Aktuálně: 1 855 inzerátů280 289 diskuzních příspěvků20 006 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 06.01.2026, 14:15:51 xxx.xxx.136.20

děkuji za odpovědi-no bloklý to není-hýbat hlavu můžu..

namožený..

dala jsem si tam nahřátej polštářek…náplasti nemůžu,jsem na ně alergická..

no ještě mám nahřívací gel,takže dám znovu polštářek,pak nahřívaci gel a k večeru zkusím další prášek asi…

Dafi
Dafi 06.01.2026, 13:07:41 xxx.xxx.136.20

ehmmm-mám dotaz-vím,že to do venčení nepatří-ale pobytu venku se to týká,tak co😀

před vycházkou jsem si vzala prášek a čtvrt ataralginu,že rozchodím bolavý krk,ramena-po vycházce,která byla fajn,ale od hájenky dolů se mi motala hlava,psi jsem mlla na vodítkách,kterých jsem se držela,a hlava ramena bolí dál,motá se mi a je mi špatně..

nějaký recept???zítra mě čeká odpo,proto dnes vycházka do lesa,že hezky,nefučí,že to rozchodím a odpo si lehnu…-dnes volno…

Dafi
Dafi 06.01.2026, 12:14:45 xxx.xxx.136.20

dnes po dlouhé době všichni 4-k lípě Maxík a Betty-Betty už je 16let a 7 měsíců!!!!

a dál jsme šly sami-do lesíčka a od hájenky zpět dolů-poslední rozmazané-aspon je vidět jak Dafi rychle maká!!😀je podávání prádla…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 06.01.2026, 09:02:39 xxx.xxx.136.20

já včera odpolední,na kterou chodím pěšky,

bus mi jede za půl hodiny…

no tentokrát na 12 bus mi ede za hodinu-tak to je tak něco udělat doa,vyvenčit, a jít…

a protože jdu do práce asi 3km pěšky fakt ryclou chůzí-s těžkýma zimníma botama co vyoadají jak lyžáky-a jsou stejně neohebny

a protože v práci občas tahám dost těžky věci-včera několikrát v ruce paletu vody džusy-vysoká,těžky věci,když člověk 2 palety přeskládá a srovná a přijde vedoucí,že potřebuje tu krabici džusu co je vlevo dole a vy to sundáváte zas…

bolí mě ruce,lýtka,záda….

no a protože na odpo  jdu pěšky do práce,kde lícu a tahám těžký věci,tak vycházka koiusek mezi polama smr k lípě

kolega-venčíš v téhle zimě??ano venčím,ale chvilku..

a zase taková zima hrozná nebyla-slunko a nefučelo..

Žerykovi už nedrží vepředu na bundě suchý zip,tak má 2 vrstvy-bundičku softwelovou-vepředu na šnůrky a mašličku a přes to pláčtěnku-která fakt neprofoukne a je i na stehna,

tak včera nošení rukavic,vodítka a růžovýho srdíčka od paní ZRZAVCOVÉ.-)😀

původně to nebyl aportík,ale Dafi se to pěkně nosí a má to ráda

a pak Dafi hají na Ijáčkovi-kterej je můj taky od ZRZAVCŮ-ALE DAFI HO MÁ JEN NA SPINKÁNÍ,DO HUBY HO BRÁT NESMÍ-A JINAK SVÝ PLYŠÁKY PSŮM NEPŮJČUJI,IJÁČEK MÁ VYJÍMKU,ŽE JE SPACÍ

fotky foceny minifotáčkem starším od kamarádky a myslímže v pohybu fotí líp než zrcadlovka-nebo neumím u zrcadlovky fotit pohyb….🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 04.01.2026, 18:42:39 xxx.xxx.136.20

já včera po ranní mezi pole,zaházet hračku-ohlídnu se a za mnou úplněk,začnu fotit-úplněk na přítelovým mobilu jak tenisák,ztratím puller,Dafi nechce nic nosit,dojdu dom za tmy,bez pulleru…

