslím ty rodiče-takovým tím způsobem po lidsku-nic o psech nevím,nepřečtu si,nic učit nebudu-přitom poslouchat musí,že dyt je to pes-ten má poslouchat,že!!!

a krmit 2krát denně??chudáák-u nás mají psi pořád plný koryta..řeč tchána…

jéééé ty po nich chceš něco na vodítku-to mi ne,at si dělají co chcou,mi PO PSECH NIC NEHCEM..

-a pak-tchán-Bettyno,ty tak taháš na vodítku,když tak budeš tahat budeš bývat doma,chodit ven nebudeš!!!!

Dafi
Dafi 14.01.2026, 08:35:48 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 14.01.2026, 08:21:31

No já to vím,jenže on asi?jak má zafixovaný,že ti psi furt někde čuchají+venčí se+naši psi nejsou žádná tryskáči..tak to asi?posuzuje podle toho co zná z domu…,

u Maxe roičů je to ted na starý kolena fakt psycho,protože rodiče s nimi celý život chodily 2-3 trasy za barákem-do dědiny,před vrata,do města,na výlet-NIKDY,

jen za bránu zahrady 3 okruhy-obejít pole,pak okruh menší v lese a velký okruh-lípa-hájenka,

jednou týdně chodily jako relax-kdykoliv stály psi a čuchali,rodiče taky stály..

s nimi ti psi nemohli v životě zhubnout,jako v životě nikdy,protože rodiče s nimi chodily  p-o-m-a-l-u a pořád   s-t-á-l-y…..a čekaly…..

ježíííšííííííí-a já su rychlá chodit rychle a svižně…výlety s rodiči a mým tatínkem pro mě byly peklo-vepředu tátové-já uprostřed a vzadu máti….ktrá furt stála a šla pomalu..a já mezitím běhala jak pes,sem tam……mazec chodit ven s někým,kdo šlape pmaličku a každou chvilku stojíííííí

Dafi
Dafi 14.01.2026, 08:07:53 xxx.xxx.136.20

Já bych chtěla napsat k Bobči,at tady nezapadne její omluva za používání EO,

Bobčo,jak jsi psala,že to asi moc prožíváš,,,že by ses měla tedy omluvit….

já myslím,že omluvit se netřeba….

byla to taková první reakce člověka,co miluje zvířata,a a u tohoto obojku ho asi?napadne-chudák pes,dostane šlupku,bude ho to hrozně bolet….

-protože to jaksi asi ta elektřina-to slovo asi tak  k tomu vede-jakože -to jsou asi šlupky.

ale jak psaly holky dá se to použít jen na vibrace,a úplně jemně,

a lepší dát jednou prdu,než mít mrtvýho psa,,když běží k silnici třeba..

ale-nechci zase znovu vyrobit debatu o obojcích…

napíšu proč to Bobče píšu

bydlím v rodině,kde rodiče přítele milují zvířata,ale…..

ve smyslu-pořád plná miska,výchova nula,zdrhá bude na vodítku-jasně-lepší než zdrhač bez vodítka-tak to nemyslím-ale nic ho učit nebudou,-tak jsem to myslela….

a já když jsem přistěhovala tehdy s osmiletým Gerem-kníračem-tak jsem říkala-Gero si nesmí všímat lidí,zvířat,aut-oni jééé chudák..

Bettynu pouštěli na flexině do pole,at si tu zvěř hledá,dyt je na vodítku-a já se jí snažila učit-zvěře hledat nebudeš..-oni-s náma si může dělat na vodítku co chce….

tak jsem po hádce s nimi přestala chodit ven-snimi mohla Betty i Max vše-se mno nemohla startovat na auta,honit zvěř na vodítku-víte jak to myslím-takový to-pes vidí zvěř a na vodíítku let-a nevidí a nic…a nikdo mu neřekne-že tohle ne…jasně,dyt je na vodítku,co zase ta holka má,chudák pes,vše jí zakazuje…

no a švagrová má 2 ohaře psí školu-myslím si o tom svoje-vycvičila 2!!psy a otevřela si psí školu…,no,ti chodí s obojky s EO,jsou poslušní vycvičení,na volno-a rodiče napřed jéé chudáci psi,ty obojky

a pak ale oni poslechnou!!když na ě zavolá!!!!!!!!

no,ehmm,Betty by asi taky s obojkem poslechla jsem chtěla říct….

