Aktuálně: 1 857 inzerátů280 322 diskuzních příspěvků20 008 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 23.11.2025, 11:28:51 xxx.xxx.136.20

tak si češu psy a sleduji u toho -POLOPATĚ-na ČT1,dopoledne,

je tam havanský psík-slova chovatelky-čistotu učit na plínku,

ven od 3 měsíců po očkování a když je zahrada tak NEMUSÍ BÝT VYCHÁZKY,KDYŽ JE V BYTĚ TAK VYCHÁZKY JO….

NO A MY SE TADY PAK DIVÍME☹️☹️☹️-DOTAZŮM OHLEDNĚ HYGIENY…

Dafi
Dafi 23.11.2025, 10:48:33 xxx.xxx.136.20

děkuji za odkazy na rukavice-objednám,děkuji moc!

dnes nasněžilo,

šla jsem k lípě,Dafi svetřík,Žeryk nic,že zas není taková zima a pořád,ale pořád běhaly,šly jsme kus k lípě-kopec-a zpět-cestou tam i zpět jsem Dafi furt přivolávala,takže obalená sněhem,ale pořád běhala a to i rychle.do kopce,z kopce

po půlhodinovým běhu následovala hodina -péče-ehmm-takovej nepoměr,že??:-()

takže oba do vany-osprchovat sníh,

pak vysušit,Dafi vyfénovat,oba zaráz česat na sedačce,vedle sebe,Dafi ošmikat trochu břicho a srst na tlapkách a mezi polštářky,Žeryk to stejný+vytrhat srst z uší,

Žeryka musím mít fakt ráda,protože jsem mu za odměnu dala moje milovaný vařený kuřecí játra z polívky…-jako pssst bylo to pro něho….-ale já mu ty játra vždycky sežeru…😀😀😀jinak dostal normálně maso+ty játra…-ale ten můj smutnej výraz🙂🙂☹️

když mě došlo čím odměnuju🙂

ted vyšlo slunko-sníh se rozpustí-on byl teda hooodně mokrej,lepící,

no,ale ty fotky tím malým fotákem by byly lepší,no takže já mám po vycházce,psi upravení,já utahaná a za hodinu jdu do práce…chjo,taky mohlo sluníčko vykouknout dřív,zítra bude po sněhu…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 23.11.2025, 07:53:50 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele keriton z 23.11.2025, 07:48:31

postroj na bundu/svetr-pokud pokud jsem dávala postroj od bundu,musela tam být dírka/mezírka na krooužek,tahle s roláčkem to nemá,takže na bundu…

Dafi
Dafi 22.11.2025, 22:57:39 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 22.11.2025, 22:01:01

gratuluji moc!!!

Dafi
Dafi 22.11.2025, 21:48:06 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 22.11.2025, 20:36:33

Ani nemluv-já nemůžu sehnat takový ty rukavice,co mají ušmiklý prsty a přes to tu překlopku,

takže mí psí rukavice mají ušmiklý začátky prstů,protože mám malý karabinky,přezky,kroužky a pamlsky..

su chudák-mrznu..

drahý rukavice nechci-furt něco ztrácím/hledám-ztratit drahý rukavice se mi nehce,leda bych si je dala na gumku….

GINĚ se to počasí chladný musí líbit,ne?

Dafi
Dafi 22.11.2025, 21:44:19 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 22.11.2025, 19:53:48

Teda VÁŠ muž by mohl z fleku hned ted dělat vánoční pohledy!!s tou námrazou jsou překrásný!!!

Dafi
Dafi 22.11.2025, 21:40:37 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 22.11.2025, 18:11:27

no u vás mám dojem,že Vy máte nějaký ty vymakaný drahý bundy,že?,

to my teda ne,jen zverimexový+Žeryk má ještě svetřík z LIDLU,a Dafi má ten svetřík z PEPCA+svetřík taky rolák-po synovcích,když byly malý…

to ta zelená prý stála 700kč-ve slevě…,ale je zverimexová,

Žeryk má domácí svetřík s tatkova rukávu-svetru…

Dafi
Dafi 22.11.2025, 21:36:05 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 22.11.2025, 11:10:24

a to je dobrá rada!

děkuji!

ona ten svetýrek m takový tenký-jen roláček a na záda,trošku boky a náprsenka,a pak to drží starý našitý gumy do gatí-protože jsem jí ho kupovala už malej,ale právě kvůli tomu roláčku hlavně,takže je to takový -prostě psí svetřík roláček,rošmiklý boky a našitý gumy,aby jí to šlo oblíct🙂

Dafi
Dafi 22.11.2025, 10:28:36 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 22.11.2025, 09:23:26

mě to nahoře nedrží,jak je to krátký🙂

Dafi
Dafi 22.11.2025, 10:28:02 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 21.11.2025, 21:59:10

no já taky na ty psí hadry moc nejsem-já teda nejsem ani na lidský-někde mě chybí nějaký gen ženský-nebaví mě kupovat oblečení,vše musím mít teplý,fukční,praktický,

takže kromě léta-kdy teda šaty sukně mám a nosím

tak nemám nic hezkýho/svátečního-teda,ne že bych měla škaredý věci🙂

ale nemám nic nikam na oslavu a tak…

no a u psů to oblíkání fakt nemusím,

sice oblíkám,když je studený vichr,nebo fakt zima,,

ale jinak se tomu snažím vyhnout,tím,že na vycházkách chodím rychle,a pořád se snažím aby běhaly,něco nosily,obíhaly…

a když je kolem nuly,pár stupnů pod nulou třeba jak bylo ve středu,tak neoblíkám pokud není vichr…,