dnes po ranní-čapnu zrcadlovku a přítelův mobil,že vyfotím úplněk,

úplněk není-furt chodím sem tam 100000krát přivolání,najdu puller,vyfotím párkrát psy a jdu dom,chození mezi polama sem tam,přivolání,xxxkrát,házení hračky,at není psům zima,

takže úplněk nemám,mám pár západů slunka a doma jsem se nařechtala u fotky zrcadlovkou,když jsem fotila přítele jak čučí na mobil u rozsvícené lampičky zalehlj Dafinou,Žeryk u něj nalepenej,pak se mi vybil foták…,

v pátek extrémní vichr tak 2krát za den chviličku…,kočka návštěvnice už se dostala k máti na gauč…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 01.01.2026, 19:03:52 xxx.xxx.136.20

U nás začalo fučet cestou od lípy dolů,já to nečekala,neměla na psy oblečky tak jsem hnala Žeryka před sebou,Dafi valila domů tryskem,tu jsem zase několikrát přivolávala zpět,-aby nedolítla od lípy až k zahradě-za zahradoumáme cestu,po které jezdí auta,takže od lípy-pořád na Žeryka-běž dopředu,běž dopředu,a na Dafi-keměěě,piškotééék,a zase ke měěě piškotéék,a na Žerykaběž dopředu,běž dopředu…jak u blbých…-ŽERYK MÁ CELÝ ŽIVOT TOTIŽ STYL VYCHÁZEK-BĚHÁ  PRVÍCH 10-15 MINUT,PAK JDE 3-SLOVY 3KROKY ZA NOHOU..v,lese na výletě si pobíhá,+já chodím hoodně rychle,ovšem pořád stejný trasy chodí takhle,no a dnnes to bylo do kopce k lípě a dolů,

doma vyčesat kuličky sněhu Dafi z noh,zkrátit srst na nohách a břiše,vyfénovat zabalit,a odjet odvézt tatku dom-dovezly jsme ho dne před Štěsrým dnem,takže jsme ho odvezly,stavily se u tety chvilku,dojely dom,vyvenčily psy kousek po dědině-vyčurat,vykakat a hajat-a funí zde a naše už měsíční obyvatelka se dnes nacpala k máti na botník…do chodby,Maxe už se nebojí

k nám jsem ji vzala aspon do koupelny,ale kombinace andulka a Žeryk na volno….,to fakt nejde..

no nic,ale venku má všude pelíšky,krmíme teplým  jídlemchodíme se mazlit a ted se dostala i k máti,jinak si vymrčuje v jídle😀,takže by strádal hladem,to ne…

kočenka co k nám dýl jak měsíc chodí..bohužel,další psi kromě Maxe ji honí,ale ona má rychlo úkryty,třeba dřevník,a když leží na pelíšcích u dveří,na botníku,nebo u nás na terase na botníku,tak to psům nevadí,

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 31.12.2025, 23:41:33 xxx.xxx.136.20

já v pondělí před odpolední ve Ž.lese-s mou 2-cvičící videjka tance a poslušnosti a Dafi hledání ztracené rukavice-v lese pidi poprašek sněhu,pak odpolední,

spát jsem šla o půlnoci a ve 3 ráno lezla na půlhodiny do vany…

v úterý vycházka i s Maxem,ve Ž.lese-připadlo sněhu,trošku fučelo,takže jedno Maxíkovo video poslušnost a pak hoodně přivolávaček,at se pejsci proběhnou,venku skoro hodinu-na to,že psi důchodci,které nutím být venku v pohybu,tak dobrý,

mě pak čekala další odpolední,v noci dom….s Žerykem jsem se v noci rozdělila o kuře z práce,a Dafi ani nevítala,držkovala,že musí jít ven čůrat-mrcha malá rozmazlená rozespalá…😀

v 5 ráno do vany…

vždy vyzkouším na záda sůl hřejivou a horkou vodu..