ale proč to ještě píšu….

můj přítel pochopitelně není kynolog,pejskař,nic-psa by beze mě neměl,přede mnou psa nikdy nevenčil,nekoupal,nečesal,nic-měly psy….

no,a onehdy mě překvapil tímhle názorem….

jely jsme autem,a viděly jsme borce-mladej kluk,na sobě sportovní běhací oblečení,a ohaře a postroj na psovi,vodítko s amortizérem a sedák-a běžel…..

a já viděla-člověka co běhá ze psem…vybavenej na to,možná to třeba dělal i závodně…byl fakt úplně profi-on i pes….

tak a můj přítel-TEN VIDĚL CHUDÁKA PSA,CO SE NEMŮŽE VYVENČIT,ČUCHAT SI,NIC!!!!!!!!A MUSÍ BĚŽET!!CHUDÁK PES CO MUSÍ BĚŽET!!!!!

JAK KDYBY NĚKDO LITOVAL SANOVÝ PSI-KDY SE ASI VYVENČÍ,ŽE SI NEPOČUCHAJÍ,A ŽE MUSÍ BĚŽET…..!!!!

já mu říkám-tak když se bude chtít vyvenčit,tak ten kluk počká,že..

a on----------------------------------------------------------no to si nemyslím teda…uuuuuáááá

NIC O,PROSTĚ ON VIDĚL CHUDÁKA BĚŽÍCÍHO PSA,CO SI NEMŮŽE ČUCHAT KE KAŽDÝMU TRSU TRÁVY..JÁ VIDĚLA PSA,CO SE FAJN PROBĚHNE PODLE VÝSTROJE OBOU,PÁNEČKA CO VIDÍ CO DĚLÁ…

ono na vodítku může taky člověk vodit psa,nebo ho tím vodítkem přetáhnout..

i nás doma bylo vodítko místo vařečky na bráchu..☹️

na fotce je Dafi jako štěně a snaha o socializaci…🙂

Obrázek
Dafi
Dafi 11.01.2026, 21:10:24 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 11.01.2026, 20:56:32

no,já víckrát slyšela-použila-a,jsem to jednou-2krát a od té doby to má pes prostě na krku a v pohodě..

tak s tímto bych prooblém neměla..jinak u kníračů to taky někteří mají-na na malý,ale nna střední a velký..ti psi běhají na volno,jsou v pohodě..dle videí,fotek….

prostě něco jako neviditelný vodítko,ten pes na tom poslouchá a díky tomu může být na volno….

Dafi
Dafi 11.01.2026, 18:05:02 xxx.xxx.136.20

k ostnáčům..

já byla před lety ještě s Duxem a Gerem na víkendu poslušnosti,se mnou tam byla kamarádka a výcvikářka a přdsedkyně cvičáku,ta měla rtw,

no a všichni na ovčácích ostnáče,,,,

vedla to Mirka Tichá a pan Tichý a ještě někdo..už je to fakt dlouho…

a kamarádka se jich ptala na ty ostnáče,zvlášt,když začaly řešit-jestli nabroušený/nenabroušený a kamarádce na bosíka             ak doporučily ostnáč,když ho nemohla udržet na obraně,když tam byly na obranářským víkendu pak..

no a pan Tichý jí řekl,na ty ostnáče,že je to pro psa lepší než naše nekonečný cukání vodítkem…

tož tak..

k elektrice….

já jsem kdysi říkala,že lepší než tahat psa na vodítku celý život,tak,je lepší jim dát el.obojek,aby mohl mít volnost-jakože to cápu jako prodloužený nneviditelný vodítko-bacha mám obojek,nebudu zdrhat…

třeba rodiče přítele mají/měli psi celý život na flexinách..,já je měla celý život na dlouhých vodítkách a pouštěla jsem tak 2 měsíce v roce,kousek od domu,když byly posekaný pole na posledních 10 minut,a to jsem xxkrát schválně přivolávala…,v lese jsem nepouštěla Bettynu nikdy…ta choodila do narození Maxe na 10metrovce,pak na kratším delším..,přivolání jsem učila jako štěně odmala,ale poté co mě jednou zdrhla,v půl roce-prvně a naposled,tak od té doby dlouhé vodítko…

a já začala pouštět Maxe poslední rok,kdy se plouží a drží s náma,neopuští cestu,no pak jsem zjistila,že hluchne,takže s pouštěnímm je konec..

a můj první pes Kim,byl v lese na 14metrovce,ale tím,že jsme bydlely ve městě,tak býval na volno u řeky,v parku a v bočních částech….

