Aktuálně: 1 854 inzerátů280 492 diskuzních příspěvků20 015 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 30.09.2025, 10:46:28 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 30.09.2025, 10:19:04

noo-skoropadesátletá holčička-což na druhé fotce umocnuje čepice z bambulí😀😀😀

ve které jako v jedinné!!!mě ale netáhne na uši!!!!

jinak mě čepice vyskakují z hlavy nad uši….

ale jinak té růžové-beru to tak,že jsem aspon viditelnější pro auta a myslivce🙂

Dafi
Dafi 30.09.2025, 10:13:32 xxx.xxx.136.20

já zas chodím hodně v růžovým..

není to má oblíbená barva,v životě bych si to sama nepořídila..

ale růžovočernýgatě mě pořídil Martin a k tomu růžovo černou bundu-podzimní,která se dá nosit v zimě.když se pod to navlíkne moc vrstev-jinak jsem celej život chodila modrých bundách,gatích..

jo a Dafi má růžový obojek a společný 5metrový vodítko mají růžový

pak mě před rokem na Vánoce pořídil ke psům růžovou bundu-ona ale nemá obří kapsy,nic,protože je to normální seriozní🙂bunda sportovní,tak k tomu nosím psí sukni,a budu si asi muset k tomu pořídit pamlskovník---

Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 29.09.2025, 19:45:02 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 29.09.2025, 17:59:22

Jako slušnej výkon😀

mě v 5 ráno vzbudil Martin,kde má pásek ke gatím??ehmm-měl ho v batohu…

pustím si naučný videa….a jdu ležet,o půl devátémě vyrazí z postele nmaštvaný andulky kterým je smutno….

po půl desté vylezu ze psama,kousek k lípě,trochu cvičení,pak trošku cvičení u brány a poté co od lípy dolů projde paní ze 4 velkýma psama na volno,tak jdu ždibec směe k lípě a hrajem s Žerykem fotbal a trošku hraní s Dafi,dojdem dom,a že se budem do večera kromě vaření a praní válet-v sobotu jsem v uklízecím záchvatu umyla okna,a přeleštila nábytek,a vzala leštěnkou i dveře,v neděli vytřít,vysát po centimetru na vvšech 4 debilní náš černobílej koberec,kterej jednou oodříznu a vyhodím----

takže uklizeno by bylo…,tak jsme se do večera válely a spaly,Žeryk si teda chvilku hrál venku

no večer kosa,že du ze psama-narvu si dvoje gatě,halenku,tenkej svetr,mikinu,a růžovou podzimní psí bundu,

přendám hovínkosáčky,hračky,klíče pamlsky,vylezu mezi pole směr ke křížku,pochodím pak jdu ke křížku a zpt a zjistím,že vlivem vichru a zimy by se mě hodily kapesníky…ty nemám..po cestě šklubu listy,utírám nos,odhazuju listy a říkám si,že z nich doufám nikddo nebude dělat herbář…

protržený sáčky znám taky,a omotání vodítkama v parku teda hodně nezávidím…

no měla jsi náročnou vycházku….,i když mě popis pobavil,omotání už tak moc nepobavilo,protože do vodítek se motám každou chvíli…používám dlouhý 5metrový a 4metrový a různě pospojovaný…

Dafi
Dafi 29.09.2025, 08:48:54 xxx.xxx.136.20

děkuji za odpovědi,

no,já neříkám,že jsem nikdy psům neřekla-kdes byl?seš hluchej?

ale potrestat tak aby byl schlíplej,aby si uvědomil trest má přijde trošku kách-když prostě dojde…

jinak jasně zdůraznil,že si to člověk může lehce zkazit+že je potřeba aby psi viděly,že je majitel má rád,jsou milovaní,aby se nebály,je fakt,že jejich psi se jich pochopitelně nebojí…

jinak taky nepamlskuju furt pořád a všude….

ale snažím se mít u sebe pamlsek+míček-abych mohla kdybych chtěla…,jinak chválím…

