Aktuálně: 2 775 inzerátů261 135 diskuzních příspěvků19 162 uživatelů

Příspěvky uživatele

Coudas

Coudas
Coudas 20.02.2025, 17:03:30 xxx:xxx.1838:eced
Orionka:

To bylo jen v souvislosti s rybníky. Nabyla jsem někde vedle dojmu, že máte něco proti rybníkům. Možná mylného.😃

Tak to opravdu nemám, spíše jste zaznamenala, že máme rybníček na statku 🙂

Coudas
Coudas 20.02.2025, 12:56:48 xxx.xxx.120.100

Kostely a kláštery mám moc ráda, vždy pokukuju. Já do kostela na kázání nesmím, chytám záchvaty smíchu. Bohužel i při tom pohřbu, zažila jsem. A když si mě chtěl blbeček brát, tak prej jedině v kostele, protože nikde jinde to nemá…. tu váhu, to ano, ten slib. Tak se musel nechat pokřtít, takže ve 30 rádoby zblbnul, ale to byla jen momentalní póza. Já nemusela nic, já křtěná jsem a mám i svaté příjímání. No tak jsem tam ale na ten křest musela. Uf, málem jsem si rozkousala ret, a stejně to k ničemu nebylo, skoro mě vyvedli. Na pohřbu je to ovšem hodně blbý.Taky bych čekala.pred kostelem.

Coudas
Coudas 20.02.2025, 12:50:09 xxx.xxx.120.100
lesnizinka:

Jo takhle Coudas, já už to pochopila, ty jsi prostě chtěla jen chlastat, lepila se ti huba, tak jsi vykládala všem o problému se žaludkem…😜

Jasný, třeba využít každé příležitosti✌️

Coudas
Coudas 20.02.2025, 11:11:09 xxx.xxx.120.100

To s tou Beyonce mi vybíhá stále, ale tak naposled k tomu jen, že opravdové hvězdy country se od toho distancují. Alan Jackson odešel před jejím vystoupením na country cenách, a prostě kolují samé hlášky “Ahoj, já jsem Beyonce a teď jsem country hvězda. / Ahoj, já jsem Alan Jackson, ne nejsi.” Možná je to to, co nazývají “tolerancí”. Jsem jiný, musíte mě tolerovat, to je pokrok.

Vyběhli mi tu Příbuzní, nevím, jestli jsem zmiňovala. Hodně jsem je poslouchala za mlada, kazety furt ve walkmanu. Na koncertě jsem dokonce jednou s kamarádkou zpívala myslím že Stánky, a já hrála na kytaru Vojty Nedvěda 😀 (Lepší jak jít s Tomem Cruisem 😀)

Trošku smutná, ale album Schránka se mi líbilo asi nejvíce. Poslouchala jsem při všech cestách, hodně vzpomínek…

https://www.youtube.com/watch?v=osC-uz7da64&list=PLqRvRSC9UN70oHuRL8KVxRBiyXVcK3gI5&index=2

Coudas
Coudas 20.02.2025, 10:59:49 xxx.xxx.120.100

Lesnížínko já si pravě vždycky myslela, že to je od žaludku, je to pocit jak když mi je špatně. Proto jsem si vždycky dávala slivovici. Ale po letech zkušeností 😂 mě dneska právě napadla bránice, jak jsem funěla, do toho zapojené břišní svaly… tedy… no… víme no… tak mě prostě jen napadlo, ze to nebude od žaludku. Na bránici frťan určitě nepomůže 😁

Coudas
Coudas 20.02.2025, 09:29:13 xxx.xxx.120.100

Kašlu na práci, vítr mi mete sníh do ksichtu a to mě nebaví. Pokus poklidit u poníků byl, ale je to pořád zmrzlý, a navíc, jak to házím přes zídku hned na hnojiště, tak mi to ten vítr vracel zpátky, piliny na hlavě, seno v hubě…  Manžel mi vtipně poradil to házet na druhou stranu… Tak si udělám kávu, chvilu pauza a něco podělám doma. Ozvalo se “zranění z mládí”, pravděpodobně a jestli je to možné mi tyhle horské túry způsobují namožení bránice. Za mlada mi to dělalo ale až tak po 30 nachozených kilometrech, vždycky druhý den jak by mě bolel žaludek, ale žaludek to není. ALe vždycky jsem si to myslela. Kdysi na jazykovce jsem dokonce došla do bufetu, jestli tam nááááhodou nemaj slivovici, no kurňa v Ostravě ne p…, tak byl pan ředitel tak hodný, že mi z vlastní zásoby frťana přines (bydlel v podkroví školy, byla to soukromá jazykovka) a to mi pomáhalo. No teď si frťana dát nemůžu, nikdy nevím, kdy pojedu. Je pravda, že včera mě v tom prvním kopci dost píchalo v boku, dalo to práci to vydejchat. No ale není to překážka v práci, je to jen nepříjemný 🙂 . Třeba v luxování  mi to překážet jistě nemůže. 