sněhu připadlo,Maxík vycházku vzdal,

takže jsme to vzaly-Ž.les,

Ž.park-jedna strana-lavky,tak Dafi běhala,Žeryk četl novinky,ale druhá strana lavky nebyly a já ztratila Žerykovi míček,už fučelo,pejsci moc neběhaly-takže-historické foto!!!po stovkách fotek psi v lese,u vody a na pařezu,na výletech,a v posteli,výstavě,výcviku,běhající a aportující,pejsci při česání,plavání a běhání-pozor přišlo foto já běžím!!!

ano poslední metry kolem rybníku jsem běžela!!!!-ehmm-Impact-mě by zajímalo,kolik toho nachodím..ale neumím tyhle věci používat…-mám telefon kalkulačku,krokoměr mě nikdo neumí vysvětlt,chytrý hodinky mě nemá smysl kupovat…🙂

ted to tady leží před půlnocí,venku se trošku střílí,lidi obecně kupovaly pyrotechniku mín…teda u nás  v obchodě…

Přeji všem zde krásný štastný nový rok!!!!

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 28.12.2025, 21:20:02 xxx.xxx.136.20

a fotky z dneška-od Buchlova

čekají mě 2 odpolední-tak pejsci budou odpočinek-žádný výletění ale normální vycházky…

a zbytek-válendo grando….,

přítel mě odpo poté co jsem si zdřímla,tak mě budil,at jdem vedle na kafe-k máti

a já-mě se nikam nechce-já chci dělat to co dělají ostatní lidi o Vánočkách-válet se a čučet na telku….😀

no ale šla jsem….

čas dělím mezi výlety ze psama,domácnost,čas s tatínkem a ještě chodíme za máti…,teda mezitím chodím i do práce…..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 28.12.2025, 21:06:21 xxx.xxx.136.20

V pátek jsme ráno jely na Roštínskou kapličku-zee 3 psama-Max rodičů,Dafi,Žeryk,.

Po vycházce u Roštínské kapličce,kousek k potoku a zpět,kde jsme potkaly pána s překrásným středákem pepřákem jsme jely na Bunč-tam cestou překrásný přenádherný stromy jako z Mrazíka a z fotek na zimní stolní kalendáře,no šly jsme kousek lesem na Bunč-a zázrak!!!!fotila jsem pejsky na-Dafi s Žerykem nad sebou nad cestou na mechu,do kterýho zářilo slunko,a Maxe jsem měla na vodítku,psi na fotce čučí do leva,já ohlídnu-a za mnou po cestě šel pán s 2 velkýma psama-něco jako pastevci-fakt telata-na vodítku!!!!

tý jo-já v ruce zrcadlovku těžkou,nad sebou 2 psy na volnoměly to zůůůstan-ale bez vodítek,a na cestě Max-na vodítku-tak jsem čapla psy za obojky a hučela zůůstan!!a do toho zkracovala vodítko Maxe….-uf vše v pohodě-juchůůůůůůůůů,juchůůůů,

pak jsem zkusila vyfotit jen mech,jak na něj sluní sluníčko,a šly jsme zpět a pak už jsme jely fotky z Mrazíka-a dom…,

pátek k večeru jsme měly na návštěvě kamarádku s mužem,s lapinou a špicem-oba z útulku ,tak jsme daly krátkou vycházku po dědině…a doma už spánek..

v sobotu ranní,

tak ze psama šel přítel dopo chvilku za zahadu a já odpo za sluníčka mezi pole-aportky,tanečnícviky,hraní s íčkem,

dnes volno-takže milovanej Bucchlov!!!