Dafi
Dafi 29.09.2025, 05:53:14 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 28.09.2025, 22:13:20

jo-u nás všichni mí knírači uměly a umí přinášet užitečný věci-hodinky,náramky,klíče,náhubky,ovladač k tv,mobil,jednou Dafča brala i nůže ze země a nůžky-její aktivita-spadlo mi to….-a to přestože nebyly náruživý aportéři-teda Killynka jo,Dafi a Gero ne,kříženci-Kim,Dux,Žeryk moc užitečný věci nenosily/nenosí-jen vodítko,papírový kapesníčky a kramlíky…

Dafča rychle xxkrát donese různý užitečný věci,ale aporty a psí hračky,tak s těma se táhne jak kdyby měly tunu-když nemá náladu-a to jí to chudince občas po cestě několikrát spadne…samo jí to spadne😀

Žeryk by jinak vše nosil do umření-tím i včera překvapil kamarádku,co ho viděla prvně v životě a po delší vycházce doma na terase jí začal nosit věci,před další vycházkou na kterou pak štastně vyrazil,kdežto Dafča ležela na sedačce na dece,když jsem došla s vodítkem,že jdu ven-a ani se nehla…

Prosím vás,mám na Vás a nejen na Vás i na ostatní dotaz,

sledovala jsem video Stafordi na YouTube,kde pánpři vycházce ze Stafordama vysvětloval,proč psům vynadá,když nedojdou na přivolání…

krom toho,že teda mě u něj dlouhodobě fascinuje,že opakuje každej povel xxxkrát a minimálně chválí,

tak teda vysvětloval,že když pes nepřijde hned na přivolání tak ho za  to setře-dle nátury psa,aby byl pes schlíplej a po chvilce přivolání vyzkouší bud na vdítku,nebo bez něja to ho hooodně moc pochválí!!

bez pamlsků-on nepamlskuje a nemíčkuje,

vysvětloval,že pes nemá chodit kvůli pamlsku,ale kvůli vztahu,a že se to seřvání nemá přehnat,aby se to nezkazilo,ale má pes dostat vynadáno,aby věděl,že má poslechnout,

a protože vím,že někteří zde jeho videa/stránky sledují

a u ostatních-co ho nesledují by mě zajíml názor na tohle,

potože já vždy učila lidi na cvičáku+známý-ŽE PSA NIKDY,NIKDY,NIKDY,NIKDY NESMÍ PŘOOVOLAT ZA TO KDYŽ DOJDE,PROTOŽE BY SE PAK BÁL CHODIT ZPĚT

A TENTO PÁN TO NA VIDEU VYVRACÍ-TAK BY MĚ ZAJÍMAL VÁŠ NÁZOR+OSTATNÍCH ZDE…

Dafi
Dafi 28.09.2025, 20:48:53 xxx.xxx.136.20

tak dnes měl Žeryk 2 větší vycházky a Dafi s Mxíkem jednu,Betty žádnou-větší v lese by na ni byla dost,a na druhou mě ji máti medala….,

dojely mě 2 kamarádky z BK z našeho 4lístku,

takže včera po vycházce jsem vařila,prala,žehlila,uklízela,aby to u nás trošku vypadalo…

a dnes jsme stejně seděly na terase😀😀😀

Martin ráno udělal hromadu chlebíčků,upekl koláč a po desáté hodině dojely kamarádky,

obě mají rády vycházky-chodím s nimi na vycházky když jsem v BK,takže mrkly k nám dom,shltly chlebíček,a šly jsme s Dafi a Žerykem ven,bylo krásně,i když kolem velkýho pole vichr+teda občas bláto…

došly jsme k lípě-10minut od domu,kopec…tak se Dafča táhla…

pak obejít velký pole,kde na jedné straně sejít o mez níž na loučku,kde je vyhlídka a chráněná krajinná oblast Hašky-odtud,kde jsme chvilku poseděly,tak odtud do lesa na můj okruh k obrázku sv. Huberta,kolem hájennky,kolem pole,kolem cvičáku,dědinou dom,

tam poseděly na terase,dovezly,koláč,buchtu a domácí med,daly jsme kafe,čajík,jedna kamarádka hházela Žerykovi míček chviličku,Dafi zalehla na terase,a na druhou větší vycházku šel Žeryk s Maxem-k rybníčku,ohradě,kde nebyly koníci,byly tam prasátka,husy,kozy a v obřím výběhu taky koníci nikde….

