hmn:to lze nahradit používáním uvozovek a smajlíků
nebo pro jistotu napsat do závorky fftípek nebo tak něco….😉
Vím, ale i tak si každý pochopí ten text po svém a pak trvá na své verzi pochopení uvozovky neuvozovky a smajlíky nesmajlíky 😀
hmn:to lze nahradit používáním uvozovek a smajlíků
nebo pro jistotu napsat do závorky fftípek nebo tak něco….😉
Vím, ale i tak si každý pochopí ten text po svém a pak trvá na své verzi pochopení uvozovky neuvozovky a smajlíky nesmajlíky 😀
Každý má právo na svůj názor
lesnizinka:No právě, ano🙂
Proto já moc nikam nepřispívám, bývá to hodně často mylně pochopeno a těžko se vysvětluje, jak to bylo myšleno
lesnizinka:Což je tady ,,blbé", protože já mluvím v podstatě v nadsázce pořád, jenže tu to vyzní úplně jinak buď, že jsem úplně blbá, nebo arogantní…já to vím, jenže to jinak prostě neumím😉
To je prostě problém psaného textu. Nejsou slyšet emoce, tón hlasu atd
kometa:nikam nenatahujte nožičky na úprk😜.
Přesně tak. A že jsem se s balu ne vždy shodla.
Já také, tykat budu pouze osobám, které osobně znám a Sardullah 😀
Spolu si můžeme taky tykat, vím že Vám/Tobě náct není 🙂
U nás dneska chvílema vylezlo i sluníčko, Mirďa si monitoroval zahradu, než jsme vyrazili do lesa
Já si tedy nepřeju, aby mi náctileté děti automaticky tykaly.
Taky jsem už 20 let u jednoho zaměstnavatele a je to moje třetí zaměstnání od maturity v roce 1987.
Buggyra:No na ty moje ISO certifikace taky není koho zaškolit, mám na to tady vytvořený celý systém řízené dokumentace, a to než bych někoho proškolila, co kde je, jak se s tím pracuje, tak jsem v důchodu. Neustále nám k tomu vedení nabaluje další programy, se kterými máme umět pracovat, na správu chemie máme jeden cloudový systém, na kooperaci v rámci nadnárodní spolupráce máme zase online pracovní prostor, ve kterém si sdílíme dokumenty, úkoly, data… Ani já s tím ještě neumím pracovat, natož abych to učila někoho dalšího. Teď ještě bych se měla přihlásit na řadu školení na EUDR přes platformu komise Evropské unie, na to zkrátka nemám čas, je mi líto…
Já chápu, kdysi jsem dělala taky ISO a odpadový hospodářství. Jsem ráda že už ne 😀
Sarah01:To sice umí, ale já mám jasno. Komu jinýmu by tady ležela v žaludku Aluška se svými jezevčíky?
A ještě dodám, že je fakt smutný, když někdo bere jako hodného člověka toho, kdo tady všechny vulgárně seřve všechny na jednu hromadu. Kam jsme to došli?
No i na FB jsem pod její příspěvek občas napsala že množí bezpapoše, ona často u příspěvků štěňat bez PP tvrdí jak to není domácí množení
Tak já to honem taky napravuju, moji psi pojídají výkaly, lidovce nevyjímaje 😀
Sarah01:Ale ten inzerát na Aluščinu Bessy, tam teda velký pochybnosti mám a těžko mně to někdo vymluví.
Ten inzerát se nakonec ke mě dostal, teda ten dotyčnej musí být
a) hooodně velkej hňup, když fotku starý, šedivý, volezlý čuby vydává za 6ti měsíční štěně
b) musí to být někdo odsud, protože věděl v jakým vlákně hledat a ještě jít bambilion stránek zpětně
c) kdo psy má, tak ví, že prodej neběží na chovu zvířat, ale hlavně na Bazoši, že
Mám být potěšena, že jsem někoho zaujala zrovna já, moc nepřispívající, nehádající se a spíš nenápadná ????
Je to prča 😂
Daja:Jojo já tu fotku v inzerátu taky vydělá a hned jsem si říkala, že tuhle fenečku už jsem vydělá, ale jinde. Já neprohledávám inzeráty, zatím mi nic nechybí, ale když jdu sem vedla se mi ukazují inzeráty a Vaše byla hned ráno první.
Daja
Tý jo, to musel ale být úplný blbec, zkoušet vydávat starou šedivou fenu za štěně…..a musel to být někdo odsud, kdo jinej by v diskuzi ten příspěvek viděl….
Irma19:Kdepak, věk napsala Stelle sama…
Já jsem jí to také nejdřív věřila, ale pak začaly narůstat pochybnosti. Přesně, jak tu už popisují jiní… Četnost příspěvků, denní doba, rozhled, názory hodné dospělého člověka, znalost dění na IF, měnící se IP adresa…
Debaty o porodech…..
Sarah01:Tak dokonce 14 má, to jsem si ani nevšimla, jen jsem věděla, že už je starší.
Byla tam ta první fotka z tohoto příspěvku.
Jo, deváté přivezeniny, ale přijela si 5ti letá. Vždyť na těch fotkách má šedivej čenich, jak to někdo může vydávat za štěně? Škoda že nemáme nějakej kontakt z toho inzerátu na údajný štěně lidožravou Bess ….
assil:Tak jsou lidi, co prostě vezmou random fotku z netu a dají ji ke svému inzerátu, protože je hezčí a jejich štěně je vochechule z množky.
Stalo se mi to před lety taky.
No to si pomohli, lidožravka je vochechule z hnojiště a stará ke všemu 😂
Sarah01:Někdo tam nabízel od Alušky fenečku Bessy, která má myslím 9 let, jako půlroční štěně bez PP za 10 tisíc, fotka stažena odsud z diskuze o venčení.
To jako fakt? Lidožravce je asi 14, inzerát je už smazaný, škoda chtěla jsem ho vidět. Ale kterej zmetek dokáže nabízet starou fenu jako štěně? A ještě cizí ?
Stelle:Aluško, není to vaše Lidožravá Bess? https://www.chovzvirat.cz/inzerat/209089-stene/
Stránku mi to nenašlo, co to bylo ?
eva:Samozřejmě, že jsem tomu nevěřila…od samého počátku…a nechápu, jak na to někdo “skáče”….píše v noci, z několika adres…stačí mít trochu otevřené oči..otázka je, proč to někdo dělá….😲
Mě to od začátku přijde divný, že by se holku ve 13ti letech bavilo si psát se starýma babama ( to není urážka, mě je 55 ) a píše ve dne v noci…kdy se teda učí ? A kolikrát mi to přijde jak opsaný z WIKI