tak jsme to od Buchlova z parkoviště ve vichru,sluníčku,capkaly ke kapli sv.Barbory,od ní po schodech a křivolakéé cestičce k jelenům,pak k vyhlídce a po dalších schodech-ooo moje bolavý záda a kyčle….☹️,tak jsme šly po naučné stezce k Buchlovu,pejsci se proběly,počmuchaly si,akorát k vratům už sotva lezly..ale užily jsme si to,

ani jsem nešla večerně venčit…

akorát jsem se chytla s máti přítele kvůli střílení rachejltlí…-zase se zastávala syna,švaga,že střílení na zahradě nevadí,že ho to naučil tatínek..chjo,ještě,že tady letos na Silesta nebude,minule střílel i s malým synkem..no je splumajitel a já tady mám jen trvalé bydliště..tak jsem šla dom péct pejskům mrkvové sušenky a česat trmhrabičkama Dafču…,

holt jak jde o zvířata neumím držet pusu…

fotky jsou z Roštínské kapličky a cesty na Bunč…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 25.12.2025, 22:13:31 xxx.xxx.136.20

tak včera příšernej,ale příšernej vichr všude,já 10hodin v práci,spala jsem 4 a půl hodiny,sedřená jak malířská štětka,bolavá krční páteř a ruce….,no nicméně

v 7dm ráno jsme vstaly,v 8 ráno jsme vyjely na Samotu-motorest,a pak přes most do lesa,mezi pařezy,at si Dafčča zaběhá,a jsme chránění před vichrem,

Žeryk svetr a bundu,Dafi bundu,ale Žeryk pořád dokola válel sudy,-spokojeností,

Dafi hopala po pařezech a běhala-takže spokojení,pak jsme jely ještě na chvilku do jednoho lesíčka na proběhnutí a dom

k večeru-venčení i s Mxem kousek po dědině,pak dárky a večeře u máti,

i s pejsky…

v úterý dopoledne jsme byly pro tatínka a na hřbitově,venčily jsme před tím,a pak celý dopoledne mlha a liják a já na odpo a do noci v práci

takže úterý liják…

a středa-sníh!!!!vichr,ale SNÍH,SNÍŽEK,SNÍŽEK TROŠKU BYL!!!!

a na večerní venčení slunko a nebe modré-a střípek měsíce-takže huráááááá-žádná moha a inverze!!!!!!!!!!!

nes jsme vzaly i Maxe a jely jsme do Milotic,předtím jse tedy venčily v lese-kde teda pařezy,poprašek sněhu-potkaly jsme 2 jezevčíky-na pohodu s Žerykem se i očmuchali..

tak v lese se psy proběhli,vyvenčily a v Miloticích se výletově procházkovalo-tam bez sněhu,bez větru,příjemně,

vzaly jsme to ještě na Bukovanský MLÝN,ALE TAM DĚSNÝ VICHR,TAK JSME JELY DOM…

vichr nám málem vyrval dveře auta…nekecám-peklo….:-O

pak už jen večerní vycházka po dědině a mezitím ležing…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 24.12.2025, 00:09:26 xxx.xxx.136.20

před chvilkou jsem došla z práce..a už je vlastně Štědrý den..

Obrázek
Dafi
Dafi 22.12.2025, 16:29:34 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 21.12.2025, 23:49:48

Doron,děkuji

no já vynechala jen listopad a v říjnu jsem byla 2krát..,

no a ted v sobotu jsem byla zase na tu půlhodinu,na vodítku,

ale  se slečnou jsme se domluvily,že to ždibec zkrátíme,a že si ji vyčistím,pomazlím,

no a jak mě pustila na tu fotku,tak ty fotky jsou trošku mázlý,protože Miuška,že nepostojí,a pak jsem za ní jela na volno až do dvora-a říkala,že se mnou kobylka jde hrozně pěkně a opatrně,

slečna tam jezdí 6 let,vede i děti…

tak jsem si užila čištění,mazlení,pořád jsem ji pusinkovala a mazlila a ona-Mia,ne ta slečna🙂

mě oždibovala mikinu plyšovou pohodička🙂

přítel furt at se na to vykašlu,nechám to na jaro..

ale mě bylo po kobylce táák smutno-vím,že není moje..

ale vždycky píšu,že chci ji,,,,

a nemhla jsem příteli vysvětlit,že tam prostě JT MUSÍM,

PROSTĚ MUSÍM!!!!!!