Dafi
Dafi 11.01.2026, 12:54:35 xxx.xxx.136.20

Dnes jsem se tak vytočila venku s přítelem,bož,ta jeho vášen k nakupování…

jely jsme do Ž.lesa,asi 30minut po široké cestě tam i zpět,žádný odbočky,chození mezi stromama,pařezy,nic-prostě kus jdem tam,kus zpět,odjezd….

Dafi běžela tam,pak jsme o otočily tak valila k autu,jen jsem jí párkrát přivolala,Žerykovi jsem ke konci vytáhla puller,protože táhnul,a byla kosa,tak at zrychlí,schválně jsem šla rychle,at jde taky rychle-ale dobrý,myslím,že pocud by to bylo dobrý,nelezli jsme mimo širokou cestu,psi tky ne,žádný obíhačky,pařezy,nic,prostě běží,běží,ale občas se vrátila pro pamlsek,žádný povelování,nic,

no a nakonec,že jako přítel nakoupí,pár věcí-asi 3….

otázka 5 minut-myslím si..

hahahahahahahaha

šel do obchodu u kostela,tak já vylezu ze psama,že to obejdem centrum,mezitím vyleze přátel,a jedem,často tak zakončujem vycházky,

no jenže…obejdu centrum-ušlapané,neposypané chodníky+kočičí hlavy,takže nic moc rychlost a fučí…

dojdu k obchodu..nikdo nikde…

tak chodíme před kostelem-to jediný čistý místo,tak já srágorka na ledě,kde bych se jinak ploužila,tk chodím rychle,sem tam Žerykovi hodím občas puller-na vodítku,Dafi huoká po schodech,a furt chodíme fakt hoodně rychle od lavky k lavce nd kostel a zpět…no přítel vylezl po 15minutách….že nemohl něco najít a jééé,je vichr,že??

tý jo..málem jsem ho uškrtila😀-vichr jo??já v tom chodím furt ze psama,snažím se hejbat rychle,všude ušlapaná neposy paná ledovka,jinak bych obešla rychke třeba větší okruh..tě v tom obchodě zamkli nebo coooo???

no doma vyfénovat Dafči nohy,hodit na ně nahřátý svetříky a chrní to po dekama a peřinou…je to dřina..toto..něky…

Bobčo-k těm obojkům-používají se maskování-kryty na ostnáče..+jsou elektrický obojky,tak si někdo myslí,že to ten pes má aby to nebyl vidět,,,,

Dafi
Dafi 10.01.2026, 13:07:56 xxx.xxx.136.20

u nás včera sněžilo,ráno kousek k polím k té lavičce-taková 20minutovka a pak vycházka po mezisměně..

v práci táááááák strašně táhlo od vrat,že jsem měla nervy,že mi umrzne čelo-fakt mě studilo čelo..

na sobě tlustý myslivecký gatě,pod tím termoelastáky kousavý chlupatý…,

ptala jsem se známé z dědiny,jak vypadají silnice do dědiny,kolem vodárky to občas nejde vyjet,boční silnice mezi polama,když sněží a fučí…,a on ta paní-vy jste sportovec,furt chodíte  s těma psama hahahaha-smála se..

ježíší..já koleno v háju,cpu se přáškama tento týden jak lentilkama-dimexol a ataralgin…abych dolezla do práce,..a ona,že ten kopec vyběhnu,tak jasně no….

dnes jsme vyjely s pejsky do Kozlan na cyklostezku,kousek po cyklostezce,obejít rybník co slouží i jako kluziště,Dafi jsem udělala videjko jak obíhá obří garáž/přístřešek plechovej,co tam mají rybáři…-přítel zíral,já taky předtím už asi 4krát hodila držku..

jak lezla na pařezy..

cestou tam i zpět běhala,protože lavičky🙂

oba oblíklý-Žeryk šedou bundičku a přes to pláštěnku,Dafi svůj zelenej skafandřík,Žeryk jsem nutila k pohyb směr auto s bambulí v ruce😀

ve Vyškově jsme zašli do zverimexu---KDE SE S ŽERYKEM STRAŠNĚ DLOUHO MAZLILA PRODAVAČKA!!!!!DAFI VYFÁSLA PAMLSEK HMYZÍ,koupilo se papů kočce,psům,Žerykovi míček,a přes město do auta

doma česání,stříhání srsti mezi tlapkama,

před vycházkou mažu polštářky mastí a srst olejem kuchynským-srst na nohách..