-jinak-dnešní krev na veterině-něco trochu zhubla během týdne,

ráno jsem oba vyvenčila a jela bez Žeryka,tam jsme byly schválně o 15minut dřív,tak jsme s ní na střídačku rychlou chůzí chodily kolečka,

jinak štítná žláza dál stejný dávkování-játra ždibec něco horší,dostává 2 krát denně slimarin a letrox 50-½ 2krát denně,

dál dieta veterinární občas kousek piškotu,jabko,mrkev,banán,nic tučnýho…,

takže další kontrola za půl rku,no v únoru jdem na očkování z oběma,

tak dostane recepis,před týdnem jsme braly 7kilo granulí..

ted má na sobě tenký roláček,kvůli krku vyholenýmu,jsou zakrytí a chrní..

Dafi
Dafi 21.11.2025, 19:19:08 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 21.11.2025, 09:52:12

njn-můj tatka by ti na to řekl-jednu z jeho průpovídek-NEUKRADNEŠ-NEMÁŠ😀😀😀

TAK Rumíček se zařídil sám..🙂

Dafi
Dafi 21.11.2025, 19:13:00 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 21.11.2025, 16:24:22

děkuji!

Obrázek
Dafi
Dafi 21.11.2025, 16:20:28 xxx.xxx.136.20

tak 2 dny v BK za mnou-stihla jsem 2 návštěvy tatínka v nemocnici,jednu návštěvu kamarádky cestou z nemocnice od tatínka-ehmmm-2palačinky ze šlehačkou,kafe a 2krát čaj😀

nákup jídla,čtvrtek nákupy vánoční,oběd s kamarádkou a druhou návštěvu v nemocnici,k večeru příjezd a ze psama k rybníčku a dom-trošku hraní

dnes ranní,chlazený,mražený a kasa kde byla hooodně zima…,

no a po nákupu,že pro mě přítel přijede,venku fučák,tak mu říkám-vem mě tu růžovou psí bundu a pod to podzimní,

bohužel jsem mu neřekla at mě vezme psí gatě….:-)(

takže jsem pak před obchodem málem zmrzla v riflích…fuj,nemám ráda rifle…

no takže v botech naslušno a riflích,což by nevadilo,ale v obojím dost kosa,jsem vyrazila k autu-bundu křiklavě žlutou na sušno jsem hodila do auta,mrskla jsem na dlouhý svetr/šaty ještě vestu a ty 2 bundy,čelenku,čepicu a jdu dozadu a tam-Dafi v nové bundě!!!

vzal Dafinu a jel s ní koupit bundičku-Dafi bude mít narozky..no tak fotky zde-šly jsme do lesa,at se proběhnou

a jedna fotka z domu s křivě ošmikanou ofinou😀😀

Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 20.11.2025, 20:14:39 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 20.11.2025, 18:09:46

plyšáci…naši psi jich mají několik-a vyhrává 1,místo-velká plyšová hosenka od nás z obchodu-už ji máme dlouho,když byla za body,mrkev tenkrát taky dobrý..

ostatních plyšáků si moc nevšímají,

plyšáky kupuju v sekáči,protože su skrblík-i když vidím plyšový hračky ve zverimexu,když nemám jistotu,že by si s tím hrály,tak na to kašlu..

dnes jsem byla v BK v sekáči a před kamarádkou ze cvičáku říkám,že jdu koupit něco v Dafině k narozkám/Vánoce?-a kamoška,že by psům v životě nekoupila hračky v sekáči!!

já-no já jo,kdž nevím,jestli se jim to bude líbit,aspon mi nebude líto peněž-Žeryk má pochopitelně normální míčky,kolečka,puller,a přetahovadla….

no a vzala jsem Dafči sloníčka pro miminko-malá hlavička sloníka,a tělíčko taková látka-taková ta první hračka pro miminka do ručky,tak jsem zvědavá…

jinak Dafi nejvíc miluje smajlíka za 10kč-kolečko s xichtíkem plyšový…

k vtipům-kočky milují tašky a krabice

Norinka-kočenka nám taky spávala na televizi-na té velké na prvním obrázku…

vtipy božííí-hrozně se mě líbily-letní gumy,delfín,a paní v nemocnici…

Dafi
Dafi 19.11.2025, 11:35:50 xxx.xxx.136.20

su nezmar-zkouška pidi fotáku potřetí…

ráno vstanu na pohodu….však čas,vyklidím další 2 skřínky v kuchyni,umyju,nechám proschnout,nádobí od včera a rána taky nechám na potom

a jdu ven-je 9-zamrzlo,zamrzl i zámek u zahrad…

nevadí-zámek dostane umělý dýchání a za slunka,bez větru-jo ty troje gatě jsem mít nemusela..