ŽE NĚKDO CHCE NOVOU KABELKU,ŘETÍZEK..JÍT DO SAUNY,KINA,DIVADLA..

A JÁ MUSÍM!!PROSTĚ MUSÍM ASPON OBČAS CHVILKU KE KONÍM….

A JE MI FUK,ŽE JE ZIMA,BLÁTO…..

ZE PSAMA TAKY CHODÍM DENNĚ…

JASNĚ,HEZČÍ POČASÍ BY BYLO FAJN,ALE..

JAKOŽŽE NEMÁM TO TAK,ŽE BLLÉÉÉ BLÁTO,,,SU FIFLENKA,NEJEDU…😀😀😀

Dafi
Dafi 21.12.2025, 20:09:34 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 21.12.2025, 19:12:44

jo,jo s kobylkou jsem si to užila-taková předvánoční radost…,

táta je po operaci kolena,má mmít v lednu lázně,tak jsme v listopadu dost jezdily za ním…tak to bylo ždibec složitý..taky to počasí nebylo úplně ono…

Dafi
Dafi 21.12.2025, 19:52:28 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 13.12.2025, 10:02:37

Dafi byla zalezlá pod stolem,když jsem jí volala na venčící večerní vycházku,přítel u stolu jedl,Dafi si zjevně myslela,že když má kus přes hlavu ubrus,tak ji nevidím,čučela na mě a nehla ani uchem…vyloženě-su schovaná,tak mě nevidí,jsme se hrozně řechtaly,slyšet mě musela,byla jsem půl metrů u ní volala,tleskala…,pak když jsem se řchtala už dlouho tak vylezla,byla ulapena a šla….🙂

Dafi
Dafi 21.12.2025, 17:13:01 xxx.xxx.136.20

tak do pátku po dědině cvičit k rybníčku,mezi polama,furt mlha a bláto…..

v sobotu jsme jely na Bukovanský mlýn-ve Ž.lese extrémní mlha a bláto,tam jsme pochodily a daly Dafině a Žerykovi obíhat sochy,-z toho jsme i natáčely 2 videa,tak se vyběhaly,Dafi ukazovala lavičky a byly spokojení,30minut běhání,

pak kolečko po městě k betlému a dom-sprcha,krtáč,fén,papů-zakrýt a hajat…

já si šla zacvičit a oblíct a jely jsme za Miou,

na sobě jsem měla-4 elastáky-terno legíny,termo klimatex,termo merino vlnu,a manšstrový,2ponožky,tílko,2roláky,mikinu a podzomní bundu+růžovou psí větrovku…

a zima byla..no svezla jsem se chvilku a pakjseem jen v mikině čistila,mazlila,pusinkovala a vedla do výběhu,dávala mrkvičku-šřastná jak blecha😀

šla se mnou slečna,co je u nás na brigádě,takže překvápko…🙂

no pak ještě venčit po dědině a k máti…

dnes i s Maxem na cyklostezku,tam se kousek projít-opět mlha a hodně a všude…,

psi se proběhly,pak ve Vyškově kolečko,pak v Bučovicích kolečko a dom zdobit větve,dělat kytku na hřbitov,úklid,dárky…

zítra mě čeká ranní…

přítel koupil růžičky..ehmmm zdá se mu to jako dobrá dekorace na Vánočnní výzdobu-je to na tom květináči venku….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 15.12.2025, 09:51:57 xxx.xxx.136.20

tak víkend ve znamení vycházek po městě…,

po dědině furt bláto,z polí a z opravy budovy knihovny+nejsou ty chodníky,člověk chodí v tmě mlze po silnici,auta jezdí jak šílený, a i když chodím osvětlená,psy reflexní,

