Raduš proč muže, když to dělám já 😀 ale já vím, já jsem nedostačující. O zkouškách napíšu, až bude po, a to je za 14 dní. Zatím jen nadávám a v pondělí se dozvím, jestli jsem vůbec písemku napsala. Ono se dost blbě píše test, když nevíte polovinu věcí, které tam můžou bejt, jak se na to pak mám připravit, tak jsem zvědavá, jak to teoretici vyhodnotí, ten pohled praktika.
Ležící koně jako v pohodě, když se někdo zastaví a řekne, leží vám tam kůň. Zvláštní, že se nikdo nezastaví, když jich tam takhle leží deset. Asi to není tak vidět 😂 Akorát že když už pak volaj policajtům a ti to chudáci musí řešit, nebo na internetu píšou “V Dětřichově na pastvině leží mrtvý hříbě, snad se to majitelům donese”, když máme terasový okno jako kráva přímo na pastvinu a z toho auta to musí být vidět, jsem asi já slepá, že to nevidím, tak už mě to po dvou měsících vytáčí. Chytrý koňáci mi poradili, že mám dát cedulku 😂, no nebudu to komentovat, jsem si vědoma, že já to mám všechno úplně obráceně, než koňský vševědi (cedulku už tam mám přes rok právě od těch policajtů). Tudle koukám na ty chcípáky s vyvaleným pupkem, jo, maj tak velký přežraný břicha, že to vypadá, že jsou posmrtně nafouklí, a po hlavní vidím Buggyru jedoucí s koněma na závody, tak jsem těm našim ksichtům říkala, koukejte, jak to maj jinde koně nalajnovaný. Vy se tu válíte, nic nemusíte, prachy stojíte, všude kolem koně makaj, důchod nedůchod, bolest nebolest, mládí nemládí. Ona vedle nájemkyně je taky věčně s koněma na jízdárně a honí je jak nadmutou kozu. Ale bylo mi řečeno, že to holt má jinak než já (jako všichni), že chce na rozdíl ode mě jezdit, tak to musím respektovat 🤫. Takže chápu, že lidi, kteří to neznají to šokuje.
Vysvědčením se musím pochlubit, protože takovéto jsem měla naposledy v první třídě 🙂
Neděle by byla fajn, kdyby furt nepršelo… ano voda je potřeba, ale taky je potřeba něco dělat…