Žeryk se pak obsloužil pamlskama z misky ze stolu…..ehmmmm-to jsem kynolog a vychovatel,co????😀

Dafi
Dafi 10.01.2026, 12:49:32 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 09.01.2026, 23:54:54

děkuju,už jsem se bála,jestli nejste uražená!

jsem zapoměla k té první větě dát smajlíka-že si jako nikdy nemáte pořizovat knírače,že se uráží🙂

koleno zlobí,nevím jak rozchodit ty nový zimní umělý boty…přítel naštvaný,že dnes jsem měla několik let starý boty co nosím do sněhu,už je mám asi?5let…stály kolem 1000kč,nosím je do sněhu,ty nové od přítele mají kilo a jsou těžké neohebné,….ve štvrtek jsem si na klus s hůlkama do práce-šla jsem pozdě..😀

tak jsem si vzala boty zomní ke psům…

tý jo,ale co já budu s těma novýma dělat????

nevím,nevím,jak říct příteli,že at už boty nekupuje,se pak zlobí…

Dafi
Dafi 09.01.2026, 07:03:34 xxx.xxx.136.20

Doron-tak si prosím vás!!nikdy nepořizujte knírače!!

bože jak tihle psi se umí urážet a to i kříženci kníračů-peklo….

Dux kříženec knírače se urážel jak hrom…

Dafina,ta je každou chvílu-ne teda kvůli vycházce-hahahaha-mé trapné věty-Dafííí pod ven,poood vycházka,poood vycházka,ty zmetku šedej tlustej pod veeen!!piškotééékkkk!!

a ve středu-honém kdo bude dřív tady u té lavičky,-mezi polama u zarostlé trati na motorky kousek od domu..tak kdo bude dřív u lavičky bude dřív v postýlce….,Dafi je uražená,když se hned po příchodu dom neuvítá…

Doron,takove borčus je/byl u vlakové zastávky v Blansku,v parku v Blansku,bezdomovci v parku u zastávky,a pčes koleje má tatka byt,takže noční vycházka je ke kostelu a zpět,pprotože do parku se bojím,přes park se bojím,-v noci a k večeru,no bojím se tam i ráno,ale to jdu na druhou stranu,podél řeky…

a ve městě v centru u Albeta se roky schází bezdomovci a fetáci,občas i ze psama i v tom parku..děs…

kdysi jsem o tom psala i do blanenských novin….

někdo si stěžoval na neuklizený hovínka po psech…

a já pak odpověděla článkem,kde jsem popsala borčus v parcích,u laviček,přeplněný koše a zastávky..když chci Dafi vyfotit jak ukazuje v parku lavičku,tak abych aspon napřed posbírala odpadky..chjo….,v keřích jsou všude odpadky,kapesníky a střepy…,

jinak-Framíček je pašák a šikulka strašně šikovnej s kozenkama!!!!!

to je paráda,jak  v sobě ty vlohy pořád má!!!

Dafi jako knírač vlohy k chytání myší a potkaů teda už nemá,Gero taky neměl,jen můj první kříženec knírače Kim…

zas na stopy,zkoušky je to lepší…

přeji at jsou další vycházky lepší než tyhle!!!!

já dnes konečně busem do práce,nemusím klusem pěšky z hůlkama ,takže si mý oteklý kolínko odpočne a pejsci budou mít 2 krátký vycházky,,,,

Dafi
Dafi 06.01.2026, 18:18:27 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 06.01.2026, 15:47:05

Můžu se zeptat rosím,jak se pozná zablokovaná hrudní páteř??

Je to,že se Vám jakoby hůř dýchá?

Já nahřívám bederku a krk a po odpolední knihovně ležím…,

Dafi
Dafi 06.01.2026, 14:17:37 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 06.01.2026, 14:11:11

no,právě….

já to mám teda asi i od nervů…

na vycházce jsem byla s máti- k té lípě,od ní blbý zprávy-finanční-tak jsem je šla rozchodit do lesa..

jinak bych šla dom dřív…