tak Dafinu táhnu za sebou,jsou mokří,

je to otravný-k lípě/hájence se nedá přes rozježděný bláto autama jít,tak jen ke křížku a zpět,nebo dědina,k rybníčku,ohradám…,

tak v sobotu v práci od sedmi do 3-takže dopo šel ze psama přítel za zahradu kousek,a po práci mě dovezl psi k práci,šel nakoupit a já šla s práce,přes trhy,navrch ke kostelu a dom,psi se prošly,vyvenčily,měly změnu a socializaci…venku teda nebyly dlouho,ale to je fuk..

doma jsem si lehla na sedačku,usla a pak jsem vyděšeně vzbudila,že jsem zaspala do práce…😀

hoodně se mi ulevilo,když jsem zjistila,že jsem byla i v práci ze psama a nikam-jen vedle k máti-už nemusím…😀😀😀

to mi říkal tatínek,že kolega z kameny kde táta hromadu let dělal.. se po práci vzbudil,bylo tma,bylo před šestou,tak se lekl,valil do práce,přeskočil plot a šel makat,za hodinu mu došlo,že je večer,že už v práci byl,tak se naštval a šel na pivo😀😀😀

v neděli,že pojedem do BK,vyjely jsme tradičně pozdě…přítel dodělával svíčkovou,

tak já šla po dědině vyvenčit psy-kolem projížděly na závodních motorkách k lípě,jedna motorka za druhou…tak vyvenčím,

vlezem do auta a jedem,vynecháme VÝJIMEČNĚ VYCHÁZKU V KRASU,ABY JSME STIHLY OBCHODY A TRHY,

HAHAHAHAHAHAHA-tak trhy v BLANSKU-stánky i kolotoč vše zavřený….fakt úlet,

prošly jsme se ze psy po městě,já nakoukla jen do knihy,

a zalezla jsem k tatkovi,přítel mu donesl nákup,a šel se projít-nebyla mlha…

šel teda na velkou vycházku bez psů-no aspon tlustocha Dafču mohl vzít…

no nic,psi si užily tatky,postelí a pelíšku,….-jako toto je jeich oblíbená část návštěvy😀já mu poklidila,daly jsme mu oběd,pokecaly jsme a jely jsme dom

po cestě ještě překrásnej betlém v Podomí,a pak zverimex ze psy ve Vyškově a trhy ve Vyškově-daly jsme 2 kola kolem stánků a jely jsme,něco jsme pořídily na podporu charity-PIAFY …

doma psy odpadly,ani jim nevadilo,že jsme šly bez nich k máti…

dnes mlhavo,mrhlilo,

jdu ve čtvrt na osm s Žerykem-zvuky psí skřnky,otvírání konzervy,braní pamlsků,oblíkání,šustot psích gatí,psí bundičky,psí pláštěnky-aby byl Žeryk v teple a nepromokl,vodítek-nic z toho Dafi nezvedlo z postele…,

no šly jsme s kamoškou a s basendžim,

tak k rybníčku,koníci v ohradě s boxama už,řechtaly na nás..

šly kolem toho velkýho výběhu,obešli to a přes pole,že dojddem do dědiny a dom,tam tak strašný bláto,že plavky jsme neměly,brusle taky ne ..-mohly jsme v tom zkusit se klouzat a pak plavat…😀

tak jsme se kousek vrátily a přes potok,překročit a kamoška mi přenesla Žeryka-já byla ráda,že jsem zvládla potok-jsem extrémní nemehlo…..

a přes ohrady,-tam ještě prohlídnout basendžimu zoubky-si u prken usmyslel,že je to stůlna výstavu a nikam,nepude..

a pak k rybníčku a dom

Žeryk do vany,nohy břicho umýt,pamlsky do koberečku a ven Dafča-za barák,vyvenčit a cvičit přivolání,aporty,taneční cviky a puller házet…a dom-sprcha,léky,jídlo a hajííí

a moje gatě ěly do pračky-jsme to braly v ohradě i přes hovínka..

dnes už nechci vodítko ani vidět..fotky ze včera….

