A já, když sem nelezu, to mám času! Che che. A taky mám klid a nikdo mi nespílá do prudičů a že jen já musím mít pravdu. Je mi takto prostě lépe 🙂 Začalo jaro, vyrazila jsem do zahrady a na další povinnosti, máme prázdniny… Tak pá pá lá lá 🙂
Příspěvky uživatele
Coudas
Ozzy 😁
https://m.youtube.com/watch?v=oqpBP3Tjwi4&pp=ygUTbWFtYSBpbSBjb21pbmcgaG9tZQ%3D%3D
Fazole jsou dobré, tak, bych si rada dopřála, ale.holt nemůžu. Kaši, teda krupicovou, jsme měli v pátek, když jsme káceli strom a přijeli jsme pozdě.
Bobčo tedy ty máš pracovní prostor 👍 Kdyz se tím zabyváš, tak určitě paráda.
Z Číny objednavá hodně lidí, co znám, já jim to přeju. Mě holt vadí, když si na to nemůžu šáhnout, ale to je ta daň za pohodlnost 🙂
Venku svítí, tak snad bude i zitra, že bych šla zas něco podělat. Mám 3 úkoly, které zatím držím, tak snad udržím, než zas vyskočí něco nového. Když ke venku pohoda, tak mé dělat baví. V tom, co bylo včera se.mi fakt nechce 🫣
A co z toho, že je pes na vodítku, když majitel neumí Flexi voditko používat a pes je stejně tam, kde ho nechcete… Ale souhlasím, že někteří majitelé psů si myslí, že jsou jen oni. Ale to se netýká jen a pouze pejskařů.
Mexiko je taky dobré, jen ty fazole, no. Pizzu až tak nežeru, ve Frydlantě máme konečně kam zajít, tak to nechám a kámošovi ze zahraničí, nevím odkud je, i kdyz mi to majitel říkal, ale to už je dýl a já mám na dobré věci špatnou paměť 😁. No zkusím nějak vyzjistit to UNESCO, jestli tam je něco konkrétnějšího. Sice jsem po mamce zdědila kuchyňský robot, docela.dobrý, kupovali jsme jí to k vánocům kdysi kvůli těstu na perníčky, aby to nemusela dělat v ruce, tak taťka chtěl už něco pořádnýho profi, a tam myslím nástavec na nudle je. Zkusóm.
Ano.
Dobrej članek 👍
Ano, máme tu problém i s lidskými lekaři, zubaři, dětskými lékaři, kováři…
Jestli je to na mne, tak ne, nespoléhám se, že se nic nestane. Je to vývoj situace, veterináři stárnou, odchazí do důchodu, noví nepřicházejí. Koně tak rychle neodcházejí. Jestli Vám to stačí takto.
😁 Bee Gees
https://m.youtube.com/watch?v=fNFzfwLM72c&pp=ygUNc3RheWluZyBhbGl2ZQ%3D%3D
Tak nějaké pošlete sem 🤷
No mě právě zajímá, jestli jeděj i něco jinýho než těstovony 🙂 Řecká kuchyně 🤔🤔. Já ráda koukala na S Italem v kuchyni tam jsem milovala tu jeho venkovní kuchyň, bych chtěla taky…) a teď naposled Manu a Matěj na cestě po… Jako prostě pro čúristi budou vařit jinak a nabizet jiný sortiment, než si sobě doma, to je asi jasný, všude. V USA je i ten blbej hamburgr v restauraci úplně jinej než v Mc Donalds. A tady jsem prostě už nikdy nic takového nejedla. Kamarádka z Arizony, napůl Mexičanka, říkala, ze i ti mexikánci, když vařej v USA, tak prostě neuvaří tak, jako doma. Oni prostě nechtějí. A je pravda, že tacos v USA bylo zas úplně jiný, než přímo v Mexiku. Takže… No a ke všemu ja jsem prd kuchař, vždycky čučím s otevřenou tlamou jak vaří Zdenda, co je tam ten pán schopnej nacpat a jak zkombinovat… je pravda, ze to jen vidím, nikdy jsem to nejedla. Jo jo, špagety maj jednoduchý, rajce, bazalka, parmazán a ciao bambino. Ještě dělám carbonara, ale to jsem jen “okoukala” u nás v restauraci, co tam může bejt, nevín, jestli to je správně. V létě jsem dělala hodně cuketovou polívku, v podstatě všechno domácí. Právě bych se ráda naučila nějakou “lehčí” kuchyni. To je asi to gro.
Bohužel ne všude je veterinární péče dostupná. Pak vzniká tento začarovaný kruh. Zavolám šesti vetům, každý mě odmítne, jdu se zeptst na net, co můžu dělat, napíší mi, že jsem úplně blbá a mám zavolat veterináře, veterináře se nedovolám… Možná proto je tolik takovýchto dotazů na různých diskuzích.
Ne ne, Sarah jsem se ptala.po tý kýle, pravě ze jestli i po tomto je potřeba řešit jídlo, když psala.o těch vločkách.
Přemýslela jsem, jestli jí denně špagety k obědu a pizzu k večeři 😁 Ne dělám si srandu. Spíš by mě zajímalo, jaká jídla v tomto způsobu figurují, co k snídani, k obědu, k večeři. A jestli se to dá “napodobit” v CR, jakože sehnat ty správné ingredience. Ono je ta Středomořská kuchyně nějak uznaná UNESCO jako kulturní dědictví, myslím. Jako celkově to stolovaní, klidek, pohoda, ze jsou “hubený”, je to zdravý atd. Pokouším se hledat na netu, ale já jsem všeobecně k takovymto info skeptická, no a do Itálie, ze bych se odstěhovala.to zkoumat to jaksi nelze 🙂 ale zajímá mě to, jestli by se mi dařilo se takto strsvivat. Mladá by špagety jedla.pořád. Když se zeptam, co mám uvařit (protože fakt už nevím), tak vždy špagety. Mě by třeba i zajímalo, jak poznat kvalitní těstoviny. Jo, jasně, jít někam.na kurz. Když na to pomyslím, ježí se mi chlupy.
My pařili holt na jiný 😁
https://m.youtube.com/watch?v=moDfcL2wDJs&pp=ygUMY3VnIGRvIHdlcmt1
Máme, přesně tu opačnou zlušenost 🤷
Mám prosím dotaz. Má tu někdo zkušenost s Italskou kuchyní?
Sarah01:Vaše příspěvky moc nechápu. Vy jste 2v1?
To je ta dnešní “identita” 🙂
Samozřejmě. Jen v "terénu" je to také o možnostech vysetrení veterinářem. Ale jak píšete, je to o zkušenostech, nejen majitele.