Bobčo máš pravdu, wellnes by bodnul, nebo nějaký lázně. Mě by stačila chatička uprostřed lesa, v tichu, se sauničkou a kádí ledové vody… joj to by byla paráda… 

Včera pod Ořešníkem bylo nádherné ticho. Až takovéto “že něco přijde”. Na skále pak už byl slyšet hluk z Hejnic, ale za skalama to bylo odstíněný, vůbec nefoukalo, sem tam nějaký ptáček… to byl wellnes jak vyšitej!

Coudas
Coudas 20.02.2025, 09:18:03 xxx.xxx.120.100
Orionka:

A kdyby byly za oknem ryby, mohli bychom zrušit rybníky. Coudas by měla radost.

Prosím Vás a z čeho bych měla radost?

Coudas
Coudas 20.02.2025, 07:19:55 xxx.xxx.120.100

Hříbata a mladé koně jsem v potaz nebrala, to se omlouvám, nepředpokládala jsem. V duchovní rovině nás koně nepotřebují, to my potřebujem je. Člověk je tu jen od toho, aby jim zajistil žití, sami se.o sebe nepostarají. Už jen to je v dnešní době drahý, zvlástě pak když nem vlastní zdroje krmení. Jak jsem psala, dá-li se kůň koupit, úplně stejně se dá prodat, když to nefunguje. Jakou míru nadšení a odhodlání pro vlastnictví zvířete daný člověk má se bohužel ukáže až po pořízení. Teď také “trénuju” holčičky. Jak dlouho jim  práce ze země a neježdění bude vonět těžko odhadnout. Puberta a kluci rozhodnou 😁

Coudas
Coudas 20.02.2025, 06:29:51 xxx.xxx.120.100

Tak jim to vyšlo, -3, večer to šlo teda jestě k -9, no a začalo jako obvykle fičet, tak je popr. Ale díky aspoň za tu chvilku, ještě jednou. Tak chvíli počkáme až to staje, trochu obeschne a hurá do víru stavění.

Coudas
Coudas 20.02.2025, 06:24:50 xxx.xxx.120.100
N:

No tak taky jste mi ale říkala že nadšení vyprchá Couďas.🙂

Já ale myslím úplně něco jiného 🤫 Nicméné se tedy omluvím já, i když je to úplně fuk, nic to nezmění, tak jak jste to celé pochopil vy jsem to já vůbec nemyslela. Ostatní samozřejmě neví a tak nepochopí. A to je taková pěkná tečka za celým naším příběhem ( nepředpokládám, že znáte Cimrmany, taková drobná parafráze) Radši vypínám rádio a omlouvám se ostatním za vybočení.

Coudas
Coudas 19.02.2025, 21:51:32 xxx.xxx.120.100

Zareagovala bych s dovolením jen na to, že nic kloudného neporadím (protože větě: o čemž jste dokonce napsala článek na svůj vliv bez jediné reality - nerozumím). Neporadím, protože mé rady nikdo nechce slyšet. Nejsem teoretik, který má načteno. O svých “potřebách” se radím s reálnými lidmi, ne na internetu, z toho už jsem vyléčená. Vycházím ze svého pozorování, z toho, co zažívám denně mezi zvířaty. Ale nejsem vševěd a navíc má pozorování se občas s teoriemi na internetu velmi rozcházejí, to se holt nehodí do krámu. A hlavě, nejsem jezdec, takže budu těžko teoretizovat o udidlech, sedlech, zádržích a vnitřních otěžích, a takových otázek je zde nejvíce. A protože má pozorování, co se týče držení koní, nesouzní s většinovou koňáckou populací, je zbytečné se vypisovat, pak to akorát vyznívá, že mám potřebu se hádat. Mám jen opačné názory. A co se týče mého článku na Váš problém, tedy problém ve stádě, o stádě, byl psán v obecné rovině, ne na Vás konkrétně. Spíše jako reakce na “měli dost času se srovnat”. Ale když se v tom vidíte…

Coudas
Coudas 19.02.2025, 17:30:34 xxx.xxx.120.100

Jo manžel taky přisuzoval nevýletování počasí 🙂 Ale myslim, že tím to není. Spíš to bude to první, co říkal. Lenost. A kolena trpí, bez ortézy nebo aspoň šátku už to asi nepůjde. Ale už se těším na červen a 30 km přechod Beskyd 🫣

Coudas
Coudas 19.02.2025, 16:55:55 xxx.xxx.120.100
Xerxova:

nádhera. Zvažuji na zítřek údolí Hájeného potoka od Bártovky… Ale Ořešník my taky moc rádi… a je to inspirace veliká…

To byla taky varianta. Pak jestě Bílý Štolpich 🙂 Jen je to tam dost do kopce.