-v knihobudce ulovena překrásná nová knížečka citátů..miluju dárkový knížky s citátama,takže další do sbírky🙂

Doron obří gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 12.12.2025, 22:07:31 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Chingis z 12.12.2025, 22:03:02

no dopr..

jste všichni v pořádku???

Dafi
Dafi 12.12.2025, 21:28:55 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 12.12.2025, 07:54:28

já dnes-mezisměna-tak venčím před tím-a potom

a v práci paní velký nákup,a pak tyčinka-kinder bueno,zvlášt,zaplatila velký nákup a pak tu tyčnku a dala mi ji se slovy-to je pro vás-at máte hezčí den…tak jsem byla ráda,poděkovala,z účtenkou šla svačit,tyčinku jsem snědla,kdyby to bylo něco nejím,dala bych to kolegyni,

ale přesně jak píšeš-jde o to gesto!!!!¨

jinak Billa,ty směny bych tam nedala,já bych 12 a dlouhý krátký týdny nedala díky zdraví,nikde

jo nezdraví a nazakrývají si pusu u zívání-doma u nás se říal-zavři pusu-kradou zuby…

jinak musím pochválit Dafču!!!!!!!

šla jsem před prací v mega mlze,ze psama na flexinách,na slušno,že vyvenčím,dám dom a jdu na bus,a neměla jsem jak na potvoru pamlsky,jen sáčky na hovínka,a jdu za roh k polnačce,směr lípa a u posledního domu,naproti na keři,jsou lojový koule pro ptáky,a dole maso-na kostech+kosti..

a Dafi šup jednu do huby,tak já FUUUUJJJJ-tak to vyflusla,bohužel já u sebe žádný kokinko,tak říkám

tvl-Dafii já ti můžu dát leda tak 5korun,no nic jdem dom,doma budou kokinka a furt jsem mlela,že byla šikovná,že doma budou kokina…

tak snad jo,nějak to snad vzala jako odměnu…

ta mlha byla tak děsná,už asi stotísítej den….že jsem něměla výčitky,že jsem šla na pidichvilku…

Dafi
Dafi 11.12.2025, 09:26:05 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 11.12.2025, 09:04:28

jáá chcu sliníčko,chcu sluníčko,chu hoodně sliníčka…uuuáá mám sluníčkovej absták….

Dafi
Dafi 11.12.2025, 08:46:16 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 10.12.2025, 22:37:50

No já to mám psychicky tak,že mě by nevadilo být dýl,a ale v klidu,nže když se to stihne včas,ale jsme zralý a fyzio a psychoterapeuty….

o tom,že jsme kolikrát py..ku..atd,ani nemluvím,

o tom že lidi vyřvávají-kasá-ujede mi bus-když je jich tam málo-já jsem dojížděla-a v podstatě dojíždím furt,i když můžu jít pěšky…

ale prostě,taky chodím na bus,nebydlím prostě v tom městě…..

A NIKDY MĚ NENAPADLO VYMÁHAT SI V OBCHODĚ,AT SI PRODAVAČKA POHNE,ŽE MI JEDE BUS…..

nebo lidi,když se zavírá kasa,protrože musíme vybalovat,péct,uklízet-tak červené světlo-kasa se zavírá-a oni se ještě na tu zavírající rozběhnou..

argumenyt-mám jen jeddnu věc,džus rohlík,to mě nevezmete????-no nevezmu,protože ty obří palety se sami nevybalí,a jsme často na celou prodejnu 3-slovy TŘI-pokladní a druhá pokladní co vybaluje palety chlazenýho  maso

a třetí je vedoucí-co chodí na kasu,dělá zeleninu,naváží vody,piva,odbavuje kamion,dělá objednávky a vybaluje a peče….