obešly jsme další obří pole a dědinou dom…to už kamarádky mířily k domovu,

viděly i průvod v kroji,a mši v kapličce…,

večer pejsani schlamstli teplou večeři,Žeryk dostal nahřátý svetr a šly hajat…

Dafi s námi jít ven na druhou vycházku nechtěla…prý at jdem sami,a ležela na sedačce,pak byla načučená a nebavila se se mnou…

máti zase tvrdila kamarádkám,že by je Max pokousal☹️

v životě nikoho nerafl….

jako jasně,štěkal na ně..ale pak byl v klidu,v klidu s nimi šel ven,

Betty se šla uvítat v náruči a pomazlit,ta je nejhodnější z celé smečky,neblafe,nic….:-()

kamarádky překvapilo,že na ně Dafi blafe,i když je zná,ale oni knírači tak hlídají-prostě štěkají,když někdo dojde..pak stichnou a jsou v pohodě

já měla pochopitelně psy ze začátku na vodítku,když kamarádky přišly a pustila je pak…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 28.09.2025, 06:55:19 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 28.09.2025, 04:45:18

blbý připomínky-chlap v dědině kdysi řešil,jestli za ně platím poplatky….

Dafi
Dafi 27.09.2025, 19:08:27 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 26.09.2025, 11:24:22

náš nejoblíbbenjší cvik na zabavení/proběhnutí psů…..🙂

jste šikovní,pěkná vdálenost!!!

Dafi
Dafi 27.09.2025, 17:26:58 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 27.09.2025, 16:43:06

krásné foto,krásní psi,krásný úspěch!

Dafi
Dafi 27.09.2025, 15:52:44 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 27.09.2025, 15:35:16

no,mě ta pozornost dnes překvapila,protože i když se ze 4 psama ve městě nějak často nevyskytuju,-přece jen,je to fakt už moc,a oni chcou fšude čuchat,tahají,motají se,protože ještě vždy hledají Martina,tak proto se motají a trvá,než je trochu srvnám a tak…a ještě Bettynečka fakt blbě vidí+slyší,takže jdu,a čučím fakt za ni-jakože místo ní vyhlížím v její výšce větvičky,sloup a tak,prostě věci,kterým se nevyhne a do toho,hlídám další 3 psy a sleduju okolí…

no,ale občas s nimi ve městě jsem,protože Martin tam zakončuje vycházky-jde si ještě nakoupit….

takže nevím co dnes takový rozruch….

ftipný bylo,že jsem byla ze psama kousek od práce…chudáci měly moře lidí,nojo no,zítra zavřeno…

Martiin se blb:-O zeptal vedoucí,jestli nechce abych jim došla pomoct…uffff….,

jo,věřím,že musíš ze svými telátky budit pozornost🙂

akorát,občas už asi některý hlášky asi nejsou ani ftipný,že?

jo,kdyby viděly Impakt tak by zíraly,nebo barzojíky a Alušku s jezzevčíčkama…

Dafi
Dafi 27.09.2025, 14:35:40 xxx.xxx.136.20

tak do čtvrtka deštivo,vycházky po kouskách,kousek za barák,kousek po dědině,od úterý mě příšerně moc bolela krční páteř….takže radost…☹️

ve čtvrtek jsem šla ze psama dědinou k rybníčku a ke koníkům,

a v pátek po ranní,kdy to vypadalo,že lidi odvezou i nás a regály jsem měla pak ftipný venčení

ve čtvrt na 5 jsem vstala po odpoledním šlofíku,

a šly jsme k rybníčku a ke koníkům,mají obří velkej výběh podél potůčku a zahrad,

dělají tam jednou ročně i westwrnový závody..

no takže jdu podél výběhu,napřed došel Dárek,na kterým jsem jednou jela a pak ho chodila celkem pravidelně česat…tak ten došel jen na vteřinu,a šel fuč a ke konci výběhu došel druhej hnědej koník,kterej stál těsně u hrazení a pásl se a nechal se hladit po hrudníku a krku a hřívě a hlavě a já mu zpívala a hladila a zpívala-malej koník,hodnej koník,maleej koník,hodnej koník….

no a mezitím,protože i dopoledne lilo a lilo a kolem ohrady tráva s kaluží..

tak mezitím jsem občas hodila Žerykovi míček a Dafi nechala oběhnout Žeryka a stromy a přinést srdíčko …

pak jsme šly dom-tvrdla jsem tam docela dlouho a mazlila a mazlila….

