https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/25216-rozriznuta-packa/
Doron, tady jsou i tipy, co kdo dával.
Já vím, jak to Doron myslí a nejni to jen polštářek asi.??? Já bych taky neměla radost z toho, kdyby se mi psi takhle zachovali, vedu je k tomu, že se neloví. /,něco jinýho je asi pes lovecky vedený/, byla bych z toho taky rozhozená.
No jenže smečka je smečka.
Zrzavci:Já vím, jak to Doron myslí a nejni to jen polštářek asi.??? Já bych taky neměla radost z toho, kdyby se mi psi takhle zachovali, vedu je k tomu, že se neloví. /,něco jinýho je asi pes lovecky vedený/, byla bych z toho taky rozhozená.
No jenže smečka je smečka.
Mně pes venku kočky ignoroval. Dokud ho jedna nenapadla a málem mu nevyškrábala oči, měl tehdy jejich okolí celé dodrápané, uši taky. Od té doby je kočka nepřítel číslo jedna. Pro starší fenu je kočka prostě kořist odjakživa, mladší na ni jen štěká. Pokud kočka vleze k nám na zahradu a jsou tam všichni a nejsem tam já, tak smůla, nepřežije, pokud nestihne utéct na strom. Pokud se přichomýtnu, tak ji jsem schopna zachránit. Jo, smečka je smečka a navíc ten loveckej pud.
No, nemám radost ani z polštářku ani z lovu.
Ale oni si prostě zahradu chrání. Venku by to doufám! neudělali.
Fram mě nemile překvapil, jak po mně ani neotočil hlavu. Pak se tam ještě potají vrátil, šel podél zdi za keři a stál tam půlku odpoledne a jen se rozhlížel. Dělá to i když vidí divočáka, popoběhne kousek dopředu a stojí .Asi nějaká briardí taktika. Dělá to, i když přiletí havrani, ti by mu totiž mohli zabít jehně, který nemáme, stojí a čučí nahoru a nenechá je na zahradu usednout.Dělá to, když nad námi krouží dravec. V tu chvíli nevnímá nic jinýho.
Polštárek .., já nevím.., možná jsem to měla nechat zašít, je to rozšklebený, včera to hodně krvácelo a dneska už ne.
Dala bych fotku, ale nechci to tady kazit.
Klidně dejte, koukneme.
Je mi to moc líto, sutriku. Obzvláště, když je vidět, jaký rarášek před rokem borderáček byl/byla. Držte se, hlavně majitelé 🌷 Bonnie dává najevo smutek? Snad ne. Chovatelka od nás měla 2 feny. Matku a dceru. Dcera měla nedlouho po odchodu matky piometru…souhra? Náhoda?
Jenom nápad. Když mi po stehách rupnul prst, pomohly “mašličky” z náplasti a obden opatrně sundat, vyčistit a znovu a ochranu na to. Já vím, pes furt po noze šmajdá, ale přes noc třeba by to hojení podpořilo? Je to blbost?
Chudák, to bolí hodně 🌷
Nevenčím, ležím s horečkama….🤕 páneček to fláká, ale jsem ráda, že mám zastání 🙏
Fotku klidně dejte. Polštářky se obecně nešijí, jak na to pes šlape,tak to většinou rupne a ještě to může vytrhnout tkáň okolo. Mám bohaté zkušenosti,viz téma o botičkách
Zraněný polštářek je moje noční můra😴…tak přeju, aby to co nejdřív bylo v pohodě…🍀
Vahine:Jenom nápad. Když mi po stehách rupnul prst, pomohly “mašličky” z náplasti a obden opatrně sundat, vyčistit a znovu a ochranu na to. Já vím, pes furt po noze šmajdá, ale přes noc třeba by to hojení podpořilo? Je to blbost?
Chudák, to bolí hodně 🌷
Nevenčím, ležím s horečkama….🤕 páneček to fláká, ale jsem ráda, že mám zastání 🙏
Tak přeju rychlé uzdravení🍀…mě se chřipka držela asi deset dní…ne teda horečky, ale únava byla obrovská.
Nepomohl by Bambulce a Vám žlutý šátek s nápisem Slepý pes ? Na šátek Vám natisknou cokoli si řeknete…už před 7 lety jsem si nechala na šátek dát Jsem kardiak. Nebylo to 100 %, ale přeci jen to někdy pomohlo…
Děkuji🍀
https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/25216-rozriznuta-packa/
Doron, tady jsou i tipy, co kdo dával.
Bolest najevo nedává, to na bych na něm poznala. Spíš se bojím, jak to bude pak vypadat a jestli se mu tam nebudou dostávat kamínky nebo tak něco. Nojono, pozdě bycha honit..
Tak já tu fotku dám..
botička a mast to spraví, Anča po vyříznutí kuřího oka to měla horší a cca za 14 dní byla OK
Hmm, tak to mašličky určitě ne. Jestli by to přeci jen nešlo ještě zašít? Je fakt pozdě? Ta kůže okolo přeci jen trochu pruží a mohlo by šití vydržet? Co říkal vet?
Přátelé, ženy, diskutující…. Mám se skvěle, lítám si na růžovém obláčku, co obláčku na úplném mraku. Máme po kontrole a za necelé čtyři měsíce jsme se z jaterních hodnot v červené barvě dostali na úplně ideální hodnoty….. v ordinaci jsme s doktorkou zatančili vítězný taneček, došlo i na obejmutí. Jsem naprosto happy….. Bambule dostala od personálu přezdívku “lvi srdce” a “malá bojovnice”. Ooooo jsem tak šťastná.
Děkuju! To jste mě uklidnil ;)
Dobrý nápad. Děkuju za tip.
Třikrát huraaaaa!!!
To je naprostá paráda🙂!
Mazat, dávat obvazovou vatu,coban,botičku, udržovat v suchu a bude to ok. Tohle se fakt nešije