takhle býváme třeba v neděli-3na ráno,3 na odpo-a ta co je na hlavní kase k tomu vybaluje drogerku,cigára na kase,takže když zrovna nejsou lidi tak hrrr k paletě,a mezitím ,když jsou lidi a platí kartou,tak se dopnují cigára na kase…

na wc na poslední chvíli….

a po cestě mě zastaví 3 lidi…

nebo řeknou-ona v obchodě není žádná prodavačka,no není,

protože vedoucí vzadu přebírá pekaře/kamion,/poštu

a druhá je ve skladu a lisuje-večer klece prázdných beden z regálu-u lisu nikoho nemáme,stejmmě jako nemáme nikoho ve skladu,

jo vedoucí odebírá láhve z pásu a kastle…

u lahví taky nikdo není,

kastle bere taky vedoucí,

to že na vás často lidi mluví u vrácení peněz,

nnechají makrlu v drogerii,rozbitý rozlitý zboží po obchodě a rozbitý pudinky jogurtxy na cukrovinkách na kase je normlání-jen té makrely mezi drátěnkama jsem se lekla až jsem zařvala…

že si jich tam hodně přijde vylít zlost je taky nornmální…

ale jasně-půlka pozdraví,nakoupí,odejde,

část je milá usměje se prohodí vtip,hlášku,řekne at vám to utíká,

1 paní mi roky s celé firmy kde dělá zbírá sáčky na hovínka…,

s jednou jsem se vlastně domluvila na koně….

občas nechávají spropitný,pohválí…ale vám v hlavě utkví 2 nepříjemný,i když půlka je fajn,část je milá..

kolikrát jsem na kase brečela,nebo ve skladu,když se to sešlo,mám limit

3 protivní zákazníci-to už mám roky..

jak je 4 tak se sypu,

naštěstí 4 není často aprotivnej myslím extrémně-že s váma mluví jak s odpodkama,vysmívá e,uráží a zuří,nadává-prostě extrém….

ale jsem strašně,strašně,strašně moc ráda,že mám práci,která mě sice ničí psychicky i fyzicky-ale ona za to zase moc nemůže-v obchodě je prostě dřina-jen přehazování větších psch konzerv z palety do regálu,dovnitř dolů,balíky s vodama džusama,mlíka,na kase balíky cukrů,mouk,mlík,kastle…

+dělat s lidmi je dřina-a já nejsem flegmouš s hroší kůží,po kterým vše steče,já si vše moc beru,místo abych na to kašla+mám zdr.problémy,takže i když jsem doma,tak mě bolí ruce,prsty,záda….

no,ale s vedením se dá na všem domluvit,většinou mívám z odpo někoho kdo mě hodí dom aute,,,

někdy je tam i sranda…

a jo,jinak mě ta práce i baví….

netěším se na to,jak nebudu stíhat,protože su pomalá,,,i když se hrozně snažím,ale nemůžu říctt,že bych dělala práci,kterou nemám ráda,to ne…,

2 vycházky-jedna ranní cvičící k rybníčku a druhá odpo naproti ke kamarádce-mlha jak mlíko a lii jezdí jak hovada-extrémně…

dostala jsem další knížku o koních-Jaký kůn se ke mě hodí a jejich zvláštnosti

a Hyde park civilizace 2-ale nemusela jsem si před spením číst o paní co přežila Terezin a další…a o horolezci,co byl 6 dní ve sněho vé bouři,nad propastí,s kamarádem,kterej zemřel pár hodin před záchranou a tomu horolezci musely amputovat obě ruce a nohy…uffff

ehmm fotky nesou z vycházky-tak na rovinu-TOHLE SE DAFINCE LÍBILO VČERA VÍC NEŽ VYCHÁZKY V MLZE,BLÁTĚ…

Obrázek Obrázek Obrázek