doma jen vyprat a vedle k máti…

ve 4 ráno jsem se snažila rozcvičit záda,chodila s nahřátým polštářkem na krku..peklo☹️

no vstaly jsme po osmé ráno,po deváté jsme vyjely ze všema 4 do lesa-mega bláto a ve z,mole vnitřnosti zvířat v pytlu…☹️

no,ale jinak,pejsci se proběhly,měly jsme změnu,pak jsme dojely do města a já šla přes město ze všema 4….

atrakce jak hrom…

dotaz  dítěte na tatínka-tati,proč nemáme taky 4 psy?-protože nám stačí jedn..

dotaz pána-jéé vy máte psí školku??-ne,to je psí klub důchodců-a říkám věk..

no,ale jsou svižný!!!pán na to…-já,no byly jsme před chvilkou v lese…

jdu přes parkoviště k řece a paní ze psem-hahaha-kde jste nabraly tolik psů???

já-no někdo má jednoho,někdo 4…

u řeky jsem házela Žerykovi míček a měl sedni/lehni vstan a postatní psi sedni a packy dávaly…

doma učesat pořádně Dafču,dostala mrkev z rýží,Žeryk pamlsky a šla jsem vařit…

pejsci se šly opalovat na terasu…

Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 21.09.2025, 20:32:16 xxx.xxx.136.20

Tak v pátek odpo jsme odjely s tatkem do BK,po cestě jsme se zajely na Macochu na latté,

ve městě na nákup a dom,večer venčení ke kostelu,

v sobotu ráno podél řeky-v mlze-dost kosa byla teda..přes město dom-Dafi odložení v sedě u pekárny…

dopo jsem si skočila do sekáče pro kabelku,knížku a pásek ke gatím-vše po 19kč…

pak rexlexní bílou pásku na obojky a postroj---

odpo vychajda na starém Blansku a k večeru za kamarádkama na narozky..v noci vyvenčit

a dnes ráno kousek kolem řeky a přes město dom a u mostu u zastávky vlakové-LEDNÁČEK!!!!!A VOLAVKA…

dopo tv kultura a uklidit tatkovi,učesat Dafču,odpo odjezd dom,vycházka v Jozefovském údolí-Dafi trochu zahučela do potoka,jinak si zaběhala,miluje to tam🙂

pak válení na terase,našít Žerykovi a Maxovi reflexní proužky na obojky se jménem a tel,Dafi to má na postroji…večer vyvenčit

a děvčata mám dotaz!!???

Žeryk škaredě vyjel po Bettyně..ona k němu šla čuchnout,jak blbě vidí slyší,tak po ní vystartoval..nesnese na terase,aby se k nemu přiblížil jinej pes,furt vrčí…

co s ním???

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 19.09.2025, 10:34:12 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 19.09.2025, 04:27:42

no,ještě se mi do týdnu vešel v úterý psycholog a kamarádka v knize na pokec-vydyndala jsem z ní dlouhýý svetr až skrona zem na doma🙂

a včera po vycházce masáž

dnes vycházka ze všema 4 psama mezi polama s troškou cvičení-obíhání noh,kroky,otočky,ráno mokro,rosa děsná,ted to krásně sluníčkuje🙂

Dafi
Dafi 19.09.2025, 10:31:34 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 19.09.2025, 01:05:51

tak to jste šikovná,já je fotila z terasy,at se nevyplaší,chodí se k nám krmit dlouho i s hejnem vrabčáku,vodu mají v kastrůlku a jídlo v té obří bedně….