jdu ke křížku,a když už tam su,místo abych šla normálně zpět,nebo dolů podél polí a do dědiny k rybníčku a dědinou dom

tak jdu po cestičce dolů podél lesa,kde moc nechodím-je to z kopce,že..

du tam,v lezu s cesty vyfotit si list a pařez a říkám-přece,když už su až tak dole,nepudu zas navrch,jdu do lesa,kde jsem fakt dlouho nebyla-sama se tam bojím,je tam dost zvěře,dost bláta,dost zarostlý,chodím sama jen do lesa nad lípu-hájenku…

v lezu tam a říkám si-vylezu ten kopec..tak lezu do kopce,Žeryk válí sudy,Dafi lete po pařezech…

a myslím si že vylezu nahoře na cestě mezi polama před lípou a pak šup za deset minut su dole..,přede mnou 2 cesty..

jednu jsem si vybrala se slovy-to si PAMATUJU,TADY TO JE URČITĚ ONA!!TAK NE,BYLA TO TA KUS PŘED NÍ….U MĚ JE SLOVO PAMATUJU-TO STEJNÝ CO SLOVO ZKRATKA-TAKY TO TAK VŽDY I DOPADNE…

no tak vylezu a všude pole,samý pole..

tvl-kde su??

no tak tady je modrá,du tam,jéé vidím auto jak uvízlo na blátivé cestě,cesta směr-Kojátky,dolů…aha,tak vylezu z lesa,na blátivku,jdu podél křoví,podél pole ze psama už na vodítku-at zamezím Dafinčinýmu ploužení…

dolezu zezadu k lípě a pak šupky hupky dolů…

no,nebyla jsem moc daleko a psy i já jsme měly změnu+vycházku klouzavým kopcovitým,větvvitým terénem-po vycházkách k ryybníčku,dědinou a zpět,kousek za zahradu a zpět s věčným obíháním stromů a nošením něčeho to byla fajn změna…

teda byla by to fajn změna,kdybych,kdybych za chvilku neodjížděla bez Dafi do BK,za rodičem do nemocnice,neměla doma v kuchyni chaos a na hlavě hrůzu…

no nic,psy vykoupaní-nožky,zabalení,já už taky vypadám jak člověk,akorát po cestě ve vlaku budu 100000krát psát-už nikdy si sama nebudu stříhat ofinu!!!

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 18.11.2025, 17:28:10 xxx.xxx.136.20

zkouška fotáčku večer mezi polama

tak jako jo,zrcadlovka o něco j lepší,

ale on je táák malinkej,roztomilej a lehkej a pohodlnej….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 18.11.2025, 10:07:09 xxx.xxx.136.20

Dnes sluníčko a po dešti,

tak po dědině k rybníčku,

pak ke koníkům,Dafi revírky aportky,hledej-ztratil+pár oběhnutí stromů,Žeryk přinesení předmětu,a šlo se kolem rybníčku dědinou dom

Žeryk válel sudy v mokré trávě,tak zima mu asi nebyla…

Dafi
Dafi 18.11.2025, 07:19:37 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 17.11.2025, 23:30:05

Děkuju-rozesmála jsi mě,bože s tebou bych šla ráda na kafe🙂

nemám ráda slovo zkratka-nikdy z toho nekouká nic dobrýho……..🙂🙂

Dafi
Dafi 17.11.2025, 21:38:26 xxx.xxx.136.20

my dnes v dešti-Ž.les-20minut-napřed pršelo mírně pak dost-a přítel-dem zkratkou-a já-mám odpolední..

on-jééé jdem špatně…

no nefotily jsme,kdyby jo,tak můj naštvanej xichtík po hlášce-zkratka…

by stál za to🙂

doma vyfénovat-pak až asi do večera liják,

tak jsme si daly pohádku,

a já šla na odpolední-bylo i mín zákazníků-ale stejně bylo extrémně palet na vybalení,tak nuda fakt nebyla…,ta tam teda není nikdy….

v noci jsem šla chvilku ze psama,na vyvenčení na flexinách,a Dafi strašně dlouho kadila..jak má málo pohybu tak se jí blbě venčí…

proto se ji mimo jiné snažím denně trošku proběhnout i kdyby to mělo být oběhnutí židlí ve vjezdu a přinesení hračky…

Dafi
Dafi 16.11.2025, 20:35:36 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 16.11.2025, 20:18:14

Nevím,no má takovou barvu,tak to dělá hodně ta šedivá/stříbrná,

tak na těckto psech to poznat moc nejde..

na kníračovi pepřáčkovi taky moc nejde poznat stáří..

jo,kamarádka je zlatá,muž spí s pejskem v posteli,má dobrý jídlo a péči,

já v tomhle kamarádku obdivuji,já bych do staršího pejska nešla,i když u těch malých 8 let není úplně moc…

ona je teda kamarádka hodná i tak,je to jedinej člověk,u kterýho vím,že by se přiřítila i o půlnoci..kdyby něco…