obrázek Huberta se mi taky líbí🙂

Dafi
Dafi 18.09.2025, 21:23:51 xxx.xxx.136.20

tak  úterý jsem věnovala každému zvlášt-napřed Žeryk s kamošem basendžíkem,k rybníčku,podél velkých ohrad,polí,a zase zpět přes pole-po cestičce teda,a dědinou dom-obě s kamarádkou jsme měly gumáky a Žeryk šel pak do vany osprchovat nohy,břicho*a ve vaně jsem mu rovnou ostříhala nožky,bříško,má to stejně řídký tu srst,takže zahřívací schopnost nula,jen na tom tahá bláto a borčus…

pak jsem vzala ven Dafču-celkem ochotně šla-k parčíčku,trošku pocvičit,pak za zahradu,a dom-trochu poslušnosti,nošení hračky a obíhačky,

k večeru kousek po dědině vyvenčit

ve středu jsem šla ze všema 4 ke křížku mezi polama,pak dozadu mezi polama a zpět-Dafi měla trošku obíhání psů,pak trošku cvičil Maxík a šly jsme dom-Dafi se cestou tam strašně táhla-protože-pařezy,lavičky ne a stejná nudná trasa,aspon nebylo teplo…

odpo dojel tatka,tak se sedělo chvilku na terase,a já pak šla ze 3 psama kousek po dědině

dnes ráno,že se hecnu a po dlouhééé době,ale fakt dlouhééé době půjdu ze psama do lesa za hájenku-moc tam nechodím,protože kopec,a Dafi se tam strašně vleče a zastavuje,tak do lesa jezdíme autem-mimo Bučovice,

ale nechtělo se mě chodit ke křížku a mezi polama,že zase mokrá tráva a zima,tak jsem lezla kopec k hájence,Dafča se táhla za mnou,ale aspon tam nehrozí auto jak směrem k lípě…

dolezly jsme k hájence,šly do lesa k obrázku,pak kousek za něj,Dafi hupkala po pařezech,na jednom dávala packy ve stoje na střídačku-trošku cvičeníčka:-()

u obrázku jsem se pomodlila,na jeden strom nalepila a objímala, houby nenašla,zamračeno,bláto,pak poprchalo…

no,ale větší vycházka za náma psi proběhlí,Dafi jsem pak ošmikala hlavičku a náprsenku,Žerykovi vystříhala srst mezi polštářkama a ostříhala ocásek a šla jsem dělat větší úklid-t.j.-vyndat všechny knížky o psech+poháry,medaile,poumývat police,poutírat knížky a vrátit zpět,už jsem začala i s oblečením po něčem…

odpo šofík u rozhlasové pohádky,pak učesat psiska rodičů,kteří se nám usídlily doma,¨

a s nimi jsme jely do Ž.lesa,všichni 4 pejsani

po cestě zpět v autě jsem řekla příteli,že s našimi psy jsem byla ráno v lese…

tak proč jsme jely zase!!!do lesa???

a já-noo,nebyly Maxík s Betty,a Dafi si aspon zablbne na pařezech….-furt potřebuju aby zhubla☹️

no,v lese odpo sluníčko,tak tam bylo příjemně.

a pak po vycházce jsem valila na masáž…-pohodička

jo a fotila jsem naše krmení holubů a vrabců….

ta fotka obrázku u nás v lese je starší-to je náš cíl za barákem v lese-k obrázku…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 17.09.2025, 13:50:22 xxx.xxx.136.20

u nás mají obojky,Žeryk z minulýho roku a vydržel mu celou sezonu i ted,a Dafi teda vyfásla před pár týdny novej,a nosí ho,Žerykovi jsem ho už nedala a klíštata-tuk,tuk,tuk-zatím nikde….

já ty obojky moc teda nemusím,protože zvlášt Dafi má pidi krk a pak má krk samý řemení🙂

řetízkáč,obojek,nebo postroj a když má náhubek ještě…

ale zase nám fungují….

Dafi
Dafi 16.09.2025, 15:28:48 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 16.09.2025, 15:04:57

jo,u mě to nechápe zase tatka….

ten používá 3-slovy 3 věci-sklinku na pití,sklinku na kafe a hrnek na mlíko-oboje asi 100let…..

Dafi
Dafi 16.09.2025, 15:26:47 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 16.09.2025, 13:27:04

sýkorka na hrnku je z KIKU-miluju sýkorky a toto bylo ještě zasněžený-prostě boožííí

Dafi
Dafi 16.09.2025, 10:21:04 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 16.09.2025, 10:16:34

no,já právě mám ke každýmu hrnku důvod proč byl koupenej-nebo je to dárek…

a mám je roky…

a sadu nechci,nemám ráda sady sklinek ani-když pak člověk přemýšlí čí je to hrnek,sklinka….

vlastně nějaký hrníček-kytičkoaný a tak u mmě moc není….🙂